Tokoyaycım ara sıra sen de katıl bu muhabbetlerimize hayatım...hep bebiş hep bebiş...
senle bişey konuşamıyom diye üzülüyorum bennnn(bak bu da senin en çok yaptığın sarı kafa)
Kııııııısssss Hülya ben niye yokum rüyanda heeeee küstüm sana demek ki beni davet etmemişsin?o güzel mi güzelRüyam:
kızlar uzun zamandır istedğmiz o büyük buluşma rüyamda gerçekleşmiş bulunuyor..
benim evin balkonunda yığınla kadın
tonla çoluk çocuk
yiyecek içecek ..
ay süperdii... herkesler ordaydı ..iki kişi hariç
nası muhabbetler dönüyo kahkalar atılıyo ..
çocuklarımız her nedense yürüyoooooo
ve biz arkalarından koşturuyoduk..
ilk gelen hkn2013 dü.. sen yakınsın ya ondan diyorum ama ase daha yakın diyo ve arkasından ase geliyo..
bu arada ben aseyi hiç görmedimo yüzden rüyamda çok çirkin ve 250 kiloluk falandı
şaka tabi oda fıstık gibiydi.. sonra pdnk geliyo ama onun adı inciymiş
allalala e... değilmiydi diyorum .. neeese yağıyo herkes
niran , ysmc , retbul ,dilca ,rezene, power , eslem , may_07 wait, tokoyay, edaaa, seyzen,desty, spring, ve tabiki geridönüşüm..
agah sürekli ağlıyodu ve en çarpıcı olan ise denozcuğumda yalnız gelmemişti
benim balkonun önü uzun bi yol ..
yoldan gelen görünür yani anayola kadar bi ara ben gelmeyen o iki arkadaşa bakıyorum
derken bi döndüm balkonda kimse kalmamış..
aynen şunu diyorum kendi kendime kafayı yiyorum galiba kimse gelmemişş..
oysaki herkes içeri girmiş kimisi acıkmış mutfakta kimisi çocuk uyutuyo kimi kendi uyuyo (uzun yoldan gelmiş malum)
milleti görünce rahatlıyorum haa gelmişler burdalarmış diyorum ..
ay en enteresan olan kimse arayıpta evin nerde diye sormuyo herkes kendiliğinden evi biliyomuş gibi geliyo ..
ve gelmeyen iki kişiyi açıklıyorum .. zeynoo ve talia
hepimiz çok üzülüyoruz ama nedennnnnnnnnn diyoruzzzz.. bekliyoruz bekliyoruz gelen giden olmuyo ..
sona bi uyandım ki saat 7:10 eşimi uyandırdım geç kalmışsn diye ..
oysaki hep o beni uyandırırdı.. bgn iyiki geç uyanmış .. yoksa rüyamı katledebilirdi..
bu arada bugün misaifrlerim gelecek .. gece yarısına kadar hazırlık yaptım ..
bu rüyayı görmemde etkisi olmuş olabilirmi...
bideeeeeee bugün aşure yapmaya karar verdim.. annemden itinayla notlar aldım ..
akşamdan ısladım az sona başliicam ..
sabah 7 den beri ymek yeme mücadelesi verdik oğlumla.neyseki şimdi uyudu. kahvaltı mı uyku mu sizce? çok uykum var. başım dönüyor artık uykusuzluktan. dayanamıyorum
Kııııııısssss Hülya ben niye yokum rüyanda heeeee küstüm sana demek ki beni davet etmemişsin?
Kız doussy geçen gün ben sana yorum yapmıştım görmedin
ayrıca esra ve tokoyay da görmedilerr
yoksa ben yoğğğğ muyummmmm
1500 faciasından sonra kaale alınmıyo musunuz neeeee
Slm kizlar ben de kasim annesi olacaktim ama oglum sabırsız cikti ekim de dogdu.galactago isimli damlayi kullanan var mi aranizda.yarari zarari var mi.sutum yetmiyor galiba.moralim cok bozuk.yardimci olabilir misiniz?
günaydın canlarımm
sarı kafamı isterim
ne güzel bugün cuma, hemencik akşam olur bana
Aaaaa bitanem görmedim inanki yoksa yorum yapardım söyle kaçıncı sayfada(tabii hatırlıyorsan)hemen okuyup döneyim sana yada tekrar yaz (üşenmezsen)ben seni çok seviyorum sen yok sayılamayacak kadar özelsin(herkes için)yani öyledir diye düşünüyorum:))))))Kız doussy geçen gün ben sana yorum yapmıştım görmedin
ayrıca esra ve tokoyay da görmedilerr
yoksa ben yoğğğğ muyummmmm
Aaaaa bitanem görmedim inanki yoksa yorum yapardım söyle kaçıncı sayfada(tabii hatırlıyorsan)hemen okuyup döneyim sana yada tekrar yaz (üşenmezsen)ben seni çok seviyorum sen yok sayılamayacak kadar özelsin(herkes için)yani öyledir diye düşünüyorum:))))))
haaa bu arada bi ara buluşalım yaaaaaaa ben Paris'e gitmeden mümkünse!!!!
Eki Görüntüle 861410 Eki Görüntüle 861411
Bu iki babie wait aynı sen onları görünce sen geldin aklıma
lina da kabız olduuuu fitil bile işe yaramadı yavrum kakasını yaparken çığlık atıyor resmen içim parçalanıyor bende elma bağırsakları çalıştırır diye elma vermiştim tam tersiymiş meğer üzüldüm bakama kabuklarıyla nasıl vereceğiz ki yiyebilirler mi acaba ben dün 4-5 tane gün kurusu kayısıyı haşlayıp püre yaptım birkaç kaşık ondan yedirdim suyunuda biberona koyup içirdim işe yaradı gibi akşam baya yaptı rahatladı hipp mamayı da deneyeyim burada bulabilirsem kaç gündür ne çekti yavrum
bugünde karnabahar havuç ve balkabağını püre yapıp verdim bağırsakları çalışsın diye inş. ters etki yapmaz
birde geçen gün milupanın organik kavanoz mamasından elma havuç deneyeyim dedim iki tatlı kaşığı kadar yedirdim ama çok kustu sonrasında sevmedi içi dışına çıktı korktum bidaha vermeyeceğim
bende elmayı kabuksuz veriyorum
diğer türlü nasıl olackki:44:
keten tohumu yağını bi deniiim
LİNAAM çok geçmiş olsun kuzum Erva da aynı senin gibi kabız kuzum teselli olacaksa
terleme bizde kafada var
takılmayim diyorum ama yokkk bu nasıl bir itham dır böyleee.. dışarıdan gercekten böye mi görünüyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?