yalnız bu sarı kafalar sence de bizi anlatmıyor mu :118: ilk süslü sen :) 2. ben 3. de deli deli olan taliaçok kızcak bana çokk
ağlama bebeğim kıyamam ben rastgele girmişim seve seve sana devrederim yerimiSuan yorgani kafama cektim içli içli 1500 üncü sayfaya bakarak kimseye çaktırmadan agliyorummm
Eki Görüntüle 861343 :3
Ilk soldaki kahküllü wait onun yanındakini :44: onun yanındaki siyah saçlı Esra onun yanındaki denoz onun yanındaki ben benim yanımdaki Hkn yanımdakionun yanındaki küt saçlı Hülya onun yanındaki ase nin yanındaki :44nun yanındaki melinnaz
Sıpam durmuyor geliyorum arkası yarın :))
deli deli haa alacagin olsun seninn
oysa ben sen 1500 girebildigin icin ne iltifatlarda bulunmustumsen bana deli diyorsunn
deliyim ulenn nolcek deluyummmmmmmmm:111::111::111::111::111::111::111:
Sabah yazdigim da 1472 sayfadaydim en son zeyno ve desty e yazmistim ve masallaah sizeee birkac saat icin de yaklasik 30 sayfa yazmissinizonun icin gecmise gidip kaybolmaktasa direk sohbete dahil oluyorum
:))) bence soldan 4. siradakinden 2 tane olmali biri denoz digeri sen
Suan yorgani kafama cektim içli içli 1500 üncü sayfaya bakarak kimseye çaktırmadan agliyorummm
Sanirim eltininki karibu marka bende baktim malzeme ayni ama ortopedikmi onu bilmiyorum eger oyleyse onu almak daha mantikli
ne uyması beeeee beni zenci yapmışnerem zenci benim kabul etmiyorum ben hıh küstüm
Melinnazcım canım hani böyle yapıyorum ya:44: orda biri bulamıyorum onu atlıyorum onun yanındakine geçiyorum bu mantıklabidaha bak litfen
Evet canım şimdi sordum karibuymuş. Sakın sen alma ben alıcam c.tesi diye de ekledi.O bizim oğluşun çıldırdığını görünce koymuş aklına almayı sanırım.
Ortopedik mi bilmiyorum ama benim oğlum durduğu yerde 5 dk durmuyor. Şimdiden emekliyor bile denilebilir. Bunda ne kadar süre oturur bilemedim. Başta kafama koymuştum bumboyu almayı ama 150 tl. Çocuğumu tanıyorum adam akıllı oturmaz bunda. Hele 15 güne iyice emeklemeye başlar, oturttamam verdiğim parayla kalırım.
sana sarışın olan dememişmiydi yaa...ben öyle anladım tatlım:44:
yanlış anlamışım galibaaaahah açıklamasını da yapmış retbulumm:))))
ay evet bende olamadim canimivet ivet savurmus sagolsun bizim yerimizede bol bol
bu arada kizlar esmerim esmerim diye diye dilime su sarkiyi doladilar
Sibel Can Sarı Kurdelem - YouTube sana gelsin cankusum benden
hkn2013
bu saate okadar alintiya kim yorum yapcak dedin herhalde en iyisi alinti yapim yazmak istedigimi herkes kendi anlasin didin dimi
sana sarışın olan dememişmiydi yaa...ben öyle anladım tatlım:44:
Melinnaza sarisin demiş evett. . :112:
Suan yorgani kafama cektim içli içli 1500 üncü sayfaya bakarak kimseye çaktırmadan agliyorummm
Ase bi ara resim eklemişti saçları karameli aynı bu barbienin gibi yada ben karıştırıyormuyum başkasımıydı o:44:
Yok kis hepsi pek havalıasecim aramızda en havalı da sensin kuzum
hadi yine iyisin
Ase bi ara resim eklemişti saçları karameli aynı bu barbienin gibi yada ben karıştırıyormuyum başkasımıydı o:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?