2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Valla facede eklenenlerin çoğunu bildim sanırım ama birkaç tane peşine düşmem gereken kişi var.

Bu arada zeynoo kibarcık tokoyaya bayıldım.

Benim hepten beyin gitti ya kim kim karistiriyorum hulya can oglusun videousunda eklediklerinin hepsi bizim kizlar mi?

ayyy bu cok guzelmisss cok renkliii bisey diyecem ben deminki siyahliyla bu alim iksiinide degisikli kullanirim ruh halime görecanimbenimya sen bu saate kadar bana barbie mi ariyordun yoksakiyamam sana tatliskommm benim cok utandim cok mahcup oldum ya

kizlar kizimin videosunu kaydettim youtube face ekledim fakat cok kisinin face olmadigi icin onlarada buraya ekleyim dedim :)))

ama sonuna kadar izleyin en komik yerleri sonunda
kizimmin mama yemeye calismasi - YouTube

KIZIM VE MAMA ASKII bu videoya nasilo bir isim vercegimi sasirdim

Son düzenleme:

Yok canım ben gittim bulaşık makinasını boşalttım akşam bulaşıkları duruyordu yani yemeği yedik oğlanı uykusu geldi uyutayım derken adam gececi ona yine yemek hazırla bu arada oğlan yine uyumadı falan kaldı şimdiye kocişde sıcak bi çorba hayali ile kalkmış bende balık patates salatası yapmıştım pek yemedi dedim yapıvereyim sabah gelince içsin kahvaltı niyetine Hemde yoğurt çorbası yaptım geldim

talia dilayın videosuna bayıldım ama maşşallah sakin sakin yiyo yine bizim kıza bi meyva püresi vereyim dedim oyun çıkartıyo hertarafını batırdı bum bum yapa yapa benimki kaşığı alıp kendi ağzına götürüyo bazen veriyorum eline diş kaşıyıcı olarakta kullanıyo bazen ittiriveriyo hemen alıyorum elinden

ohh ne masallahh yemek bile hazirlamis ben yanimdaki camasirlari katliyamadim burda takilacam diye ohh ohh esine afiyet olsun yogurt corbasi yapmis hemde valla bravoo sanada

sakinmi yiyor sanirim sen ilk videoyu izledin bu yeni ekeldigimi degil dimi biz izle bak onu sonuna kadar ozaman konusalimm senle o ikk videoda uyukluyorduu o yuzden okadar sakin yiyordu

yok kız sonuncuyu izledim benimkine göre sakin diyim o zaman biz geçen meyva suyu içiyoduk biberonla sevmedi bende kaşıkla verdim ayağıyla bi tepti hertarafı havuç suyu oldu :))

..........................

Kızlar yoruldum galiba gidip yatayım iyi geceler topik

Kizzz kim gidiyor bay demedennben burdayim ya alinti yapiyorum yorum yaziyorum gönder diyorum ama gitmiyor beklyior ben gitti sanyiorum bir bakiyorum hala duruyoree haliyle ozamanda cevrim disi gözukuyorumm yoksa ben cok kötu olmadigim ve acil bir durum olmadigi surece by demeden cikmiyorum sekerim özelikle geceleri gunduz demeeden cikmislim oluyor o da islerden dolayi

neyse iyi geceler sana aslinda bende cikiyorum camasirlarimi toplayim artik bende yatim face kapatmiyorum daha olanlarla duyrulur

yii gecelerr byeeeeeeee

ay evet şekerim ilk başlarda öle bişiler olmuştu baya bi sorguya çekilmiştim. Allahtan doğumgünüm vardıda ordan yırtmıştım

yok kız sonuncuyu izledim benimkine göre sakin diyim o zaman biz geçen meyva suyu içiyoduk biberonla sevmedi bende kaşıkla verdim ayağıyla bi tepti hertarafı havuç suyu oldu :))

hadi ya bu sakinmii nerdeyse tabagi kafasina gecirecektiyani tabi burda biraz ben engel olmaya calistim biraksam orasi komple mama olmustu coktan tepine tepine ayaklarindaki coraplar cikti bizimkininde senin kizda bundan fena oldugnu dusunemiyorum o yjuzden ekle sende onuda izlyelimm

aslinda mama yerken himmmm himmmm diyerek sanki ask yasiyormus gibi sesler cikariyordu onu cekcektim bir baktim ortaya bu ciktii bu defa inadi tuttu zaten hic sevmiyor kameraya cekilmeyi inadina yapiyor bana

evet yaawww ben onu yazdığımda 1499 daydı sayfa ama bi şekilde girdim ölede böylede 1501 dede yapraklarımı savurdum :)))

kız talia siz niye birbirinize ddt diyosunuz d denoz t sen d kim :))) ben gdt yazdım siz üçünüzde ddt yazıyonuz hep

may bu pulibet benim yorumlarimi bayadir begenmemis kiz en son kendisine yazdigimi begenmis ama digelerin her yazdigini begenmis bunun bana gicikligi var kesin :44::44::44ysa burda onu ben meshur etmistim nankörbu bana yapilirmii ayolllll

may bu pulibet benim yorumlarimi bayadir begenmemis kiz en son kendisine yazdigimi begenmis ama digelerin her yazdigini begenmis bunun bana gicikligi var kesin :44::44::44ysa burda onu ben meshur etmistim nankörbu bana yapilirmii ayolllll

ve halada okuyo insan bi merhaba der bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…