2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
gün benim için artık 7 den önce başlıyor ama mümkün değil sonra başlamıyor. ahh ahh ben bu hallere düşecek kızmıydım.

günaydınn zilloşlarrr
ddt tayfası size de günaydınnn :118:

dün yine izdihamdan sonra kimse topigi temizlememişşşş

hülyaaaaaaaaaaaaa ben yoktum madem o rüya bozulmuş anneeemmmmm

geridönüşüm gün akşam okurken gülmekten ölüyordum yaaaa talia için yazdıgına koptummmm :118:

sondaki ifadeye baktıkça kopuyorummm

Yahu naptınız siz? ofiste bi olay patladı, 1480lerde kaldım bi daha giremedim şimdi bi açtım okumam gereken dağ gibi bi geçmişim var. canlarım biraz susun, ofiste olanlar biraz işlerini toparlasın evde olanlar bi toz alsın üstüne bi kahve falan içsin ne bileyim biraz susun da yetişeyim

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

oldu olacak zeyno topiğe giriş çıkış saati koysun

evet yaaa mesalaaa ben bugun biraz çalışayımmm

Aynen ole canim dermisimm yok yaa tel girdim anlamadim ne oldu

Gunaydin kizlar bugun cokk kalabalik bi misafir gunum var asure yapicaz isteyen varsa beklerimm su anda gizli sakli giriyorum evvde annem kaynanam ve onun kaynanasi varrr biri bana acisinnnn ya goz actirmiyolar bana onu yap bunu yapp bu ne yaaa burayada giremiyomm koloni halinde bioraya bi buraya geziyozzz

herkeşşlere güüü-naaaay--dııınnnnn...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
müthiş güzel bi rüya gördüm az sona annatcam ..
beni bekleyin anacımmmmmmmmmmm...
Günaydın barbielerim nasılsınsınız

Gunaydiiiiiiiiinnnnnnnnn

günaydınn zilloşlarrr
ddt tayfası size de günaydınnn :118:

dün yine izdihamdan sonra kimse topigi temizlememişşşş

Sizlere de günaydın canlarrrrr...

dur zeyno sana yardım edeyimmm...

hülyam rüyana bayıldım canım...özellikle de benim tek gelmememe

hkncım kolay gelsin şekercim sana...öfff zordur yaaa..ben de şu anda tek bitanesi var o yetiyor bu arada nasıl oldun ağrın sızın var mı canım????

taliaa ve hülya ayyy bayıldım videolara minnoşlarınızın..o nasıl bir yeme aşkıdır yaaaa

he işte bende bunları yazmak istiyordum ama eriniyordum. bende bunları yazdım

aşure hiç sevmem ama facebookta herkes paylaşmış çok canım çekti

zaten bundan sonra sen ne dersen benim için de o, ben ne dersem senin için de oooo
buna taliaacığım da dahil
ayy hala şu üçlü tiplemelere gülüyorum yaaa:118:

evet haklısın. boşa ayrı ayrı yazmaya enerji harcamayalım. yorumları paylaşalım

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah 7 den beri ymek yeme mücadelesi verdik oğlumla.neyseki şimdi uyudu. kahvaltı mı uyku mu sizce? çok uykum var. başım dönüyor artık uykusuzluktan. dayanamıyorum

doussy sen badenin resimlerini kaldırdın mı face ten. eşime göstercektim bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…