vuvvuu teşekkür ederim canım, neyi benzettin en çok merak etim
zeynoooooo sorduğun şeye bak. görünce dedim heh aferin sabah bişey için şaka yaptım dilimi eşek arısı soksun gerçeği çıktı diye düşündüm. kızım bu topiği takip eden bunca insan manyak mı? zorla mı burdayız. ne lideri, ne ikiliği... kim memnunsa burdadır, kim değilse selametle
Birinci barbie facede profil resmin var ya aynısı işte beyaz ten siyah saç ve kımızı ruj
Ikinci resim şıklıgı asaleti ve kahkülü
Bişey sorucam kızlar ek gıdaya başlayınca su vermeye de başladınız mı yoksa anne sütündeki 8.aya kadar yeterli oluyor mu
Desty o bendim canım ama bikere 52 değil 56 boyda 1.60 yani yok gibi bişey. Yalnız ben iki sezeryan dan sonra nur topu gibi bir göbek sahibi oldum. Bel ölcüsü yazınca kilolu çıkıyo hesaplayıcılarda ben o arkadasa sadece ideal kilo sordum canım diyet listesi istemedim yaniiii
canım bencede en iyisini yapıyorsun hiç bozma moralini ben hiç anne sütü almadan büyümüşüm 30 yıl önce ki dandik mamalarla bile sapasağlamım
saçını başını yolarım senin gdk ..
bizim dr da çay kaşığıyla başla dedi ama
A-a deli mi ne !!!yolarım seni haaa .. öne çıkmaya çalışan bi seni gördüm
topla pılını pırtını sieeeee..
git yönetime benide şikayet et tırıspı seni...
hasta galiba çok üstüne gitmesemmi..:26:
taam du baştan alıyom ..
annem bak doğum sonrası depresyonları uzun sürebiliyomuş..
helede senin gibi kafada kırık olanlarınki çooook uzun sürebiliyomuş..
sen iyi bi dr bul en iyisimi..
senin eli,nde büyüyen çocuğa yazık olmasın e mi kuzum .. hadi uza da gölge etme ..
ay yok o ne bilcek senin her sıkıntımızda burdan yetişemediğinde telefonla bile arayıp
bizi teselli ettiğini.. bizim için diş partileri çekilişler foto albümleri yaptığını..
tırıspı işte ..
sen üzme o güzel kafanı
Bende anlamış değilim neden iki topik açıldı neden iki yerde aynı şeyler konuşuluyor. Ama ben buraya alıştım diğer tarafa bakmıyorum hiç. Ilk gözağrısı ya ondan belki:)
beni de benzetin ya güzel bi hatuna
Annelerimiz sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...
sonra aklıma ineklerin doğumdan hemen sonra çalışmak zorunda olduğu aklıma geldi. bildiğin çok duygulandım. gözlerim yaşardı
dün gece saat 12 bucuga kadar uğraştım durdum ..
sabah işim erken bitsinde kk ya vaktim kalsın diye..
ama nerdeeeee.. bu saat oldu ancak bitti işim..
aşuremide yaptımm .. sizlere ikram etmeden olmaz didim..
haydi alın birer kasee..
Eki Görüntüle 861782
ayrıcaaaaaaaa niranımın etipufflarıda şahane oldu..
tarif için teşekkür ederim canım ...
Eki Görüntüle 861783 <<<< kocacım köşesinden tırtıklamış ya hadi neeesee
bide patates salatası onunda tüm malzemeleri doğradımm zaten ..
artıkın takılabilirm diicektimki oğluşumun sesi mi geliyo neeepıffss
Dün sen bana gıcık demiştin dimi kıvırcık senikaptırdın birinciliği tabi
Dur bakim kıvırcık bi barbie varmı
Bu arada gerçekten çok gözel bir hatunsun kuzum benim bu kuzu kelimesinde tam manasıyla sana yakıştı
Fazlamı oldum :26:şaka yapıyom canım
dün gece saat 12 bucuga kadar uğraştım durdum ..
haydi alın birer kasee..
Eki Görüntüle 861782
Kııııııısssss Hülya ben niye yokum rüyanda heeeee küstüm sana demek ki beni davet etmemişsin?
Oyyy çok kıskandım evime gidim bende yapcamdün gece saat 12 bucuga kadar uğraştım durdum ..
haydi alın birer kasee..
Eki Görüntüle 861782
hayır kuzum ya
gıcıksın ama saniye farkıyla gectin beni
neyse unutalım barışalm sevişelim gel öpüşelim
sen kimsin bana ben waitim yazsana
of ben çok geri kalıyormmm yaa
Öpüştük kollamıyor seviştikbarıştık burası tamam
Ama ikinci cümleden hiç bişey anlamadım:44: ben retbulum die nerde diyim facedemi yoksa burda yazıyor:26: kal geldi
o güzel mi güzelRüyam:
kızlar uzun zamandır istedğmiz o büyük buluşma rüyamda gerçekleşmiş bulunuyor..
benim evin balkonunda yığınla kadın
tonla çoluk çocuk
yiyecek içecek ..
ay süperdii... herkesler ordaydı ..iki kişi hariç
nası muhabbetler dönüyo kahkalar atılıyo ..
çocuklarımız her nedense yürüyoooooo
ve biz arkalarından koşturuyoduk..
ilk gelen hkn2013 dü.. sen yakınsın ya ondan diyorum ama ase daha yakın diyo ve arkasından ase geliyo..
bu arada ben aseyi hiç görmedimo yüzden rüyamda çok çirkin ve 250 kiloluk falandı
şaka tabi oda fıstık gibiydi.. sonra pdnk geliyo ama onun adı inciymiş
allalala e... değilmiydi diyorum .. neeese yağıyo herkes
niran , ysmc , retbul ,dilca ,rezene, power , eslem , may_07 wait, tokoyay, edaaa, seyzen,desty, spring, ve tabiki geridönüşüm..
agah sürekli ağlıyodu ve en çarpıcı olan ise denozcuğumda yalnız gelmemişti
benim balkonun önü uzun bi yol ..
yoldan gelen görünür yani anayola kadar bi ara ben gelmeyen o iki arkadaşa bakıyorum
derken bi döndüm balkonda kimse kalmamış..
aynen şunu diyorum kendi kendime kafayı yiyorum galiba kimse gelmemişş..
oysaki herkes içeri girmiş kimisi acıkmış mutfakta kimisi çocuk uyutuyo kimi kendi uyuyo (uzun yoldan gelmiş malum)
milleti görünce rahatlıyorum haa gelmişler burdalarmış diyorum ..
ay en enteresan olan kimse arayıpta evin nerde diye sormuyo herkes kendiliğinden evi biliyomuş gibi geliyo ..
ve gelmeyen iki kişiyi açıklıyorum .. zeynoo ve talia
hepimiz çok üzülüyoruz ama nedennnnnnnnnn diyoruzzzz.. bekliyoruz bekliyoruz gelen giden olmuyo ..
sona bi uyandım ki saat 7:10 eşimi uyandırdım geç kalmışsn diye ..
oysaki hep o beni uyandırırdı.. bgn iyiki geç uyanmış .. yoksa rüyamı katledebilirdi..
bu arada bugün misaifrlerim gelecek .. gece yarısına kadar hazırlık yaptım ..
bu rüyayı görmemde etkisi olmuş olabilirmi...
bideeeeeee bugün aşure yapmaya karar verdim.. annemden itinayla notlar aldım ..
akşamdan ısladım az sona başliicam ..
gerçekten grev yapyo galiba. anne ben büyüdüm bana bebek gibi davranıyorsun demek istiyor galiba.
dün son öğününün yarısını zorla yedi. hatta yarısı bile değil 20-30 cc. sonra ben belki susamıştır diye kaşıkla su verdim. bi güzel içti. tekrar mama verdim almadı. aklıma kaşıkla vermek geldi. kaşıkla yedine demek istiyor bu çocuk bana :44: bide kaşıkla yedirmek çok zor ya
hülyaaaaaaaaaaaaa ben yoktum madem o rüya bozulmuş anneeemmmmm
geridönüşüm gün akşam okurken gülmekten ölüyordum yaaaa talia için yazdıgına koptummmm :118:
sondaki ifadeye baktıkça kopuyorummm
Gunaydin kizlar bugun cokk kalabalik bi misafir gunum var asure yapicaz isteyen varsa beklerimm su anda gizli sakli giriyorum evvde annem kaynanam ve onun kaynanasi varrr biri bana acisinnnn ya goz actirmiyolar bana onu yap bunu yapp bu ne yaaa burayada giremiyomm koloni halinde bioraya bi buraya geziyozzz
vayyyyyyy beeee çok havalıyızzzz çoooooooooook
canım demişti ki yarım elma veriyorsanız hepsinin kabugu olması zorunlu değil içinde bi parça kabuk olsun yeter demişti. e ben cam rendeyle veriyorum elmayı kabugu nasıl rendeleyeyim boğazına takılır denedim olmadı. herhalde bunu blender için söyledi diye düşündüm e ben naptım. bir süre elma vermiyim dedim kendi kendime şimdi erik armut kayısı flan yiyor. bir katı meyve sıkacağı alabirsem elmanın da suyunu vericem.
canım yukarda anlattım melinnaza
zeynoooooo sorduğun şeye bak. görünce dedim heh aferin sabah bişey için şaka yaptım dilimi eşek arısı soksun gerçeği çıktı diye düşündüm. kızım bu topiği takip eden bunca insan manyak mı? zorla mı burdayız. ne lideri, ne ikiliği... kim memnunsa burdadır, kim değilse selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?