bende haziran anneleri basligini hep cok faydalanarak takip ettim
ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi
birazdan beni istemiyosan okuma, yazma diye tasa tutarlar ama yine de fikrimi yazmak istedim
ayni seylerin konusuldugu neden iki baslik var site yonetimi de bence bu konuy ilgi gostermeli
ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi
birazdan beni istemiyosan okuma, yazma diye tasa tutarlar ama yine de fikrimi yazmak istedim
ayni seylerin konusuldugu neden iki baslik var site yonetimi de bence bu konuy ilgi gostermeli
yardımmm.
oğlum ne mama nede annesütü istemior. zorla yediriorum. aç ama . hatta başımın etini yiyor açlıktan.
dün 30 cc elma suyu verdim. biberonunu bile kendi tuttu severek içti. ama ek gıdaya dan diye geçememki. bi öğün ondan veremem. mecbur mama yada anne sütü almalı. bni emmiyor zaten. napsam ya. mamanın içine bişi mi katsam. mamada bebelac. sevebileceği bi mama. en iyi bunu içiodu önceden
yardımmm.
oğlum ne mama nede annesütü istemior. zorla yediriorum. aç ama . hatta başımın etini yiyor açlıktan.
dün 30 cc elma suyu verdim. biberonunu bile kendi tuttu severek içti. ama ek gıdaya dan diye geçememki. bi öğün ondan veremem. mecbur mama yada anne sütü almalı. bni emmiyor zaten. napsam ya. mamanın içine bişi mi katsam. mamada bebelac. sevebileceği bi mama. en iyi bunu içiodu önceden
senin bu başlığı takip etmediğin çok belli eğer etmiş olsaydın neden açıldığını çok iyi bilirdin hiç gerek yok böyle şeylere arkadaşım biz burada mutluyuz diğer topiği de takip ediyoruz neden rahatsız oldun anlamadım kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz herkes kendi isteğiyle burada sende gelmek istersen başımızın üstünde yerin var ama amacın huzursuzluk çıkartmaksa buna hiçbirimiz izin vermeyiz haberin ola.......bende haziran anneleri basligini hep cok faydalanarak takip ettim
acaba giydiği bir çorap mı dokundu ,bence dr. a resmini gönder ,kıyamam ayaklarını yerim onun.
dr göstermedinmi .. deri döküntüsü gibi duruyo yağlı kremler zeytnyağı bademyağı falan dicem ama sanırım denemişsindr..
bepanthen evde var ama onun bebekler için olanı bepanthol değil micanım egzemaya yada alerjik bir şeye benziyor. evde bepanthene varsa sür onlada geçmezse doktor muhtemelen kortizonlu krem verecektir. bebeklerdede baya sık egzema görülebiliyor
bende elmayı kabuksuz veriyorumkı
niran o da olur merak etme bizim bunlar 10 gün içinde oldu. bu arada bizim kız da katı gıdada kabızlık çekmişti, elmayı kabuzsuz verdiysen kabız olur dedi, bir de keten tohumu yağı kullanabilirsin bebeğin yemeklerinde hem omega 3 var içinde bolca hem de kabızlığı giderir demişti. bi de ben akşamları artık hippin combiotik mamasını veriyorum 4 ölçek falan. günde 1 yada 2 kez kaka yapıyor artık
aynen haklısın
bide uzun zamandır sormak stediğim bişiler var.
1. bebeğin altını aldıktan sonra kuruluyor musunuz? ıslak mendilin ıslaklığını yani.
2. benmkini ayağı çok terliyor. çorapları ıslanıyor. sizde de böyle şeyler var mı?
Canım bebekler sürekli aynı mamayı içmekten sıkılabiliyor. Ben iki kez yaşadım hu durumu. Başka mama denesene.
dönüşüm şu çocuğa ver bişeyler yazık günah ya, rendele meyveyi püresini ver, yoğurt ver ikisini karıştır var istersen. farklı tatlar alsın.
sebzeleride birara haşla ez yedir yavrucaka
avatarını gördükçe gülümsüyorum buarada, çok güzel
bende elmayı kabuksuz veriyorum
diğer türlü nasıl olackki:44:
keten tohumu yağını bi deniiim
LİNAAM çok geçmiş olsun kuzum Erva da aynı senin gibi kabız kuzum teselli olacaksa
canım ben kurulamıyorum
pamuk su kullandığımda kuruluyordum
terleme bizde kafada var
Spring senin bebisleirimiz ayni gun dogumlu ben daha hic bisey vermedim sen neler veriyom kac kasik cumartesi keci sutu alip yogurt mayalamak istiyorum sen yogurt verdin mi hangi meyveleri tattirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?