2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
melinazzz kız sen vardın .. orda aklıma gelenleri yazdım sadece..

hatta linayı seviyoduk .. yine o koca koca bantları takmış falan diye..

bu arada talianın soytarıyı izliyorum .. nasıl homur homur ediyo .. çok datlı yaaa ..
bide ciddi oooovvvvvvv..
tam diicektimki benmki olsa çoktan o mendili çekmişti ..
ahanda dilayda çekti attı bilee
video 18 dak. sürüyo.. bi mama yedrmek 18 dakka altını almak 12 dak. uyutmak 30 dak.

biz ne ara dinlencez ayoll..

canım adresini mesaj atarsan oglumun kyafetlerini gönderebilirim dualarınıda bekliyorum oglum biraz rahatsızda inşallah iyi bi dogum yaparsın saglıcakla..

kızlar bana milupadan paket geldi bugün içeriği bi tane çanta bebişin eşyalarını koymak için,aptamil 2, aptamil 4 yaklaşık 30 grlık,sütlü pirinçli mama o da 20 gr bide 10a yakın migros ve tansaşta kullanmak üzere indirim çekleri. üye olalı baya olmuştu yeni geldi hülyaa sana gelmezse hemen mesaj at geçen diyodun ya

bilmiyorumki her şeyi denedim çok uykusuzum belkide ondan azalıyor oglum yatsa bile ev işi dersler o bu derken uyuyamıyorum hurmayıda çok çok zorlasam 3 4 tane yiyebiliyorum damak tadıma pek uymuyor tatlı şeyler ya

Ayyyyy ben yinee giremedim
Ayy tırtılım sen yinemi yoktun 1500 de kıyamam

zeynonun power benzetmesine koptum yaaaa sizin senin powera takılmalarına bitiyorum
Yine mi ben ne yaptım ben yine yaa

Bu kk kafayı yedirtecek galiba gece gunduz ruyada kk

ahh kuşum hamilemisin acaba ineklere ağladığına göre

Kolay gelsin tatlım

bebegim hala dönmüyor diyen bi arkadaş vardı valla benimkiside hala dönmüyor 5 ay bir haftalıgız ama malesef öyle bi çabasıda yok söylemiştim daha önce raşitizm(kas ve kemik güçsüzlügü) çıktı oglumda belki ondandır tedavimizi oluyoruz 6 haftaya kadar düzelmesi bekleniyo bakalım bekliyorum

hamile değilim. hamile olmak için başka bişilerin olması lazım

niye unutuyusun kız kokoşumla beni o zaman benim kokoşum unutulacak kokoşmu hııı

çok şeker dimiii bende yedim onu akşam izleyip

bende akşam merak edip aptamilden yoğurt mayalamıştım baktım baya güzel olmuş şaşırdım tadına baktım aynı yoğurt yalnız biraz sulu gibi içine attım bir tane cici bebe yedirdim linaya şimdi bayıldı.... nasıl açıyor ağzını kuşum benim

çok eskiden geçmişin notlarını almıştım boşa gitmesin.

power
baby plus a e bebekte bende bakmak istedim ama yoktu. servise gitti dediler. sağlam bişi değil mi acaba ??

hkn çok geçmiş olsun. şimdi asılsın diyecektim ama sen ayaklanmışsın bile :)

wait sanada geçmiş olsun. evle ilgilide bişiler demişim ama o konular da geçti :)

zeyno eşine çok güldüm sanırım bu orda da bişiler olmuş demeesine gülmüştüm.

niran sen niçin ileri gelen oluyosun diye sormuşum. onu cevaplamışım ama sonra madara olduktan sonra bu cevabın önemi kalmadı yazmıyorum

hülya talia bebekleriniz izledim çok tatlılar gerçekten. ben ek gıdaya geçince bende çeker yüklerim artık :)

talia senin önceki yazdığını da okumuştum. ayy bide okudum demekle uğraştırıyorsun insanı yaa

Selam kızlar:79::79:
Sayfalar bayagi birikmiş. .

ASE ben yorum yapinca yine kayboldu ortalardann bu kiz dun gecede ayni seyi yapmisti
Yirtamadin canımm. .birde saclarima güzel demiştin
Demek hepsi yalandı
Canım bebek uyanınca ona baktim gece, yanima aldım. Onu emzirip uyuturken ben uyumusum:26:
Sessiz çıktım, afedersnz

Hee sen yorum yapınca ..kacc ase kaccc kacc kaccc talia yine yorum yapıyo diyorum
Iyimi ne..niye kaybolim kis cirkin kuzuyuda zeyno teyzesi ekledi albüme
Cnm yaa forumda profolimede bakmis, 2 tanıdık var.hatta biri beni eklemek istemiş ark.olarak:26:
Biri esimin kuzeni o yüzden foto paylaşımda bulunamiyrum ben.face imde yok..öle iste

Bu arada videonu izledim
Hatta begendim de orda:112:
Ekmek sahnesinr bayıldım. Gecen gun bende oğluma verdim. Saçına kadar her yer ekmek oldu:))
Dilayin sesini duydukcada, bebis pür dikkat sesi dinleyip saga sola bakti
bebişleriii albüme koydummm

Ellerine emegine sağlık canım
Bugun gözlerin şişmiş sanki biraz

Hülya ruyanda yer almaktan mutluluk duydum
En yakin benim yaa , olmasam ayip olur demi
Hayır olsun inş

Asurede yapmışsın. .Allah kabul etsin canım

Canım nasıl yapiosun?
Mama aldım. .kahvaltisina eklemek icin..yemiyorda icmiyorda
En azından yogurtmu yapsam.yogurdu yiyor çünkü
Deneyeyim ufaktan en azindan

Afiyet olsun, yarasın fıstığa

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bende sabah cok erken uyandım
Cok tatsız ruyalar gördüm diye, sonrasinda da uyuyamadim
Aslında cok etkisinde kaldım, tadım kacti bugün
Hem sabaha dogru hemde adetliym yormamak lazim dimi. .
Bozulmuss demii (destek arayan sarı kafa:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlım senide bubarbiye benzettim neremi diyeceksin sen sormadan ben yazayım saçları ucunda azıcık(sünnet edilen sarı kafa) da olsa kıvırcık bide gözleri senın gözlerin gibi çok güzel şaçlarını azıcık kumrallaştırıp kullanabilirsin şekerim

Talia gibi beğenmemelidir yaparsan ikinci seçenek
kuzum var

arkadaşlar merhabalar ben komşu topikten 2013 eylül annesiyim öncelikle bebeklerinizi Allah bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat olsunlar şimdi gelelim soruma siz tecrübelisinizdir ben 7 eylülde sezeryanla doğum yaptım 17 eylülde kanamam oldu bu ayda 13 ünde oldu sanırım artık düzenli adet görüyorum bu arada emziriyorum ama kafama takılan şu çok fazla kanamam var gecen ay bile böle değilde ben normalde çok az olurum 3,günüm olmasına ragmen çok geliyor normalde biter sizlerde böle bir durum oldu mu acaba doğumdan sonra bu kadar yoğunluk normal mi şimdiden teşekkürlerrrr

Bende ilk defa oldum
Cok yogun oluyor..normal sanirim
Benim ilk doğumda da böyle olmustu
Zamanla normale döner
döngülerdede düzensizlik olabilir bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…