ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi
Bende poposunu kurulamiyorum hic. Ayak terlemeside yok şimdilik bizde
takılmayim diyorum ama yokkk bu nasıl bir itham dır böyleee.. dışarıdan gercekten böye mi görünüyorumm...
Canım ben kendim inek sutunden yapip verdim ne ka da r yerse zaten cok da yemiyo meyvw ve sebze purelerinden hazir olanlardaan verdim sutumle cici bebe verdim eline oyalanmalik pirasa verdim veeee bugun basarabilirsem corba
yapcam
yaaa boşveeerrrr canım bence üstünde durmaya gerek yok burdaki herkes bizim burda ne konuştuğumuzu neden burda olduğumuzu biliyo niye açıklama yapma gereği duyalım ki bence daha fazla prim vermeyintakılmayim diyorum ama yokkk bu nasıl bir itham dır böyleee.. dışarıdan gercekten böye mi görünüyorumm...
takılmayim diyorum ama yokkk bu nasıl bir itham dır böyleee.. dışarıdan gercekten böye mi görünüyorumm...
bencede ver artık sıkıntı olmaz hem alışsın yavaş yavaş bakarsın sevmezse zorlama sonra tekrar deneBende sirayla herseyi tattirmaya basliyayim tesekkur ederim.
canım bilemedim ki dr kontrolünde bi sorbu zamana kadar doğru dürüst pişik olmadı. ama şimdi ıslak mendil ıslaklığından oluyor. bende kurulamaya çalışıyorum. sanırım amerikan bezi alıp ayrı kurulama eysileri yapcam.
ayağı neden terlior benimkinin ya. bugün 2 kez çorap değiştirdim. bildiğin ıslanıo
canım başlıcam hatta başladım. dün elma suyu verdim. ama tüm öğün onu veremem ki.başım dönüyor wait. gözüm kararıyor. ayy çok fena oldumm yaa
Desty o bendim canım ama bikere 52 değil 56 boyda 1.60 yani yok gibi bişey. Yalnız ben iki sezeryan dan sonra nur topu gibi bir göbek sahibi oldum. Bel ölcüsü yazınca kilolu çıkıyo hesaplayıcılarda ben o arkadasa sadece ideal kilo sordum canım diyet listesi istemedim yaniiiihe valla psikolog yok, bi tane diyetisyenimiz vardı o da korkup kaçtı ilk günden... e tabi biri çıkıp ben 52 kiloyum nasıl iskelet olurum diyince topukladı hatun deli bunlar diyeayyy kimdi o 52 kilo olan bilemedim nolur alınmasın bak bugun keyfim yok kazık yedim ceneme vurdu bana iyi davranın
canım bencede en iyisini yapıyorsun hiç bozma moralini ben hiç anne sütü almadan büyümüşüm 30 yıl önce ki dandik mamalarla bile sapasağlamım
ya bana bu çok saçma geliyo işte.. kuru mamaların üzerinde açtıktan sona 2 -3 hafta içinde tüketin yazıyo ..
yani bozuluyorlar.. ve ayrıca da kuru bişey neden bozulsun .. bulgur pirinç te bozulmuyo aylarca .. bayatlamıyoda
onlarda da mı koruyucu var..
ayrıca şu konserve kaşık mamaları .. tamamen konserve mantığında yapılmış.. açtıktan sona 48 saat içinde bozuluyo ..
oda buzdolabında 48 saat dısarıdaysa bi iki saatte bozuluyor..
ben veriyorum valla.. benm çocuğum anne sütü almadı ve o koruyucu var şöle böle dedikleri mamayla büyüdü..
gelişimi gayet iyi ve sadece bi kez hastalandı şimdiye kaDAR..
e okadar da olacak dimi..
her dr başka söölüyor .. ben artık onlara inanmak yerine kafamı kullanmayı tercih ediyorum ..
kuzum sen niye aç aç dolaşıyosun ya
hazırlayacak vakit yoksa tahin helvasını koy ekmeğinin arasına hem kan şekerini düzenler, hem süt yapar canım benim. üzüldüm vallahi, atlayıp gelip agaha bir kase tarhana çorbası sanada bi tabak kısır yapasım var
bepanthen evde var ama onun bebekler için olanı bepanthol değil mi
evde excipial lipo var onu sürmedim ama
zeytinyağı sürmedim
çünkü doğal zeytinyağı yok marketten aldıklarımı da sürmem herhalde
hazırlayacak vakit yoksa tahin helvasını koy ekmeğinin arasına hem kan şekerini düzenler, hem süt yapar canım benim. üzüldüm vallahi, atlayıp gelip agaha bir kase tarhana çorbası sanada bi tabak kısır yapasım var
oğlumun (nasıl anlatacağımı bilemedim)
saçının arkaasımı
tepesindeki saç mı
ne diyeceğim kafam durdu
arkada iki kıvrımı var her gören aaa iki kıvrımı var diyor
ama ne anlama geldiğini hatırlamıyorlar
sonra biri çıktı dedi ki iki evlenecek dedi
tövbe tövbe bu zamanda iki evlilik mi kaldı
zeyno misali merve iki evli zannetmişti ya
ben zeki ve sinirli olur diye biliyormoğlumun (nasıl anlatacağımı bilemedim)
saçının arkaasımı
tepesindeki saç mı
ne diyeceğim kafam durdu
arkada iki kıvrımı var her gören aaa iki kıvrımı var diyor
ama ne anlama geldiğini hatırlamıyorlar
sonra biri çıktı dedi ki iki evlenecek dedi
tövbe tövbe bu zamanda iki evlilik mi kaldı
zeyno misali merve iki evli zannetmişti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?