2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ayy ben hala adet olmuyorum. Ara kanamam oldu bugune kadar 3 tane, onlar da 1 gun surdu kanama bile sayilmaz belki de 5-6 damla. Emzirirken olabiliyormus.

Yine bi felaket haberi gibi olack ama benim fir fir donen oglus nasil etti bilmem ama bizim koca yataktan dustu Yatagin uzerine koymustum eline oyuncak verip. Kapi acmaya gittim. Bir ciglik bir aglama. Kostuk baktik bebek yok Besikle yatak birlesikti ama o aradan girip asagi dusmus. Hem de sikismis gibi kalmis orda Artik hicbir yerde birakamiycam bebisi

Evet başka barbie isteyen biliyorum artık :120: oldunuz ama ama ama benim çocukken hiç barbielerim olmadı 20 25 sene önce kimin vardı ki hatta barbie varmıydıki çok cahilim ben çok neyse oynayak işte hep beraber aslında bi dönem kızın yüzünden banada gelmişti evini bile daha bu yaz bozduk kaldırdık kardeşi kız olursa çıkartacaktık beraber oynayacakları kandırdım onu nasılsa kimse okumayacak onun için içimden geldigi gibi

ben istemiştim ama bulmadın. özellikle zeyno melin ikilisine ve waite bayıldım. sanki spring de uymuşgibi. aslında hepsni uydurdun :)

canım adresini mesaj atarsan oglumun kyafetlerini gönderebilirim dualarınıda bekliyorum oglum biraz rahatsızda inşallah iyi bi dogum yaparsın saglıcakla..

buraya adres tel falan yazınca siliyorlar diye biliyorum.iletişim bilgisi yazmak yasaktı belki değişmiş olabilir... olmazsa arkadaş bize tek tek msj atsa daha iyi olur.bilemedim :44:

ayy okurken içim cız etti allah beterinden saklasın

Canım nasıl yapiosun?
Mama aldım. .kahvaltisina eklemek icin..yemiyorda icmiyorda
En azından yogurtmu yapsam.yogurdu yiyor çünkü
Deneyeyim ufaktan en azindan

Afiyet olsun, yarasın fıstığa

canım 60 cc suya 2 ,5 ölçek mama ekleyip mamayı hazırladım içine 1.5 çay kaşığı kadar yoğurt koydum minik mama kavanozunda kapağını kapatıp alüminyum folyoya sardım fırına koydum sabah baktım tutmuştu böyle aynı yoğurt gibi yeşil su falan çıkmış yalnız biraz sulu oluyor koyu bir ayran gibi kıvamı tadına baktım yoğurt gibiydi ben sulu diye bir tane cici bebe kattım yedirirken ama sonra da katmasamıydım dedim zararlı falan diyolar ya ama napayım bikereden bişey olmaz herhalde

Cnm başka bi e bebekte buldum gyet guzeldi ve sağlamdı hem koltuğu kademeli hem sandlyesi aşağı yukarı ayarlanıyo haftasonu ondan alıcam ben

Bende yokum bu rüyada

Hep dışlanıyorum zaten

kızlar dün bir soru sormuştum bebeklerinizin öğün saatleri ve neler verdiğiniz hakkında yardımcı olur mussssuuuuuuunuuuuzzzz desty canım senin doktorun örnek liste hazırladımı

aynen şöyle yazdın. melinnazla ysmc rasındaki küt saçlı dedin. ben sorduğum zaman söylediğin için bende tatmin olmamaıştım

Hmm evet bu yeterince tatmin edici ve doğruydu aslında kapalılar için pek bi yakıştırma yapamadım çünkü hepsindeki tek fark saçları ve ten renkleri spring onun için ayrı buldumsen gruptasın seni ayırmak istemedim grubun içinde ol istedim(yırtmaya çalışan sarı kafa)tamam sanada bulacam

Cnm başka bi e bebekte buldum gyet guzeldi ve sağlamdı hem koltuğu kademeli hem sandlyesi aşağı yukarı ayarlanıyo haftasonu ondan alıcam ben

hadi ya. aslında bende almak istiyorum ama biraz daha beklesem iyi olacak. eşim sağolsun iki maaş geriden gelio. alacaklarını alsın öyle alırım. bide ben aguyu oturtmadan almak istemiyorum. hepsini sevmeyebiliyor. bide kızlar bumbo mu ne sandalye paylaşmış ya. öyle bişi de iyi sanki. e bebekte hergün bişide indirim oluyor nette. ben takip ediyorum. mama sandalyesinde de olursa düşünüyorum yinede.

sen netten mi alacaksın toriumdan mı?? benimki etrafı falan izlemek istiyor. gün içnde ona koysam işime yarar gibi düşündüm. evde dışarda kullanmadığım bi bebek arabasıda var. onu mama sandalyesi olarak kullanırım diyordum ama olmuyor. çok yer kaplıyor

Canım nasıl mayaladin tarif edermisin?
Bende böyle yapmayı düşünüyorum

Kissss hulya masallah sen ne hamarat hatunsun ya ben akşam yemegimi yapmaya useniyorum sen pastalar borekler asureler ohhh walla yarasin:)))

Eee bende istiyorum benim basim kelmi:)))

BENİM MİNİK KELEBEGİMM NERELERDESİN ÇOK ÖZLEDİM SENİİİİİİ

GEÇMİŞTE PAYLAŞTIGIM BUDA BENİM ŞAPŞİK POWERİMMM SARI KAFASINI GÖRDÜN MÜÜÜ

Geridonusumkutusu seni rüyamda gördüm
:) :) :) :)
Beraber Marmara foruma gidiyorduk
Öyle bir alışveriş merkezi var demi:26:
Alışveriş yapacağız sen gene kararsız kalıyosun
Rezeneyi bekliyoruz gelmiyor ama o

Off bu rüyalarım ne olacak benim ya
Hep kk hep kk

Fırın a mi koyuyorsun:44:
Kac derece, ne kadar kalıyor?
Cok sordum Afedersin
Bi deneyeyim
Bebek için kahvalti tarifinde, dr 2-3 bisküvi ekle dedi
Büyük oglumada ayni tarifi vermişti 6 yil önce
Bisey olmaz ya..afiyet olsun cnm
Bende yokum bu rüyada

Hep dışlanıyorum zaten

Oyy oyy..sen benim arkamda kalmışsindir gormemistir Hülya senii
Seni hiç göremiyorum benn..napion

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…