2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kizlar yardim edin psikolojim cok bozuk kizom cingirdak sallamayi ogrendi derken simdi boskende elini salliyor herseyi salliyor altini alirken bacaklarini yoluyor.elimin ustunu cimdiriyor hala agulamasi normalmi hala zorlasada donmuyor 6 aylik olduk 7.aya giriyozo nrmalmi kafayi yedim herseyinden supelenip agliyorum

Kizlar yardim edin psikolojim cok bozuk kizom cingirdak sallamayi ogrendi derken simdi boskende elini salliyor herseyi salliyor altini alirken bacaklarini yoluyor.elimin ustunu cimdiriyor hala agulamasi normalmi hala zorlasada donmuyor 6 aylik olduk 7.aya giriyozo nrmalmi kafayi yedim herseyinden supelenip agliyorum

Sakin ol canım öncelikle. Anlattıklarından birçoğu normal görünüyor. Elini ayagını kesfedıyor kızın panik olma . Seniz takip edıyormu bakıslarıyla fılan?

Kızlar dünden beri oğlumda yeni bir adet başladı. Dudaklarıyla büüüüüü yaapıp her yeri tükürük yapıyor. Sonra da gülüyor.

Şu an üstü başı her yeri sırılsıklam ve inatla yapıyor. Dudakları yorulmadı mı ya. :44:

Canım panik olma. Her bebek her şeyi aynı zamanda yapcak diye bir şey yok ki. Dönmeleri tamamen kas yapılarıyla alaklıymış misal.

bizimkide bir haftadır yapıyor
bayılıyorum o haline

birde burda paylaşılmıştı, pau bonzai diye bi roman havası merak edip açmıştım
oglum bayılıyo agladıgı zaman hemen acıyorum susuyo
sabahtır uyumadı mız mızlanıyordu acayım tekrar dedim sustu ve son ses roman havasında uyudu
konu komşu ne diyodur kimbilir
ne kıro kadın akşama kadar roman havası dinliyo diyolardır
madara etti paşammm beniiii
tlefonuma yükleyim bari arabada agladıgında fln acarım

Bencede panik yapma her ay duzenli doktor kontrlune gidiyorsan sorun yoktur zaten burdada baya bebek hala donmuyor birde erkenmi dogdu bebegin eger oyleyse duzeltilmis ayina gore hesaplaniyor

Canım her bebeğin gelişimi farklı bebeğini kimsenin bebeği ile kıyaslama

Benimkide dönmüyor daha küçükler dönüyor ayaklarının üstüne basmayı bırak ucuna bile basmıyor oturtuyorum et yığını gibi oturuyor kafasını kaldırıp bide sürekli oturmak istiyor ellerini tutuyorum hafifçe çektiğimde kendini kaldırıp oturabiliyor bu bile bana şimdilik yetiyor poposunu açarsam ayaklarını havaya ozaman kaldırıyor yoksa yok sağ eli benimkide sürrklibişeyler arar çırmalar halde bu şekilde dünyayı tanımaya çalışıyor emzirirken bile uykusunun arasında yakamı bağrımı çırmalıyor bi kaç güne kadar heryeri ve herşeyin yalıyordu emzik veriyorum bi kaç gündür azaldı.bizimde gelişimine destek olmamamız gerekiyor bide kalabalık ailelerdeki bebeklerde erken gelişiyor herkezden başkabişey öğreniyor her insan çocuğa bi deger kattığına inanıyorum eksik olduğu hissettiğin şeyin üzerden dur birden yapmasını beklemende haksızlık etmen olur yavaş yavaş adım adım bile degil gıdım gıdım (gram gram gibi ) :13:

Son düzenleme:

Çok güldüm.
Roman havası severim denicem.

Gerçekten çok tatlı oluyor ama sabahtan beri kaçıncı üst değiştirmemiz.

En sonunda sevmese de taktım önlik oturdu aşağı Yapsın şimdi istediği kadar.

Ay dimi kız çiko yiye yiye sütüm nesquik gibi oldu zaar kızım başka şeyleri beğenmez oldu minnoş neden bu kadar panik olduğunu anlamadım. Bebeğinde anomalite şüphesi mi var ne bileyim zeka testleri mi riskli çıktı da bu kadar sorun ettin yavruyu? Kolunu sallama kızımda da var ayrıca dönemiyor da ama bana hiç anormal gelmedi bunlar. Benim yeğenim de hiç dönmedi mesela emeklemedi de direk yürüdü

Benimkide barışmançonun arkadaşım eşşek şarkısına bayılıyor duydugu an susup sırıta sırıta dinliyor

Bencede panik yapma her ay duzenli doktor kontrlune gidiyorsan sorun yoktur zaten burdada baya bebek hala donmuyor birde erkenmi dogdu bebegin eger oyleyse duzeltilmis ayina gore hesaplaniyor

Benimkide 36 haftalık doğdu
hmm Temmuz anneleri tipine gitmem lazım düzeltilmiş yaşıyla oraya gideyim bari
doktor hiç öyle bişey söylemedi ama düzeltilmiş yaş falan bu doktorlar ahh

Benimkide 36 haftalık doğdu
hmm Temmuz anneleri tipine gitmem lazım düzeltilmiş yaşıyla oraya gideyim bari
doktor hiç öyle bişey söylemedi ama düzeltilmiş yaş falan bu doktorlar ahh

Canim prematüre dogan bebekler yapmasi gereken seyi dogmasi gereken zamanda yapar tabi oncesi sonrasida olabilir bu bebegin gelisimiyle alakali belki bebeginin herseyi normaldir doktorda soyleme geregi duymamistir ayrica ne isin var temmuz topiginde sen ve bebegin buraya aitsiniz donus yok artik:))) hepimiz kankitoskoyuz hepimiz DDT yiz.:))))))

Bu sazanlar yaptilar yine yapacaklarini dt dogruda geridünüsüm ? Dgt deget oluyorlar bak bu cuk oldu sazanlar+ de get tayfasi

Ay sorry tatlim varmissin ama Ben seni biliormusum koyu kumral düz uzun Saclar ve Citir bir hatun Barbiemde cuk oturmus Bence yoksa sendemi begenmedin

anneeeem bu tırıspılara bişi begendiremezsin boşa yorma kendiniiii

bu ne için kızzz

allah seni ne etmesinnnnn
şeker ordaki yapraklar 1500e girememenin verdiği şaşkınlığı ve heyecanıyla savurulmuş olup
hala umut kırıntıları içeriyor

may bu pulibet benim yorumlarimi bayadir begenmemis kiz en son kendisine yazdigimi begenmis ama digelerin her yazdigini begenmis bunun bana gicikligi var kesin :44::44::44ysa burda onu ben meshur etmistim nankörbu bana yapilirmii ayolllll

benim yazdıklarımı beğenmiş miii
ben iletilere bakmıyorum kim ne yapmış bilmiyorum
beğenmemişse neden beğenmemiş

bende orda onu melinnaz yaptigini sanmistim neresi benziyor diyecektim bende tamm melinnaz yazdi ama bak ordaki boslugu dolduracak birisi var burda dizi takip ediyorlarlar suann
kız benle lover a mı bu mesaj
nerem esmer benim bi kerem herkeşler beni sarışın hayal etmişti
ben kendimi sarışın hissediyorum
tenim beyaz bi kerem
içimde bi sarışın büyütüyorum

hkncım aşağıda talianın dediğine katılıyorum
okadar alıntı yapmışın yorum yazmamışın
kuzum madem üşendin ne diye yayınlıyorsun
hkn2013
bu saate okadar alintiya kim yorum yapcak dedin herhalde en iyisi alinti yapim yazmak istedigimi herkes kendi anlasin didin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…