zeynocum şunu merak ettim niye haziran anneleri varken ayrı bir topik açtınız?öbür tarafta bir sorun mu oldu .çok merak ettim
herkes diyor ki büyüdükçe masrafları artacak, okul falan başlayınca zaten iyice masraf olacak. eh bir de kardeş yapıcazşimdiden alalım evimizi, sonra kısmetse satar daha iyisini alırız
töbeee yareppimmmmmmm
ben bir kurşun falan döktürsem iyi olacakkk
dün esraa bugun senn iftira üstüne iftiraya maruz kalıyorumm
ayagım bo... tan çıkmıyor bugunlerdeee
Zeynoom sizin is yerindekiler de bir aleem gecenlerde de isten atilan arkadaslarinla buna benzer bir durum yasamistin, anlattigina bakarak bana da diger arkadasin giip yetistirmis gibi geldi biraz yoksa sonra vedalasiriz deyipte birden bire neden boyle yapsin ki
hasta oluyorum bu sarı kafaya. bence psikolojim araştırılmalı onca güzel sevgi dolu sarı kafa varken bunu neden en çok sever insan.
bu arada tırstım he hgörgulu dedim ya alınırsa diye hemen yazdım şaka diye. ayyyyyyyyyy şaka kaka olmasın sonra. eskiden kurşun döktürürdük ne güzel di mi ya aklıma geldi şimdi kimse yapmıyordur herhalde. yoksa yapıyor mudur? :26:
Ayy canim benim seni cok iyi anliyorum okadar deger verip karsiligin da kötülük görünce insan kendini enayi aptal gibi hissediyor bak benim bütün sirlarimi anlatip kendimden biri gibi gordugüm 15 yillik arkadasim gecen yil düsük yapti ve kolay hamile kalamiyor suan okadar beraber yedigimiz ictigimiz dostlugumuz varken ben düsük yaptim da sen dogurabildin zoruma gidiyor diye ne hayirli olsun demeye geldi nede bir alo dedi dogum yaptigim hafta benimle kontagini kesti.. Bu zaman da herkes menfaati cikari icin seninle malesef onca yillik dost bildigin bile isine gelmeyince seni anin da silip atabiliyor.. İnsan ister istemez uzuluyor ama bosver canim uzerinde fazla durmamaya calis iyilik yap denize at misali sıkma canini
Zeynoom sizin is yerindekiler de bir aleem gecenlerde de isten atilan arkadaslarinla buna benzer bir durum yasamistin, anlattigina bakarak bana da diger arkadasin giip yetistirmis gibi geldi biraz yoksa sonra vedalasiriz deyipte birden bire neden boyle yapsin ki
EVET ÇOK KARIŞIK ANLATMIŞSINN
valla kızlar benim canım hiç alakam olmayan bir konuda gördügüm tavır yüzünden acayip bozukk
sigortada bi kız 3 gün önce işten çıkarıldıı.. performans düşüklügü ve müdürüyle olan geçimsizligi yüzünden.
benimde aram gayet iiydi kendisiyle, hatta çıkışı verildii geldi konustuk falan vedalaşmiyim tekrar hesabı kapamak için gelicem zaten
dedi gittii.. dün akşam geldi gördümm yanına gittimm aman allahım bir afralar bir tafralar yüzüme bakmamalar şok oldumm
bi hışımla önümden geçtiii gitiiii bir içime oturduuunoldu kii böle yaptı diye dün gece yatana kadar içim içimi yedii
bu kendi müdüryle olan sorunları genel müdüre gidip anlatıyormuş, ikide bir şikayet ediyormuş, burdan başka bir bayan anlattı bana.. bende o an dedim kii keşke sorunlarını direk kendi müdürüyle konuşarak çözmeye çalışsaydıı :26:
kendi müdürü duymuş olabilir diye sadece fikrimi söyledim.. muhtemelen benim bunu söyledigim kıs da yememiş içmemiş gitmiş ona yetiştirmiş diye tahmin ediyorum..ama bu kez ona söylemiş olsa bilebenim söyledigim şeyde ne var allah aşkınaaa
kötü bişey mi söylemişim arkasından atıp tutmuşmuyum ne demişim, keşke kendi müdüryle sorunlarını çözmeye calışsaydı.. bu cümlede ne var kiii hala aklım almıyorr :44:
bu muu onuda bilmiyorum ama gercekten hiç bişi yapmadım yaaa ben, benimle ne alakası olabilir diye düşünüp duruyorumm
canım vallahi çok şükür, öyle şükrediyorum ve anneme o kadar çok dua ediyorum ki. işe gidiyorum hiç aklım arkada kalmıyor, benden iyi bakıyor eminim. o olmasa nasıl çalışırdım ben.senin annen nerde? sen hangi şehirdesin o nerde? siz eşinden dolayı mı farklı şehirdesiniz? ay çok sordum
heh haspam sanki sen çok basit anlatmışsın.dallas mübarek. yavrum bence o işte başka bi iş var. insan buna kızar mı? bişey dememişsin ki. kesin başka bi dedikodu döndü bence
bişi döndügünü bizde anladık heraldeee
ama ne dönmüş olabilirr orasını anlayamıyorummçünkü o sigorta ben başka bölüm,
kimseye bişi söylemişligim de yokkneden işden çıkarıldıgını yada müdürüyle olan sorunlarını bile
işden çıkarıdıgı gün ögrendim benn :44:
oda salak mademm bişi olduuu giderken laf sok bişi söyle bende bilim ne oldugunu dimi amaaa
evet menfaatben işe alımcıyım ya
desty çok benzer durumlarımızbenmde annem bakıyor Allah razı olsun, ama babam evde yalnız
oturduğum ev kendimin, ama çok sevsemde iş yerime uzak ve trafik inanılmaz bunaltıyor. annemlerin evde tam şehir merkezinde ona göre cıvıl cıvıl bana göre ciyak ciyakama olsun önemli olan onlarda biraz daha rahat olsun bende eve daha erken gelebileyim. evi kiraya verip kiraya çıkıcam bende
heh işte yine kafama vurdu yaşasın yaşasınbunu da en çok niran mı seviyordu?
senin bilmediğin senden hiç çıkmamış uydurma bişey de olabilir giderayak doldurdular belki kızı? olmaz mı? burdaki gibi orda da popülersen başka bölüm falan çok farketmez, uğraşan biri vardır belki
şiştt işe alımcıı bayannn hayrına beni de bi işe alıverrrsennnçok sevaba girersinnn
ben geldim uleeyynn yer açın bakimm... kızzz zeynoo azz kaydır poponuuuuu
alıyım annem söyle ne iş gelir elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?