2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi

takılmayim diyorum ama yokkk bu nasıl bir itham dır böyleee.. dışarıdan gercekten böye mi görünüyorumm...

Bende poposunu kurulamiyorum hic. Ayak terlemeside yok şimdilik bizde

bu zamana kadar doğru dürüst pişik olmadı. ama şimdi ıslak mendil ıslaklığından oluyor. bende kurulamaya çalışıyorum. sanırım amerikan bezi alıp ayrı kurulama eysileri yapcam.

ayağı neden terlior benimkinin ya. bugün 2 kez çorap değiştirdim. bildiğin ıslanıo

kızlar takılmayın 1907 ye. popüler topiklerde böyle şeyler olabilio. biz keyfimize bakalım. 1500 gelio :) kaynatmam haberiniz ola

kızlar selam 3 gündür giremiyorum çocuklar hastalandı size bişey sorucam ben ek besine geçtim ama saat düzenlemesi yapamıyorum örneğin kızım 7 de uyanıyor siz nasıl yapıyorsunuz tüm gün boyunca bana yardımcı olur musunuz

takılmayim diyorum ama yokkk bu nasıl bir itham dır böyleee.. dışarıdan gercekten böye mi görünüyorumm...
yaaa boşveeerrrr canım bence üstünde durmaya gerek yok burdaki herkes bizim burda ne konuştuğumuzu neden burda olduğumuzu biliyo niye açıklama yapma gereği duyalım ki bence daha fazla prim vermeyin

bırak yaa zeyno..hayatını muhalefet olmaya adamış bir insan kendisi sanırsam..
zira diğer topikten de hatırladım ve üşenmedim açtım baktım...
gerçekten de öyle..ilk bebeklerimiz olduğu zaman toxoplazmayla ilgili bi bilgi paylaşmıştım orda da rahatsız olup direk muhalefet olmuştu kendisi...
senin biz ne olduğunu çok iyi biliyoruz zeynom..bi patavatsızın lafıyla canını sıkma dicem ama beni de gerçekten çok sinirlendirdi...

canım bilemedim ki dr kontrolünde bi sor

canım başlıcam hatta başladım. dün elma suyu verdim. ama tüm öğün onu veremem ki. başım dönüyor wait. gözüm kararıyor. ayy çok fena oldumm yaa

kuzum sen niye aç aç dolaşıyosun ya
hazırlayacak vakit yoksa tahin helvasını koy ekmeğinin arasına hem kan şekerini düzenler, hem süt yapar canım benim. üzüldüm vallahi, atlayıp gelip agaha bir kase tarhana çorbası sanada bi tabak kısır yapasım var

Desty o bendim canım ama bikere 52 değil 56 boyda 1.60 yani yok gibi bişey. Yalnız ben iki sezeryan dan sonra nur topu gibi bir göbek sahibi oldum. Bel ölcüsü yazınca kilolu çıkıyo hesaplayıcılarda ben o arkadasa sadece ideal kilo sordum canım diyet listesi istemedim yaniiii
canım bencede en iyisini yapıyorsun hiç bozma moralini ben hiç anne sütü almadan büyümüşüm 30 yıl önce ki dandik mamalarla bile sapasağlamım

Kıss waitt, banada gelsene

oğlumun (nasıl anlatacağımı bilemedim)
saçının arkaasımı
tepesindeki saç mı
ne diyeceğim kafam durdu
arkada iki kıvrımı var her gören aaa iki kıvrımı var diyor
ama ne anlama geldiğini hatırlamıyorlar
sonra biri çıktı dedi ki iki evlenecek dedi
tövbe tövbe bu zamanda iki evlilik mi kaldı
zeyno misali merve iki evli zannetmişti ya

bepanthen evde var ama onun bebekler için olanı bepanthol değil mi
evde excipial lipo var onu sürmedim ama
zeytinyağı sürmedim
çünkü doğal zeytinyağı yok marketten aldıklarımı da sürmem herhalde

sür yaa nolcak .. zeytnyağı sonuçta bi zararı olmaz..
hatta faydası olabilir .. sonuçta amaç kurumuş cildi yağlandırmak ..

kısır mı gel kız gell

şimdi kayınvalideye verdim ekmek arası bişiler yiyorum ama onda da durmuyor. yemeğimi yiyeyim dr a götürcem

bugün kociş ilk tanıştığımız zamanı hatırlatan güzel bi msj yazmış nasıl kryiflendiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

biliorum onu teyzemin oğlunda var

Wait tarhanayi simdiden verebiliyormuyuz icinde bir suru sey var bende bebisime bir kilo yaptirdim ama sekizinci aydan sonra vereyim diyordum alerjik durumu felan diyorlar.

ben zeki ve sinirli olur diye biliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…