2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sonunda kizim uyudu cok sükür dünden beri pek bir huzursuz dün gecede uyumadi zaten hic bugunde uyku dizeni bozuldu yine neyse insallah duzelir yine :))

Eki Görüntüle 861410 Eki Görüntüle 861411

Bu iki babie wait aynı sen onları görünce sen geldin aklıma
aaaa evet bak bu dünürüme cok benzemiss dünürüm cok guzel masallah citi piti ya daha genc kiz gbi masalah suphanallah

Suan yorgani kafama cektim içli içli 1500 üncü sayfaya bakarak kimseye çaktırmadan agliyorummm

canim benim ya kiyamam sana ben de o sayfada yokum olsaydim seve seve yerimi sana verirdim simdi (54:

istersek her sayfada kutlama yaparız di mi portosummmmmm

evet bundan sonra her 100 sayfda bir kutlama yapcagiz DDT olarak birde zeynooyuda alalim cok üzüldü garibim
ayyy buna koptum yaaaaa
deli deli ha
valla çok kızacak
kizdim ama gönlümü geru almayi basardi affetim artik

Eki Görüntüle 861457

Talia hayatım bu nasıl peki

Eğer binada beğenmezsen en şişkosunu bulmacam bak
himmmmmmm bak bu güzelmiss begeni verdimmm haa korktugum icin degil haa cidden begendim ama buda satanisler gibi cok siyahli olmus ya neysebu arada sen bana siskomu demek istedin hee siskomu demek istedin
eeettttt üyleyimm demiiiiiii(inek saban kilikli sari kafa )
saol bebişimmmmmmmm

ayy ben de aynı yorumu yapacaktım hkna

rica ederim canim benimmayni seyi düsünmüsüz demekki

Tişikkür ederim canım herkesi barbie yaptım Yinede yaranmadım bende küstüm işte

aslında kimseyi benzetme niyetim yoktu sayıma kadar yoklar sonra dedim gırgır olur az takılalım ama bitane gündüz feneri ve gece feneri var onlara kimseyi bulamadım

senin oğlana kim bakıyooo
ya alıntı yapılıyo ya
bildirim gelio
ama ben ısrarla sadeece hülyaerdem den alıntı yaptığım
bu toto mu gerçekten yazısını görüyorum hep
hiç ilerlemiyor
niye ki

Burada eşi doktora yapan bir arkadaş var sadece perşembe 2saat eşimle çakışan dersimiz var o zman o ilgileniyor
kendi oğlu da var kadıncağız kafayı yiyor ama bakıyor
para istemem dedi ama kızlar ben bu hafta 100£ verdim ya 10 saatt baktı toplamda şu ana kadar 330 ₺ oluyor
çok oldu gibi ama sadece eşi çalışıyor(bursiyer) bi de çocukları var biz ikimiz de burslu olduğumuz halde zorlandığımız oluyor ben de çocuğa bişeyler aldım kıza da tülbent koydum bi de kağıda oğlumun adına not yazıp içine parayı koyup verdim.
Zaten haftada 1.5 gün ders onun dışında da eşim bakıyor bugün çok ağlamış yavrum
siz baya baya kaynatmışsınız ya
canım sıkkın biraz benim ya eşimin yeğeninin bebeği oldu kalbinde sorun varmış acil merkeze sevketmişler nesi var tam öğrenemedik ama yazık annem ya kalbi ne kadarcıktır ki onun ah kuzum benim

Ase bi ara resim eklemişti saçları karameli aynı bu barbienin gibi yada ben karıştırıyormuyum başkasımıydı o:44:

kiz ase resim ekledimi hic ben hatirlayamadim hic:44:hatta dünde sordum kendisine sanirim görmedi neden seni hic görmüyoruz bebisinide görmüyoruz diyee benmi hatirlamiyorum yoksa gördükde :18::18::44::44:eger hatirlamadiysaam aradan baya gecmis demeki yeni fotonun zamani gelmiste gecmis yensiini isiyoruzzzzzzzzzzzz(yirtmaya calisan sari kafa )

Beğendim diyo satanistler gibi Dio

Sen kaşındın benden günah gitti

ahhh canım yaaaaa...inşallah bişey yoktur...allah annesi ve babasına kolaylık ve sabır versin...bebişinize de sağlıklı uzun ömürler versin hayatcım...

aaaa küsme canim ya ben cok memnundummm ama asagidaki yorumu görunce tirsamaya basladim:18::18:
Beğendim diyo satanistler gibi Dio

Sen kaşındın benden günah gitti

eyvahhhhhhhhhh yandim ben yandimmmmm:18::18: kizzzzz sevdimde rengii cok siyah olmus dedimm gerci ben siyah rengide cok severim genelde siyah giyiniyorum zati ne diye laf ediyorsam kasindim ben evet kasindim:18::18:

hadi canlar ben yatar...
haa bu arada kv nin bizde olması işe yaradı..ben de rahat rahat akşamları buraya girebiliyorum

hepinizi öpüyoreeee

hadi canlar ben yatar...
haa bu arada kv nin bizde olması işe yaradı..ben de rahat rahat akşamları buraya girebiliyorum

hepinizi öpüyoreeee

İyi geceler canım
çok sağol iyi dileklerin için iyi olur inşallah

bi de sorum olcaktı hamarat arkadaşlarıma
eşim yanlışlıkla baklava yufkası almış ben de nolcak ki yaparım ben baklava deyip giriştim ama herşeyi çok güzel de azcık sertlik var gibi eşim şerbetini geç döktürdü ondan mı oldu anlamadım
bu balavayı kurtarmanın bi yolu var mıdır?

hadi canlar ben yatar...

hepinizi öpüyoreeee

iyi geceler canim allah rahatlik versin aa kv denmi sizdeydi bilmiyordum aman neyseki ise yaramiss bol bol senle sohbet ettik bugun cok iyi oldu

canim hernekadar 3 cocuk annesi olsamda mutfakla aram cok iyi degil benimde yemek yapmasini cok sevmem o yuzden sorularina cevap yazmiyordum ama fark ettim senin yemekle ilgili sordugun her soru havada kaliyor:44: bende cevap yazim dedim bildigim kadariyla baklavanin serbetini döktükten sonra artik kurtarmak icin hic birsey yapilamaz gecmis olsun demekten baska secenek yok öyle yiyeceksiniz ayrica o hazir yufkalarla cok sert olmamasi lazimdi sen nasil yaptin cokmu böyle bastira bastira yaptin acaba:44: ayrica serbetini gec dökmek setlik olusmasina nedne olmuyor annemde hep gec döker ve herzaman citir citir olur hani ikside sicakken yada ikside sogukken dökmez asla biri sicak digeri sguk oluyor hicte hamuerda olmuyor serte olmuyor:44:yardimci olabildimi acaba ayrica sen baya mutfakta marifetli olcaksin ya hem sinava calis hem ders hem bebis evin isi birde mutfakta gel yemekle baklavaya ugras valla bravo sanabirde gel burada takil bizle seni ayakta alkisliyorum valla

Canım şerbet yap ocaktan aldığın gibi bidaha dök üstüne az yap ama şerbeti bir bardak gibi en azından bi denemiş olursun

evet ya ben çok bastırdım bi de dedim oh ne güzelmiş bu yufkalar elimi gezdrdip durdum üstünde
sorma canım hamaratlıktan değil de geçen hafta ders yoktu bütün misafirleri kabul ettik hergün pasta börek yemek...
bu haftasonu da arkadaşlar gelcek yatılı aslında yüzyüze ilk görüşmemiz olacak ama karı koca ikisi de bizim gibi burslu ve benden aldığı referansla "amaaan boşver bu kadar düşünmene gerek yok sen çocuğu ya gerisini Allaha havale et" şeklinde kız da hamile şimdi onlara bir sürü şey yapmak istiyorum ya
geçen sene ben de hamileliğimi gurbette geçirdim ya kız 2 gün bile olsa gurbeti unutsun istiyorum yapabilirsem
Off yarın sabaha çalışmam gereken bir dolu sayfa var bende adaptasyon problemi mi oldu nedir anlamadım ki ders çalışamıyorum bu ara dua edin bana da şu master bitsin inşallah güzel güzel

Evet tatlım sıra sana geldi elindeki barbie leri geri aldım demek renkli barbie istiyorsun sana son bir kez saha sanş veriyorum bal kabağı yapmadan kurbanı olmadan son şansın

Ahanda bu sensin renkli barbie hayırlı uğurlu olsun

anladim canim insallah guzel olur baklavan :)) canimm ya allah kolayliklar versin bu durumda birde misafir agirliyacan ha helal kiz sana :)) ama arkadasina herseyi tatirmak icin cok yorma kendini derslerinide ihmal etme canim sen guzel guzel derslerine calis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…