2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bizimkide öyle ya yabancıyı görünce ağlıyor
beni kapalı görüncede ağlıyor

ay tişkürler şekerim o Aslı'mızın güzelliği

Benimkide beni kpalı görünce ağlıyo bende onun yanında yapyorum eşarbımı o zaman ağlamıyo. Safım benîm ya tam şapşik.canım ben cepten gîriyorum yazmak alıntı yapmak işkence

Canım ytaktan düşmüş hatırladığım kadarıyla

AMANNN COK SÜKÜR YA SIMDI UYUTABILDIM KIZIMI (( bir daha erkenmi yatirmak aman amann(( neyse bende camasirlarimi serebilirim artik off ya hersey kaldii yine neyyse

Benimkide beni kpalı görünce ağlıyo bende onun yanında yapyorum eşarbımı o zaman ağlamıyo. Safım benîm ya tam şapşik.canım ben cepten gîriyorum yazmak alıntı yapmak işkence
aslinda o annenin kokusundan bilirr kesin sen oldugunu biliyordur ama degisik görunce kafasi karisiyordur o yuzden agliyorlardir :))
Canım ytaktan düşmüş hatırladığım kadarıyla

ayyy cok üzüldümya cok gecmis olsunn tokoyoy canim gündÜz herhalde dikkatli okummadim canim cok cok gecmis olsun insallah simdi iyidir oglusun ((
eda canim sanada iyi geceler bende artik kapatim su meretide camasirimi serip yatim bugun kizim rahat vermedii bana (

İyi geceler canım tatlı rüyalar

Günaydın Günaydın Günaydın hatunlar zeyno seni aşağıda görüyorum sana daha buyuk günaydin

GüüNaaaaaaaaYyyssssssssss..

ay dün dokuz bucukta uyuduk oğluşla ..
erkenden dikildik dolayısıyla..

bi kaç gündür eşimle ciddi tartışmalar yaşıyoruz .. (benm yüzümden )
ilk defa bukadar uzun sürdü ( ve yine benm yüzümden )
bu yüzden bi kaç gündür adapte olamıyorum buraya ..
ama bgn çok güzel bigün ..
kaç gündür kü uykusuzluğumuda attım ..

hepimizi için söylüyorum
umarım bugün dünden güzel olur ..

Hayırdır hayatim ne oldu. Ins çoooook güzel bi gun olur

oğlumu soran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ..

iki gündür kremleyince daha iyi oldu .. çok hafif belli belirsiz kaldı diyebilirim..

dr a götüremedim malum durumlardan dolayı ama çok şükürki toparladı..

Yiğit Ali ilk düşüşünü yaşadı bugün.

çoookk geçmiş olsun arkadaşım .. çok şükür bişey olmamıs..

canım bundan bi ay kadar önce yusufta düştü
burda paylaşamadım çünkü hemen üzerine mersine gitmiştim ..

bi pazar günüydü babasına güvenip verdim eline gidin kv orda takılın biraz bende temzlik yapıyım dedm
oraya gidince evin önünde hamak var yatırmış oraya .. başındaydım diyo ama kimbilir artık ..
ordan patt yere hemde betonaa
hemen almış telfn actı hastaneye gidicez gelcekmisin diye
oyalanmayın beni almaya falan cabucak gidin dedim...
bakmıs dr aynı sana söölediklerini söylemiş..
görümcem de sormuş uyutmayalımmı diye yok öyle bişiy filmlerde var sadece demiş..
şükür bi morluk falan olmamıstı ama betona düşünce çok korkmuştum..
o oldu bi daha babasıyla yollamadım valla arada sölüyo ama hemen hatırlatıyorum ..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy kopptummmmmmmmmmmmmm

kız çok yaşa sen ... sabah sabah krizlere girdim .. duramıyorummm aayyyhhhh...

Yalanmı kız, destek olun bana erkek anaları. Oğlanları hep bi şutlama merakında cadı kaynanaları buarada günaydınnnnn, eşim araba kullanıyor ben geçmişi okuyorum:)))

ek gıdaya başladnmı cnm sağım işleri nası gidiyo:)

sağmaya devam bazen yettiremiyorum günde belki bir kere mama verebiliyorum,ek gıda olarak bir öğün muhallebi,bir hafta sonra bir öğün sebze püresi,6. aydan sonra günde 2 öğüne çıkıcaz ,sebze, yoğurt, meyve, muhallebi dönüşümlü vereceğim.29 kasımda dr. kontrolü var menü isteyeceğim sana yazarım.senin nasıl gidiyor.

evet buraya konsantre olamadıgın belliydii hiç ugramadınn

onu bunu bırakta kankamla ne olduuu anlatsana meraktan çatlarıs bakkk :125:

Talia

canım aşkolsun dışlamakta neeee
hani yurtdısında hediye yollamak biraz zor ya onun için şeyettim bendee
gerçi dünürcüm güzel bir öneride bulunmuş senle retbull u eşleştirelim sizde bu şekilde
katılmış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…