2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet var öyle. ama burda bize yakın bide marmara park var. ve hatta ona gitmem lazımda gidemedim bi türlü. değiştirmem gereken şeyler ve kullanmam gereken hediye çekleri var

Ayyy bide doktordan geldik oldum resmen sirtim fena agriyo tatile gider gibi doktora gittik:))))
Tokoyay senin bebis kac kilo benimki sigmadi bumboya bacaklari girmedi bende alamadim tabi :))))

asenin sorularına cevap verirmisinn bende aynı soruları soruyorum çünküü

fırın kaç derece olcak, bende yapcam bu akşammm

Hımm buldum tarifi
Hoşuma gitti bu tarif
Cicibebe meselesi off aklım karıştı
Bende bebegime veriyorum
Devam sütü icmiyor
2 cicibebe koyup eziyorum
Kaşıkla yediriyorum
Zararlı mı ki:26:

evet canım fırına koyuyorum normalde 5-10 dakika ısıtp kapatıyorum öyle koyuyorum 3-4 saatte tutuyor ama bu kez deneme amaçlı yaptığım için ısıtmadan direk koydum sıcaklığını korusun diye. sevindim ne bileyim bu bebek bisküvileri hakkında çeşitli iddialar var vereyim o zaman bir tane den bişeycik olmas

Melinnaz sagol canim
Bi deneyelim bakalım
Mayalanmasi icin sıcak ortam sağlıyorsun fırınla
Degerlendirelim böylece, mayamizda varken

Hülya kız sen var ya tam ev hatunusun anam erkek olsam seni alırdım ooh hem güzel hatun hem her gün pastalar börekler . Hamile kalana kadar ben de böyle her gün kocişe değişik değişik yimekler yaptım. Ne zaman ki hamile kaldım adam sefilleri oynar oldu.

Hımm buldum tarifi
Hoşuma gitti bu tarif
Cicibebe meselesi off aklım karıştı
Bende bebegime veriyorum
Devam sütü icmiyor
2 cicibebe koyup eziyorum
Kaşıkla yediriyorum
Zararlı mı ki:26:

Merve kızını çok merak ediyordum ve inanılmaz tatlı maşallah Allah bağışlasın gördüğümden beri söylicem sana denk gelmedim bi türlü..

Vay milupa vayy bana mail atmıştı artık numune göndermiyoruz diye daha da milupayı tanımam hıhhh

Ellerine sağlık maşallah hamaratlıkta sınır yok diyorsun ve uygulamalı gösteriyorsun da
Ben de aşure yapmak istiyordum hatta buraya yazdım var mı güzel tarifi olan diye her zmanki gibi benim yeme içme odaklı soruma cevap gelmeyince vardır bunda da bir hayır deyip vazgeçtim

Benim kızım niye ek gıdalara bu kadar karşı ya hiç bir şeyi sevdirerek yediremedim yoğurt yemedi pekmez kattım gene yemedi kavanoz mamalarından kaç tane denedim yemedi bugün sebze püresi yaptım zorla bir kaç kaşık sokuşturdum ağzına o da pekmez kattıktan sonra. Sizin bebişler ne güzel yiyorlar daha kaşık gelene kadar ağızları açık bekliyorlar. Benim kız niye böyle ki. Acaba beceremedim mi ben güzel yapamadım mı da yemedi. Sonsuza kadar da emziremem ki ben bu çocuğu

Canım sen yeni başlıyorsun sadece alıştırma yapacaksın Elif daha kaşıklar katı gıda nasıl yenir bilmiyor diliyle agzındakini geri itmeyide yavaş yavaş öğrenecek sabret önce tatacak öğürecek tükürecek hergün biraz daha nasıl yeni yeniliyor öğrenecek sabret pes etme unutma önce üç çay kaşığı tattırmak yeterli beğenmezse zorlama bi kaç gün sonra yine ver miktarıda hergün az az artıyor

Son düzenleme:

aynen canım bizimkide sürekli diliyle itiyoduuu ama şimdii oda agzını acıp bekliyorrr
K.v de sabah kahvaltı vermiş 1 kase yedi diyor Yarasın kuzumaaaa

Labne peynir,pekmez,ceviz birkaç bebe bisküvisi
dün aldım ben malzemelri hazırladımm oda yedirdi sabahhh :125::125::125::125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…