Geridonusumkutusu seni rüyamda gördüm
:) :) :) :)
Beraber Marmara foruma gidiyorduk
Öyle bir alışveriş merkezi var demi:26:
Alışveriş yapacağız sen gene kararsız kalıyosun
Rezeneyi bekliyoruz gelmiyor ama o
evet var öyle. ama burda bize yakın bide marmara park var. ve hatta ona gitmem lazımda gidemedim bi türlü. değiştirmem gereken şeyler ve kullanmam gereken hediye çekleri var
Ayyy bide doktordan geldik oldum resmen sirtim fena agriyo tatile gider gibi doktora gittik:))))
Tokoyay senin bebis kac kilo benimki sigmadi bumboya bacaklari girmedi bende alamadim tabi :))))
canım 60 cc suya 2 ,5 ölçek mama ekleyip mamayı hazırladım içine 1.5 çay kaşığı kadar yoğurt koydum minik mama kavanozunda kapağını kapatıp alüminyum folyoya sardım fırına koydum sabah baktım tutmuştu böyle aynı yoğurt gibi yeşil su falan çıkmış yalnız biraz sulu oluyor koyu bir ayran gibi kıvamı tadına baktım yoğurt gibiydi ben sulu diye bir tane cici bebe kattım yedirirken ama sonra da katmasamıydım dedim zararlı falan diyolar ya ama napayım bikereden bişey olmaz herhalde
Fırın a mi koyuyorsun:44:
Kac derece, ne kadar kalıyor?
Cok sordum Afedersin
Bi deneyeyim
Bebek için kahvalti tarifinde, dr 2-3 bisküvi ekle dedi
Büyük oglumada ayni tarifi vermişti 6 yil önce
Bisey olmaz ya..afiyet olsun cnm
Oyy oyy..sen benim arkamda kalmışsindir gormemistir Hülya senii
Seni hiç göremiyorum benn..napion
evet canım fırına koyuyorum normalde 5-10 dakika ısıtp kapatıyorum öyle koyuyorum 3-4 saatte tutuyor ama bu kez deneme amaçlı yaptığım için ısıtmadan direk koydum sıcaklığını korusun diye. sevindim ne bileyim bu bebek bisküvileri hakkında çeşitli iddialar var vereyim o zaman bir tane den bişeycik olmas
Hülya kız sen var ya tam ev hatunusun anam erkek olsam seni alırdım ooh hem güzel hatun hem her gün pastalar börekler . Hamile kalana kadar ben de böyle her gün kocişe değişik değişik yimekler yaptım. Ne zaman ki hamile kaldım adam sefilleri oynar oldu.
kızlar bana milupadan paket geldi bugün içeriği bi tane çanta bebişin eşyalarını koymak için,aptamil 2, aptamil 4 yaklaşık 30 grlık,sütlü pirinçli mama o da 20 gr bide 10a yakın migros ve tansaşta kullanmak üzere indirim çekleri. üye olalı baya olmuştu yeni geldi hülyaa sana gelmezse hemen mesaj at geçen diyodun ya
dün gece saat 12 bucuga kadar uğraştım durdum ..
sabah işim erken bitsinde kk ya vaktim kalsın diye..
ama nerdeeeee.. bu saat oldu ancak bitti işim..
aşuremide yaptımm .. sizlere ikram etmeden olmaz didim..
haydi alın birer kasee..
Eki Görüntüle 861783
<<<< kocacım köşesinden tırtıklamış ya hadi neeesee
bide patates salatası onunda tüm malzemeleri doğradımm zaten ..
artıkın takılabilirm diicektimki oğluşumun sesi mi geliyo neee pıffss
Ellerine sağlık maşallah hamaratlıkta sınır yok diyorsun ve uygulamalı gösteriyorsun da
Ben de aşure yapmak istiyordum hatta buraya yazdım var mı güzel tarifi olan diye her zmanki gibi benim yeme içme odaklı soruma cevap gelmeyince vardır bunda da bir hayır deyip vazgeçtim
Benim kızım niye ek gıdalara bu kadar karşı ya hiç bir şeyi sevdirerek yediremedim yoğurt yemedi pekmez kattım gene yemedi kavanoz mamalarından kaç tane denedim yemedi bugün sebze püresi yaptım zorla bir kaç kaşık sokuşturdum ağzına o da pekmez kattıktan sonra. Sizin bebişler ne güzel yiyorlar daha kaşık gelene kadar ağızları açık bekliyorlar. Benim kız niye böyle ki. Acaba beceremedim mi ben güzel yapamadım mı da yemedi. Sonsuza kadar da emziremem ki ben bu çocuğu
Benim kızım niye ek gıdalara bu kadar karşı ya hiç bir şeyi sevdirerek yediremedim yoğurt yemedi pekmez kattım gene yemedi kavanoz mamalarından kaç tane denedim yemedi bugün sebze püresi yaptım zorla bir kaç kaşık sokuşturdum ağzına o da pekmez kattıktan sonra. Sizin bebişler ne güzel yiyorlar daha kaşık gelene kadar ağızları açık bekliyorlar. Benim kız niye böyle ki. Acaba beceremedim mi ben güzel yapamadım mı da yemedi. Sonsuza kadar da emziremem ki ben bu çocuğu
Canım sen yeni başlıyorsun sadece alıştırma yapacaksın Elif daha kaşıklar katı gıda nasıl yenir bilmiyor diliyle agzındakini geri itmeyide yavaş yavaş öğrenecek sabret önce tatacak öğürecek tükürecek hergün biraz daha nasıl yeni yeniliyor öğrenecek sabret pes etme unutma önce üç çay kaşığı tattırmak yeterli beğenmezse zorlama bi kaç gün sonra yine ver miktarıda hergün az az artıyor
canım sen yeni başlıyorsun sadece alıştırma yapacaksın elif daha kaşıklar katı gıda nasıl yenir bilmiyor diliyle agzındakini geri itmeyide yavaş yavaş öğrenecek sabret önce tatacak öğürecek tükürecek hergün biraz daha nasıl yeni yeniliyor öğrenecek sabret pes etme