2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Melinnazcım canım hani böyle yapıyorum ya:44: orda biri bulamıyorum onu atlıyorum onun yanındakine geçiyorum bu mantıklabidaha bak litfen

bende orda onu melinnaz yaptigini sanmistim neresi benziyor diyecektim bende tamm melinnaz yazdi ama bak ordaki boslugu dolduracak birisi var burda dizi takip ediyorlarlar suann

önce şu konuya açıklık getireyim sonra 1500. sayfadan devam edeyim.....

En sagdaki kara esmer ben :)

:))) bence soldan 4. siradakinden 2 tane olmali biri denoz digeri sen

Denoz bildigin kumral sarisina kaciyo hatun, ben esmerim ama tesekkur ederim denozun hayrani olarak :) iltifat gibin geldi

Canim denozun zeynonun albümümde ki fotosu biraz acik kumral gibi ama dügün fotolarina falan baktinsa eger daha cok esmere yakin bence :44: sende tam esmer sayilmazsin esmere yakin kumralsin sanirim fotog. gördügüm kadariyla

Him bakmadim nerden bakcam merak ettim.Ama ben kumral degilim tam esmerim akdeniz esmeri, hele yandigimda zencirella oluyom

ysmcmmmm saol kuzum benim... iltifatların için teşekkür ederim...

ama ben de esmerim:))) tam da senin dediğin gibi akdeniz esmeri..sadece saç ve kaş rengim koyu kumral...
ayrıca senin yanında benim esamem bile okunmaz güzelimmmmm

ALLAH seni ne etmesin emii bu simdi bana bir iltifatmi oluyorr

gel seni bir öpümm icimden geldi

face de biri paylaşmış. bende kazı çevirmek için kullanayım deidm

kız ordaki sarı kafa deli olduğu için değil daha enerjik diye sana benzettim. takılayım diye deli dedim. ama deli değil tabikide:111::111:

ahhh kuzum sen mi yazdınn ilkkkkk

aaaaassssssdfghkjfddjjj

zeynom girememişsin yaaa

heeee heeee zeyno gene giremedi. çocuk huysuzken yazdım hee. çocuğa diyorum dur oğlum çok önemli :)))

tebrikler kızzz girdin 1500e

saol bebişim...ama nasıl girdiğimi anlamadım:44 sırada ben kızları dağıtıyordum

olam,az ulan kacirmisimmmm hep pc yuzunden cok agirlastii nayir nolamaz yikildim ben en iyi cikim artik

kuşuuuumm sen de yoktun orda...neyse geridnüşümümüz bizim yerimize de yaprakları savurmuş

heeee begenirim kendimiii iyi parçayımdırrr para ederimm

İ

yeter bu kadar ilgi hep sana çalıştım. bade görmese bari:18::18:

benim yerimede yeee bol bol ye ne cokta pastalari ye taammmiiiiii

bua rada agaha ben bakim diyecem ama benimde senden kalir yanim yok suan acim accccccccccccccc halaave tabi uykusuzz

ben sayfanin basinda gunaydin diye yazdim ama ben bunlari yazana kadar 1 saat gecmis ne gunaydini kalmiss yaave tabii asla bu tek gönderimde gitmeyecek ikiye bolcem bende mecburennsonuna kadar okumayani vuririm okduum diye talimat verin cabukk bakim[/QUOTE]

Eki Görüntüle 859622
gitmedim işte burdayımmmmm
şaka yaptım şakaaaaa...
kız hepinizi seviyoreeee ben

töbee bismillahhhh allah kuru iftiradan korusun beniiiii
kocanın koynunda brat pit varken seni mi düşüncektimmm paçoozzzz alla alllaaaaaaaaaaa

Bumbo nekadar biraz pahali diye hatirliyorum hellobaby de onun aynisindan baska bir marka gordum 99 liraydi.

Bumbo 149 lira sanırım. Eltimin aldığı başka bir marka. 70 liraya mı ne aldı o. Görünüş olarak hiçbir farkı yok ama sağlıklı olması açısından bir fark var mı acaba?

Bumbo 149 lira sanırım. Eltimin aldığı başka bir marka. 70 liraya mı ne aldı o. Görünüş olarak hiçbir farkı yok ama sağlıklı olması açısından bir fark var mı acaba?

tokoyay siz sırf mama ile mi besleniodunuz. ek gıdaya nasıl başladın. tek öğün mü. günün hangi saati. neyle.

bu arada oğlunun resimlerine bayıldım. bol bol çekmişsin çok kıskandım. tembel ben uzun zamandır fotosunu çekmiyorum oğlumun. ve toplamda da az zaten. bide senin oğluna ayrı bi ilgim var. çok benzemiyorlar ama bana oğlumu hatırlatıyor. cingöz cingöz bakışları falan. tabi seninki saçlı olduğundan daha yakışıklı :)

hee tamam simdi oldu bakk enerjik enerjik dedin gönlümp fethettinn
ay evet bende olamadim canim ivet ivet savurmus sagolsun bizim yerimizede bol bol

bu arada kizlar esmerim esmerim diye diye dilime su sarkiyi doladilar

Sibel Can Sarı Kurdelem - YouTube sana gelsin cankusum benden

hkn2013
bu saate okadar alintiya kim yorum yapcak dedin herhalde en iyisi alinti yapim yazmak istedigimi herkes kendi anlasin didin dimi

Son düzenleme:

Sanirim eltininki karibu marka bende baktim malzeme ayni ama ortopedikmi onu bilmiyorum eger oyleyse onu almak daha mantikli

bu ne için kızzz

tatlım 2000 e ne kaldı ki şurda dönüşüm denoz ve taliaa yarın onun kutlamasını yapar
sen hiç merak etme
ona giriverirsin artık

heeey millet ayıp oluyo ama topiğimizin sahibesine yaaa

allah seni ne etmesinnnnn

Suan yorgani kafama cektim içli içli 1500 üncü sayfaya bakarak kimseye çaktırmadan agliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…