bizimkide öyle ya yabancıyı görünce ağlıyor
beni kapalı görüncede ağlıyor
ay tişkürler şekerim o Aslı'mızın güzelliği
Benimkide beni kpalı görünce ağlıyo bende onun yanında yapyorum eşarbımı o zaman ağlamıyo. Safım benîm ya tam şapşik.canım ben cepten gîriyorum yazmak alıntı yapmak işkenceiçtimada ki kaçakların devamı
8. tugok (baktım baktım göremedim seni)
9. emotion0687
10. uconn (kıs sanki senide göremedim)
11. eddaaaaa bide diğer eda
12. dilca
kızlar ya ben mi sizi görmüyorum yoksa pek uğramıyormusunuz
iyi olunda
yok artik yaa daha neler ben sebze corbasini bile icirirken kirktane sey dusundum yaay dedigin gibi onlarin daha migdesi neki kücük birsey yaa tarhana corbasimi icirilir simdidenn aboooowwww yumrutayi birinden daha duymustum burda:44:
bence cig köfte verir
acemi peri diger sayfada yazmis oglu hastaymisszaten o buraya gelmezki :44:bana hic denk gelemdi hep diger sayfada yaziyor o
hahahhaaa kiz ona mesaj atilmiyordu en son benim baktigimda sen nasil gönderdin ki:44: o sari kafayi nerden buldun kiz cok sevdim onu tmm benlikmis
aaaa yoksa pulipet gercektende niranmii
iyi geceler canim ya bbenim kizda uyandi bir ssatir uyutamadim bugun ereken uyuduya bu ssatlerde boyle yapio
benimde camasir vardi makinede senki bitince birde buraya el ativer haa olmazmi
tokoyayin ogluna ne olmus ya kacirmisimm sanirimm:44:cok cok gecmis olsun diyorum bewndezeynoyaa soyleyelim senin icin bir guvenlik tutsun buraya basarilar dliyorum canim insallah cok kolay verirsin sinavinii
aslinda o annenin kokusundan bilirr kesin sen oldugunu biliyordur ama degisik görunce kafasi karisiyordur o yuzden agliyorlardir :))Benimkide beni kpalı görünce ağlıyo bende onun yanında yapyorum eşarbımı o zaman ağlamıyo. Safım benîm ya tam şapşik.canım ben cepten gîriyorum yazmak alıntı yapmak işkence
Canım ytaktan düşmüş hatırladığım kadarıyla
AMANNN COK SÜKÜR YA SIMDI UYUTABILDIM KIZIMI(( bir daha erkenmi yatirmak aman amann (( neyse bende camasirlarimi serebilirim artik off ya hersey kaldii yine neyyse
aslinda o annenin kokusundan bilirr kesin sen oldugunu biliyordur ama degisik görunce kafasi karisiyordur o yuzden agliyorlardir :))
ayyy cok üzüldümya cok gecmis olsunn tokoyoy canim gündÜz herhalde dikkatli okummadim canim cok cok gecmis olsun insallah simdi iyidir oglusun((
eda canim sanada iyi geceler bende artik kapatim su meretide camasirimi serip yatim bugun kizim rahat vermedii bana(
Günaydın Günaydın Günaydın hatunlar zeyno seni aşağıda görüyorum sana daha buyuk günaydin
Günaydın canım
servisdeyim ise giderken dun geceyi okim dedim[/QUOTyE
bende oglusu uyutmaya çalışıyorum sonrada yavastan okula hazirlik
Hayırdır hayatim ne oldu. Ins çoooook güzel bi gun olurGüüNaaaaaaaaYyyssssssssss..
ay dün dokuz bucukta uyuduk oğluşla ..
erkenden dikildik dolayısıyla..
bi kaç gündür eşimle ciddi tartışmalar yaşıyoruz .. (benm yüzümden )
ilk defa bukadar uzun sürdü ( ve yine benm yüzümden )
bu yüzden bi kaç gündür adapte olamıyorum buraya ..
ama bgn çok güzel bigün ..
kaç gündür kü uykusuzluğumuda attım ..
hepimizi için söylüyorum
umarım bugün dünden güzel olur ..
Hayırdır hayatim ne oldu. Ins çoooook güzel bi gun olur
osuruklu kızlarınıza koca bulmuşunuz daha afralar tafralar:111::111::111:
Yiğit Ali ilk düşüşünü yaşadı bugün.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy kopptummmmmmmmmmmmmm
kız çok yaşa sen ... sabah sabah krizlere girdim .. duramıyorummm aayyyhhhh...
ek gıdaya başladnmı cnm sağım işleri nası gidiyo:)
GüüNaaaaaaaaYyyssssssssss..
ay dün dokuz bucukta uyuduk oğluşla ..
erkenden dikildik dolayısıyla..
bi kaç gündür eşimle ciddi tartışmalar yaşıyoruz .. (benm yüzümden )
ilk defa bukadar uzun sürdü ( ve yine benm yüzümden )
bu yüzden bi kaç gündür adapte olamıyorum buraya ..
ama bgn çok güzel bigün ..
kaç gündür kü uykusuzluğumuda attım ..
hepimizi için söylüyorum
umarım bugün dünden güzel olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?