2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay talia ne zamandır aklımda diyim diyorum unutuyorum dilayla ömer tam birbirine göre ikiside çift isimli bide hafsadan asaf çıkıyo çoookk uyumlular çooookkkk

kız talia siz niye birbirinize ddt diyosunuz d denoz t sen d kim :))) ben gdt yazdım siz üçünüzde ddt yazıyonuz hep

kiz hem öyle hem böyle olur iste GERIDÖNÜSÜMKUTUSU YA GDT oluyor DÖNÜSÜMKUTUSU dedigimizdede DDT oluyor
iste ( iyii kurtardim dimi kizlarr

ve halada okuyo insan bi merhaba der bari
evet yagicik oluyorum bu durumaaa nankörrrrrrrr pulibett nolcekkseni bennnnnnnn meshur ettimm bennnnnnnnn
saksiiiiiii degilim bennnnnnnnnnnnnn ( sonunda bende kullandim bu lafi )

ay talia ne zamandır aklımda diyim diyorum unutuyorum dilayla ömer tam birbirine göre ikiside çift isimli bide hafsadan asaf çıkıyo çoookk uyumlular çooookkkk

evet sekerim ya cok uyumluyuz biz cokkkkk o asaf hesabimi sen daha önce görmedin galiba
niran onu bahcelinin hesabina benzetmisti

ayrica damadim cokkkkk yakisiklii ya masallahj yirim en onu damadini cok seven kv de olcam bende ya

ayyy artık ben kaçar sabah kızlar kulaklarımızı çınlatır gececiler doldurmuş geçmiş birikmiş oku oku bitmiyo diye herkese iyi gecelerr tatlı ve güzel rüyalar bebişler uyanmadan uzun uzun uyuyun inşallah hepinizi seviyoreeeee

aynen ya bende biraz önce iyi geceler demistim ama hala cikamadim cikiyorum bende artik bu son iyi geceler allah rahtlik versin yarin grs kendinize ve bebislerinize iyi bakinn

ben bu dilayı yiyecem haberin olsun kız o ne mama aşkı öyle kıyamam yaaaa sanki bir aydır aç kalmış yavru kuşum benim ekmeğe nasıl saldırıyor valla buna yarım ekmek arası köfte ver bayıla bayıla yer hımm hımm hımmm hımmm

ayy cok tsk ederizz tetesi yiyebilirsinn bende linayi yiyecem ay ben burdaki bebislerin hepsini isira isira sevmek istiyorum zaten hepside birbirinden tatli geliyo masallahh
evet ya sanki kirk yildir birsey yememis gibi saldiriyordusanan ben onu ac birakmisim zanneder ama biraz önce emmisti ve bir 7 mama ölcegi kasik mamasi yedik yinede doymadik ekmek yedik yine doymadik ustune bir daha emdik ogun cok acikmisti galiba :44:ekmegi cok seviyorr zaten masada ekmegi görsun hemen saldiriyor daha bir askla yiyordu ama bu defa cok kizgin oldugu icin o guzel sahane seslerini cikartmadi fazla

ayy bu son demistim ama senin yorumunu görunce dayanadim yazmadan cikmadim canim iyi geceler sanada allah rahatlik verisn linayi ve seni öpüyorumm

bizde sizi

Bu kız harika ya maşallah
Allahım o nedir öyle
oğluş uyuyor ondan sessizde izledim onun ağzında bişey yokken ben gerildim ya o nasıl bir ekmeğe saldırmadır maşallah ya Taliaa çok büyümüş ya
ağladı ya bi yerde içim gitti dudak büzüyor ah kuzum benim çok tatlı çook

herkeşşlere güüü-naaaay--dııınnnnn...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
müthiş güzel bi rüya gördüm az sona annatcam ..
beni bekleyin anacımmmmmmmmmmm...

o güzel mi güzel Rüyam:

kızlar uzun zamandır istedğmiz o büyük buluşma rüyamda gerçekleşmiş bulunuyor..

benim evin balkonunda yığınla kadın
tonla çoluk çocuk
yiyecek içecek ..

ay süperdii... herkesler ordaydı ..iki kişi hariç

nası muhabbetler dönüyo kahkalar atılıyo ..

çocuklarımız her nedense yürüyoooooo

ve biz arkalarından koşturuyoduk..

ilk gelen hkn2013 dü.. sen yakınsın ya ondan diyorum ama ase daha yakın diyo ve arkasından ase geliyo..

bu arada ben aseyi hiç görmedim o yüzden rüyamda çok çirkin ve 250 kiloluk falandı

şaka tabi oda fıstık gibiydi.. sonra pdnk geliyo ama onun adı inciymiş

allalala e... değilmiydi diyorum .. neeese yağıyo herkes

niran , ysmc , retbul ,dilca ,rezene, power , eslem , may_07 wait, tokoyay, edaaa, seyzen,desty, spring, ve tabiki geridönüşüm..
agah sürekli ağlıyodu ve en çarpıcı olan ise denozcuğumda yalnız gelmemişti
benim balkonun önü uzun bi yol ..

yoldan gelen görünür yani anayola kadar bi ara ben gelmeyen o iki arkadaşa bakıyorum

derken bi döndüm balkonda kimse kalmamış..

aynen şunu diyorum kendi kendime kafayı yiyorum galiba kimse gelmemişş..

oysaki herkes içeri girmiş kimisi acıkmış mutfakta kimisi çocuk uyutuyo kimi kendi uyuyo (uzun yoldan gelmiş malum)

milleti görünce rahatlıyorum haa gelmişler burdalarmış diyorum ..

ay en enteresan olan kimse arayıpta evin nerde diye sormuyo herkes kendiliğinden evi biliyomuş gibi geliyo ..

ve gelmeyen iki kişiyi açıklıyorum .. zeynoo ve talia

hepimiz çok üzülüyoruz ama nedennnnnnnnnn diyoruzzzz.. bekliyoruz bekliyoruz gelen giden olmuyo ..

sona bi uyandım ki saat 7:10 eşimi uyandırdım geç kalmışsn diye ..

oysaki hep o beni uyandırırdı.. bgn iyiki geç uyanmış .. yoksa rüyamı katledebilirdi..

bu arada bugün misaifrlerim gelecek .. gece yarısına kadar hazırlık yaptım ..

bu rüyayı görmemde etkisi olmuş olabilirmi...

bideeeeeee bugün aşure yapmaya karar verdim.. annemden itinayla notlar aldım ..

akşamdan ısladım az sona başliicam ..

Kız zilloşlar benim hanımefendi ve naif çizgimi bozdurmayın milletin saçını başını yoldurmayın. Hem o trspı için kabalaşamam hiç. Caaart kabakaaat. Ay nerde benim çizgim.

ayyy aynı beeennnn ...
-----> bu hatun ne yiyor:44:
mandalina ?
bişe dicem ne güzel dostluklar oldu ya maş
her ayın anneleri böle deil dimi
deildir zaar..
ama kim kim onu zeynonun albümünden bakıp bulmak laızm

sen bana sor ben hepsini biliyom .. bilemediğini msj geç söliim..

tabi beni tanıdıysan

Son düzenleme:

Günaydın canım ne kadar güzel bir rüya bende bugün rüyamda bi taksideyşm ilk defa gideceğim bi evi aradım durdurdum
Demek gelebilmiştim

Aşuremi bereketli olsun Allah kabul etsin canım artık büyük buluşmayada yaparsın yerik

Ne yaptın merak ettim. Oğlunun açlık grevi devam ediyor mu?

gerçekten grev yapyo galiba. anne ben büyüdüm bana bebek gibi davranıyorsun demek istiyor galiba.

dün son öğününün yarısını zorla yedi. hatta yarısı bile değil 20-30 cc. sonra ben belki susamıştır diye kaşıkla su verdim. bi güzel içti. tekrar mama verdim almadı. aklıma kaşıkla vermek geldi. kaşıkla yedi ne demek istiyor bu çocuk bana :44: bide kaşıkla yedirmek çok zor ya

annemlerin yakınında köy var. annem yoğurdunu kendi yapar çok da güzel olur. son gittiğimde bende süt alacaktım alamadım. inekler hamileymiş. kadın zaten son aya kadar sağmış ineği. sonra aklıma geldi şimdi doğum yapmıştır. bir iki hafta sonra annemlere gidip süt alayım dedim.

sonra aklıma ineklerin doğumdan hemen sonra çalışmak zorunda olduğu aklıma geldi. bildiğin çok duygulandım. gözlerim yaşardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…