2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bakmaya gittik teşhire koymamışlar satış elemanı allahın denyosuda hangi rengini alacaksanız onu getiriyim dedi sinirlendim bende bakmadım. eğer alacaksak getirecekmiş denyo

Eki Görüntüle 858986
Kizzlaarr benn yatiyorumm optum tetelerrr
oyyy yerim ben onu yaaa elma şekerim benim

sağol tatlım bi bakım 2. elde baktım ama temiz bişi göremedim temiz olanda 150 den aşağı değil o parayı verince sıfır alım dedim

aman iyi olsun yeterki attlım ya soracam soracam unutuyorum boğazları iç.in mersine götürdüğünde doktora götürdünmü orda ne dediler :44:

olacağı varmış cnm sen yada eşin elbet olacağı varmış gerçi tedbir bizden takdir allahtan ama dikkat etmek lazım artık
ya topikteki bebeler için kurşun döktürek yaa valla dua falan okuyalım. nazarlara geliyorlar

bnmde aynı şekilde devam ediyo.bu sene çalışmycm izinliym.bebek odaklı bi yaşam
evdeym sürekli.çalışsam aksıycağndan bnmde yetmeyebilir.5.5 olmadık daha biz başlamadm ek gıdaya.çok gazı oluyo hala ağırlaştı kucakta taşımakda zor artık.yorucu stresli ama güzel devam ediyo işte:) yazarsn menünü zaten aynı kaderi paylaşıyoruz.bende matcıym:)

bizde seni seviyoreeeee

canım çok güzel olmuş güle güle mutlu günlerde kullansın kağan
çok saol canım ucuz atlattık ağrılarım var ama buna şükürrr....teşekkürler teyzesii baya zorlu oldu ama oldu doğtaş beni deli ettiii

oğluşunun odası süper cicimmm tam takım olmuşş
tam bi erkek odası olmuş güle güle kullansın
o post neyin postu kızzz:18::18:
çok tırsarım öyle şeylerden

saol canımmm o post koyun postu şekerrr korkulcak bişi yokkk öldü o öldüüüü:104:
Oy oy oyy zillosa bak sennn seni yerim yalarim yutarimmm benn
cok guzell yaaaa bende istiyorum
inşallah canımm benm allah gönlünüze göre versin

benimi çağırdın Zeynep anne geldim şöyle emirle karşılıklı birer biberon süt içelim

Eki Görüntüle 859214
Eki Görüntüle 859222
Eki Görüntüle 859230
ayy melinnazzz nazarım değicek kızınaaa süsüne püsüne hayranımmmmm linammm kokoşummmmboyumu uzamış linanınn maşallahhh büyümüşşşş kızımın kankasııı ayy bizimkiler kanka olsunn eddaa diyodu yaa kankitoşlar diyee

pişmaniyemiiii

buldum sonunda bu fistik kizin fotolarini bende cok özlemisim derini ya görmeyeli baya büyümüs tatlim bali lokumum benimannesi sonunda derinide süslemiss cok ta yakismis masallah masallahh

sırf sizin için süsledimm haaa çocuk üstünde pijama kafada süslü bantııııbizde artık kokoş olucazzz yatarken bile bantla yatıyoruz bakınn
Hkn; geçmiş olsun düşmüşsün aman allah beterinden korusun derinde çok çok tatlı maşallah yerim ben onu bandananizi kıskandık bu arada

çok saol canımmmm geçti inşallahhhh....ay çok sevindirik oldummm artık bizim bantlarımızıda beğeniyolarrrr
teşekkür ederizz niroşş teyzeeeee...hani ervanın fotosunu görmedimm bennn:26:

12 yil önce ablamiz ve simdi dilayimizz
Eki Görüntüle 859327

birbirlerine ne kadar benzemişler talıaaa normalde benziyolarmı yoksa üstündekilerden dolayımıııı
teşekkür ederim hayatımm hepsi içinnn....sadaka vericem yine çok korktummmm:18:

günaydınn bebeeemmm ne oldu bakem dicem sanırım anlatıcak havada diilsinnn ne olduysa takma uzatma boşverrrr güzel günler şekerimmmm

canım neyiii varrrr ben kaçırmışımmm:26:
Yalanmı kız, destek olun bana erkek anaları. Oğlanları hep bi şutlama merakında cadı kaynanaları buarada günaydınnnnn, eşim araba kullanıyor ben geçmişi okuyorum:)))

örgütleme kısss insanlarııı cadiiiii kaynanaaa
günaydınn kıslaaarrr
günaydınnnnn dattluuummmm

kız bu nasıl bir alıntıdır öyleeeee oku okuu bitmediiii

teşekkür ederiz teyzesiii elma şekeri çok fena olduu şu andaaa bilgisayara doğruuu zorlayıcı ataklar içindeee

:)) bizde gaz sorunu yok da gece uykusuna çok geç giriyoruz 24:00 den önce uyumuyor,tabii bende çok uykusuz kalıyorum.sizin uyku düzeniniz nasıl

evt ya tam olarak uygulayamasamda meraklıyım uyku eğitimine onların deneyimlerini paylaşmaları iyi oluyordu.

zaten siz halkımı düşünerek haklı oldugum haldee zeytindalı uzatıyorummmm kıçlarında dolanıyorummm
bu zeynooo daaaa napsınnnn :125::82::101:

küsecek bir sey yok yazılı ilet.işimde insanlar duygularını dogru ifade edemeyebiliyorlar böyle bir dezavantajı var buranın malesef..

Kıs ne dogru ifade edememesiiii

seyzen garibim dildeee o esra zillisiiii gayetteee isteyerek yaptı atarınııı hemide banaaaaa

gelsin öpsün elimiiii affedicemm sözzz

aman iyi olsun yeterki attlım ya soracam soracam unutuyorum boğazları iç.in mersine götürdüğünde doktora götürdünmü orda ne dediler :44:

burdaki dr dediğini dedi farklı bişi sölemedi..
sadece boğazı iltihaplıymış hırıltı ondanmış..
ciğerlerine inmesin üşütme dikkat et dedi..
bide şurupları değiştirdi işte..
şimdi arada öksürk var nadiren ama genel olarak iyiyiz..

günaydınn bebeeemmm ne oldu bakem dicem sanırım anlatıcak havada diilsinnn ne olduysa takma uzatma boşverrrr güzel günler şekerimmmm

canım neyiii varrrr ben kaçırmışımmm:26:

pipisinin üzerinde pütür pütür bişeyler vardı
dr egzama dedi.. havasız kaldıgı için bide pudradan olabilir
pudra kullanma sakın dedi..
bi jel bi merhem verdi karıştırp sürüyorm ..
iyileşti baya ..

evet hiç anlatasım yok

zeyno sende çok merak ettinse açta kankana sor

niraaaaaaaaaaaaaaaaaaann

o puf puf keklerin tarifini verdimi yaaa..

çok merak ettm ama geçmişte boğuluyorum ben yaaaa

verdiyse okuyayım .. vermediyse çabuk versin furrrum heaa

"hem toresi hem agasi kahrola baslik parasi" :86::86::86:

"faşo aga" :111::111:

ayhhh ne güldüm ya sabah sabah zeyno aga affet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…