zeynooooooo lan o tırıspı senin dediğini aynen ilettiyse sorun olmaz tabi de
yanına bikaç bişi daha kattıysa desty nin seni hgorgulu ye annattıgı gibi yaptıysa diyom yaniii
ondan öle yapmış olabilirr...
ay boşversene bacım onu düşünene kadar çoluk çock sahıbısı olduk gayriiiiii
onlara mı kafa yorcaz pehh
ay şu an itibariyle ne oldugunu anlamış bulunuyorumm
şimdi ben burda yazarken benim müdürüm girdi içeriiiii aynen şöyle söylediiii
sigorta müdürüüü zeynebi sigortaya almak istiyorum demişşş
benim müdürden onay istemişler vermemişşşben seni vermek istemiyorum seninle konuşurlursaa sende kabul etme sacını başını yolarım dediiii
demek ki bu kıs bunu benden önce duyduu ki böyle davrandıııı
canım vallahi çok şükür, öyle şükrediyorum ve anneme o kadar çok dua ediyorum ki. işe gidiyorum hiç aklım arkada kalmıyor, benden iyi bakıyor eminim. o olmasa nasıl çalışırdım ben.senin annen nerde? sen hangi şehirdesin o nerde? siz eşinden dolayı mı farklı şehirdesiniz? ay çok sordum
esra cım .. benimde doğumdan sona aynen dediğin gibi bebeği olmayan bikaç arkadaş vardı benlen tamamen bağları kopardılar..
başlarda üzüldüm falan kolay değil haklılar gibi düşündüm
ama şimdi diyorum ki ben ondan bebeğini falan almadım allah verdi
bana verdi onlara vermedi..
bu ne benm suçum olabilir nede kıvancım ..
herşey allahtan yani..
beni cezalandırmak ne diye ..
aman çokta öle özel arkadaslarım deillerdi zaten tınnnlamıyourm..
...
zeynooooooo lan o tırıspı senin dediğini aynen ilettiyse sorun olmaz tabi de
yanına bikaç bişi daha kattıysa desty nin seni hgorgulu ye annattıgı gibi yaptıysa diyom yaniii
ondan öle yapmış olabilirr...
ay boşversene bacım onu düşünene kadar çoluk çock sahıbısı olduk gayriiiiii
onlara mı kafa yorcaz pehh
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeanlatcaktımda çoğunluk tek elle yazdım bugün üşendim. gene tek elle yazıyorum ama deneyeyim.
gece yer viyana. ben korkuyorum önce. hemen hızlıca kalacak yer arıyorum. türk çocuklara rastlıorum. onlara soruyorum. ilerde motel var ama bodrum katında kalın tehlikeli olabilir diolar. bende vazgeçiorum. sonra aklıma senn kk da yzdıkların gelio.
güya sen eşinle ilk viyanaya geldiğinde eşine kızmışsın. kendi bi motel bulmuşsun. orda kalmışsınız. güzelmiş. park içindeymiş. hatta şimdi çocuğunu o parkta gezdiriomuşun.
ben bunu hatırlayıp senden motelin adını tarifini istiyorum. o çocukların gösterdiği aynı yermiş . parkta tenhaydı. ben gene güvenip orda kalmıoddum. soonra böle site gibi güzl evlerin bulunduğu yere geçtim. bi yandan birilerine ulaşmmaya çalışıyorum. o ara uyandım
ay şu an itibariyle ne oldugunu anlamış bulunuyorumm
şimdi ben burda yazarken benim müdürüm girdi içeriiiii aynen şöyle söylediiii
sigorta müdürüüü zeynebi sigortaya almak istiyorum demişşş
benim müdürden onay istemişler vermemişşşben seni vermek istemiyorum seninle konuşurlursaa sende kabul etme sacını başını yolarım dediiii
demek ki bu kıs bunu benden önce duyduu ki böyle davrandıııı
kızlar oğlumun ayağı uzun zamandır böyle
ne sürdüysem geçmedi
önemli değildir de yine de bi göstereyim dedim
ne yapayım sizce:26:
Eki Görüntüle 860332 Eki Görüntüle 860333
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben bu rüyanın neresindeyim..
yoksa viyana sokaklarında biçare adres tarif eden veletlerden biri ben miyim..
bu nası cast bee .. figürasyon vermişsin bana ..
bende bunu çok seviyorummm
topikte psikolog olan da yok şansımızaaaolaydı iyiydiiiii bi çocuklugumuza inip baksaydıııı
desty
tabiki de şakanı anladım canım...merak etme sen...
valla benim selim emre 2 numara ...aynı şeyleri bankada 7 sene önce de yaşamıştım ama işin tuhafı kızımı sadece geceleri emzirebiliyodum doğduğundan beri.sütüm azdı..Aynı ben,aynı meme ,...ama bu çocuğumda sütüm var.Anlamadım ben bu işi...
hiç şaşırmadım. paylaşılamayan zeyno
yok bide iş yapsan orda neler olacak, paso kk
ayyyyy ben ne ileri görüşlü kadınımpaylaşılamıyorsun zeyno. geçmek istiyor musun peki?
hülya senle ilgili rüyam :
sen ben pdnk bi araba seyahat edioz. çift katlı. karavan gibi biişi. birden senn göğsün fışkırıyor. dumanlar çıkıo. hatta sarsıntının etkisiyle göğsün sallanıyor. süt çıkıyor. hatta fışkırıyor. pdnk seni olduğun pozisyonda tutmaya çalışıo. yatıomuşsun. ben kalk diyorum. bide hemen oğlunu emzir geri gitmesn diorum. oğlun üst kattaymış. sen bi türlü çıkmıyorsun.. sonrra diosun aslında dünde gelmişti. ben emzirmşştim biraz diosun. neyse ben ısrar edince oğlunu üsk kattan indip emzirdin
bikere önceliklee burdaki sorumluluklarımı düşünerek ona göre yogunlugu olan bi iş vermelisin
burada her gün düzenli sohbet edebilmeliyimnm
onun dısındaa kahve servisi olması şartbirde öyle sürekli stres baskı altında çalışamam
sen şimdi para da istersin utanmadan
annem konyada cnm konyalıyım eşim öğrenciyken evlendim istanbula geldim şimdi ne eşim konyaya geliyo ne annem istanbula.annemde calışma sen bak diyor hiç gelirim demedio da haklı düzenini bozmak istemiyo ama bende yanımda olsun istiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?