Danke schön canım
Baklavayı kurtardım valla az biraz şerbet döktüm azcık da ısıtınca düzeldi
kızlar dün bir soru sormuştum bebeklerinizin öğün saatleri ve neler verdiğiniz hakkında yardımcı olur mussssuuuuuuunuuuuzzzz desty canım senin doktorun örnek liste hazırladımı
Hadi bana yardım edin litfin ne yapsam sever kızım
Yaa benimki de oyle hevesle yemiyorBenim kızım niye ek gıdalara bu kadar karşı ya hiç bir şeyi sevdirerek yediremedim yoğurt yemedi pekmez kattım gene yemedi kavanoz mamalarından kaç tane denedim yemedi bugün sebze püresi yaptım zorla bir kaç kaşık sokuşturdum ağzına o da pekmez kattıktan sonra. Sizin bebişler ne güzel yiyorlar daha kaşık gelene kadar ağızları açık bekliyorlar. Benim kız niye böyle ki. Acaba beceremedim mi ben güzel yapamadım mı da yemedi. Sonsuza kadar da emziremem ki ben bu çocuğu
Kissss hulya masallah sen ne hamarat hatunsun ya ben akşam yemegimi yapmaya useniyorum sen pastalar borekler asureler ohhh walla yarasin:)))
Eee bende istiyorum benim basim kelmi:)))
Ay inşallah dediğiniz gibi olur canlar ya.. zeyno maşallah oğluşa kız yakında sağanda yumurta da yer oretbul canım ben de yoğurtla başlamıştım ama hep tadımlıktı. Bir kaç kez öğün olarak vermeyi denedim yemedi. Ama meme versem emiyor. Inş iştahlı bir bebek olur ne versem yer
Yaa benimki de oyle hevesle yemiyor
Seninle alakası yok canım
Zeyno maşallah oglusaadarısı benimkine olsunn ins:112:
Bende aynısıni hazırlıyorum.dr yumurtayada baslatti
icine nohut kadar yumurta sarisida ekliyorum Ve tuzu alınmış peynir
Ayy yemiyor ..ac mı biraksam iyice bu cocugu
Hazirlayip yanına yanastigimda kaseye kasiga biberon a mizildanarak bi uzanisi var; cocuk cok acikmis iyi-diyorumevet canımm 3-4 saat bişi verme ondan sonra daya bakalımmm yiyecek miii
cok cok cokkk tsk ederiz tetesii bende okadar cok gerildimki son anlarina cabuk cabuk yedirdimBu kız harika ya maşallah
Allahım o nedir öyle
oğluş uyuyor ondan sessizde izledim onun ağzında bişey yokken ben gerildim ya o nasıl bir ekmeğe saldırmadır maşallah ya Taliaa çok büyümüş ya
ağladı ya bi yerde içim gitti dudak büzüyor ah kuzum benim çok tatlı çook
aaa bencede utansin canim benimmvaayyyy ben neymişim beee beni beğenmeyen kocam utansın hıh
isimleri okduugumda diyecektim ben niye yokummm yine diyecektimmki gelmeyenler arasindaymisim acep niye gelmemsim kiz yoksa ucagim rotarmi yapti keske azicuk daha bekleseydiniz haa:44::44:o güzel mi güzelRüyam:
kızlar uzun zamandır istedğmiz o büyük buluşma rüyamda gerçekleşmiş bulunuyor..
benim evin balkonunda yığınla kadın
tonla çoluk çocuk
yiyecek içecek ..
ay süperdii... herkesler ordaydı ..iki kişi hariç
nası muhabbetler dönüyo kahkalar atılıyo ..
çocuklarımız her nedense yürüyoooooo
ve biz arkalarından koşturuyoduk..
ilk gelen hkn2013 dü.. sen yakınsın ya ondan diyorum ama ase daha yakın diyo ve arkasından ase geliyo..
bu arada ben aseyi hiç görmedimo yüzden rüyamda çok çirkin ve 250 kiloluk falandı
şaka tabi oda fıstık gibiydi.. sonra pdnk geliyo ama onun adı inciymiş
allalala e... değilmiydi diyorum .. neeese yağıyo herkes
niran , ysmc , retbul ,dilca ,rezene, power , eslem , may_07 wait, tokoyay, edaaa, seyzen,desty, spring, ve tabiki geridönüşüm..
agah sürekli ağlıyodu ve en çarpıcı olan ise denozcuğumda yalnız gelmemişti
benim balkonun önü uzun bi yol ..
yoldan gelen görünür yani anayola kadar bi ara ben gelmeyen o iki arkadaşa bakıyorum
derken bi döndüm balkonda kimse kalmamış..
aynen şunu diyorum kendi kendime kafayı yiyorum galiba kimse gelmemişş..
oysaki herkes içeri girmiş kimisi acıkmış mutfakta kimisi çocuk uyutuyo kimi kendi uyuyo (uzun yoldan gelmiş malum)
milleti görünce rahatlıyorum haa gelmişler burdalarmış diyorum ..
ay en enteresan olan kimse arayıpta evin nerde diye sormuyo herkes kendiliğinden evi biliyomuş gibi geliyo ..
ve gelmeyen iki kişiyi açıklıyorum .. zeynoo ve talia
hepimiz çok üzülüyoruz ama nedennnnnnnnnn diyoruzzzz.. bekliyoruz bekliyoruz gelen giden olmuyo ..
sona bi uyandım ki saat 7:10 eşimi uyandırdım geç kalmışsn diye ..
oysaki hep o beni uyandırırdı.. bgn iyiki geç uyanmış .. yoksa rüyamı katledebilirdi..
bu arada bugün misaifrlerim gelecek .. gece yarısına kadar hazırlık yaptım ..
bu rüyayı görmemde etkisi olmuş olabilirmi...
bideeeeeee bugün aşure yapmaya karar verdim.. annemden itinayla notlar aldım ..
akşamdan ısladım az sona başliicam ..
Kuzum çıtırlarda resimin yok bi aralar eklemiştin eda iki tane umarım karıştırmıyorumdur:26:
Eki Görüntüle 862021
Uzun kumral uzun şaçlı beyaz renkli çtırmı çıtır fıstık bişeydin
Ben gittim artık
anneeeee ben artik kasikla yemek istiyorum demek istiyor olmasin sakingerçekten grev yapyo galiba. anne ben büyüdüm bana bebek gibi davranıyorsun demek istiyor galiba.
dün son öğününün yarısını zorla yedi. hatta yarısı bile değil 20-30 cc. sonra ben belki susamıştır diye kaşıkla su verdim. bi güzel içti. tekrar mama verdim almadı. aklıma kaşıkla vermek geldi. kaşıkla yedine demek istiyor bu çocuk bana :44: bide kaşıkla yedirmek çok zor ya
annemm sen inekle kendimi kiyasladin yoksaannemlerin yakınında köy var. annem yoğurdunu kendi yapar çok da güzel olur. son gittiğimde bende süt alacaktım alamadım. inekler hamileymiş. kadın zaten son aya kadar sağmış ineği. sonra aklıma geldi şimdi doğum yapmıştır. bir iki hafta sonra annemlere gidip süt alayım dedim.
sonra aklıma ineklerin doğumdan hemen sonra çalışmak zorunda olduğu aklıma geldi. bildiğin çok duygulandım. gözlerim yaşardı
günaydin patronicemizzz ben gece temizleyip cikmistimyaagünaydınn zilloşlarrr
ddt tayfası size de günaydınnn :118:
dün yine izdihamdan sonra kimse topigi temizlememişşşş
hee aynnen bende yokmusumm topigin delisiyle velisi gelmemis bizsiz o rüya rüya olmaktan cikar kabusa dönüsürrhülyaaaaaaaaaaaaa ben yoktum madem o rüya bozulmuş anneeemmmmm
geridönüşüm gün akşam okurken gülmekten ölüyordum yaaaa talia için yazdıgına koptummmm :118:
sondaki ifadeye baktıkça kopuyorummm
hee ya dogru diyorsun azicik dagilsalarda bende isime baksam yaYahu naptınız siz? ofiste bi olay patladı, 1480lerde kaldım bi daha giremedim şimdi bi açtım okumam gereken dağ gibi bi geçmişim var. canlarım biraz susun, ofiste olanlar biraz işlerini toparlasın evde olanlar bi toz alsın üstüne bi kahve falan içsin ne bileyim biraz susun da yetişeyim
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
oldu olacak zeyno topiğe giriş çıkış saati koysun
anladim canim ama öylede cok guzel olmustu degisik bir yorum katmisin topigeAynen ole canim dermisimm yok yaa tel girdim anlamadim ne oldu
Gunaydin kizlar bugun cokk kalabalik bi misafir gunum var asure yapicaz isteyen varsa beklerimm su anda gizli sakli giriyorum evvde annem kaynanam ve onun kaynanasi varrr biri bana acisinnnn ya goz actirmiyolar bana onu yap bunu yapp bu ne yaaa burayada giremiyomm koloni halinde bioraya bi buraya geziyozzz
cok tsekkür ederizzz denoz tetesiiihülyam rüyana bayıldım canım...özellikle de benim tek gelmememe
hkncım kolay gelsin şekercim sana...öfff zordur yaaa..ben de şu anda tek bitanesi var o yetiyorbu arada nasıl oldun ağrın sızın var mı canım????
taliaa ve hülya ayyy bayıldım videolara minnoşlarınızın..o nasıl bir yeme aşkıdır yaaaa
ne yazmak istiyorsun kuzum unuttum yaahe işte bende bunları yazmak istiyordum ama eriniyordum. bende bunları yazdım
hepimizz birimiz birimizz hepimiz icin voltran voltran voltrann yok GDT GDT DDTzaten bundan sonra sen ne dersen benim için de o, ben ne dersem senin için de oooo
buna taliaacığım da dahil
ayy hala şu üçlü tiplemelere gülüyorum yaaa:118:
ivet ya keske bende öyle yapsaydim simdi bana kimsecikler deli demezdiio gelip kibarca yorumunu yapar ve giderrrr dokunmayınnn kuzuyaaa tarzı buuu
ohhh marifetli hatun yien döktprmsuun masallahhh masallahhdün gece saat 12 bucuga kadar uğraştım durdum ..
sabah işim erken bitsinde kk ya vaktim kalsın diye..
ama nerdeeeee.. bu saat oldu ancak bitti işim..
aşuremide yaptımm .. sizlere ikram etmeden olmaz didim..
haydi alın birer kasee..
Eki Görüntüle 861782
ayrıcaaaaaaaa niranımın etipufflarıda şahane oldu..
tarif için teşekkür ederim canım ...
Eki Görüntüle 861783 <<<< kocacım köşesinden tırtıklamış ya hadi neeesee
bide patates salatası onunda tüm malzemeleri doğradımm zaten ..
artıkın takılabilirm diicektimki oğluşumun sesi mi geliyo neeepıffss
zeynoyada yazdimm ee topigimizz biri koskoca agasi digeride koskoca DELISI ee herhalde herkes bizim yolumuzu gözleyecek kimin gözleyecek baska dimiihee bak sende yoktun ..düşünüyorum evet evet yoktun ama niyeyse herkes taliayla zeynoya odaklıydı..
ay ne bilim bacım rüya işte .. bu gece devamını görcem söz .. önce seni görcem taammı..
soytarimi yiyim ben yiyimm ham yapimm da kiz durdurmu hic önlük yanimda yokmus kalkip almaya erindim bende onu tutmustum ne bilim videoya kaydecegimi o son anda gelisti zaten ustu basida teniz degil diye önemsemedim degisirm diye onu tuttum cekecegini bile bile gerci önlük olsa onuda parcaliyor cekiyormelinazzz kız sen vardın .. orda aklıma gelenleri yazdım sadece..
hatta linayı seviyoduk .. yine o koca koca bantları takmış falan diye..
bu arada talianın soytarıyı izliyorum .. nasıl homur homur ediyo .. çok datlı yaaa ..
bide ciddi oooovvvvvvv..
tam diicektimki benmki olsa çoktan o mendili çekmişti ..
ahanda dilayda çekti attı bilee
video 18 dak. sürüyo.. bi mama yedrmek 18 dakka altını almak 12 dak. uyutmak 30 dak.
biz ne ara dinlencez ayoll..
tesekkür ederim canimcimm insallah agahid aizleriz sabirsizlikla ama sen basla artik ek gidaya agah kendi istemeye baslamis coktan:))hülya talia bebekleriniz izledim çok tatlılar gerçekten. ben ek gıdaya geçince bende çekerr yüklerim artık :)talia senin önceki yazdığını da okumuştum. ayy bide okudum demekle uğraştırıyorsun insanı yaa
Selam kızlar:79::79:
Sayfalar bayagi birikmiş. .
Yirtamadin canımm. .birde saclarima güzel demiştin
Demek hepsi yalandı
Canım bebek uyanınca ona baktim gece, yanima aldım. Onu emzirip uyuturken ben uyumusum:26:
Sessiz çıktım, afedersnz
Hee sen yorum yapınca ..kacc ase kaccc kacc kaccc talia yine yorum yapıyo diyorum
Iyimi ne..niye kaybolim kiscirkin kuzuyuda zeyno teyzesi ekledi albüme
Cnm yaa forumda profolimede bakmis, 2 tanıdık var.hatta biri beni eklemek istemiş ark.olarak:26:
Biri esimin kuzenio yüzden foto paylaşımda bulunamiyrum ben.face imde yok..öle iste
Bu arada videonu izledim
Hatta begendim de orda:112:
Ekmek sahnesinr bayıldım. Gecen gun bende oğluma verdim. Saçına kadar her yer ekmek oldu:))
Dilayin sesini duydukcada, bebis pür dikkat sesi dinleyip saga sola bakti
Tatlım senide bubarbiye benzettim neremi diyeceksin sen sormadan ben yazayım saçları ucunda azıcık(sünnet edilen sarı kafa) da olsa kıvırcık bide gözleri senın gözlerin gibi çok güzel şaçlarını azıcık kumrallaştırıp kullanabilirsin şekerim
Eki Görüntüle 861904
Talia gibi beğenmemelidir yaparsan ikinci seçenek
Eki Görüntüle 861905 kuzum var
Evet başka barbie isteyen biliyorum artık :120: oldunuz ama ama ama benim çocukken hiç barbielerim olmadı 20 25 sene önce kimin vardı ki hatta barbie varmıydıki çok cahilim ben çok neyse oynayak işte hep beraber aslında bi dönem kızın yüzünden banada gelmişti evini bile daha bu yaz bozduk kaldırdık kardeşi kız olursa çıkartacaktık beraber oynayacaklarıkandırdım onu nasılsa kimse okumayacak onun için içimden geldigi gibi
askitommmmmmmmmmm kuzummmmm sen niye kendini dislanmis hisediyorsun ya söyle bakim banaBende yokum bu rüyada
Hep dışlanıyorum zaten
Benim kızım niye ek gıdalara bu kadar karşı ya hiç bir şeyi sevdirerek yediremedim yoğurt yemedi pekmez kattım gene yemedi kavanoz mamalarından kaç tane denedim yemedi bugün sebze püresi yaptım zorla bir kaç kaşık sokuşturdum ağzına o da pekmez kattıktan sonra. Sizin bebişler ne güzel yiyorlar daha kaşık gelene kadar ağızları açık bekliyorlar. Benim kız niye böyle ki. Acaba beceremedim mi ben güzel yapamadım mı da yemedi. Sonsuza kadar da emziremem ki ben bu çocuğu
Ayy ben hala adet olmuyorum. Ara kanamam oldu bugune kadar 3 tane, onlar da 1 gun surdu kanama bile sayilmaz belki de 5-6 damla. Emzirirken olabiliyormus.
Yine bi felaket haberi gibi olack ama benim fir fir donen oglus nasil etti bilmem ama bizim koca yataktan dustuYatagin uzerine koymustum eline oyuncak verip. Kapi acmaya gittim. Bir ciglik bir aglama. Kostuk baktik bebek yok Besikle yatak birlesikti ama o aradan girip asagi dusmus. Hem de sikismis gibi kalmis orda Artik hicbir yerde birakamiycam bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?