2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Denoz canim aksam tam ben ciktim sen yazmissin bana sonra gece gördüm fazla sohbete dahil olamiyorum bu siralar oglustan firsat bulup pc i acmaya hasret kaldim tlf dan genel de takip ediyorum ama fullsite giris yaptigi icin son siralar yazmam uzun sürüyor, ben iyiyim hayatim sükür bol kosusturmaca gördügüm kadariyla sende iyisin hersey yolunda

Günaydin kizlar hayirli cumalar hepinize

canımmmmmmmmmmmmmm alınmadın di mi? hakkını helal et. kıskanıyom 50li kilolarda olanları

Alllah iyiliğini versin. kahkalarla güldüm. tüm gün de aklıma geldikçe devam ederim ben

Bende anlamış değilim neden iki topik açıldı neden iki yerde aynı şeyler konuşuluyor. Ama ben buraya alıştım diğer tarafa bakmıyorum hiç. Ilk gözağrısı ya ondan belki:)

aynen bencede ne gerek vardı diğer topiğe,ben oraya hiç bakmıyorum,bence daha samimi olanlar açtı o topiği.,burada birbirimize destek oluyoruz bence burası güzel

beni de benzetin ya güzel bi hatuna

Dün sen bana gıcık demiştin dimi kıvırcık seni kaptırdın birinciliği tabi

Dur bakim kıvırcık bi barbie varmı

Bu arada gerçekten çok gözel bir hatunsun kuzum benim bu kuzu kelimesinde tam manasıyla sana yakıştı

Fazlamı oldum :26:şaka yapıyom canım

dün gece saat 12 bucuga kadar uğraştım durdum ..
sabah işim erken bitsinde kk ya vaktim kalsın diye..
ama nerdeeeee.. bu saat oldu ancak bitti işim..
aşuremide yaptımm .. sizlere ikram etmeden olmaz didim..
haydi alın birer kasee..

ayrıcaaaaaaaa niranımın etipufflarıda şahane oldu..
tarif için teşekkür ederim canım ...

<<<< kocacım köşesinden tırtıklamış ya hadi neeesee

bide patates salatası onunda tüm malzemeleri doğradımm zaten ..
artıkın takılabilirm diicektimki oğluşumun sesi mi geliyo neee pıffss

Son düzenleme:

bence sen buraya adres yaz isteyenler göndersin,umarım yardımcı olunur.bende yardım etmek isterim,benim kızım var ama genelde pembe renkler.

Mmmmm eline saglık Hamarat hatun yemiş kadar olduk oldukmucıx

hayır kuzum ya
gıcıksın ama saniye farkıyla gectin beni
neyse unutalım barışalm sevişelim gel öpüşelim
sen kimsin bana ben waitim yazsana
of ben çok geri kalıyormmm yaa

hatun ne hamaratsın ya
ben mi çok tembelim
kızım mı çok huysuz yaramaz
sabah 5 te kalktı kalk yat otur yrüt ancak yoruldu 6 bucukta uyudu
o kadar aktiviteden sonra ben uyuyamadım
ben de çok severm aşureyi
koca apartmanda bi kişi getrmedi ya :2:

hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa elineeeee saglık kıssss acıktım vallaaaaa

gidip bi yemek yiyimmmmm

Kııııııısssss Hülya ben niye yokum rüyanda heeeee küstüm sana demek ki beni davet etmemişsin?

hee bak sende yoktun ..düşünüyorum evet evet yoktun ama niyeyse herkes taliayla zeynoya odaklıydı..

ay ne bilim bacım rüya işte .. bu gece devamını görcem söz .. önce seni görcem taammı..

Ayy açılın ben geldim azıcık geçmişi okuyum dedim aaa oda ne aşure allahtan anamdayımda dun 5 kase aşure yedim

Oyyy çok kıskandım evime gidim bende yapcam burda önce yediklerimi bir kazana tamamlıyım

dilca ,, vay tırıspılar demek sana getirmediler haa..
ben dağıttım komşucuklarıma ..
büyük kase eşimin iş yerine gidicek..

aslında aşure bende sevmem tadına bile bakmadım neredeyse ..
sadece şekeri iyimi diye suyuna baktım okadar ..

Son düzenleme:

herkes orda bir ben yokum tabi ben uzaktayım diye çağırmadın dimi

biberon uçlarını değiştirmişmiydiin canım eğer 0 3 aysa küçük geliyordur ondan emmek istemiyordur

zaten bende yokum şekerim biz seninle pariste alışveriş yapıyorduk hem napçaz hülyanın rüyasında

dualarımız seninle bebeğiiiiiimmmmmm şaka bir yana kolay gelsin

vayyyyyyy beeee çok havalıyızzzz çoooooooooook

16:

anladım canım ama katı meyve presi de elmanın kabuğunu ayırıyor ki en iyisi blender de parçalamak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…