2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aynen desty gibi yapmış oabilir dimiii

yok kuzumm ben 5 dakika önce olayı çözdümmm allah akıl fikir versin ne diyimmm

hiç şaşırmadım. paylaşılamayan zeyno

yok bide iş yapsan orda neler olacak, paso kk

annem konyada cnm konyalıyım eşim öğrenciyken evlendim istanbula geldim şimdi ne eşim konyaya geliyo ne annem istanbula.annemde calışma sen bak diyor hiç gelirim demedio da haklı düzenini bozmak istemiyo ama bende yanımda olsun istiyorum işte

hainnnnnnnnnnnnnnn, nankörrrrrrrrrrrrrrrrrr saçını başını yolucam da yapamıyorum bir elimde süt pompası var tek elle yazıyorum

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben bu rüyanın neresindeyim..

yoksa viyana sokaklarında biçare adres tarif eden veletlerden biri ben miyim..

bu nası cast bee .. figürasyon vermişsin bana ..

ayyyyy ben ne ileri görüşlü kadınım paylaşılamıyorsun zeyno. geçmek istiyor musun peki?

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben bu rüyanın neresindeyim..

yoksa viyana sokaklarında biçare adres tarif eden veletlerden biri ben miyim..

bu nası cast bee .. figürasyon vermişsin bana ..

azcık sabretseymişim bi alttaki yorumda da ben varmışım ama naaalet ossun içimdeki bu sabırsız çocuğaaa ..

du okuyumda beğenmezsem üste çıkarım

bende bunu çok seviyorummm
topikte psikolog olan da yok şansımızaaa olaydı iyiydiiiii bi çocuklugumuza inip baksaydıııı

he valla psikolog yok, bi tane diyetisyenimiz vardı o da korkup kaçtı ilk günden... e tabi biri çıkıp ben 52 kiloyum nasıl iskelet olurum diyince topukladı hatun deli bunlar diye ayyy kimdi o 52 kilo olan bilemedim nolur alınmasın bak bugun keyfim yok kazık yedim ceneme vurdu bana iyi davranın

onu çok duydum ilkinde emziremeyip sonrasında emziren anne Allah üçüncüye daha cok versin memelerden taşsın inşallah

hiç şaşırmadım. paylaşılamayan zeyno

yok bide iş yapsan orda neler olacak, paso kk

kıçı kırıga bakkk heleee ben yapmıyorum da bu kadar işi kim yapıyoo burdaaaaa

hem çalışıyorum hemde buraya yetişiyorum cicimmm

ayyyyy ben ne ileri görüşlü kadınım paylaşılamıyorsun zeyno. geçmek istiyor musun peki?

kız ne istemesii orasııı yogunnn bi departman
burada ben kendii işimin patronu gibiyimmm işimi yaptıgım , raporlarımı attıgım sürece kimsee onu yaptın mı bunu yaptın mı diye sormaz bileee

bu finansdaki yolsuzluk zamanında da oraya almak istemişlerdi beniii
paylaşamamak degilde az yatsın diyee beni bi yere kitlemeye calışıyolar kanımcaaa

yok yaaaa gidicem oralarda harıl harıl çalışcam burayada giremicemmm istemem bennnn

ama ama amaaaaaa

ben hiç emziremedimki ... benmde rüyalarıma giriyo bazen .. tüm hamileliğim boyunca emzirmenin hayalini kurdum

ama kısmet olmadı işte .. emzirmek ne hoş bi duygu olmalı .. düşünsene okadar yakınsın birbirine en sevdiğinle..

canından senden kopan senden çıkan bişiy ona hayat veriyo mutlu ediyosun onu ..

ve aradaki o kuvvetli kopmaz bağ..

sensiz olamaması ve senin onsuz olamaman ..

offf gdk keşke emzirebilseydim oğlumu .. çok içimde kaldı .. okadar çokkkkk isterdimki..

geceleri uyandığında mama beklerken sızlanıyo ya içim gidiyor ..ki sıcak suyu termosta bekliyo oluyo ..
toplasan 2 dakika ancaktır yani .. ama bide gece uyanıp mutfaga gidince hep çişim geliyo ..
zor yediriyorum mamayı .. belkide o gece yarısı oğluma mama yedirirken yine duygulandım ve senin rüyanda beyan oldu..

KimBiLir ... ?!(?)?+!!

sen şimdi para da istersin utanmadan

Annelerimiz sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...

Seni rüyamda gördüm
Bebek odası yapmışsın kocaman bir oda
3 tane dolap almissin yanyana koymuşsun
2 tane beşiği de üst üste koymuşsun
Yani ranza beşik olmuş
2. Çocuğun olacakmış o yüzden böyle bir düzen kurdum diyorsun zeynoyla bana gösteriyorsun
Hamile misin kız yoksa:26:

öyle de zor yaw, o da özlüyordur seni ister ki hem kızı hem torunu yanında olsun ama şartlar işte.

valla kızlarr kimse kimseyiii öyle hoop alıp bedavadan oturtup para vermiyorr
şu an yaşadıgım rahatlık çektiklerimin bedeliii diyelimm
burada 5 yıldır çalışıyorum, ilk 2 yıl yaşadıklarımı anlatsam oturup aglarsınız benimlee

az aglatmadılar beniiii

hakettim benn bu konumuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…