2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ee ben neyapayım nerdeyse hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bu sıkıntıyı yaşıyorum.Allah hepimize güç versin...

hoş sabahlar kızlar bugün 8 hafta olduk ama perşembe kontrol var kan tahlilleri normal ama doktor şekere tekrar bakalım dedi.facede toplansak bir grup mu kursak diyorum

Günaydın kızlaar, çok güzel bir hafta olsun inşallah. Güzel haberlerle, bulantısız, sağlıklı bebişlerle, neşeli bir hafta geçirelim hep beraber. Amin:))

TEŞEKKÜRLER canım ...
farketmez sonucta bul bebekler için cok harcama yaptık hangisi iyiyse özel yada hastane. tavsıyerınıze ihtıyacım var
Canım selam, benim ikili testi ayrıntılı ultrasonu gittiğim doktor yapacak. Ben özel muayenehaneye gidiyorum. İstersen özelden bilgileri paylaşabilirim. Zekai tahir de Oktay Kaymak iyi diye duydum. Ayrıca hacettepede riskli hamilelikler için özellikle çoğul gebelikler için özgür deren i tavsiye ediyorlar. Ama hacettepeye gitmek tam bir kabusmuş. Bir de yine zekai tahir de sedat cömert var, çok iyi doktor. Bu doktorlara muayene olmadım ben canım ama arkadaşlarımdan duyduklarım. Ben özele gitmeseydim güven hastanesine giderdim kesin, orda ameliyat oldum ve doğum yapan yakınlarımdan gördüm. Doktorlarıda çok iyi. Tavsiye ederim. Umarım güzel sonuçları alırsın.

Canım cok geçmiş olsun. Çok şükür bebişlerin senle. İnsallah bugün güzel haberlerini verirsin. Dualarım senle.
yarın doktor kontrolum var,kanamam olduğunda 10 gün sonra gel demişti, bakalım ne söyleyecek,
merak ediorum.
sizlerede yazarım hemen.
şimdilik iyi geceler.

Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Tüm güzel hamişler dualarım sizlerle.

cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ediyorum, dua edin benim için çok ihtiyacım var, benim dualarımda sizlerle, allah sağlıklı doğum haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin inş..
inşallah kötü bişi yoktur, dua edicem meleklerine bol bol dinlen..

kızlar haftasonu yine bitti..
offfff evet

Günaydın herkese

GÜNAYDIN HERKESE..
MUTLULUK DOLU BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAH..
BİR HAFTA YILLIK İZİN ALMIŞTIM DİNLENMEK İÇİN,
DEHŞET BİR GRİP OLDUM, YATAK DÖŞEK YATTIM BUGÜN BİRASÇIK İYİYİM İŞ BAŞI YAPTIM HAYIRLISI İLE..
İLAÇ KULLANAMAMAK ÇOK ZOR..

gerçekten öyle, dün tüm gün migren ağrısı ile kıvrandım.. ağrı kesici yazdırmayı da unutuyorum doktoruma, çekiyorum sonra.
Geçmiş olsun canım..

Günaydın canlar dün akşam benden bir miktar kan geldi bir anda alt üst oldum sonra apar topar hastahaneye çok şükür iyiymiş bebeğim kalp atışını gördüm böyle pıt pıt allahıma şükürler olsun şimdi evde dinleniyorum dua edin ne olur.

Günaydın canım geçmiş olsun ya uzan bol bol dinlen

beni de yazabilirsiniz sat 18 eylül kalp atışı 31 ekim ilk gebelik 27 yaşındayım

Geçmiş olsun canım 8. haftada benimde kahverengi akıntım olmuştu.Aynı şekilde 6. haftamda da yaşadım.Ama hep kahverengi lekeydi.Kırmızıya hiç dönüşmedi .Şuan iyiyiz çok şükür.Bol bol dinlen imkanların ölçüsünde.

günaydın geçmiş olsun canım... sırt üstü uzan ve bacaklarnın altına yastık al bacakların yüksekte kalsın biraz....dikkat ett en kısa zamanda düzelir inşallah ...

günaydın kızlar hayırlı sabahlar ...

günaydın kızlar yine başladı bir hafta daha haftasonu bitmese iyiyidi ama bir yandan da zaman geçsin de hayırlısıyla kavuşalım bebişlere bu arada haftasonu evi temizledik şükür moralim yerine geldi biraz

günaydın kızlarr Allahıma çok şükür cumartesi bebeğimin kalp atışlarını duydum 6+3 günlükmüşüz o kadar mutlu oldumki Allahım duymayanlarada bir an önce nasip etsin ama lekelenmem devam ediyo benim progestana devam dedi ayrıca iğnede verdi folicasid içemiyorum midemi bulandırıyo dedim ismini yanlış hatırlamıyosam folibol verdi bu sefer bide bunu dene dedi

ben sadece göz makyajı yapıyorum en hafifinden.. Kapatıcı ve kalemden ibaretim ruja ve ojeye dokunmuyorum bile.

göz makyajı bende yapıyoum ama duyduğuma göre gözden vücuda kimyasallar daha çabuk geçiyormuş...Ama hiç birşey sürmedende olmuyorki iş yerinde..Biraz kendimizi iyi hissetmemiz için bişeyler sürmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…