Valla facede eklenenlerin çoğunu bildim sanırım ama birkaç tane peşine düşmem gereken kişi var.
Bu arada zeynoo kibarcık tokoyaya bayıldım.
Evet tatlım sıra sana geldi elindeki barbie leri geri aldım demek renkli barbie istiyorsun sana son bir kez saha sanş veriyorum bal kabağı yapmadan kurbanı olmadan son şansınEki Görüntüle 861548
Ahanda bu sensin renkli barbiehayırlı uğurlu olsun
evet hülyanın videosunda ekli olanların hepsi bizim kızlar bi tek ben yokum bizde bugün ekleştik :)))Benim hepten beyin gitti ya kim kim karistiriyorum hulya can oglusun videousunda eklediklerinin hepsi bizim kizlar mi?
ayyy bu cok guzelmisss cok renkliii bisey diyecem ben deminki siyahliyla bu alim iksiinide degisikli kullanirim ruh halime görecanimbenimya sen bu saate kadar bana barbie mi ariyordun yoksa kiyamam sana tatliskommm benim cok utandim cok mahcup oldum ya
ohh ne masallahh yemek bile hazirlamis ben yanimdaki camasirlari katliyamadim burda takilacam diye
Yok canım ben gittim bulaşık makinasını boşalttım akşam bulaşıkları duruyordu yani yemeği yedik oğlanı uykusu geldi uyutayım derken adam gececi ona yine yemek hazırla bu arada oğlan yine uyumadı falan kaldı şimdiye kocişde sıcak bi çorba hayali ile kalkmış bende balık patates salatası yapmıştım pek yemedi dedim yapıvereyim sabah gelince içsin kahvaltı niyetine Hemde yoğurt çorbası yaptım geldim
talia dilayın videosuna bayıldım ama maşşallah sakin sakin yiyo yine bizim kıza bi meyva püresi vereyim dedim oyun çıkartıyo hertarafını batırdı bum bum yapa yapa benimki kaşığı alıp kendi ağzına götürüyo bazen veriyorum eline diş kaşıyıcı olarakta kullanıyo bazen ittiriveriyo hemen alıyorum elinden
Kızlar yoruldum galiba gidip yatayım iyi geceler topik
ohh ne masallahh yemek bile hazirlamis ben yanimdaki camasirlari katliyamadim burda takilacam diyeohh ohh esine afiyet olsun yogurt corbasi yapmis hemde valla bravoo sanada
sakinmi yiyor sanirim sen ilk videoyu izledin bu yeni ekeldigimi degil dimibiz izle bak onu sonuna kadar ozaman konusalimm senle o ikk videoda uyukluyorduu o yuzden okadar sakin yiyordu
sanada iyigeceler canım kızçeni ve oğluşunu kokulu kokulu öptümmm[/QU
Sagol canım bende öptüm sizi ahanda şimdi
..........................
Kızlar yoruldum galiba gidip yatayım iyi geceler topik
zıkkımın kökünü yiyor zilli
yiyip yiyip bizide özendiriyor
hıı bizde yedik
nasıl kudurmuşsun yazabilmek için
ay bi ara biz sana benim kocam muamelesi yapmıştık dimi
uyuz sırf 1500e girebilmek için hele bak ne yapmış
yok kız sonuncuyu izledim benimkine göre sakin diyim o zaman biz geçen meyva suyu içiyoduk biberonla sevmedi bende kaşıkla verdim ayağıyla bi tepti hertarafı havuç suyu oldu :))
bu kutlamalar 1501 için mi diicektimki
sende girmişsin 1500e
ne yapıp edip girmişsin zilloş
kız ne dandik bi şekilde girmişsin 1500e
girdiğinin bile farkında değilsin
ne yapıp etmiş yine girmişsin
ase kız çok uyuzsun
bu kadar çok sarı kafa kullanmasan daha kimler girerdi 1500e
zeyno garibim bile girerdi
ve yine pdnk bi atar yapıp
anlamsızda olsa adım geçsin der 1500e dalar
kız topiğin en zilli zillisi sensin haa
may bu pulibet benim yorumlarimi bayadir begenmemis kiz en son kendisine yazdigimi begenmis ama digelerin her yazdigini begenmis bunun bana gicikligi var kesin :44::44::44ysa burda onu ben meshur etmistim nankör bu bana yapilirmii ayolllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?