hee hee bende aldım bişiler ama kartın limiti yok.neyse zaten önemli şeyler değild. evde bi sürü kavanoz maması da var. indirim görünce insan dayanmıo desty senn dr hangi markaları önermişti
kıızzzzzzzz sen durmadan bişiler mi alıyooonnnnnnn
6 ay tamamlanınca diye biliyorum canım
yok kız almıyorum. niye ki:26:
canım çok çok geçmiş olsunGünaydın canlar.....
Çok uykum var çoooookkk,bide kızlar kızımın vücudunda kırmızı kırmızı bişeler çıkmış geçen bi arkadaş burda bebeğim su çiçeği çıkarıyor demişti yanılmıyorsam o aklıma geldi dün akşam üzeri apar topar hemen drumuza götürdüm çok şükür çiçek değilmiş alerji dedi herhangi birşeye olmuş olabilir dedi bi losyon bide damla şurup verdi akşam kullandık ilaçlarımızı biraz daha iyiyiz çok şükür.
hoşgeldin şekerhiç biriniz de demiyosunuz yeni topik var oraya gelin diye...valla şimdi farkettim ben :)
kız kaç saat uğraştım o köstebeğin tarifin bulcam diye ..
ama başardım .. bulur bulmaz kopyaladım yapştrdım bakmadım bilene ..
ama yapcam kesin galiba sanırsammm :125:
ben ıhlamur vermeye çalıştım ama içmedi ancak ilaçlarla geçti bizimkikızlaaaar
kızım üşütmüş burnu falan akıyor
ya ıhlamur mu veriyordunuz ne veriyordunuz bi yazıverin
bide ne zaman çorba versem felaket kabız oluyo çocuk su da veriyorum ama ne yapsamki
canım çok çok geçmiş olsun
güzel Bademiz hemen iyileşsin
hoşgeldin şeker
kız kaçıncı sayfada tarif
kızlar okuyup gülmüş çok mu saçmalamışım ki
öyle de zor yaw, o da özlüyordur seni ister ki hem kızı hem torunu yanında olsun ama şartlar işte.
bende haziran annesiyim bebeğimin burun tıkanıklığı için ne yapmalıyım?
Desty evet senin yüzünü gördüm şekerim
Hımm evinin kadını çocuklarının anası olacaksın demek artık
Hadi desty gelmeden 1500. Sayfaya ulasalım
hee hee bende aldım bişiler ama kartın limiti yok.neyse zaten önemli şeyler değild. evde bi sürü kavanoz maması da var. indirim görünce insan dayanmıo desty senn dr hangi markaları önermişti
kızlaaaar
kızım üşütmüş burnu falan akıyor
ya ıhlamur mu veriyordunuz ne veriyordunuz bi yazıverin
bide ne zaman çorba versem felaket kabız oluyo çocuk su da veriyorum ama ne yapsamki
canım çok çok geçmiş olsun
güzel Bademiz hemen iyileşsin
hoşgeldin şeker
aynen cnm ama eşim ıstanbulu bırakamazmış okul bitince döneriz diye kandırmıştı ama evlenince sözler unutuluyo.bende istiyorum kızımı bırakıp 2 saat çıkabileceğim annem olsa insan bunalıyo hep yanlız
kız zilli ne gaza getiriyorsun milleti, burayı okucam derken işten kovulucamyok ben evimin kadını olamam herhalde ama bundan sonra önceliklerim değişecek ona karar verdim
hipp ve milupa organik yazan ürünlerinin organik sertifikası varmış ben onları veriyorum çocuğuma demişti
niran o da olur merak etme bizim bunlar 10 gün içinde oldu. bu arada bizim kız da katı gıdada kabızlık çekmişti, elmayı kabuzsuz verdiysen kabız olur dedi, bir de keten tohumu yağı kullanabilirsin bebeğin yemeklerinde hem omega 3 var içinde bolca hem de kabızlığı giderir demişti. bi de ben akşamları artık hippin combiotik mamasını veriyorum 4 ölçek falan. günde 1 yada 2 kez kaka yapıyor artık
aynen haklısın
canım egzemaya yada alerjik bir şeye benziyor. evde bepanthene varsa sür onlada geçmezse doktor muhtemelen kortizonlu krem verecektir. bebeklerdede baya sık egzema görülebiliyoranam dur ne mantarı:18:
mantar olsa kaşıntısından duramaz yavrum dimi
ya evet o deri değiştirme zamanı neydi öyle amma dökülüyordu
yılan derisi gibi tövbe tövbe
mantar olsa sulu kabarıklık olması gerekirdi
bu direk kuru pullu
zeynocum şunu merak ettim niye haziran anneleri varken ayrı bir topik açtınız?öbür tarafta bir sorun mu oldu .çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?