2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ne güzel faydalandım diyorsunda tek taraflı fayda olurmu arkadaşım, sende gel yaz bizde senden faydalanalım. he yok ben sadece turp sıkmaya geldim diyorsan lütfen başka yere aç tezgahını

başlık 2013 haziran anneleri 2 değil ki. haziran anneleri ordan burdan şurdan. burda bebk mevzusu yüzde 10 anca konuşuluyor. aslında açıklamaya bile gerek yok. isteyen istediği yerde istediği konuyu konuşur. neden rahatsızlık duydunuz??

canım ben öle pek kimsenin fikrini eleştirmem ama seninkide yani kelime bulamıyorum buna sarı kafa bile bulamıyorum
takip etmediğin belli bu topik sadece bebekten başka bişiler konuşmak isteyenler için açıldı
diğer topikte böle konuşsaydık birinin bebeğiyle ilgili önemli bi sıkıntısı arada kaynayabilirdi
seni niye bu kadar rahatsız ettiki:44:
ikilik çıkarma lider olma gibi kimsenin bi kaygısı yok
hepimiz burada yazılanlardan buradaki insanlardan hoşnutuz
kız yoksa aramıza giremediğin için mi bu laflar
gel şekerim gel koynumuzda çook yer var senide bağrımıza basarız

sen takip edebilesin diyee tek konu başlıgı altında konuşma zorunlulugumuz mu varrr

canım ister 3. başlıgı açarım sana neeee sen kimsinnnnn ki senden izin alimm

Canım bebekler sürekli aynı mamayı içmekten sıkılabiliyor. Ben iki kez yaşadım hu durumu. Başka mama denesene.

dönüşüm şu çocuğa ver bişeyler yazık günah ya, rendele meyveyi püresini ver, yoğurt ver ikisini karıştır var istersen. farklı tatlar alsın.
sebzeleride birara haşla ez yedir yavrucaka

avatarını gördükçe gülümsüyorum buarada, çok güzel

ayrıca şunu belirtmemde de fayda varr

lider olma sevdalısı demişsin, kim neyin lideri allah aşkına biri bana açıklasın.

burda lider yada topik sahibi olunca ekstra bi ücretmi alıyosun yada bi çıkar mı söz konusu..

tam tersi burada herkes rahar rahat konusurken ben ekstra şeylerle ugrasıyorum çabalıyorum..

ne içinn hersey düzenli ve nizami olsun diyeee...

kopukluk olmasın hersey yarım yamalak olmasın diye ugrasıyorumm..

belli ki burayıda takip ediyosunn... peki açık yüreklilikle çık cevap ver madem attın kendini ortaya

burada artniyetli fesatlık çıkaran kinci nefret olan hangi hareketimi gördünnn

en basından beri diger topik için neler yapabilirz diye ugraslarımı hiç mi okumadın.. o topigin sahibi kısmında su an kimi adı yazıyor..

burada sürekli o topigi boşlamayın orasıda bizim yerimiz yazan yazılarımı hiç mi okumadınn...

sadece yazıklar olsun sana diyebiliyorumm başkada sözüm yok.

senin bu başlığı takip etmediğin çok belli eğer etmiş olsaydın neden açıldığını çok iyi bilirdin hiç gerek yok böyle şeylere arkadaşım biz burada mutluyuz diğer topiği de takip ediyoruz neden rahatsız oldun anlamadım kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz herkes kendi isteğiyle burada sende gelmek istersen başımızın üstünde yerin var ama amacın huzursuzluk çıkartmaksa buna hiçbirimiz izin vermeyiz haberin ola.......

acaba giydiği bir çorap mı dokundu ,bence dr. a resmini gönder ,kıyamam ayaklarını yerim onun.

dr göstermedinmi .. deri döküntüsü gibi duruyo yağlı kremler zeytnyağı bademyağı falan dicem ama sanırım denemişsindr..

canım egzemaya yada alerjik bir şeye benziyor. evde bepanthene varsa sür onlada geçmezse doktor muhtemelen kortizonlu krem verecektir. bebeklerdede baya sık egzema görülebiliyor
bepanthen evde var ama onun bebekler için olanı bepanthol değil mi
evde excipial lipo var onu sürmedim ama
zeytinyağı sürmedim
çünkü doğal zeytinyağı yok marketten aldıklarımı da sürmem herhalde

geridönüşüm

4. aydan itibaren olan kaşık mamalarından denesen en azından gece yatarken ver de rahatça uyusun aptamilin meyveli irmikli maması var 4. aydan itibaren verilebiliyor ya da tokoyayın dediği gibi verdiğin markayı değiştirsen belki sıkılmıştır

bende elmayı kabuksuz veriyorum
diğer türlü nasıl olackki:44:
keten tohumu yağını bi deniiim

LİNAAM çok geçmiş olsun kuzum Erva da aynı senin gibi kabız kuzum teselli olacaksa

canım ben kurulamıyorum
pamuk su kullandığımda kuruluyordum

terleme bizde kafada var

Valla benim ek gidaya gecisim dan diye oldu bi sıkıntı da yok dr a sormadim ki sorsamda adam gibi cevap vermez bende arastirdklarima gore başladım bence sende ver

Canım bebekler sürekli aynı mamayı içmekten sıkılabiliyor. Ben iki kez yaşadım hu durumu. Başka mama denesene.

bunun paketini açalı daha yeni oluyor. bundan önce aptamil aldım. onu sevmedi ve gaz yaptı diye buna döndüm. sen hangisinden veriosun

Herkes istediği yerde istedigini konuşur, kime ne ki
Birbirinden farklı iki başlık
Haziran annesiyiz diye özel baska paylaşımımız olamaz mi
Site yönetimi ne yapacak, ne alaka:26:

Spring senin bebisleirimiz ayni gun dogumlu ben daha hic bisey vermedim sen neler veriyom kac kasik cumartesi keci sutu alip yogurt mayalamak istiyorum sen yogurt verdin mi hangi meyveleri tattirdin?

canım başlıcam hatta başladım. dün elma suyu verdim. ama tüm öğün onu veremem ki. başım dönüyor wait. gözüm kararıyor. ayy çok fena oldumm yaa

bu nasıl bir densizliktir ben anlamıyorum ya...
olayın özünü bilip bilmeden nasıl böyle konuşabiliyor insanlar hayret bişey....
yaa arkadaşım sordun mu hiç niye böyle bi yer açma gereği duydunuz diye...
sen sorup sormadan yönetimi niye karıştırıyorsun mevzuya...
ayrıca sana ne sana neeeeee...
isteyen istediği yerde topiğini açar..okumayıverirsin olur biter...
şu zamana kadar ne öteki topikte ne de burda insanları kıracak en ufak birşey söylemedim...hep sözlerime konuştuklarıma dikkat ettim ama bu beni fazlasıyla çıldırtmaya yetti...

kızlar sizlerden de özür diliyorum böyle bi çıkış yaptığım için ama beni hassas noktamdan vurdu o yüzden çok sinirlendim...

canım çok teşekkürler sende kayısıyı dene istersen işe yarar belki kıyamam ervaya çok zor çokkk

Spring senin bebisleirimiz ayni gun dogumlu ben daha hic bisey vermedim sen neler veriyom kac kasik cumartesi keci sutu alip yogurt mayalamak istiyorum sen yogurt verdin mi hangi meyveleri tattirdin?

Canım ben kendim inek sutunden yapip verdim ne ka da r yerse zaten cok da yemiyo meyvw ve sebze purelerinden hazir olanlardaan verdim sutumle cici bebe verdim eline oyalanmalik pirasa verdim veeee bugun basarabilirsem corba
yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…