kız talia siz niye birbirinize ddt diyosunuz d denoz t sen d kim :))) ben gdt yazdım siz üçünüzde ddt yazıyonuz hep
evet yagicik oluyorum bu durumaaa nankörrrrrrrr pulibett nolcekkve halada okuyo insan bi merhaba der bari
ay talia ne zamandır aklımda diyim diyorum unutuyorum dilayla ömer tam birbirine göre ikiside çift isimli bide hafsadan asaf çıkıyo çoookk uyumlular çooookkkk
ayyy artık ben kaçar sabah kızlar kulaklarımızı çınlatır gececiler doldurmuş geçmiş birikmiş oku oku bitmiyo diye herkese iyi gecelerr tatlı ve güzel rüyalar bebişler uyanmadan uzun uzun uyuyun inşallah hepinizi seviyoreeeee
kizlar kizimin videosunu kaydettim youtube face ekledim fakat cok kisinin face olmadigi icin onlarada buraya ekleyim dedim :)))
ama sonuna kadar izleyin en komik yerleri sonunda
kizimmin mama yemeye calismasi - YouTube
KIZIM VE MAMA ASKII bu videoya nasilo bir isim vercegimi sasirdim
ben bu dilayı yiyecem haberin olsun kız o ne mama aşkı öyle kıyamam yaaaa sanki bir aydır aç kalmış yavru kuşum benim ekmeğe nasıl saldırıyor valla buna yarım ekmek arası köfte ver bayıla bayıla yer hımm hımm hımmm hımmm
bizde siziayy cok tsk ederizz tetesi yiyebilirsinn bende linayi yiyecem ay ben burdaki bebislerin hepsini isira isira sevmek istiyorum zaten hepside birbirinden tatli geliyo masallahh
evet ya sanki kirk yildir birsey yememis gibi saldiriyordusanan ben onu ac birakmisim zanneder ama biraz önce emmisti ve bir 7 mama ölcegi kasik mamasi yedik yinede doymadik ekmek yedik yine doymadik ustune bir daha emdik ogun cok acikmisti galiba :44:ekmegi cok seviyorr zaten masada ekmegi görsun hemen saldiriyor daha bir askla yiyordu ama bu defa cok kizgin oldugu icin o guzel sahane seslerini cikartmadi fazla
ayy bu son demistim ama senin yorumunu görunce dayanadim yazmadan cikmadim canim iyi geceler sanada allah rahatlik verisn linayi ve seni öpüyorumm
kizlar kizimin videosunu kaydettim youtube face ekledim fakat cok kisinin face olmadigi icin onlarada buraya ekleyim dedim :)))
ama sonuna kadar izleyin en komik yerleri sonunda
kizimmin mama yemeye calismasi - YouTube
KIZIM VE MAMA ASKII bu videoya nasilo bir isim vercegimi sasirdim
vaayyyy ben neymişim beee beni beğenmeyen kocam utansın hıh
Kız zilloşlar benim hanımefendi ve naif çizgimi bozdurmayın milletin saçını başını yoldurmayın. Hem o trspı için kabalaşamam hiç. Caaart kabakaaat. Ay nerde benim çizgim.
ayyy aynı beeennnn ...
mandalina ?-----> bu hatun ne yiyor:44:
deildir zaar..bişe dicem ne güzel dostluklar oldu ya maş
her ayın anneleri böle deil dimi
ama kim kim onu zeynonun albümünden bakıp bulmak laızm
o güzel mi güzelRüyam:
kızlar uzun zamandır istedğmiz o büyük buluşma rüyamda gerçekleşmiş bulunuyor..
benim evin balkonunda yığınla kadın
tonla çoluk çocuk
yiyecek içecek ..
ay süperdii... herkesler ordaydı ..iki kişi hariç
nası muhabbetler dönüyo kahkalar atılıyo ..
çocuklarımız her nedense yürüyoooooo
T
ve biz arkalarından koşturuyoduk..
ilk gelen hkn2013 dü.. sen yakınsın ya ondan diyorum ama ase daha yakın diyo ve arkasından ase geliyo..
bu arada ben aseyi hiç görmedimo yüzden rüyamda çok çirkin ve 250 kiloluk falandı
şaka tabi oda fıstık gibiydi.. sonra pdnk geliyo ama onun adı inciymiş
allalala e... değilmiydi diyorum .. neeese yağıyo herkes
niran , ysmc , retbul ,dilca ,rezene, power , eslem , may_07 wait, tokoyay, edaaa, seyzen,desty, spring, ve tabiki geridönüşüm..
agah sürekli ağlıyodu ve en çarpıcı olan ise denozcuğumda yalnız gelmemişti
benim balkonun önü uzun bi yol ..
yoldan gelen görünür yani anayola kadar bi ara ben gelmeyen o iki arkadaşa bakıyorum
derken bi döndüm balkonda kimse kalmamış..
aynen şunu diyorum kendi kendime kafayı yiyorum galiba kimse gelmemişş..
oysaki herkes içeri girmiş kimisi acıkmış mutfakta kimisi çocuk uyutuyo kimi kendi uyuyo (uzun yoldan gelmiş malum)
milleti görünce rahatlıyorum haa gelmişler burdalarmış diyorum ..
ay en enteresan olan kimse arayıpta evin nerde diye sormuyo herkes kendiliğinden evi biliyomuş gibi geliyo ..
ve gelmeyen iki kişiyi açıklıyorum .. zeynoo ve talia
hepimiz çok üzülüyoruz ama nedennnnnnnnnn diyoruzzzz.. bekliyoruz bekliyoruz gelen giden olmuyo ..
sona bi uyandım ki saat 7:10 eşimi uyandırdım geç kalmışsn diye ..
oysaki hep o beni uyandırırdı.. bgn iyiki geç uyanmış .. yoksa rüyamı katledebilirdi..
bu arada bugün misaifrlerim gelecek .. gece yarısına kadar hazırlık yaptım ..
bu rüyayı görmemde etkisi olmuş olabilirmi...
bideeeeeee bugün aşure yapmaya karar verdim.. annemden itinayla notlar aldım ..
akşamdan ısladım az sona başliicam ..
o güzel mi güzelRüyam:
kızlar uzun zamandır istedğmiz o büyük buluşma rüyamda gerçekleşmiş bulunuyor..
benim evin balkonunda yığınla kadın
tonla çoluk çocuk
yiyecek içecek ..
ay süperdii... herkesler ordaydı ..iki kişi hariç
nası muhabbetler dönüyo kahkalar atılıyo ..
çocuklarımız her nedense yürüyoooooo
ve biz arkalarından koşturuyoduk..
ilk gelen hkn2013 dü.. sen yakınsın ya ondan diyorum ama ase daha yakın diyo ve arkasından ase geliyo..
bu arada ben aseyi hiç görmedimo yüzden rüyamda çok çirkin ve 250 kiloluk falandı
şaka tabi oda fıstık gibiydi.. sonra pdnk geliyo ama onun adı inciymiş
allalala e... değilmiydi diyorum .. neeese yağıyo herkes
niran , ysmc , retbul ,dilca ,rezene, power , eslem , may_07 wait, tokoyay, edaaa, seyzen,desty, spring, ve tabiki geridönüşüm..
agah sürekli ağlıyodu ve en çarpıcı olan ise denozcuğumda yalnız gelmemişti
benim balkonun önü uzun bi yol ..
yoldan gelen görünür yani anayola kadar bi ara ben gelmeyen o iki arkadaşa bakıyorum
derken bi döndüm balkonda kimse kalmamış..
aynen şunu diyorum kendi kendime kafayı yiyorum galiba kimse gelmemişş..
oysaki herkes içeri girmiş kimisi acıkmış mutfakta kimisi çocuk uyutuyo kimi kendi uyuyo (uzun yoldan gelmiş malum)
milleti görünce rahatlıyorum haa gelmişler burdalarmış diyorum ..
ay en enteresan olan kimse arayıpta evin nerde diye sormuyo herkes kendiliğinden evi biliyomuş gibi geliyo ..
ve gelmeyen iki kişiyi açıklıyorum .. zeynoo ve talia
hepimiz çok üzülüyoruz ama nedennnnnnnnnn diyoruzzzz.. bekliyoruz bekliyoruz gelen giden olmuyo ..
sona bi uyandım ki saat 7:10 eşimi uyandırdım geç kalmışsn diye ..
oysaki hep o beni uyandırırdı.. bgn iyiki geç uyanmış .. yoksa rüyamı katledebilirdi..
bu arada bugün misaifrlerim gelecek .. gece yarısına kadar hazırlık yaptım ..
bu rüyayı görmemde etkisi olmuş olabilirmi...
bideeeeeee bugün aşure yapmaya karar verdim.. annemden itinayla notlar aldım ..
akşamdan ısladım az sona başliicam ..
Ne yaptın merak ettim. Oğlunun açlık grevi devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?