2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kuzuum çok çok geçmiş olsun enfeksiyon için
dalağıda boşver fazla mal göz çıkarmaz

bende aynı fikirdeyim

ya kızlar siz şapşirikmisiniz allh aşkına bende saf saf bakıyıom allah allah daha neler bunlar 1449 dan sonra 1500 geleceğini sanmıyolardır yok canım okdar değil diyorum
ama sanmışlar

annemmm sizz 1450 den sonra 1500 mü geliyoooo sanıyosunuzzzz kıyamam

daha bunun 1451 - 1452 si -1453 ü falan varrrrr

Allah sizi ne etmesin bir taraftan kızı emziriyorum bir taraftan gülüyorum memem sallanıyor gülerken çocuk da rahat edemedi ay karnım yırtıldı gülmekten

size dedim ama ben o sayfaları ilerletcem diye....
ayyy bi de ben öğrencilere sınavda yardım ettim güyaa bugünnnnnn...
daha hesaplama yapamıyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy gülmekten yazamıyorum yaaaaa

bende yönetim sayfaları silmiş sandım ilk başta bide diyorumki neden kimse yazmaya çalışmıyor. talia da az var az diyor.

offffffffffffff ben feci yorulmuşum bugün yaaaaaa
ayyy geridönüşüm seni de çok pis gaza getirmişimmmmmmmm...
bi de bi yandan taliaaya laf ediyommmmm...

dur yönetime söyliyeyim de şu sayfaları çıkarsınnnn
sorma ya. farkedince bi utandım bi utandım hala utanıyorum.. ama en azından ben çabuk anladım. sen hala bana diosunki bu sefer hesap tutmadı dimi

taliaa ve geridönüşümmmmm
bundan sonra atos ve portos dicem size...ben de aramis tabiiiiii
madaranın beteri olduk yaaa şu andaaa....

KIZLARRRRRRRR...ÖHÖM ÖHÖMMMMMMM
BURDAN TÜM TOPİĞE DUYURULUR...
BU BİR ŞAKAYDIIII
SIRF SİZİ GÜLDÜRELİM DİYE YAPTIKKKKK AMA KENDİMİZ DAHA ÇOK GÜLDÜKKK...
SON 3 SAYFAYI KESİNLİKLE KAALE ALMAYINNNNN

utancımdan kızların yazılarını okumuyorum. sadece sen ve talia yı okuyorum. hadi elele tutuşup çıkalım. hatta üçümüz başka bi topik açalım. artık burda yaşayamayız..

yada hemen gündemi dağıtmalıyız.

seyzennnn nerdesinn canımm. sen yoksun diye oldu bunlar hepp.

ütümü taktım fişe ısınmasını bekliyim dedim ama baya oldu suyu bitmek üzere olabilir. biri söyleşin şuna pantalonla gömlekler orda beni beklemesin işini yapsın ya şöle makinaya koysak kıyafetleri ütülü çıksa ne güzel olur teknoloji çok hızlı ilerliyo olabilirliği var bence

sorma ya. farkedince bi utandım bi utandım hala utanıyorum.. ama en azından ben çabuk anladım. sen hala bana diosunki bu sefer hesap tutmadı dimi

kız fena mı oldu işte....son 5 ayda hiç bu kadar gülmemiştimmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözlerimden yaş gele gele gülüyorum şu anda halaaaa
ben olaya o kadar kaptırmışım ki kendimi senle taliaaya laf atıyom bi de
ayyy bi de üniversitede hocayım diye geçinirimmmm...
şu sınav kağıtlarını merak ediyorum ben şimdi...
yardım ettiğim öğrencilerin vayyy halineeee

utancımdan kızların yazılarını okumuyorum. sadece sen ve talia yı okuyorum. hadi elele tutuşup çıkalım. hatta üçümüz başka bi topik açalım. artık burda yaşayamayız..

size yan masada bir topik açtımmm
SAZANGİLLER diyeeeeee buyrun oraya alalım siziiii

biri beni durdursun nolurrrrr esim soruyor yanimda neye guliyorsun diye bende sen anlamazsin dedim bu seferde yine kizdi niye ben salakmiyim diyorhadi geldke acikla simdi buna asil salagin ben oldugumu

sen aslında yırtabilirdin. az kaldı falan yazmışsın. ben seni anlamamıştım. 1500 olmadığını biliosun sanmıştım. ayy karizmam çizildi ya. halbusem çok ağır toptum yaa..

kizz ben basta biliyordum daha cok var denoz yaziyorya daha gelmedikmi fln diye ana deidm herhalde geldik 1500 e denoz diyorsa vardir bi bildigi dedim bende devam ettim sizin gaziniza geldim resmen valla

evet evett kesinlikle sakaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

denozz canim artik naparsak yapalimb iz bu isten yirtamiyacazz

kıs ben gülmekten yazamadım bileeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ayyy ilahi siz hala gülüyorum. Geridönüş kız artık osurayım senin ağır top bürokratlığına pfffss yeni bürokrat seçelim bence. Ama sen de işini iyi yapıyordun be güzelim neden beyle oldu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…