Yahu naptınız siz? ofiste bi olay patladı, 1480lerde kaldım bi daha giremedim şimdi bi açtım okumam gereken dağ gibi bi geçmişim var. canlarım biraz susun, ofiste olanlar biraz işlerini toparlasın evde olanlar bi toz alsın üstüne bi kahve falan içsin ne bileyim biraz susun da yetişeyim
Yahu naptınız siz? ofiste bi olay patladı, 1480lerde kaldım bi daha giremedim şimdi bi açtım okumam gereken dağ gibi bi geçmişim var. canlarım biraz susun, ofiste olanlar biraz işlerini toparlasın evde olanlar bi toz alsın üstüne bi kahve falan içsin ne bileyim biraz susun da yetişeyim
Gunaydin kizlar bugun cokk kalabalik bi misafir gunum var asure yapicaz isteyen varsa beklerimm su anda gizli sakli giriyorum evvde annem kaynanam ve onun kaynanasi varrr biri bana acisinnnn ya goz actirmiyolar bana onu yap bunu yapp bu ne yaaa burayada giremiyomm koloni halinde bioraya bi buraya geziyozzz
herkeşşlere güüü-naaaay--dııınnnnn...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
müthiş güzel bi rüya gördüm az sona annatcam ..
beni bekleyin anacımmmmmmmmmmm...
zaten bundan sonra sen ne dersen benim için de o, ben ne dersem senin için de oooo
buna taliaacığım da dahil
ayy hala şu üçlü tiplemelere gülüyorum yaaa:118:
zaten bundan sonra sen ne dersen benim için de o, ben ne dersem senin için de oooo
buna taliaacığım da dahil
ayy hala şu üçlü tiplemelere gülüyorum yaaa:118:
sabah 7 den beri ymek yeme mücadelesi verdik oğlumla.neyseki şimdi uyudu. kahvaltı mı uyku mu sizce? çok uykum var. başım dönüyor artık uykusuzluktan. dayanamıyorum