2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Kıss Victoria secretin melekleri gibi bunlarr karamel sacta yakışmış bana yoksa tarçın mi o
Kanıma giriyosun bak, bu rengi dusunecegim
Yalnız kızlarin devami nerde canım:44:

deli deli haa alacagin olsun seninn
oysa ben sen 1500 girebildigin icin ne iltifatlarda bulunmustumsen bana deli diyorsunn

deliyim ulenn nolcek deluyummmmmmmmm:111::111::111::111::111::111::111:

ahanda kızmış taliaacımmm

Sabah yazdigim da 1472 sayfadaydim en son zeyno ve desty e yazmistim ve masallaah sizeee birkac saat icin de yaklasik 30 sayfa yazmissiniz onun icin gecmise gidip kaybolmaktasa direk sohbete dahil oluyorum

esracım nasılsın kuzum denk gelemedik senle bi türlüüüüü:26:

:))) bence soldan 4. siradakinden 2 tane olmali biri denoz digeri sen

soldan mı yoksa sağdan mı demek istedin

Sanirim eltininki karibu marka bende baktim malzeme ayni ama ortopedikmi onu bilmiyorum eger oyleyse onu almak daha mantikli

Evet canım şimdi sordum karibuymuş. Sakın sen alma ben alıcam c.tesi diye de ekledi. O bizim oğluşun çıldırdığını görünce koymuş aklına almayı sanırım.

Ortopedik mi bilmiyorum ama benim oğlum durduğu yerde 5 dk durmuyor. Şimdiden emekliyor bile denilebilir. Bunda ne kadar süre oturur bilemedim. Başta kafama koymuştum bumboyu almayı ama 150 tl. Çocuğumu tanıyorum adam akıllı oturmaz bunda. Hele 15 güne iyice emeklemeye başlar, oturttamam verdiğim parayla kalırım.

Aynen benimkide durmaz gibi geliyo ama oturmasi icinde bole bisey sart neyse bende karibuya bakiyim e bebekte 50 tl zaten 10 dakkadan fazla oturmiycak:))))

saol bebişimmmmmmmm

ayy ben de aynı yorumu yapacaktım hkna

Ase bi ara resim eklemişti saçları karameli aynı bu barbienin gibi yada ben karıştırıyormuyum başkasımıydı o:44:

Tokoyaycım ara sıra sen de katıl bu muhabbetlerimize hayatım...hep bebiş hep bebiş...
senle bişey konuşamıyom diye üzülüyorum bennnn (bak bu da senin en çok yaptığın sarı kafa)

Suan yorgani kafama cektim içli içli 1500 üncü sayfaya bakarak kimseye çaktırmadan agliyorummm

Anaaa.. kiz agladi agladi gittii..iyi mi nee
İçi şişti aglamaktann hayirlisi olsun..napalim simdi hii napalim.saglik olsun(teselli veren sari kafa )
hadi hadiii burnunu silde gel, bekliyos

asecim aramızda en havalı da sensin kuzum
hadi yine iyisin
Yok kis hepsi pek havalı
Sütun gibiler anacım. .
ahh ahhh..hepsi bu toplu resimlerimizde kaldivitrin mankeni gibinler vala

Ase bi ara resim eklemişti saçları karameli aynı bu barbienin gibi yada ben karıştırıyormuyum başkasımıydı o:44:

Dogru hatirliyosun canim :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…