ne uyması beeeee beni zenci yapmışnerem zenci benim kabul etmiyorum ben hıh küstüm
ne uyması beeeee beni zenci yapmışnerem zenci benim kabul etmiyorum ben hıh küstüm
Melinnazcım canım hani böyle yapıyorum ya:44: orda biri bulamıyorum onu atlıyorum onun yanındakine geçiyorum bu mantıklabidaha bak litfen
En sagdaki kara esmer ben :)
:))) bence soldan 4. siradakinden 2 tane olmali biri denoz digeri sen
Denoz bildigin kumral sarisina kaciyo hatun, ben esmerim ama tesekkur ederim denozun hayrani olarak :) iltifat gibin geldi
Canim denozun zeynonun albümümde ki fotosu biraz acik kumral gibi ama dügün fotolarina falan baktinsa eger daha cok esmere yakin bence :44: sende tam esmer sayilmazsin esmere yakin kumralsin sanirim fotog. gördügüm kadariyla
Him bakmadim nerden bakcam merak ettim.Ama ben kumral degilim tam esmerim akdeniz esmeri, hele yandigimda zencirella oluyom
ALLAH seni ne etmesin emii bu simdi bana bir iltifatmi oluyorr
gel seni bir öpümm icimden geldi
Çok heycanlı
aaaaassssssdfghkjfddjjj
heeee heeee zeyno gene giremedi. çocuk huysuzken yazdım hee. çocuğa diyorum dur oğlum çok önemli :)))
tebrikler kızzz girdin 1500e
olam,az ulan kacirmisimmmm hep pc yuzunden cok agirlastii nayir nolamaz yikildim ben en iyi cikim artik
heeee begenirim kendimiii iyi parçayımdırrr para ederimm
Evlenmemiş erkeğe, BEKAR;
Evlenmemiş kadına, EVDE KALMIŞ KIZ denir..
Erkekler; kendi aralarında,
ÖNEMLİ KONU' lar üzerinde DÜŞÜNÜR' ler;
Kadınlar, kendi aralarında,
ÇENE ÇALAR' lar..
Erkeklerin;
sosyal hayatlarında duydukları ÖNEMLİ HABER' lerdir, ...
Kadınların duydukları DEDİKODU..
Erkek AİLE işleri üzerinde başarılı ise;
AİLE REİS' i,
kadın başarılı ise;
DİZGİN' leri ele almış..
Erkek eşiyle ilgiliyse CENTİLMEN,
Kadın kocasıyla ilgiliyse KISKANÇ' tır..
KIRK' ındaki erkek;
en güzel çağına gelmiş OLGUN,
kadın KIRK' ına gelmişse KOCAMIŞ' tır..
Erkeğin eli açıksa;
AİLE' sinden hiçbirşey esirgemeyen,
kadının eli açıksa
HAR VURUP, HARMAN SAVURAN' dır..
Az konuşan erkek; AĞIR BAŞLI,
az konuşan kadın SOĞUK ve KİBİRLİ..
Çok konuşan erkek; İÇTEN,
Çok konuşan kadın; GEVEZE' dir..
** TOPLUM' da;
genel KABUL GÖREN durumlara baktığımızda,
ne halde olduğumuzu görüyoruz..
ALLAH,
KADIN' lara SABIR versin
İ
yeter bu kadar ilgi hep sana çalıştım. bade görmese bari:18::18:
Selam kızlarrr:79::79:
Yaa çok kaynatiyosunuzz yaaaama okudum
ESRA hosgeldinnn canımcok geçmiş olsun.oglun simdi daha iyi umarım
TALIA senin fistigin fotolar cok tatlıı
Issır kis onun çıplak ayaklarınımaşallah
HKN kiss ne gezmesii, dinlensene anacim
Iki gun gezmenden geri kall
.ben gezerim senin yerineehazırlanıyorum, cikacagim zaten
Derine bak sen .sac bandı kaybolsunda ben bulup takayimcok tatli masallah
Bu arada ne alıntı yapmışsin öyletaliaaa yi geçmişin
SPRING nen varr kuzumm..gel yamacima
MELINNAZ cok şükür yeniden buralardasin..hoşgeldin canim:79:
DENOZ cok kaynatiyolar canım kizlar..düğmeleri yokki basalim sussunlar
Kolay gelsin sana canım
POWER satış elemanlarınin bazılarında var bu taktik.ama geri tepiyo iste görmüyorlar mi ki
Insan gormedigi biseyi nasıl alacaksa .. baska bi nokta vardir muhakkak satan.oyle yaparsin cnm
ZEYNO WAITyazdiklarinizi sabah okudum
Iyi güldüm sabah sabah..
Zeyno haline tavrına bayıldım bugün. .nasil bişisin sen yaa..
Wait facen hayırlı olsun..kullanmıyorum ama iyi günlerde kullan canımo dedigin tayfadan uzak, guzel günlerin olsun orda
HULYA iyisin umarım. .dert etme kendine
Hersey yoluna girer. .
Bi kostebek yapsan kendine gelirsin vallahi:)
Bizede ikram edersin heral
Gerii dönüşümmm..bende seni ruyamda görmüştum bi kac ay önce
Ruyalarimi susledin vallaa
Gecen günde hkn yi görmüştüm
Film gibii Allahımm..artik sizle yatip sizle kalkıyorum
NIRAN , gece bizsiz kostebek yemiş. .hain niran
Kostebekler yesin seniii nirannn
Cikmam gerekiyor. Aklima gelenleri yazayim dedim
Alıntı yapamadim:S
See you
gunaydin gunaydinnnn ama yeter ya cok gevezesiniz uyutmadiniz bir benii yaameraktan catladim naptiniz diye hemen attim kendimi buraya ama yanlislikla diger topige girmisim bir baktim sadece tek sayfa ilerlemis ana dedim bugun kimse konusmamiss sonra dank ettii baktimki diger topikteyim cok alinti yaptim cokkkkkkkkkkkk
ama ama ammaaa azucuk öyle olmustu sankihee biliyom zor oldugu icin bizi aradan cikartinn
evet sen yat kalk dünürüüne dua et kafasi calsiyor veselammzaten biz eslesmis oldgukki dün gece
cok iyi etmisin canim benim cok guzel olmus derinn simdi tamm kiz gibi olmus isteuyurken ckart sen yinede annesi okadar abartma evet canim benziyorlar normalde daha cok benziyorlar burda cok bezememisler diyebilirim.
hulyaaa cok gecmis olsun canimm yeni ögrendim ben ya cok uzzulduminsallah simdi daha iyidirr pudra cok zararli cok fazla kullanilmamali ben yeni dogduklarnda sadece pisik oldunda cok az kullaniyordum ilk ayindan sonra bir daha kullanmadim ki simdi krem bile cok nadir kullaniyorum
UOTE=hkn2013;32640785]hadi ben kaçtım zillillerrrrbugün günüm var güne gitcemm yicem içcemm sefam olsun oh ohhhhçalışan arkidişler bugününü evde geçirmeye mahkumm kader mahkumlarııı hepinizi öpüyorummm havada züpperrr koşa koşa gidiyim barimeeee
Eki Görüntüle 859622
gitmedim işte burdayımmmmm
şaka yaptım şakaaaaa...
kız hepinizi seviyoreeee ben
töbee bismillahhhh allah kuru iftiradan korusun beniiiii
kocanın koynunda brat pit varken seni mi düşüncektimmm paçoozzzzalla alllaaaaaaaaaaa
Bumbo nekadar biraz pahali diye hatirliyorum hellobaby de onun aynisindan baska bir marka gordum 99 liraydi.
Bumbo 149 lira sanırım. Eltimin aldığı başka bir marka. 70 liraya mı ne aldı o. Görünüş olarak hiçbir farkı yok ama sağlıklı olması açısından bir fark var mı acaba?
ben çıkamadım o moddan yalnız
tık tık yazıyorum hala
burdayım şekerşm. 1500. sayfaya girmenin guruyla yaşıyorum
1500. sayfaya 5. olarak girmenin haklı gurununu yaşıyorum
hee tamam simdi oldu bakk enerjik enerjik dedin gönlümp fethettinnface de biri paylaşmış. bende kazı çevirmek için kullanayım deidm
kız ordaki sarı kafa deli olduğu için değil daha enerjik diye sana benzettim. takılayım diye deli dedim. ama deli değil tabikide:111::111:
ay evet bende olamadim canimahhh kuzum sen mi yazdınn ilkkkkk
zeynom girememişsin yaaa
saol bebişim...ama nasıl girdiğimi anlamadım:44sırada ben kızları dağıtıyordum
kuşuuuumm sen de yoktun orda...neyse geridnüşümümüz bizim yerimize de yaprakları savurmuş
Bumbo 149 lira sanırım. Eltimin aldığı başka bir marka. 70 liraya mı ne aldı o. Görünüş olarak hiçbir farkı yok ama sağlıklı olması açısından bir fark var mı acaba?
Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
tatlım 2000 e ne kaldı ki şurda dönüşüm denoz ve taliaa yarın onun kutlamasını yapar
sen hiç merak etme
ona giriverirsin artık
heeey millet ayıp oluyo ama topiğimizin sahibesine yaaa
Suan yorgani kafama cektim içli içli 1500 üncü sayfaya bakarak kimseye çaktırmadan agliyorummm
hee vete 200 sayfa sonra kutlamaya basliyacagizzz
zillileeerrrrrrrrr burayı okuyom diye oğlum kendi üstüne benim üstüme işedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?