2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yazma böyle böyle yazma
Üzülme canınız Sağolsun
Hem sen neler yaşadın
Sebepsiz yere mi emzirmiyorsun sanki
Sen onu emzirmesende o aranızda kuvvetli bağ senin mis kokun bir ömür boyu sizi birbirinize bağlı kılacak

tabiki princ unu dedi cunku diger mamalar kimyasal icinde bir suru koruyucu madde var onlar bozulmuyor sence neden dedi..

ya bana bu çok saçma geliyo işte.. kuru mamaların üzerinde açtıktan sona 2 -3 hafta içinde tüketin yazıyo ..
yani bozuluyorlar.. ve ayrıca da kuru bişey neden bozulsun .. bulgur pirinç te bozulmuyo aylarca .. bayatlamıyoda
onlarda da mı koruyucu var..

ayrıca şu konserve kaşık mamaları .. tamamen konserve mantığında yapılmış.. açtıktan sona 48 saat içinde bozuluyo ..

oda buzdolabında 48 saat dısarıdaysa bi iki saatte bozuluyor..

ben veriyorum valla.. benm çocuğum anne sütü almadı ve o koruyucu var şöle böle dedikleri mamayla büyüdü..

gelişimi gayet iyi ve sadece bi kez hastalandı şimdiye kaDAR..
e okadar da olacak dimi..

her dr başka söölüyor .. ben artık onlara inanmak yerine kafamı kullanmayı tercih ediyorum ..

ay bu arada face e video attım hepinizide etiketledim..
talia ya özendim benm oğlanı mama yerken çektim..
bi ikinci video daha var onu da ekleyeyim hele görün heyecanı ..
mama yerken kanatlanıp uçacak çocuk..

oy kuzularııım nede çok benziyorlar
çok güzelsiniz annem

bende seni seviyoreeee
evet ya zaten antep sofrası olması insanı çileden çıkarıyor
oy ben onun o minik ayaklarını yerim
Dünürcüüm Çınarıma nolmuş kız
kıyamam yavruum yaa
çok geçmiş olsun canım

ört totonu ört
ayrıca niran-pdnk ve zeynonun yorumlarına da serviste okurken koptum...
benden gülmeyle ağlama arası sesler çıktı...bi de az daha altıma kaçırıyordummm

servistekiler kimbilir nasıl bakmıştır sana

kızlar övgü geri geri emekleyerek her yeri dolaşıyor. ölüyoruz gülmekten. sizinkiler de öyle mi? ananem dediki öyle olur önce geri geri gider. doğru mu? bizim kızda bi terslik yok di mi?

benmkide geri geri sürünerek emekliyor..

çok uzun sürmüyor ama sonunda sinirlenip bağırmaya başlıyo ..

ellerini havaya kaldırıyo penguen gibi oluyo ..

bizde çok gülüyoruz..

banada böyle olduğunda emeklemeden yürür dediler..

tövbe bismillah.
valla dün o kazığı yiyince dedim ki yapıcam bi tane daha çocuk, evimi de alıcam, atlıcam arabama gezicem heryeri, eşime çocuklarıma bakıcam bi de keyfime bakıcam diye ama sadece dedim üzerinde çalışmadım :26:kız ben zaten hastayım 4 ayda bir regl oluyorum hamileysem anlamam da he kızımda da öyle olmuştu
hayır olsun inşallah. allah hayırlara çıkarsın. yüzümle birlkte mi gördün kız? hani fotomu gördün ya ondan soruyorum. yoksa birini gördün de hani bilirsin ya rüyada bu desty diye öyle bişey mi? ay çok merak ettim söyle söyle

Selammm sabahtan beri yazmaya çalışıyorum ama msj bolumunde talia nin meaaji çıkıyo

ay benimki basamıyor ki uyuz oluyorum iki ayağıyla birden dizlerini bükmeden duramıyor hele seninkini fotosunu görmüştüm öyle dik durmak mümkün değil. anca totosunu dikip g.tüm g.tüm kaydırıyor kendini ordan oraya

benimki bıraksan yürüyecek gibi duruyo.. yürütece devam etseydim kesin bir aya yürürdü
ama dr koyma zararlı deyince kaldırdım .. şimdi yatarken ellerinden tuttummu direk kaldırıyo kendini ayağa..

acayip hareketli yaa çok zorluyo bazen beni ciddi ciddi zaptedemiyorm..
dün akşam misafr vardı.. kadın ikinciye hamileymiş..
al bunu kucağımdan yoksa karnımdakini düşürecek dedi..
öyle güçlü ki tekmeleri kadın haklıydı yani

Of ya hem gecmisi okumak istiyom hem istemiyom.istiyorum cunku sayenizde keyfim yerine geliyo ama o kadar zor geliyor ki okumak su mari
kuzum ya üzmeyin kendinizi
hakkınızda hayırlısı olsun
tabi insanın ağırına gidiyor ama ne yaparsın işte olmayınca olmuyor..aslında adamın olsa her kapı açılıyorda nese
bende senin eşin gibiyim biyoloji okuyacağıma taş doğursaydım
cok tsk ederim canim okudugn icin okudugnu yazan ASE; RETBUL VE SEN OLDUN notumu aldimm
evet canim yürütecinde gidiyordu kardeslerinin odasindan oyuncaklar fln ilgisini cekiyor artik ama neden korkupta agladi cözemedim
bende okumuştum ama yazmadım heee
yerin dibinee actik topigii canim gelcekmisiniz sizdee

sen ne ol emi
kızlar övgü geri geri emekleyerek her yeri dolaşıyor. ölüyoruz gülmekten. sizinkiler de öyle mi? ananem dediki öyle olur önce geri geri gider. doğru mu? bizim kızda bi terslik yok di mi?

yerim onun anaryalarını
bizimki hala koyduğum yerde duruyototsunu bile çevirmiyor

Desty evet senin yüzünü gördüm şekerim
Hımm evinin kadını çocuklarının anası olacaksın demek artık

Hadi desty gelmeden 1500. Sayfaya ulasalım

hee hee bende aldım bişiler ama kartın limiti yok. neyse zaten önemli şeyler değild. evde bi sürü kavanoz maması da var. indirim görünce insan dayanmıo desty senn dr hangi markaları önermişti

Son düzenleyen: Moderatör:
kız kaç saat uğraştım o köstebeğin tarifin bulcam diye ..

ama başardım .. bulur bulmaz kopyaladım yapştrdım bakmadım bilene ..

ama yapcam kesin galiba sanırsammm :125:

diğer topiklerde yeni hamileleri okumak çok değişik geliyo ya kendimi hatırlıyorum nasılda heyecanlıydım okudukça onlar kadar heyecanlanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…