2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Me too bebeğim benim aşağıdaki sarı kafalardan başka böyle atraksiyonlarım yok bilmiyorum o yüzden yapamıyorum

kızlar dün bir soru sormuştum bebeklerinizin öğün saatleri ve neler verdiğiniz hakkında yardımcı olur mussssuuuuuuunuuuuzzzz desty canım senin doktorun örnek liste hazırladımı

canım paylaştıydım ben onu burda o yüzden dün sen sorunca bi daha yazmadım sana bişey gözünden kaçmış demek ki baktim şimdi bilgisayardan silmişim. ben bi bulayım onu ekleyeyim yeniden sana hbr vereyim olur mu

Hadi bana yardım edin litfin ne yapsam sever kızım

Canım ben ilk yoğurtlar başladım bebek için yemesi ve sindirmesi en kolay die ama sen karar vermelisin üç gün vermelisin verdiğin ek gıdayı alerji falan olacakmı die yada havuç patates kabak bal kabağı daha mevsimsel bi tutan kadar pitin yada itmiş bir su bardağı suyla halka piştikten sonra biraz yağ ekle ver yada muhallebi aslında zeyno çok güzel tarifler paylaşmıştı çok kafam ağrıyor gözlerimde midemde bulanıyor tatlım yazmaktan olursa yine yardımcı olmaya çalışacam

Yaa benimki de oyle hevesle yemiyor
Seninle alakası yok canım

Zeyno maşallah oglusaadarısı benimkine olsunn ins:112:
Bende aynısıni hazırlıyorum.dr yumurtayada baslatti
icine nohut kadar yumurta sarisida ekliyorum Ve tuzu alınmış peynir
Ayy yemiyor ..ac mı biraksam iyice bu cocugu

Ay inşallah dediğiniz gibi olur canlar ya.. zeyno maşallah oğluşa kız yakında sağanda yumurta da yer o retbul canım ben de yoğurtla başlamıştım ama hep tadımlıktı. Bir kaç kez öğün olarak vermeyi denedim yemedi. Ama meme versem emiyor. Inş iştahlı bir bebek olur ne versem yer

Kissss hulya masallah sen ne hamarat hatunsun ya ben akşam yemegimi yapmaya useniyorum sen pastalar borekler asureler ohhh walla yarasin:)))

Eee bende istiyorum benim basim kelmi:)))

Kuzum çıtırlarda resimin yok bi aralar eklemiştin eda iki tane umarım karıştırmıyorumdur:26:

Uzun kumral uzun şaçlı beyaz renkli çtırmı çıtır fıstık bişeydin

Ben gittim artık

Pes etme kuzum hep ver bide akçen ver aç olsunlar yesin

evet canımm 3-4 saat bişi verme ondan sonra daya bakalımmm yiyecek miii

evet canımm 3-4 saat bişi verme ondan sonra daya bakalımmm yiyecek miii
Hazirlayip yanına yanastigimda kaseye kasiga biberon a mizildanarak bi uzanisi var; cocuk cok acikmis iyi-diyorum
Yapıyo yapacağıni..oyun yapiyo, pııp püüp ses çıkartıp, üstüme puskurtuyo
Ins istahlanirda rahatlariz

Kızım ellerini bitirdi ayaklarını emiyor artık. Çorap değiştirmekten bir hal oldum. Ay ben de emzirdikten 3 saat sonra vereyim bakalım yiyecek mi. Bir de gülmeyin ama kaşık mamasının üzerinde kaşık maması mı yazıyor ki.

cok cok cokkk tsk ederiz tetesii bende okadar cok gerildimki son anlarina cabuk cabuk yedirdim ay hele o aglamasi olmasaydi onu daha cok kizdiracaktim ozaman verince bir yiyior sanki sanarsin bana küfür ediyor söyle söylene

vaayyyy ben neymişim beee beni beğenmeyen kocam utansın hıh
aaa bencede utansin canim benimm
isimleri okduugumda diyecektim ben niye yokummm yine diyecektimmki gelmeyenler arasindaymisim acep niye gelmemsim kiz yoksa ucagim rotarmi yapti keske azicuk daha bekleseydiniz haa:44::44:
ayrica orda daha cok eksik kisi var zannimca:44: mervosum yok esra yok du bakim aklima geleneri yazim bende
denozda yalniz gelmemis demisin ama onun isminide yazmayi unutmsun sanirim birde melinnaz yok diyecektim zaten o da sormus ay birileri daha var sankii :44:evete evet var var ase yok ucon yok tugok yok ben bu yorumu yazarken hala dusunmeye devam ediyorum aklima geldikce yaziyorum

Var hayatim citirlarda resmim tabi citir sayilirsam buarada face te senlede eklesek te citirmiyim bak bakalim:))))

anneeeee ben artik kasikla yemek istiyorum demek istiyor olmasin sakinbiberondan memeden sIKILMIS kasik mamasi istiyor cocukk

annemm sen inekle kendimi kiyasladin yoksakiz bu ne duygusallik böylee allah allahh:44:
günaydınn zilloşlarrr
ddt tayfası size de günaydınnn :118:

dün yine izdihamdan sonra kimse topigi temizlememişşşş

günaydin patronicemizzz ben gece temizleyip cikmistimyaa benden sonra gelenlermi batirmis acep hep bu pulibet geleli burasi pis kaliyor o kesin batirip cikiyor ortaligi
hülyaaaaaaaaaaaaa ben yoktum madem o rüya bozulmuş anneeemmmmm
geridönüşüm gün akşam okurken gülmekten ölüyordum yaaaa talia için yazdıgına koptummmm :118:

sondaki ifadeye baktıkça kopuyorummm
hee aynnen bende yokmusumm topigin delisiyle velisi gelmemis bizsiz o rüya rüya olmaktan cikar kabusa dönüsürr

hee ya dogru diyorsun azicik dagilsalarda bende isime baksam yaöyle hep car car car cene caliyorlar

oldu olacak zeyno topiğe giriş çıkış saati koysun

bak bu iyi fikirr olabilir
Aynen ole canim dermisimm yok yaa tel girdim anlamadim ne oldu
anladim canim ama öylede cok guzel olmustu degisik bir yorum katmisin topige

kuzummm allah yardimcin olsunn annemm hee ben simdi anladim sen niye hulyanin rüyasinda ilk önce senin gittiginievdeki teröröden kacip gitmis zavallim
cok tsekkür ederizzz denoz tetesiii en müthis bir ask yasiyor bu kiz mama yerken
he işte bende bunları yazmak istiyordum ama eriniyordum. bende bunları yazdım
ne yazmak istiyorsun kuzum unuttum yaayinede cok cok tsk ettimm ha bua arda sana yazcaklarimi hatirladim tembelikte bakiyomda sinir tanimiyorsun topikte yorum yapmak icin bile kopya ceker oldun kiz sen iyice
zaten bundan sonra sen ne dersen benim için de o, ben ne dersem senin için de oooo
buna taliaacığım da dahil
ayy hala şu üçlü tiplemelere gülüyorum yaaa:118:
hepimizz birimiz birimizz hepimiz icin voltran voltran voltrann yok GDT GDT DDT bu daha iy oldu
o gelip kibarca yorumunu yapar ve giderrrr
dokunmayınnn kuzuyaaa tarzı buuu
ivet ya keske bende öyle yapsaydim simdi bana kimsecikler deli demezdii anam duramazdimki ben catir catir catlardim yazmamak icin

ohhh marifetli hatun yien döktprmsuun masallahhh masallahh asureyi ben eskiden cok seviyorudum ama son zamanlarda yapilan asurenin hic birini sevmiyim artik nidense:44::44:

hee bak sende yoktun ..düşünüyorum evet evet yoktun ama niyeyse herkes taliayla zeynoya odaklıydı..
ay ne bilim bacım rüya işte .. bu gece devamını görcem söz .. önce seni görcem taammı..
zeynoyada yazdimm ee topigimizz biri koskoca agasi digeride koskoca DELISI ee herhalde herkes bizim yolumuzu gözleyecek kimin gözleyecek baska dimii biri deli bir veli isteali kim acaba:44:

soytarimi yiyim ben yiyimm ham yapimm da kiz durdurmu hic önlük yanimda yokmus kalkip almaya erindim bende onu tutmustum ne bilim videoya kaydecegimi o son anda gelisti zaten ustu basida teniz degil diye önemsemedim degisirm diye onu tuttum cekecegini bile bile gerci önlük olsa onuda parcaliyor cekiyor
ay evet ya ne kadar uzun surmus öyle bende kayit esnasinda anladim biz nasil vakit bulum buraya yaziyoz en cokta ben nasil vakit buluyomm acaba:44:ama hic dinlenemedigim kesin birsey yaa bazen bedenim iflas ediyor saatlerce uyumak istiyor su uykunun gunduz degilde gece gelmesini cok arzuluyorumm ahh detlendim neyse bunu bir ara yazarim yine yoruldum okadar yorum yazdikran sonra bunu da yazinca

tesekkür ederim canimcimm insallah agahid aizleriz sabirsizlikla ama sen basla artik ek gidaya agah kendi istemeye baslamis coktan:))

aa bak ne guzel oluyor istee herkes okudum diye yazinca kimin okuyup kimin okumadigi irtaya cikiyor

faceler paylaşılmış oooo sefanız olsun.

Çok geri kalıyorum ya kendimi çok yanlız hissediyorum. Sürekli meşgulüm sürekli iş sürekli sınavlar çıldıreceğimmmmmm (kafasına huni geçirmiş sarı kafa )

aaaaaaaaaaaaaaaa asemmmmmmmmmmmmm canimcimm ya simdi hatirladimm valla tatlisyok unutmusum canim kusura bakma sen sac diyince sak diye resmin gözumun önune geldi gercekten saclarina bayilmistim seninncanimya o ara herkes bir fot eklme yarisindaydi ya ozaman gördüklerimin hic birisini hatirlamiyorum yasen o
tanidikloari bosver cnm yeni bir foto eklede görelim seni ya özlemisim demekki dimi yani
bu arada cok tsk ederiz tetesi begendigin icin bakmadim daha ama birazdan bakcam :)) ne tatli oluyorlar ya dimi ekmek yemeye basladi zibidilerkuzumm benimm yaa kendinden baska deigisik bir bebek sesi duyunca sasirmistir bizimkii kendi sesini oldugu halde ayni ölye pür dikkat dinliyorbirde bu ara babasinin sesini tlf da duyunca tepki veriyor konusmaya calsyor essek sipasi(anasi haric tabiki )

heheheh amaaa kuzudaa cokkkkkkk dadluuuuuuu birsey bu ya

annemmmmmm al barbini gel beraber oynayak küccükken bende cok severdim bebeklerle oynamayi ama nerde simdiki gibi bebekler anacim biz kendimiz yapardik ottan cöpten barbilerimizibende buyk kizima aldim okadar hic oynamadii gitti oynamasi gereken ne varsa onlarla oynadi oyuncalarina elini surmedi bakalim bu oynayacakmi bebeklerle
Bende yokum bu rüyada

Hep dışlanıyorum zaten
askitommmmmmmmmmm kuzummmmm sen niye kendini dislanmis hisediyorsun ya söyle bakim bana
ben yazmistim zatenn hulyaya mervosumu unutmusun diyee sensiz olurmu kiz hic hemde kendi memleketinde toplanilacakta sen olmayacan olcak seymi hic bu ben ceker götururum seni oraya merak etme haa belkide ben o yuzden gidemedim kiz seni almaya gittim demekki istanbula zeynoyla toplasip gidecegiz

senin bebiss anne sütü ciko tatinda diye yemek istemiyordur onlarii annesi biraz sabir demeki henuz ek gidaya basla zamani gelmemis zamanla oda kendisi isteyecek hem bazi bebekler istahli oluyor bazilari istahsiz oluyorben diger iki veledime zorla yedirirdim hic istahli olduklarini görmedim ama dilaya bak vermiyon diye kavga etcek benle nrdeyse

asecim bugün en kabus günüm benim...8 de bitiyor derslerim kuzum, ondan sonra da buraya girecek hal kalmıyor

esracım yazmışsın sen de cevap veremedim canım...ohhh iyiymişsiniz....denk gelemiyoz diye üzülmüştüm ben de:26:

aaa taliaacım mervoş damı mersinliiii????

neyse ben bugün bidaha zor girerim hepinize iyi haftasonları canlarrrr

Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlumda 2 gün önce düştü yataktan. Ömrümden ömür gitti onu yerde görünce çok korktum ama Rabbim korudu hiçbir şeycik olmadı kuzuma.

Kizlar yardim edin psikolojim cok bozuk kizom cingirdak sallamayi ogrendi derken simdi boskende elini salliyor herseyi salliyor altini alirken bacaklarini yoluyor.elimin ustunu cimdiriyor hala agulamasi normalmi hala zorlasada donmuyor 6 aylik olduk normalmi kafayi yedim herseyinden supelenip agliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…