bakmaya gittik teşhire koymamışlar satış elemanı allahın denyosuda hangi rengini alacaksanız onu getiriyim dedi sinirlendim bende bakmadım. eğer alacaksak getirecekmiş denyoAyy cok sevindimm..özlemle beklenen bebis
Allahim sağlıkla tamamına erdirsin ins
Denozumunde güzel haberlerini alacağız tez vakitte inşş
Canim özellikleri cok güzel bence:112:
Kendisini de bire bir gördünmu
oyyy yerim ben onu yaaaEki Görüntüle 858986
Kizzlaarr benn yatiyorumm optum tetelerrr
sağol tatlım bi bakım 2. elde baktım ama temiz bişi göremedim temiz olanda 150 den aşağı değil o parayı verince sıfır alım dedimMAMA SANDALYESİ
slm canım reklam olmasın diye burdan yazMAYIM DEDİM AMA
pasaklı mesaj kutunu tmizle dolmuş taşıyooorr
ablam aldı bi dünya para baydı ,pişman aldı çünkü çocuklar bi yere bağlı kalmayı sewmiyolar heleki şimdi çok hareketlendiler
ama bende çok sewiyorum almayı düşünüyorum bugün baya baktım
ikinci el ürün mağzası bi arkadaş site önemişti istersen buraya bi bak çok uykun ve kaliteli ürünler var
ikinci el Mama Sandalyesi ilan, satlk, kiralk
aman iyi olsun yeterki attlım ya soracam soracam unutuyorum boğazları iç.in mersine götürdüğünde doktora götürdünmü orda ne dediler :44:oğlumu soran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ..
iki gündür kremleyince daha iyi oldu .. çok hafif belli belirsiz kaldı diyebilirim..
dr a götüremedim malum durumlardan dolayı ama çok şükürki toparladı..
çoookk geçmiş olsun arkadaşım .. çok şükür bişey olmamıs..
canım bundan bi ay kadar önce yusufta düştü
burda paylaşamadım çünkü hemen üzerine mersine gitmiştim ..
bi pazar günüydü babasına güvenip verdim eline gidin kv orda takılın biraz bende temzlik yapıyım dedm
oraya gidince evin önünde hamak var yatırmış oraya .. başındaydım diyo ama kimbilir artık ..
ordan patt yere hemde betonaa
hemen almış telfn actı hastaneye gidicez gelcekmisin diye
oyalanmayın beni almaya falan cabucak gidin dedim...
bakmıs dr aynı sana söölediklerini söylemiş..
görümcem de sormuş uyutmayalımmı diye yok öyle bişiy filmlerde var sadece demiş..
şükür bi morluk falan olmamıstı ama betona düşünce çok korkmuştum..
o oldu bi daha babasıyla yollamadım valla arada sölüyo ama hemen hatırlatıyorum ..
sağmaya devam bazen yettiremiyorum günde belki bir kere mama verebiliyorum,ek gıda olarak bir öğün muhallebi,bir hafta sonra bir öğün sebze püresi,6. aydan sonra günde 2 öğüne çıkıcaz ,sebze, yoğurt, meyve, muhallebi dönüşümlü vereceğim.29 kasımda dr. kontrolü var menü isteyeceğim sana yazarım.senin nasıl gidiyor.
aslında bi taraftan hırs yapman için iii olmuş ona inat bi güzel zayıfla
bizde aynı dertten muzdaripizzzz(((
ne çekilişi bacım ben yaklaşık 200 sayfa geriden geldiğim için
ayyy bizde aynı ya ben emzik delisiyim çok sewerim çok yakıştırırım
bizimki ne yaptıysam almadı
annem ablamın oğluna bakıyor yeğenimin yedek emziği vardı onu denedim ne yapacak diye tutuş o tutuş cukkudu cukkudu
1 aydır falan kullanıyoruz çok hoşumuza gidiyor
bende senin gibi dedim millet bırakıcak biz yeni başladık diye
yerimm seni ben kel kızzz
seniiiiii çok beğeniyoreeeee
aleyküüm selaaamm
canım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun bir sadaka ver canım nazar oldun sen...
senin inekli kazağını yerim
çok tatlışsın sen yiğit ali maşallah
canım teknik sebeplerle uzak kaldım birazhalloldu çok şükür döndüm sahalara
hanım ağanın gelini ya şimdiden alıştırma yapıyoruzne de olsa topiğin gelecekteki sahibi lina
allah kabul etsin canım kız o kadar süslenmişsin nasıl unutursun fotoğrafıııııı
çok geçmiş olsun neyseki önemli bişey yokmuşbende bırakıyorum yatağın üstüne korktım şimdi artık bırakmayayım bari:18:
canım size de çok geçmiş olsun
çok saol canım ucuz atlattık ağrılarım var ama buna şükürrr....teşekkürler teyzesii baya zorlu oldu ama oldu doğtaş beni deli ettiiicanım çok güzel olmuş güle güle mutlu günlerde kullansın kağan
oğluşunun odası süper cicimmm tam takım olmuşş
tam bi erkek odası olmuş güle güle kullansın
o post neyin postu kızzz:18::18:
çok tırsarım öyle şeylerden
inşallah canımm benm allah gönlünüze göre versinOy oy oyy zillosa bak sennn seni yerim yalarim yutarimmm benn
cok guzell yaaaa bende istiyorum
bende phılıps kullanıyorum çok ütü yaparım ben memnunum daha önce tefal kullandım hiç memnun değildim ondan...
derinimmmm kız yerim ben seniiii bende derini özledim resim koysana diyecektim sana ben demeden koymuşsunçitlenbiğim benimmm...
ayy melinnazzz nazarım değicek kızınaaa süsüne püsüne hayranımmmmm linammm kokoşummmmbenimi çağırdın Zeynep anne geldim şöyle emirle karşılıklı birer biberon süt içelim
Eki Görüntüle 859214
Eki Görüntüle 859222
Eki Görüntüle 859230
yaww sahibeeem bu çekiliş olayı nedir ben (yabancı)zenci kaldım olaya biri açıklasın banaaa
200 sayfayı okuyana kadar bütün faaliyetleri kaçırıcam
bende istiyoorrrm ya hadi yapak bi tane daha
topiğin kızları beni 2. çocuk için tetikleyip duruyor
hele hele DERİNe olan hayranlığım bi başka pişmaniye gibi aynııı
acıktım galiba bu saatlerde dolaşmak bana yaramıyor
buldum sonunda bu fistik kizin fotolarini bende cok özlemisim derini ya görmeyeli baya büyümüs tatlim bali lokumum benimannesi sonunda derinide süslemiss cok ta yakismis masallah masallahh
Hkn; geçmiş olsun düşmüşsün aman allah beterinden korusun derinde çok çok tatlı maşallah yerim ben onu bandananizi kıskandık bu arada
teşekkür ederizz niroşş teyzeeeee...hani ervanın fotosunu görmedimm bennn:26:
ay hakketten özlemişiz Derin'i
güzellik minnoş bal bal bal
canım çekilişi zeynoo yazıvermiş zatii sağolsun
bu arada senin çocuk sevmelerine bayılıyorum
bende çok beğeniyordum o diziyi ama fazla müstehcen bulduğum için 2 sezondan itibaren izlemedim
netten sansürsüzü var benimde midem kaldırmadı
çok çok çok geçmiş olsun kuzucuk iyidir inş. bide yüzü gelmiş içim cız etti
bende isterim foto
hayırdır ne iş
hemen sattın bizi 2 günlük beboya aşkolsun
güzellik seniiii
kaç sayfa okudum hiçbişi yazmamışsın
birden çıkmış benim çok uykum geldi bye demişsin
formdan düşmüşsün şekerim
olmuyor böyle
teşekkür ederim hayatımm hepsi içinnn....sadaka vericem yine çok korktummmm:18:bugün resim koyanlar tokoyay,wait,melinnaz,hkn,talia,zeyno maşşallah hepside çoooookkk datluu olmuş yaww bayıldımhkncım sana da geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış Allahtan annen yanında şansından bu arada oğluşunun odasıda çook güzell mışıl mışıl uyusun küçük beyimiz
günaydınn bebeeemmm ne oldu bakem dicem sanırım anlatıcak havada diilsinnn ne olduysa takma uzatma boşverrrr güzel günler şekerimmmmGüüNaaaaaaaaYyyssssssssss..
ay dün dokuz bucukta uyuduk oğluşla ..
erkenden dikildik dolayısıyla..
bi kaç gündür eşimle ciddi tartışmalar yaşıyoruz .. (benm yüzümden )
ilk defa bukadar uzun sürdü ( ve yine benm yüzümden )
bu yüzden bi kaç gündür adapte olamıyorum buraya ..
ama bgn çok güzel bigün ..
kaç gündür kü uykusuzluğumuda attım ..
hepimizi için söylüyorum
umarım bugün dünden güzel olur ..
oğlumu soran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ..
iki gündür kremleyince daha iyi oldu .. çok hafif belli belirsiz kaldı diyebilirim..
dr a götüremedim malum durumlardan dolayı ama çok şükürki toparladı..
Yalanmı kız, destek olun bana erkek anaları. Oğlanları hep bi şutlama merakında cadı kaynanalarıbuarada günaydınnnnn, eşim araba kullanıyor ben geçmişi okuyorum:)))
günaydınnnnn dattluuummmmgünaydınn kıslaaarrr
günaydın herkese hava bugün kapalı içim daralıyo eşiminde dersi var geç gelecek aksam sıkıcı bir gün olacak gibi...
napıyım canımmm yarım yarım alsammm kaçta kaldığımı unutuyorummmmkız bu nasıl bir alıntıdır öyleeeee oku okuu bitmediiii
al bendende o kadarrr
zaten esra ile seyzen de yoklar canım çok sıkılıyorrr
neden yoklarrrr:26:
bnmde aynı şekilde devam ediyo.bu sene çalışmycm izinliym.bebek odaklı bi yaşam
evdeym sürekli.çalışsam aksıycağndan bnmde yetmeyebilir.5.5 olmadık daha biz başlamadm ek gıdaya.çok gazı oluyo hala ağırlaştı kucakta taşımakda zor artık.yorucu stresli ama güzel devam ediyo işte:) yazarsn menünü zaten aynı kaderi paylaşıyoruz.bende matcıym:)
al bendende o kadarrr
zaten esra ile seyzen de yoklar canım çok sıkılıyorrr
evt ya tam olarak uygulayamasamda meraklıyım uyku eğitimine onların deneyimlerini paylaşmaları iyi oluyordu.
küstük bizzz
bunu onlara armağan ediyorummm
küsecek bir sey yok yazılı ilet.işimde insanlar duygularını dogru ifade edemeyebiliyorlar böyle bir dezavantajı var buranın malesef..
aman iyi olsun yeterki attlım ya soracam soracam unutuyorum boğazları iç.in mersine götürdüğünde doktora götürdünmü orda ne dediler :44:
günaydınn bebeeemmm ne oldu bakem dicem sanırım anlatıcak havada diilsinnn ne olduysa takma uzatma boşverrrr güzel günler şekerimmmm
canım neyiii varrrr ben kaçırmışımmm:26:
evet hiç anlatasım yok
zeyno sende çok merak ettinse açta kankana sor
Wait pdnk nasılsınız kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?