Ayyy ilahi siz hala gülüyorum. Geridönüş kız artık osurayım senin ağır top bürokratlığına pfffss yeni bürokrat seçelim bence. Ama sen de işini iyi yapıyordun be güzelim neden beyle oldu kız
utancımdan kızların yazılarını okumuyorum. sadece sen ve talia yı okuyorum. hadi elele tutuşup çıkalım. hatta üçümüz başka bi topik açalım. artık burda yaşayamayız..
size yan masada bir topik açtımmm
SAZANGİLLER diyeeeeeebuyrun oraya alalım siziiii
ayyy ben de öyleee
he valla kız biz 3 sazan silahşörler olaraktan gidelim
kıs ben gülmekten yazamadım bileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ayyy ilahi siz hala gülüyorum. Geridönüş kız artık osurayım senin ağır top bürokratlığına pfffss yeni bürokrat seçelim bence. Ama sen de işini iyi yapıyordun be güzelim neden beyle oldu kız
hadi cikalimm bencede artik bu topikte siginamayiz bizz rezillik diz boyuuuuuuuuuuuuu
anam saat kac olmus ya ben gunduz buraya takilmiyacam daha aklim karisiyorr gunduz benim kesinn
hadi ben kacar grs insallah sonra bu utancla gelebilirsemm
NIRANN ALLAH KABUL ETSIN CANIM YA YEMEGINI YAPANA KADAR AGZINA BIRSEYLER ATI VER CANIM
power SANADA KOLAY GELSIN KIZ BENIMDE VAR BIR KAC ÜTÜLENECEK GÖNDERIMII SANA ELIN DEGMISKEN YAPI VER OLMAZMI
kızlar sizi feci halde seviyorummmmmmmmmmmmmmm
kızımı kaybedeli 5 ay 3 gün oldu ve hiçbir gün böyle gülmemiştim...
allah da hepinizi güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......
neyse ben daha fazla madara olmadan kaçayımm...
heralde bu utancın üstüne bi kaç gün görünmesem iyi olur topikte
yolla bacım yolla bu durumda bi ütüyle uğraşma
nirancım orucunu da Allah kabul etsin canım...gülmekten yazamamıştım....
bu arada güya geçmişi okuyup alıntı yapacaktım ama nerdeeeeeeeeee
SENDE IYIKI VARSIN CANIMM BIZDE SENI COKK SEVIYOUZZ VALLA BEDNE UZUN ZAMANDRI HIC BUKADAR GÜLMEMISTIM YA IYI OLDUU SENIN SAYENDE TOPIGE NESE GELDI TEKRARDAN
size yan masada bir topik açtımmm
SAZANGİLLER diyeeeeeebuyrun oraya alalım siziiii
taliaa ve geridönüşümmmmm
bundan sonra atos ve portos dicem size...ben de aramis tabiiiiii
madaranın beteri olduk yaaa şu andaaa....
KIZLARRRRRRRR...ÖHÖM ÖHÖMMMMMMM
BURDAN TÜM TOPİĞE DUYURULUR...
BU BİR ŞAKAYDIIII
SIRF SİZİ GÜLDÜRELİM DİYE YAPTIKKKKK AMA KENDİMİZ DAHA ÇOK GÜLDÜKKK...
SON 3 SAYFAYI KESİNLİKLE KAALE ALMAYINNNNN
durr kz gittmmee. sayenizde odamı temizleyemedim zaten. durda 1500 e yazıp öyle çıkalım. havamızı atıpyapıp çıkalımm.
alın size 1500 . bu benim için bu denöz için bu da talia için deyip kapıyı çarpıp gidelim. onlar çağırsınlar bizi. bizdeki bu aurayla bütün topikler bizi bağrına basar. buraya kalmadıkk17: :18::18::18::18::18::18::18::18:)
kızlar sizi feci halde seviyorummmmmmmmmmmmmmm
kızımı kaybedeli 5 ay 3 gün oldu ve hiçbir gün böyle gülmemiştim...
allah da hepinizi güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......
neyse ben daha fazla madara olmadan kaçayımm...
heralde bu utancın üstüne bi kaç gün görünmesem iyi olur topikte
durr kz gittmmee. sayenizde odamı temizleyemedim zaten. durda 1500 e yazıp öyle çıkalım. havamızı atıpyapıp çıkalımm.
alın size 1500 . bu benim için bu denöz için bu da talia için deyip kapıyı çarpıp gidelim. onlar çağırsınlar bizi. bizdeki bu aurayla bütün topikler bizi bağrına basar. buraya kalmadıkk17: :18::18::18::18::18::18::18::18:)
Ay gitmeyin kııız ne güzel gülüyoridikkoskoca geridönüşcüm seviyorum seni bebeim ama bak bu işler artık sana göre deyıl. Sana yeni ünvan ve meslek alanları mı bulsak. Denoz bir şey attı totosundan siz de talioş ve geridönoş olarak sazoşladınız. Aceba sen ve talioş topiğimizin kurulacak olan sazoşlar odasına başkanlık mı etseniz. Zeyno aga ne dersin bu işe?
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeemmm hadi tüm topik gözlerimizi kapadıkk
kendinizi 1500 üncü sayfada gibi hissedinnn
o 1450. sayfada savurdugun yaprakları toplaaaa gel buradaaaa savurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?