ama ama amaaaaaa
ben hiç emziremedimki ... benmde rüyalarıma giriyo bazen .. tüm hamileliğim boyunca emzirmenin hayalini kurdum
ama kısmet olmadı işte .. emzirmek ne hoş bi duygu olmalı .. düşünsene okadar yakınsın birbirine en sevdiğinle..
canından senden kopan senden çıkan bişiy ona hayat veriyo mutlu ediyosun onu ..
ve aradaki o kuvvetli kopmaz bağ..
sensiz olamaması ve senin onsuz olamaman ..
offf gdk keşke emzirebilseydim oğlumu .. çok içimde kaldı .. okadar çokkkkk isterdimki..
geceleri uyandığında mama beklerken sızlanıyo ya içim gidiyor ..ki sıcak suyu termosta bekliyo oluyo ..
toplasan 2 dakika ancaktır yani .. ama bide gece uyanıp mutfaga gidince hep çişim geliyo ..
zor yediriyorum mamayı .. belkide o gece yarısı oğluma mama yedirirken yine duygulandım ve senin rüyanda beyan oldu..
KimBiLir ... ?!(?)?+!!
tabiki princ unu dedi cunku diger mamalar kimyasal icinde bir suru koruyucu madde var onlar bozulmuyor sence neden dedi..
oy kuzularııım nede çok benziyorlar
bende seni seviyoreeeeewet yazdı sağolsun
sağol cücüüüüm senide çok sewiyoreee
ayyy valla bide antep sofrası hele o hüsne (Binnur kaya)
ağzı doluyken iştahlı iştahlı konuşuyo gıcııııkkkk
dizinin bitiminde kendimi mutfakta buluyorum
bak ben bunu hiç faretmemiştim sen deyince jeton düştü
oy ben onun o minik ayaklarını yerimherkes bi anda kayboldu
acaba talia-denoz-geridönüüm yeni bi topik açtı da oraya mı gittiler
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani-6195.html#post32649947
diğer topikte bişey sordum bi bakar mısınız kızlar
hülya senle ilgili rüyam :
sen ben pdnk bi araba seyahat edioz. çift katlı. karavan gibi biişi. birden senn göğsün fışkırıyor. dumanlar çıkıo. hatta sarsıntının etkisiyle göğsün sallanıyor. süt çıkıyor. hatta fışkırıyor. pdnk seni olduğun pozisyonda tutmaya çalışıo. yatıomuşsun. ben kalk diyorum. bide hemen oğlunu emzir geri gitmesn diorum. oğlun üst kattaymış. sen bi türlü çıkmıyorsun.. sonrra diosun aslında dünde gelmişti. ben emzirmşştim biraz diosun. neyse ben ısrar edince oğlunu üsk kattan indip emzirdin
ayrıca niran-pdnk ve zeynonun yorumlarına da serviste okurken koptum...
benden gülmeyle ağlama arası sesler çıktı...bi de az daha altıma kaçırıyordummm
kızlar övgü geri geri emekleyerek her yeri dolaşıyor. ölüyoruz gülmekten. sizinkiler de öyle mi? ananem dediki öyle olur önce geri geri gider. doğru mu? bizim kızda bi terslik yok di mi?
Seni rüyamda gördüm
Bebek odası yapmışsın kocaman bir oda
3 tane dolap almissin yanyana koymuşsun
2 tane beşiği de üst üste koymuşsun
Yani ranza beşik olmuş
2. Çocuğun olacakmış o yüzden böyle bir düzen kurdum diyorsun zeynoyla bana gösteriyorsun
Hamile misin kız yoksa:26:
isterim tabiiiimaaş+ssk+özel saglık sigortası+ prim+ yol
işi ayarla dön banaaaaa
benmkide geri geri sürünerek emekliyor..
çok uzun sürmüyor ama sonunda sinirlenip bağırmaya başlıyo ..
ellerini havaya kaldırıyo penguen gibi oluyo ..
bizde çok gülüyoruz..
banada böyle olduğunda emeklemeden yürür dediler..
2 numara mamaya hangi ayda başlanmalı. 5 ayımız bitti, 6 . aya girdik. 2 numara mama 6. ayı tamamlayıncamı kullanılır yoksa 6. aya girdiğimizdemi kullanılır? yardımcı olursanız sevinirim.
ay benimki basamıyor kiuyuz oluyorum iki ayağıyla birden dizlerini bükmeden duramıyor hele seninkini fotosunu görmüştüm öyle dik durmak mümkün değil. anca totosunu dikip g.tüm g.tüm kaydırıyor kendini ordan oraya
kuzum ya üzmeyin kendiniziOf ya hem gecmisi okumak istiyom hem istemiyom.istiyorum cunku sayenizde keyfim yerine geliyo ama o kadar zor geliyor ki okumak su mari
bende okumuştum ama yazmadım heeecok tsk ederim canim okudugn icin okudugnu yazan ASE; RETBUL VE SEN OLDUN notumu aldimm
evet canim yürütecinde gidiyordu kardeslerinin odasindan oyuncaklar fln ilgisini cekiyor artik ama neden korkupta agladi cözemedim
yerin dibinee actik topigii canim gelcekmisiniz sizdee
kızlar övgü geri geri emekleyerek her yeri dolaşıyor. ölüyoruz gülmekten. sizinkiler de öyle mi? ananem dediki öyle olur önce geri geri gider. doğru mu? bizim kızda bi terslik yok di mi?
günaydınn zillii zarifelerrr
saftirikoo tayfasıı sizede günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?