2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Tokoyaycım ara sıra sen de katıl bu muhabbetlerimize hayatım...hep bebiş hep bebiş...
senle bişey konuşamıyom diye üzülüyorum bennnn (bak bu da senin en çok yaptığın sarı kafa)

o gelip kibarca yorumunu yapar ve giderrrr
dokunmayınnn kuzuyaaa tarzı buuu

Kııııııısssss Hülya ben niye yokum rüyanda heeeee küstüm sana demek ki beni davet etmemişsin?

günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün kızım sayesinde 7 de uyandık 8 buçukta tekrar uyudu bende yemeğimi yaptım kahvaltımı yaptım geldimm

günaydın haziran 2013 anneleri gecen yıl hamile kalınca işi bırakıp evde nete sarmıştım acaba 1 yıl sonra ne durumda olacaz diye merakımdan 2012 haziran annelerini okuyordum şimdi bizim bebekler 5 6 aylık oldu uyudu uyumadı yedi yemedi derken zaman ne kadarda cabuk geçiyor en önemlisi de geçip gidiyo işte.(gece 10 kere kalktığı halde kendini teselli etmeye calışan sarı kafa:)

Slm kizlar ben de kasim annesi olacaktim ama oglum sabırsız cikti ekim de dogdu.galactago isimli damlayi kullanan var mi aranizda.yarari zarari var mi.sutum yetmiyor galiba.moralim cok bozuk.yardimci olabilir misiniz?

anneliğe hoşgeldin :)
galactago ben almıştım ama benim sütüm şeker hastalığından çok azmış zaten 1,5 ay olunca bitti galactago nun firması ile görüşmüştüm.yüzde seksen annelerin memnun olduğunu söylemişti.içindekiler tamamen bitkisel.kullanmanda sakınca yok.tavsiye ederim.en azından bunu da denemiş olursun...

Kız doussy geçen gün ben sana yorum yapmıştım görmedin

ayrıca esra ve tokoyay da görmedilerr

yoksa ben yoğğğğ muyummmmm
Aaaaa bitanem görmedim inanki yoksa yorum yapardım söyle kaçıncı sayfada(tabii hatırlıyorsan)hemen okuyup döneyim sana yada tekrar yaz (üşenmezsen)ben seni çok seviyorum sen yok sayılamayacak kadar özelsin(herkes için)yani öyledir diye düşünüyorum:))))))
haaa bu arada bi ara buluşalım yaaaaaaa ben Paris'e gitmeden mümkünse!!!!

ayyy canım benimmmmm ben deee

dedim ki kuzum çok güzelmişsin bi de seni annemin gençkızlığına çook benzettimmmmm
valla aslında bi yılbaşı organizasyonu çok güzel olurduuu
bana hertürlü uyar

Gunaydıınnn herkesleree
ya kızlar ben size yetişemiyorum gerçekten
Adımın geçtiğini gördüm bikaçkere kaçırdık beboyu falan diye okudum hayıır burdayımm diye yazıcam tam bişey oluyo yazamıyorum sonra bakıyorum 678397363 sayfa ilerlemiş Poff hiç antrenmanlı değilim bide işe başlıyorum salı günü.ama belki ozaman daha rahat yazarım evde hiç bitmiyo bebişin istekleri.

canım demişti ki yarım elma veriyorsanız hepsinin kabugu olması zorunlu değil içinde bi parça kabuk olsun yeter demişti. e ben cam rendeyle veriyorum elmayı kabugu nasıl rendeleyeyim boğazına takılır denedim olmadı. herhalde bunu blender için söyledi diye düşündüm e ben naptım. bir süre elma vermiyim dedim kendi kendime şimdi erik armut kayısı flan yiyor. bir katı meyve sıkacağı alabirsem elmanın da suyunu vericem.

bende elmayı kabuksuz veriyorum
diğer türlü nasıl olackki:44:
keten tohumu yağını bi deniiim

LİNAAM çok geçmiş olsun kuzum Erva da aynı senin gibi kabız kuzum teselli olacaksa

terleme bizde kafada var

canım yukarda anlattım melinnaza

takılmayim diyorum ama yokkk bu nasıl bir itham dır böyleee.. dışarıdan gercekten böye mi görünüyorumm...

zeynoooooo sorduğun şeye bak. görünce dedim heh aferin sabah bişey için şaka yaptım dilimi eşek arısı soksun gerçeği çıktı diye düşündüm. kızım bu topiği takip eden bunca insan manyak mı? zorla mı burdayız. ne lideri, ne ikiliği... kim memnunsa burdadır, kim değilse selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…