2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benimkide barışmançonun arkadaşım eşşek şarkısına bayılıyor duydugu an susup sırıta sırıta dinliyor

konuya loop diye daldım
bizimkide seviyor o şarkıyı
ama en favori şarkısı
üsküdara gider iken
uyutmaya çalıştığımda ağlıyor
bunu söylüyorum hemen susup dinliyor
ve uykuuuuuu

Allah seni etmesin yaa. kız bu kadar alıntı olur mu. cevap yazcam yazamıyorum valla. inşallah her 449. sayfada sazanlık yaparda topiğin diline düşersin. inşallah sen geldiğinde topikte kimsecikler olmaz sıkım sıkım sıkılırsın. yorumların beğeni almasın inşallah. yazdıklarına cevap bulamayasın. hatta inş okunmayasınnn

Evet canım ailemde orada bende doğma büyüme mersinliyim ama aslen başka bir yerliyz tabi
Oyyyyy seviyorum seni ne varsa sende var talyosum benimmmm
KRALICEMMM SULTANIMMMMMMM
Merve kızını çok merak ediyordum ve inanılmaz tatlı maşallah Allah bağışlasın gördüğümden beri söylicem sana denk gelmedim bi türlü..
Sağol canım benim ayy çok mutlu oldum şimdi bak
gerçekten tatlı mı kızım duygulandim ama bir okadrda mutlu oldum teşekkür ederim canimcimmmmm

Niroş çorba tarifi için çok. Sağol
2 gündür yapıyorum dün sevmedi
Kusar gibi yaptı
Bugün koyu yyaptım sevdim
Toplamda 2yemek kaşığı verdim nasıl miktar iyi mi
Yarın da melinnazin yogurdundan yapcam inş
Bakalim nasıl. Olcak

Vallahi alıntı da rekor taliaayaya ait sen yazınca farkettim
YOk ARTIK

kızlar demiştim hiç aşure sevmem. bu zamana kadar bi kere anca tadına baktım. ama bugün canım çok çekmişti. neyseki kavuştum. 2 kase ydim. nasıl yediğimi anlatcam sonra :))

Benimde canım aşure çekti ama getiren olmadı daha ben ben yapacağım inşallah

Eşimde evde yok gitti arkadaşlarıyla
Bende duygusal boşluğa düştüm
Gittim mutfağa bir paket fındıklı çikolata yedim
Bide fıstıklı helva off pişman oldum

saf mıyım neyim. dr a da boşa gidiyorum sanki. dr dan icazet aldım geldim. artık gönül rahatlığıyla ek gıdaya başlayabiliim. o bir iki hafta sonra başla dedi ama ben hmen başlıcam. bi program vermedi. suyuyla başla falanda demedi. sebzeyle ve yoğurtla başla dedi. meyveyle başlama dedi. direk püres,ini vercekmişim. bi kahve fincanı kadar. ee madem doğrudan başlanıyordu başlasaydım bu zamana kadar. neysee.

demir damlasını kullanıo musun dedi. evet dedim ama kullanmıyorum kaç damla kullanıosun dedi salladım 6-7 dedim. 4 damla kullan dedi. bende içinde paraben var onun dedim. ıslak menbdili bile parabensiz alırken bu ne iş dedim. sağlık bakanlığının zin verdiği ölçüde ve hepsinde var. bu konuda yapacak bişi yok dedi.

sanırım damlaya başlıcam şimdi. inşallah sıkıntı yapmaz oğluşuma.

bu kadar. 7500 kilo olmuş. tam 7500 değil ama ona yakın. bundan sonra dr a gitmesem mi ya. sağlıkocağında mı tartırsam. neyse göğsünü falan dinliyor gideyim ben gene. aslında bizim aile hekimizide iyi. hemde çok ilgili. ona mı götürsem kontrollere

Niye kimse muhabbet etmiyor
Çocuğu uyuttum buraya girmek için heveslendim kimse yok bende gideyim çamaşırı sereyim

dr dan çıkınca eski işime uğrayayım dedim. onlarda sevdiğim bi arkadaşımın evine gidiolarmış. yeni evlenmişti ben düğününe gidememiştim. sende gel dediler. hiç hazırlıklıda deildim. yanımda çocuğun ne maması ne yedek kıyafeti vardı. ama gittimm.

vee süprizz. orda aşure vardı ve kısır. ohh bi güzel yedim. tabi çocuktan fazla yiyemedim. agu efendi açtı ama beni emmedi gene. ee yanımda mamada yoktu. iyice zırlayınca kalktık geldik. kötü yanı ben sıcakladığım için çocukta sıcak sandım ama eli ayağı bacağı soğuktu. sanırm onu üşüttüm. ona üzüldüm ama onun dışında gezdiğim için mutluyum.

bende 2 -2,5 aylıkken ankara havasyla susturuyprdum onu. ankaranın bağlarını dinleye dinleye bi hal olmuştu. bu araar zeki mürenin yorgunum şarkısını dinliyoruz :)

ddt kadar uyuyun inşallahh

benim pompada tekli. göğsüm sarkık ve dolgun değil. ondan mıdır nedir akmasına engel olamadım.. öyle böyle değil baya akıyor. bi kıyafet parçası koyuyorumm altına. ondan bile üstüme bulaşıyor. o sebepten işteyken sağım yapmıyorum

bide diğer topik neden açıldı diye konusulmuş. orası geyik muhabbeti yapılmak için açıldı. bebk mevzuları gene burda konuşulacaktı. ama iki topiğe yazmak zor olduğu için bebeklerde konuşuluyor. ama konuştuklarımızın yüzde 90 ı geyik eş, dost vb. ben oraya hergün giriyorum ve yazıyorum. buraya 2-3 günde bi bakıyorum. çünkü burası pek ilerlemiyor. konu sadece bebek olunca fazla ilerlemiyor. orda her türlü konu konuşulduğu için daha aktif ve neşeli. zaten neşe bulmak için açıldı. burda aynı geğiyi yapmak sadece bebekler hakkında konuşmak isteyen arkadaşlara haksızlık olabilirdi. zaten planlı programlı açılmış bişide değil. canı sıkılanlar ve kaynatmak isteyenler geldiği için bu şekle dönüştü.

Suan yorgani kafama cektim içli içli 1500 üncü sayfaya bakarak kimseye çaktırmadan agliyorummm

bende sarı kafa istiyorum bu arada

ooohhh tatlım afiyet olsun Ervoşuma
2 yemek kaşığı iyi yavaş yavaş arttırırsın
ben yarım çay bardağı kadar veriyorum
ama gün içinde sabah meyve öğleden sonra çorba aralarda kayısı suyu falan veriyorum
bide su da veriyorum kabız oluyor bizimki çünkü

çorba olarakta aklıma gelen ve yiyebileceği çorbalardan yapıp vereceğim artık
bundan sonra azıcık azıcık kıyma et falanda koyacağım ve pütürlü yapacağım

oh oh Mervem götürüyorsuuun
kız çocuğun kan ilcını demir damlasını doğru düzgün ver beni deli etme
maşallah Agah ın kilosu iyi canım
dr kontrolü konusunda bende öyle sürekli düzenli olarak gitmiyorum dr a
sağlık ocağında aylık olarak tartı boy falan ölçümü yapılıyor ya
ee bi sorunda olmayınca çokta tınmıyorum

ek gıdaya geçicem. 5 aylığız. dr sebze ve yoğurtla başla dedi ama çok detaya inmedi. bu konuda çok şey okudum ama kafam çok karışık. bi türlü nasıl başlıyacağımı bilemiyorum.

demirde kimi dr verin diyo kimi vermeyin diyor ya. ondan vermediydim

amanin yine mi rüyana girdim
ama aslında görmemişsin ki gelmeyince ne göreceksin

ya ek gıdaya başlıcam ama nasıl başlıcamı bilmiyorum off ( dr fazla bişi söylemedi. söylediklerinide unuttum zaten

retbul canım barbıe benzetmelerine bayıldımmm çok teşekkür ederimmm
esra canımm beni sormuşsunn buralardayım ama annem olunca pek takılamıyorummm vede çok yoğunum ondan şeker seni çok özledim valla en kısa zamanda kavuşalım şekerrr
denöz canım msjını alıntılarda gördümm saol iyyim ama ağrım var biraz heleki iki gündür fazla yoruldum ağrım arttııı ama genel olarakk iyiyim teşekkür ederimmm sohbeti çok özledim ama bitürlü fırsatım olmuyoo
melinnaz canım çok teşekkür ederimmm duaların içinn öptüm seniii
talıaa [/B]off telden girince karmaşa oluyooo bide derini sallerken giriyommm kafamm dönüyoo şimdide mesela senin yazdığın msjıı unuttumm öle kaldımm çıkarsammm msj silinicekkk neyse öle işteee
hulyaerdem canım rüyan çok güzell ama o şekilde gelsekk bizi kaç gün idare edebilirsinn hayatım bu kısmı merak ettimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…