2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlaaaar
kızım üşütmüş burnu falan akıyor
ya ıhlamur mu veriyordunuz ne veriyordunuz bi yazıverin
bide ne zaman çorba versem felaket kabız oluyo çocuk su da veriyorum ama ne yapsamki

canım çok çok geçmiş olsun
güzel Bademiz hemen iyileşsin
hiç biriniz de demiyosunuz yeni topik var oraya gelin diye...valla şimdi farkettim ben :)
hoşgeldin şeker

ben ıhlamur vermeye çalıştım ama içmedi ancak ilaçlarla geçti bizimki

kız kaçıncı sayfada tarif
kızlar okuyup gülmüş çok mu saçmalamışım ki

hadi ya komikmiymiş okumadım ki.. sayfasını bilmiyorum ama du kaydettiğim yerden kopyalayıp yapştırayım
hem bende okuyayım..

Köstebek pasta

malzemoslar:
4 yımırta
2.5 kave fincanı toz şugar
1 kave fincanı cıvıkyağ
3 kave fincanı buğdayın öğütülmüşü (un)
1 kave fincanı inek sütü
1 paket kabartma tozi
kakao
1 paket krem şanti
damla çiko
muz

yapılışı:
krem şanti, muz ve damla çiko haricinde tüm malzemosu karıştırın mikser ilen sonra margarin ile yağlanmış tepsiye döküp fırına verin..pişirin çıkarın soğutun...keyfinize göre büyüklükteki bi bardakla yuvarlaklar kesin (köstebeğin tabanı olacak)..tepsinin yarısından yada biraz daha fazlasından yuvarlak çkarın sonra geriye kalan kekleri elinizle yada rondoda ufaltın (köstebeklerin üstüne gelecek)
nese diğer taraftan yapıp içine damla çiko koyduğunuz ve buzdolabında soğuttuğunuz şantiyi alın..keklerin üstüne yuvarlak olacak şekilde şantiyi koyun sürün bişi yapın işte
sonra ince dilimlenmiş muzları şantinin üzerine yerleştirin..ün üstede ufalanmış keki tamamen kapatacak şekilde yuvarlak şekil vererk nazik bir şekilde şeyedin(uygun kelime bulamadım)

öyle de zor yaw, o da özlüyordur seni ister ki hem kızı hem torunu yanında olsun ama şartlar işte.

aynen cnm ama eşim ıstanbulu bırakamazmış okul bitince döneriz diye kandırmıştı ama evlenince sözler unutuluyo.bende istiyorum kızımı bırakıp 2 saat çıkabileceğim annem olsa insan bunalıyo hep yanlız

Desty evet senin yüzünü gördüm şekerim
Hımm evinin kadını çocuklarının anası olacaksın demek artık

Hadi desty gelmeden 1500. Sayfaya ulasalım

kız zilli ne gaza getiriyorsun milleti, burayı okucam derken işten kovulucam yok ben evimin kadını olamam herhalde ama bundan sonra önceliklerim değişecek ona karar verdim

hee hee bende aldım bişiler ama kartın limiti yok. neyse zaten önemli şeyler değild. evde bi sürü kavanoz maması da var. indirim görünce insan dayanmıo desty senn dr hangi markaları önermişti

hipp ve milupa organik yazan ürünlerinin organik sertifikası varmış ben onları veriyorum çocuğuma demişti

niran o da olur merak etme bizim bunlar 10 gün içinde oldu. bu arada bizim kız da katı gıdada kabızlık çekmişti, elmayı kabuzsuz verdiysen kabız olur dedi, bir de keten tohumu yağı kullanabilirsin bebeğin yemeklerinde hem omega 3 var içinde bolca hem de kabızlığı giderir demişti. bi de ben akşamları artık hippin combiotik mamasını veriyorum 4 ölçek falan. günde 1 yada 2 kez kaka yapıyor artık

aynen haklısın

benim canım topik arkadaşlarım nasıl da söz dinler, herkes girip çıkıyor kimse bişey yazmıyor yemekten döndüm iki sayfa olmuş uğraştırmadınız beni süpersiniz

yardımmm.

oğlum ne mama nede annesütü istemior. zorla yediriorum. aç ama . hatta başımın etini yiyor açlıktan.

dün 30 cc elma suyu verdim. biberonunu bile kendi tuttu severek içti. ama ek gıdaya dan diye geçememki. bi öğün ondan veremem. mecbur mama yada anne sütü almalı. bni emmiyor zaten. napsam ya. mamanın içine bişi mi katsam. mamada bebelac. sevebileceği bi mama. en iyi bunu içiodu önceden

lina da kabız olduuuu fitil bile işe yaramadı yavrum kakasını yaparken çığlık atıyor resmen içim parçalanıyor bende elma bağırsakları çalıştırır diye elma vermiştim tam tersiymiş meğer üzüldüm bak ama kabuklarıyla nasıl vereceğiz ki yiyebilirler mi acaba ben dün 4-5 tane gün kurusu kayısıyı haşlayıp püre yaptım birkaç kaşık ondan yedirdim suyunuda biberona koyup içirdim işe yaradı gibi akşam baya yaptı rahatladı hipp mamayı da deneyeyim burada bulabilirsem kaç gündür ne çekti yavrum
bugünde karnabahar havuç ve balkabağını püre yapıp verdim bağırsakları çalışsın diye inş. ters etki yapmaz
birde geçen gün milupanın organik kavanoz mamasından elma havuç deneyeyim dedim iki tatlı kaşığı kadar yedirdim ama çok kustu sonrasında sevmedi içi dışına çıktı korktum bidaha vermeyeceğim

canım egzemaya yada alerjik bir şeye benziyor. evde bepanthene varsa sür onlada geçmezse doktor muhtemelen kortizonlu krem verecektir. bebeklerdede baya sık egzema görülebiliyor

bide uzun zamandır sormak stediğim bişiler var.

1. bebeğin altını aldıktan sonra kuruluyor musunuz? ıslak mendilin ıslaklığını yani.

2. benmkini ayağı çok terliyor. çorapları ıslanıyor. sizde de böyle şeyler var mı?

doussy badeye çok geçmiş olsun. melinnaz linaya da çok geçmiş olsun. yazacağım şey şey var ama kafam kazan. unutuğum arkadaşlar kusura bakmayın.

kızlar yardım edin yaa daha kendim kahvaltı yapamadım. başım dönmeye başladı artık. yemiyor ..yemediği gibi bide cıngar çıkarıyor. mamanın içine elma suyu koysam olur mu??

zeynocum şunu merak ettim niye haziran anneleri varken ayrı bir topik açtınız?öbür tarafta bir sorun mu oldu .çok merak ettim

bende haziran anneleri basligini hep cok faydalanarak takip ettim
ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi
birazdan beni istemiyosan okuma, yazma diye tasa tutarlar ama yine de fikrimi yazmak istedim
ayni seylerin konusuldugu neden iki baslik var site yonetimi de bence bu konuy ilgi gostermeli

bende haziran anneleri basligini hep cok faydalanarak takip ettim
ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi
birazdan beni istemiyosan okuma, yazma diye tasa tutarlar ama yine de fikrimi yazmak istedim
ayni seylerin konusuldugu neden iki baslik var site yonetimi de bence bu konuy ilgi gostermeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…