Annelerimiz sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ama uyumayan çocuğun kesimn bir derdi var bizimkide öyle oldu biraz düzeldi sanki reflü mamsından sonra kıyamam ona napim ayakta sallamaya başladım gene ben.sütüme benim hurma iyi geliyor canım ye istersen sende
Ayy tırtılım sen yinemi yoktun 1500 de kıyamamAyyyyy ben yinee giremedim
Yine mi ben ne yaptım ben yine yaazeynonun power benzetmesine koptum yaaaa sizin senin powera takılmalarına bitiyorum
Bu kk kafayı yedirtecek galiba gece gunduz ruyada kko güzel mi güzelRüyam:
kızlar uzun zamandır istedğmiz o büyük buluşma rüyamda gerçekleşmiş bulunuyor..
benim evin balkonunda yığınla kadın
tonla çoluk çocuk
yiyecek içecek ..
ay süperdii... herkesler ordaydı ..iki kişi hariç
nası muhabbetler dönüyo kahkalar atılıyo ..
çocuklarımız her nedense yürüyoooooo
ve biz arkalarından koşturuyoduk..
ilk gelen hkn2013 dü.. sen yakınsın ya ondan diyorum ama ase daha yakın diyo ve arkasından ase geliyo..
bu arada ben aseyi hiç görmedimo yüzden rüyamda çok çirkin ve 250 kiloluk falandı
şaka tabi oda fıstık gibiydi.. sonra pdnk geliyo ama onun adı inciymiş
allalala e... değilmiydi diyorum .. neeese yağıyo herkes
niran , ysmc , retbul ,dilca ,rezene, power , eslem , may_07 wait, tokoyay, edaaa, seyzen,desty, spring, ve tabiki geridönüşüm..
agah sürekli ağlıyodu ve en çarpıcı olan ise denozcuğumda yalnız gelmemişti
benim balkonun önü uzun bi yol ..
yoldan gelen görünür yani anayola kadar bi ara ben gelmeyen o iki arkadaşa bakıyorum
derken bi döndüm balkonda kimse kalmamış..
aynen şunu diyorum kendi kendime kafayı yiyorum galiba kimse gelmemişş..
oysaki herkes içeri girmiş kimisi acıkmış mutfakta kimisi çocuk uyutuyo kimi kendi uyuyo (uzun yoldan gelmiş malum)
milleti görünce rahatlıyorum haa gelmişler burdalarmış diyorum ..
ay en enteresan olan kimse arayıpta evin nerde diye sormuyo herkes kendiliğinden evi biliyomuş gibi geliyo ..
ve gelmeyen iki kişiyi açıklıyorum .. zeynoo ve talia
hepimiz çok üzülüyoruz ama nedennnnnnnnnn diyoruzzzz.. bekliyoruz bekliyoruz gelen giden olmuyo ..
sona bi uyandım ki saat 7:10 eşimi uyandırdım geç kalmışsn diye ..
oysaki hep o beni uyandırırdı.. bgn iyiki geç uyanmış .. yoksa rüyamı katledebilirdi..
bu arada bugün misaifrlerim gelecek .. gece yarısına kadar hazırlık yaptım ..
bu rüyayı görmemde etkisi olmuş olabilirmi...
bideeeeeee bugün aşure yapmaya karar verdim.. annemden itinayla notlar aldım ..
akşamdan ısladım az sona başliicam ..
annemlerin yakınında köy var. annem yoğurdunu kendi yapar çok da güzel olur. son gittiğimde bende süt alacaktım alamadım. inekler hamileymiş. kadın zaten son aya kadar sağmış ineği. sonra aklıma geldi şimdi doğum yapmıştır. bir iki hafta sonra annemlere gidip süt alayım dedim.
sonra aklıma ineklerin doğumdan hemen sonra çalışmak zorunda olduğu aklıma geldi. bildiğin çok duygulandım. gözlerim yaşardı
Gunaydin kizlar bugun cokk kalabalik bi misafir gunum var asure yapicaz isteyen varsa beklerimm su anda gizli sakli giriyorum evvde annem kaynanam ve onun kaynanasi varrr biri bana acisinnnn ya goz actirmiyolar bana onu yap bunu yapp bu ne yaaa burayada giremiyomm koloni halinde bioraya bi buraya geziyozzz
melinazzz kız sen vardın .. orda aklıma gelenleri yazdım sadece..
hatta linayı seviyoduk .. yine o koca koca bantları takmış falan diye..
bu arada talianın soytarıyı izliyorum .. nasıl homur homur ediyo .. çok datlı yaaa ..
bide ciddi oooovvvvvvv..
tam diicektimki benmki olsa çoktan o mendili çekmişti ..
ahanda dilayda çekti attı bilee
video 18 dak. sürüyo.. bi mama yedrmek 18 dakka altını almak 12 dak. uyutmak 30 dak.
biz ne ara dinlencez ayoll..
mustela tıbbi bi krem mi kozmetik mi
Dermokozmetik canım
diyosunnnnnnnn
kiz ase resim ekledimi hic ben hatirlayamadim hic:44:hatta dünde sordum kendisine sanirim görmedi neden seni hic görmüyoruz bebisinide görmüyoruz diyee benmi hatirlamiyorum yoksa gördükde:18::18::44::44:eger hatirlamadiysaam aradan baya gecmis demeki yeni fotonun zamani gelmiste gecmis yensiini isiyoruzzzzzzzzzzzz (yirtmaya calisan sari kafa )
Yirtamadin canımm. .birde saclarima güzel demiştinASE ben yorum yapinca yine kayboldu ortalardann bu kiz dun gecede ayni seyi yapmisti
bebişleriii albüme koydummm
niye unutuyusun kız kokoşumla beni o zaman benim kokoşum unutulacak kokoşmu hııı
çok şeker dimiii bende yedim onu akşam izleyip
bende akşam merak edip aptamilden yoğurt mayalamıştım baktım baya güzel olmuş şaşırdım tadına baktım aynı yoğurt yalnız biraz sulu gibi içine attım bir tane cici bebe yedirdim linaya şimdi bayıldı....nasıl açıyor ağzını kuşum benim
arkadaşlar merhabalar ben komşu topikten 2013 eylül annesiyim öncelikle bebeklerinizi Allah bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat olsunlar şimdi gelelim soruma siz tecrübelisinizdir ben 7 eylülde sezeryanla doğum yaptım 17 eylülde kanamam oldu bu ayda 13 ünde oldu sanırım artık düzenli adet görüyorum bu arada emziriyorum ama kafama takılan şu çok fazla kanamam var gecen ay bile böle değilde ben normalde çok az olurum 3,günüm olmasına ragmen çok geliyor normalde biter sizlerde böle bir durum oldu mu acaba doğumdan sonra bu kadar yoğunluk normal mi şimdiden teşekkürlerrrr
Bende ilk defa oldum
Cok yogun oluyor..normal sanirim
Benim ilk doğumda da böyle olmustu
Zamanla normale döner
döngülerdede düzensizlik olabilir bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?