Benimkide barışmançonun arkadaşım eşşek şarkısına bayılıyor duydugu an susup sırıta sırıta dinliyor
anneeeee ben artik kasikla yemek istiyorum demek istiyor olmasin sakinbiberondan memeden sIKILMIS kasik mamasi istiyor cocukk
annemm sen inekle kendimi kiyasladin yoksakiz bu ne duygusallik böylee allah allahh:44:
günaydin patronicemizzz ben gece temizleyip cikmistimyaabenden sonra gelenlermi batirmis acep hep bu pulibet geleli burasi pis kaliyor o kesin batirip cikiyor ortaligi
hee aynnen bende yokmusumm topigin delisiyle velisi gelmemis bizsiz o rüya rüya olmaktan cikar kabusa dönüsürr
hee ya dogru diyorsun azicik dagilsalarda bende isime baksam yaöyle hep car car car cene caliyorlar
bak bu iyi fikirr olabilir
anladim canim ama öylede cok guzel olmustu degisik bir yorum katmisin topige
kuzummm allah yardimcin olsunn annemm hee ben simdi anladim sen niye hulyanin rüyasinda ilk önce senin gittiginievdeki teröröden kacip gitmis zavallim
cok tsekkür ederizzz denoz tetesiiien müthis bir ask yasiyor bu kiz mama yerken
ne yazmak istiyorsun kuzum unuttum yaayinede cok cok tsk ettimm ha bua arda sana yazcaklarimi hatirladim tembelikte bakiyomda sinir tanimiyorsun topikte yorum yapmak icin bile kopya ceker oldun kiz sen iyice
hepimizz birimiz birimizz hepimiz icin voltran voltran voltrann yok GDT GDT DDTbu daha iy oldu
ivet ya keske bende öyle yapsaydim simdi bana kimsecikler deli demezdiianam duramazdimki ben catir catir catlardim yazmamak icin
ohhh marifetli hatun yien döktprmsuun masallahhh masallahhasureyi ben eskiden cok seviyorudum ama son zamanlarda yapilan asurenin hic birini sevmiyim artik nidense:44::44:
zeynoyada yazdimm ee topigimizz biri koskoca agasi digeride koskoca DELISI ee herhalde herkes bizim yolumuzu gözleyecek kimin gözleyecek baska dimiibiri deli bir veli iste ali kim acaba:44:
soytarimi yiyim ben yiyimm ham yapimm da kiz durdurmu hic önlük yanimda yokmus kalkip almaya erindim bende onu tutmustum ne bilim videoya kaydecegimi o son anda gelisti zaten ustu basida teniz degil diye önemsemedim degisirm diye onu tuttum cekecegini bile bile gerci önlük olsa onuda parcaliyor cekiyor
ay evet ya ne kadar uzun surmus öyle bende kayit esnasinda anladimbiz nasil vakit bulum buraya yaziyoz en cokta ben nasil vakit buluyomm acaba:44: ama hic dinlenemedigim kesin birsey yaa bazen bedenim iflas ediyor saatlerce uyumak istiyor su uykunun gunduz degilde gece gelmesini cok arzuluyorumm ahh detlendim neyse bunu bir ara yazarim yine yoruldum okadar yorum yazdikran sonra bunu da yazinca
tesekkür ederim canimcimm insallah agahid aizleriz sabirsizlikla ama sen basla artik ek gidaya agah kendi istemeye baslamis coktan:))
aa bak ne guzel oluyor istee herkes okudum diye yazinca kimin okuyup kimin okumadigi irtaya cikiyor
Evet canım ailemde orada bende doğma büyüme mersinliyim ama aslen başka bir yerliyz tabiasecim bugün en kabus günüm benim...8 de bitiyor derslerim kuzum, ondan sonra da buraya girecek hal kalmıyor
esracım yazmışsın sen de cevap veremedim canım...ohhh iyiymişsiniz....denk gelemiyoz diye üzülmüştüm ben de:26:
aaa taliaacım mervoş damı mersinliiii????
neyse ben bugün bidaha zor girerim hepinize iyi haftasonları canlarrrr
Oyyyyy seviyorum seni ne varsa sende var talyosum benimmmmcok cok cokkk tsk ederiz tetesii bende okadar cok gerildimki son anlarina cabuk cabuk yedirdimay hele o aglamasi olmasaydi onu daha cok kizdiracaktim ozaman verince bir yiyior sanki sanarsin bana küfür ediyor söyle söylene
aaa bencede utansin canim benimm
isimleri okduugumda diyecektim ben niye yokummm yine diyecektimmki gelmeyenler arasindaymisim acep niye gelmemsim kiz yoksa ucagim rotarmi yapti keske azicuk daha bekleseydiniz haa:44::44:
ayrica orda daha cok eksik kisi var zannimca:44: mervosum yok esra yok du bakim aklima geleneri yazim bende
denozda yalniz gelmemis demisin ama onun isminide yazmayi unutmsun sanirim birde melinnaz yok diyecektim zaten o da sormus ay birileri daha var sankii :44:evete evet var var ase yok ucon yok tugok yok ben bu yorumu yazarken hala dusunmeye devam ediyorum aklima geldikce yaziyorum
Sağol canım benim ayy çok mutlu oldum şimdi bakMerve kızını çok merak ediyordum ve inanılmaz tatlı maşallah Allah bağışlasın gördüğümden beri söylicem sana denk gelmedim bi türlü..
Allah seni etmesin yaa. kız bu kadar alıntı olur mu. cevap yazcam yazamıyorum valla. inşallah her 449. sayfada sazanlık yaparda topiğin diline düşersin. inşallah sen geldiğinde topikte kimsecikler olmaz sıkım sıkım sıkılırsın. yorumların beğeni almasın inşallah. yazdıklarına cevap bulamayasın. hatta inş okunmayasınnn
bizimkide bir haftadır yapıyor
bayılıyorum o haline
birde burda paylaşılmıştı, pau bonzai diye bi roman havası merak edip açmıştım
oglum bayılıyo agladıgı zaman hemen acıyorum susuyo
sabahtır uyumadı mız mızlanıyordu acayım tekrar dedim sustu ve son ses roman havasında uyudu
konu komşu ne diyodur kimbilir
ne kıro kadın akşama kadar roman havası dinliyodiyolardır
madara etti paşammm beniiii
tlefonuma yükleyim bari arabada agladıgında fln acarım
Canim prematüre dogan bebekler yapmasi gereken seyi dogmasi gereken zamanda yapar tabi oncesi sonrasida olabilir bu bebegin gelisimiyle alakali belki bebeginin herseyi normaldir doktorda soyleme geregi duymamistir ayrica ne isin var temmuz topiginde sen ve bebegin buraya aitsiniz donus yok artik:))) hepimiz kankitoskoyuz hepimiz DDT yiz.:))))))
bnm en başından beri emmedi hiç.bi başladm hala devam ediyo.benmkide fırsat vermiyo ama iki arada bi derede sağıyorum.uykudan dinlenmeden fedakarlık ederek.ama çok yoruyo tabi
tekli benm pompam,alt taraf göğsüne iyi oturmazsa akabilir,bnmde oluyo nadiren
Suan yorgani kafama cektim içli içli 1500 üncü sayfaya bakarak kimseye çaktırmadan agliyorummm
ooohhh tatlım afiyet olsun ErvoşumaNiroş çorba tarifi için çok. Sağol
2 gündür yapıyorum dün sevmedi
Kusar gibi yaptı
Bugün koyu yyaptım sevdim
Toplamda 2yemek kaşığı verdim nasıl miktar iyi mi
Yarın da melinnazin yogurdundan yapcam inş
Bakalim nasıl. Olcak
oh oh Mervem götürüyorsuuunBenimde canım aşure çekti ama getiren olmadı daha ben ben yapacağım inşallah
Eşimde evde yok gitti arkadaşlarıyla
Bende duygusal boşluğa düştüm
Gittim mutfağa bir paket fındıklı çikolata yedim
Bide fıstıklı helva off pişman oldum
kız çocuğun kan ilcını demir damlasını doğru düzgün ver beni deli etmesaf mıyım neyim. dr a da boşa gidiyorum sanki. dr dan icazet aldım geldim. artık gönül rahatlığıyla ek gıdaya başlayabiliim. o bir iki hafta sonra başla dedi ama ben hmen başlıcam. bi program vermedi. suyuyla başla falanda demedi. sebzeyle ve yoğurtla başla dedi. meyveyle başlama dedi. direk püres,ini vercekmişim. bi kahve fincanı kadar. ee madem doğrudan başlanıyordu başlasaydım bu zamana kadar. neysee.
demir damlasını kullanıo musun dedi. evet dedim ama kullanmıyorumkaç damla kullanıosun dedi salladım 6-7 dedim. 4 damla kullan dedi. bende içinde paraben var onun dedim. ıslak menbdili bile parabensiz alırken bu ne iş dedim. sağlık bakanlığının zin verdiği ölçüde ve hepsinde var. bu konuda yapacak bişi yok dedi.
sanırım damlaya başlıcam şimdi. inşallah sıkıntı yapmaz oğluşuma.
bu kadar. 7500 kilo olmuş. tam 7500 değil ama ona yakın. bundan sonra dr a gitmesem mi ya. sağlıkocağında mı tartırsam. neyse göğsünü falan dinliyor gideyim ben gene. aslında bizim aile hekimizide iyi. hemde çok ilgili. ona mı götürsem kontrollere
amanin yine mi rüyana girdimGeridonusumkutusu seni rüyamda gördüm
:) :) :) :)
Beraber Marmara foruma gidiyorduk
Öyle bir alışveriş merkezi var demi:26:
Alışveriş yapacağız sen gene kararsız kalıyosun
Rezeneyi bekliyoruz gelmiyor ama o
Off bu rüyalarım ne olacak benim ya
Hep kk hep kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?