Evet başka barbie isteyen biliyorum artık :120: oldunuz ama ama ama benim çocukken hiç barbielerim olmadı 20 25 sene önce kimin vardı ki hatta barbie varmıydıki çok cahilim ben çok neyse oynayak işte hep beraber aslında bi dönem kızın yüzünden banada gelmişti evini bile daha bu yaz bozduk kaldırdık kardeşi kız olursa çıkartacaktık beraber oynayacaklarıkandırdım onu nasılsa kimse okumayacak onun için içimden geldigi gibi
canım adresini mesaj atarsan oglumun kyafetlerini gönderebilirim dualarınıda bekliyorum oglum biraz rahatsızda inşallah iyi bi dogum yaparsın saglıcakla..
ben istemiştim ama bulmadın. özellikle zeyno melin ikilisine ve waite bayıldım. sanki spring de uymuşgibi. aslında hepsni uydurdun :)
Okumuyorsunuz işte beni
Geçmişi oku bulursun(fena girip atan masayı deviren kapıyı çarpıp çıkan niranın sarı kafası)
okudum ama ben ayrıca tek istiodum
Ayy ben hala adet olmuyorum. Ara kanamam oldu bugune kadar 3 tane, onlar da 1 gun surdu kanama bile sayilmaz belki de 5-6 damla. Emzirirken olabiliyormus.
Yine bi felaket haberi gibi olack ama benim fir fir donen oglus nasil etti bilmem ama bizim koca yataktan dustuYatagin uzerine koymustum eline oyuncak verip. Kapi acmaya gittim. Bir ciglik bir aglama. Kostuk baktik bebek yok Besikle yatak birlesikti ama o aradan girip asagi dusmus. Hem de sikismis gibi kalmis orda Artik hicbir yerde birakamiycam bebisi
Canım nasıl yapiosun?
Mama aldım. .kahvaltisina eklemek icin..yemiyorda icmiyorda
En azından yogurtmu yapsam.yogurdu yiyor çünkü
Deneyeyim ufaktan en azindan
Afiyet olsun, yarasın fıstığa
Yemedim tatlım unutmadım hem sazanım olan sizsiniz bana satamazsın
Cnm başka bi e bebekte buldum gyet guzeldi ve sağlamdı hem koltuğu kademeli hem sandlyesi aşağı yukarı ayarlanıyo haftasonu ondan alıcam bençok eskiden geçmişin notlarını almıştım boşa gitmesin.
power baby plus a e bebekte bende bakmak istedim ama yoktu. servise gitti dediler. sağlam bişi değil mi acaba ??
hkn çok geçmiş olsun. şimdi asılsın diyecektim ama sen ayaklanmışsın bile :)
wait sanada geçmiş olsun. evle ilgilide bişiler demişim ama o konular da geçti :)
zeyno eşine çok güldümsanırım bu orda da bişiler olmuş demeesine gülmüştüm.
niran sen niçin ileri gelen oluyosun diye sormuşum. onu cevaplamışım ama sonra madara olduktan sonra bu cevabın önemi kalmadı yazmıyorum
o güzel mi güzelRüyam:
kızlar uzun zamandır istedğmiz o büyük buluşma rüyamda gerçekleşmiş bulunuyor..
benim evin balkonunda yığınla kadın
tonla çoluk çocuk
yiyecek içecek ..
ay süperdii... herkesler ordaydı ..iki kişi hariç
nası muhabbetler dönüyo kahkalar atılıyo ..
çocuklarımız her nedense yürüyoooooo
ve biz arkalarından koşturuyoduk..
ilk gelen hkn2013 dü.. sen yakınsın ya ondan diyorum ama ase daha yakın diyo ve arkasından ase geliyo..
bu arada ben aseyi hiç görmedimo yüzden rüyamda çok çirkin ve 250 kiloluk falandı
şaka tabi oda fıstık gibiydi.. sonra pdnk geliyo ama onun adı inciymiş
allalala e... değilmiydi diyorum .. neeese yağıyo herkes
niran , ysmc , retbul ,dilca ,rezene, power , eslem , may_07 wait, tokoyay, edaaa, seyzen,desty, spring, ve tabiki geridönüşüm..
agah sürekli ağlıyodu ve en çarpıcı olan ise denozcuğumda yalnız gelmemişti
benim balkonun önü uzun bi yol ..
yoldan gelen görünür yani anayola kadar bi ara ben gelmeyen o iki arkadaşa bakıyorum
derken bi döndüm balkonda kimse kalmamış..
aynen şunu diyorum kendi kendime kafayı yiyorum galiba kimse gelmemişş..
oysaki herkes içeri girmiş kimisi acıkmış mutfakta kimisi çocuk uyutuyo kimi kendi uyuyo (uzun yoldan gelmiş malum)
milleti görünce rahatlıyorum haa gelmişler burdalarmış diyorum ..
ay en enteresan olan kimse arayıpta evin nerde diye sormuyo herkes kendiliğinden evi biliyomuş gibi geliyo ..
ve gelmeyen iki kişiyi açıklıyorum .. zeynoo ve talia
hepimiz çok üzülüyoruz ama nedennnnnnnnnn diyoruzzzz.. bekliyoruz bekliyoruz gelen giden olmuyo ..
sona bi uyandım ki saat 7:10 eşimi uyandırdım geç kalmışsn diye ..
oysaki hep o beni uyandırırdı.. bgn iyiki geç uyanmış .. yoksa rüyamı katledebilirdi..
bu arada bugün misaifrlerim gelecek .. gece yarısına kadar hazırlık yaptım ..
bu rüyayı görmemde etkisi olmuş olabilirmi...
bideeeeeee bugün aşure yapmaya karar verdim.. annemden itinayla notlar aldım ..
akşamdan ısladım az sona başliicam ..
aynen şöyle yazdın. melinnazla ysmc rasındaki küt saçlı dedin. ben sorduğum zaman söylediğin için bende tatmin olmamaıştım
Cnm başka bi e bebekte buldum gyet guzeldi ve sağlamdı hem koltuğu kademeli hem sandlyesi aşağı yukarı ayarlanıyo haftasonu ondan alıcam ben
niye unutuyusun kız kokoşumla beni o zaman benim kokoşum unutulacak kokoşmu hııı
çok şeker dimiii bende yedim onu akşam izleyip
bende akşam merak edip aptamilden yoğurt mayalamıştım baktım baya güzel olmuş şaşırdım tadına baktım aynı yoğurt yalnız biraz sulu gibi içine attım bir tane cici bebe yedirdim linaya şimdi bayıldı....nasıl açıyor ağzını kuşum benim
o güzel mi güzelRüyam:
kızlar uzun zamandır istedğmiz o büyük buluşma rüyamda gerçekleşmiş bulunuyor..
benim evin balkonunda yığınla kadın
tonla çoluk çocuk
yiyecek içecek ..
ay süperdii... herkesler ordaydı ..iki kişi hariç
nası muhabbetler dönüyo kahkalar atılıyo ..
çocuklarımız her nedense yürüyoooooo
ve biz arkalarından koşturuyoduk..
ilk gelen hkn2013 dü.. sen yakınsın ya ondan diyorum ama ase daha yakın diyo ve arkasından ase geliyo..
bu arada ben aseyi hiç görmedimo yüzden rüyamda çok çirkin ve 250 kiloluk falandı
şaka tabi oda fıstık gibiydi.. sonra pdnk geliyo ama onun adı inciymiş
allalala e... değilmiydi diyorum .. neeese yağıyo herkes
niran , ysmc , retbul ,dilca ,rezene, power , eslem , may_07 wait, tokoyay, edaaa, seyzen,desty, spring, ve tabiki geridönüşüm..
agah sürekli ağlıyodu ve en çarpıcı olan ise denozcuğumda yalnız gelmemişti
benim balkonun önü uzun bi yol ..
yoldan gelen görünür yani anayola kadar bi ara ben gelmeyen o iki arkadaşa bakıyorum
derken bi döndüm balkonda kimse kalmamış..
aynen şunu diyorum kendi kendime kafayı yiyorum galiba kimse gelmemişş..
oysaki herkes içeri girmiş kimisi acıkmış mutfakta kimisi çocuk uyutuyo kimi kendi uyuyo (uzun yoldan gelmiş malum)
milleti görünce rahatlıyorum haa gelmişler burdalarmış diyorum ..
ay en enteresan olan kimse arayıpta evin nerde diye sormuyo herkes kendiliğinden evi biliyomuş gibi geliyo ..
ve gelmeyen iki kişiyi açıklıyorum .. zeynoo ve talia
hepimiz çok üzülüyoruz ama nedennnnnnnnnn diyoruzzzz.. bekliyoruz bekliyoruz gelen giden olmuyo ..
sona bi uyandım ki saat 7:10 eşimi uyandırdım geç kalmışsn diye ..
oysaki hep o beni uyandırırdı.. bgn iyiki geç uyanmış .. yoksa rüyamı katledebilirdi..
bu arada bugün misaifrlerim gelecek .. gece yarısına kadar hazırlık yaptım ..
bu rüyayı görmemde etkisi olmuş olabilirmi...
bideeeeeee bugün aşure yapmaya karar verdim.. annemden itinayla notlar aldım ..
akşamdan ısladım az sona başliicam ..
Kissss hulya masallah sen ne hamarat hatunsun ya ben akşam yemegimi yapmaya useniyorum sen pastalar borekler asureler ohhh walla yarasin:)))dün gece saat 12 bucuga kadar uğraştım durdum ..
sabah işim erken bitsinde kk ya vaktim kalsın diye..
ama nerdeeeee.. bu saat oldu ancak bitti işim..
aşuremide yaptımm .. sizlere ikram etmeden olmaz didim..
haydi alın birer kasee..
Eki Görüntüle 861782
ayrıcaaaaaaaa niranımın etipufflarıda şahane oldu..
tarif için teşekkür ederim canım ...
Eki Görüntüle 861783 <<<< kocacım köşesinden tırtıklamış ya hadi neeesee
bide patates salatası onunda tüm malzemeleri doğradımm zaten ..
artıkın takılabilirm diicektimki oğluşumun sesi mi geliyo neeepıffss
Evet başka barbie isteyen biliyorum artık :120: oldunuz ama ama ama benim çocukken hiç barbielerim olmadı 20 25 sene önce kimin vardı ki hatta barbie varmıydıki çok cahilim ben çok neyse oynayak işte hep beraber aslında bi dönem kızın yüzünden banada gelmişti evini bile daha bu yaz bozduk kaldırdık kardeşi kız olursa çıkartacaktık beraber oynayacaklarıkandırdım onu nasılsa kimse okumayacak onun için içimden geldigi gibi
canım 60 cc suya 2 ,5 ölçek mama ekleyip mamayı hazırladım içine 1.5 çay kaşığı kadar yoğurt koydum minik mama kavanozunda kapağını kapatıp alüminyum folyoya sardım fırına koydum sabah baktım tutmuştu böyle aynı yoğurt gibi yeşil su falan çıkmış yalnız biraz sulu oluyor koyu bir ayran gibi kıvamı tadına baktım yoğurt gibiydi ben sulu diye bir tane cici bebe kattım yedirirken ama sonra da katmasamıydım dedim zararlı falan diyolar ya ama napayım bikereden bişey olmaz herhalde
Bende yokum bu rüyada
Hep dışlanıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?