o kadar saydım kıl payı kaçtı. her 10 mesajda bir sayfa değişiyor. 8 olunca attım saf gibi. 9 u bekleyemedim. haliyle ilk anda ben olamadım
kız taliaaa nerenle takip ediyonnnn
sayfanın ortasına gelmişiz az kalmişşş çok az diyorrrr...
kız sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiii
bu sefer tutmadı dimiiiiiii
evett. esrayı rüyamda gördüm. bide hülyayı.
seyyzeennnn nerdesiiinnn
ayyyyyyyyyyyyyyy çokkkk güldüm yaaaaaa
ben bu çocuğu doyuramıyorum ya. ne mama ne anne sütü yetmio. biberonların biri gelio biri gidio. normalde yarın gitcektim ama bugün gitcem doktora. hemen ek gıdaya başlat bizi dicemm
yaa niye dr u bekliyosun .. sanki gelip dr yedirecek meyveleri sebzeleri..
aç bırakma agahımı .. hemen git bi meyve rendele muhallebi bişi yap yedir çocuğaa..
aaaaa delinin zoruna bak .. sen annesin dr senden iyimi bilcek aç olup olmadığını..
bu arada avatar on numero şekerimmm
bende yönetim sayfaları silmiş sandım ilk baştabide diyorumki neden kimse yazmaya çalışmıyor. talia da az var az diyor.
size dedim ama ben o sayfaları ilerletcem diye....
ayyy bi de ben öğrencilere sınavda yardım ettim güyaa bugünnnnnn...
daha hesaplama yapamıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy gülmekten yazamıyorum yaaaaa
evet işteeee ben de onu diyommmmm
sonra vay efendim niye bize cevap vermiyon yok efendim niye beni görmüyon
dır dır da dırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy geçen gün çok güldüydüm de cevap yazamadıydım....
dünürüm de dünürümü dürüm dürüm dürümmmm yaptıydılar yaaa..bu dırdır da dırrrr dırrrrrııı hangi yemek yapacaklar çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 859769 bu topikte olmak zor arkadaş. sussan azar konuşsan azar. bu sefer ben küstüm gidiom.
tahmin etmistimmm bu yuzden kustugunu
nirannnnnnnnnnnnnnn alemsin kiz sen cok yasa emii
sen kesin sogan dograrkende guluyorsundur
Hosbulduk kizlaroglus kakasini yaparken poposunu havaya kaldirip ciglik atarak agliyordu resmen meger günde 1-2 def verip emzirmeme ragmen lanet mama fena kabiz yapmis cocugu hemen mamayi degistirmemi istedi doktor hala korkuyorum bir sonrakinde de aglayacak diye...
Zeynoooo sabahlara kadar uyutmadin tülaaaaay gerii dön mesajlarinla sdi burda ne yaziyorsunkocanin sicak koynundayken bile bana mesajlar atiyordun daha dün bikereee
Kizlar hep burada toplanip kaynatiyorsunuz. Ne hiziniza yetisebiliyorum ne muhabbetinize. Oglus bayramda acildi o yabanilik gitti, gulucukler saciyor insanlara. Turlu turlu adetler ogrendi. Duzen falan kalmadi. Bronsit oldu iki gun hastanede yatti. Sikintili gunlerimiz oldu ama gececek insallah.
dın dın dın dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
1500 yaklaşıyorrrrrrrrrrr
ve denoz sinsi sinsi 1500 ün gelmesini beklerrrrrrr
ve geridönüşüm gelir zırt diye sayfanın ilk mesajını yazarrrrrr
ben halaaa guluyorumm yaaaaaaaaaaabirde esim suanda tlfda patronuyla konusuyor ben evde kahkaha atiyom tlf bitince yiecem azari cok fenaaa madaraaaaaa oldukkk cokk fenaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?