göz makyajı bende yapıyoum ama duyduğuma göre gözden vücuda kimyasallar daha çabuk geçiyormuş...Ama hiç birşey sürmedende olmuyorki iş yerinde..Biraz kendimizi iyi hissetmemiz için bişeyler sürmeliyiz
Günaydın dememişim ya ben kızlar
GÜnaydın kızlarrrr
Bu rüyalar beni mahfediyor..Sizde her gece enteresan rüyalar görüyormusunuz
gerçekten öyle, dün tüm gün migren ağrısı ile kıvrandım.. ağrı kesici yazdırmayı da unutuyorum doktoruma, çekiyorum sonra.
Geçmiş olsun canım..
Günaydın dememişim ya ben kızlar
GÜnaydın kızlarrrr
Bu rüyalar beni mahfediyor..Sizde her gece enteresan rüyalar görüyormusunuz
aaa rüyasız olur mu ne saçmalıklar ne saçmalıklar
Kizlar ben de hamileliğimi ögrendigimden beri makyaj yapıyorum. Calisiyorum, 10 senedir duzenli makyaj yaptigim ve saclarim da cok acik sari oldugu icin makyaj yapmadan cikmam mumkun değil ölü gibi gorunuyorum. Sormak istediğim acaba mineral urunlere mi gecis yapmak lazım hamilelikte?
bir de cok iyi temizlemek lazım herhalde aksamlari, benim doktorum ozellikle agiz bakimina cok dikkat et hamilelikte ozellikle 2. trimesterde demir fosfat ve kalsium eksildiginden annede dislerde curume dis eti rahatsizligi olur demisti, aklinizda olsun.
günaydın kızlarr Allahıma çok şükür cumartesi bebeğimin kalp atışlarını duydum 6+3 günlükmüşüz o kadar mutlu oldumki Allahım duymayanlarada bir an önce nasip etsin ama lekelenmem devam ediyo benim progestana devam dedi ayrıca iğnede verdi folicasid içemiyorum midemi bulandırıyo dedim ismini yanlış hatırlamıyosam folibol verdi bu sefer bide bunu dene dedi
Kizlar ben de hamileliğimi ögrendigimden beri makyaj yapıyorum. Calisiyorum, 10 senedir duzenli makyaj yaptigim ve saclarim da cok acik sari oldugu icin makyaj yapmadan cikmam mumkun değil ölü gibi gorunuyorum. Sormak istediğim acaba mineral urunlere mi gecis yapmak lazım hamilelikte?
bir de cok iyi temizlemek lazım herhalde aksamlari, benim doktorum ozellikle agiz bakimina cok dikkat et hamilelikte ozellikle 2. trimesterde demir fosfat ve kalsium eksildiginden annede dislerde curume dis eti rahatsizligi olur demisti, aklinizda olsun.
Çok geçmiş olsun. Ben de gribi çok ağır geçirdim ve şu an iyileşmek üzereyim. Bol bol nane-şlimon-ıhlamur iç. Sürekli sıcak sıvılar tüket. Meyve bol ye. Baş ağrısı çok oluyor. Ben korkumdan ilaç içememeiştim ama doktor parol içebileceğimi söyledi.GÜNAYDIN HERKESE..
MUTLULUK DOLU BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAH..
BİR HAFTA YILLIK İZİN ALMIŞTIM DİNLENMEK İÇİN,
DEHŞET BİR GRİP OLDUM, YATAK DÖŞEK YATTIM BUGÜN BİRASÇIK İYİYİM İŞ BAŞI YAPTIM HAYIRLISI İLE..
İLAÇ KULLANAMAMAK ÇOK ZOR..
günaydın kızlarr Allahıma çok şükür cumartesi bebeğimin kalp atışlarını duydum 6+3 günlükmüşüz o kadar mutlu oldumki Allahım duymayanlarada bir an önce nasip etsin ama lekelenmem devam ediyo benim progestana devam dedi ayrıca iğnede verdi folicasid içemiyorum midemi bulandırıyo dedim ismini yanlış hatırlamıyosam folibol verdi bu sefer bide bunu dene dedi
ben de dun aşırı derece baş agrısı cektim. Alkazeltzer aldım ama sonra da pişman oldum, prospektusunde gebelikte kullanımı için doktora başvurunuz yazıyordu. Sizin kullandığınız ağrı kesiciler hangileri??
günaydın canım nasılsınız bakayım bebiş nasıl ben de ilk zamanlar görüyordum korkunç rüyalar artık görmüyorum öyle rüyalar
Günaydın hanımlar
Çok geçmiş olsun. Ben de gribi çok ağır geçirdim ve şu an iyileşmek üzereyim. Bol bol nane-şlimon-ıhlamur iç. Sürekli sıcak sıvılar tüket. Meyve bol ye. Baş ağrısı çok oluyor. Ben korkumdan ilaç içememeiştim ama doktor parol içebileceğimi söyledi.
hayırlı olsun çok sevindim :))) evet progestan ı bırakma...bende de folik asit olarak folbiol küçük sarı gibi bir hap her gün yarım tane alıcaksın demişti...minik olduğundan daha rahat içilebiliyor yani ben zorlanmıyorum onu içerken... umarım sende zorlanmazsın :))))
benimde önceden bir ara sarıydı evlenmeden önce değiştirsdim bakır kahve yaptım sırf o sarı yüzünden makyaj yapmadan çıkamadığım için...şimdi ise hafif yapıp çıkabiliyorum bir likit bir rimel bi ruj bitti :)))) temizleme sütü var onlarla temizliyorum daha iyi oluyor bence bide marka dışında bişey almıyorum daha çokkk zararı oluyor ....
bol bol süt yoğurt içmemiz ve yememiz lazım hem bebiş için hemde bizim için :))) inşallah hepimizin hamileliği güzel geçer:))))
saç boyasını nasıl yapacaksın şimdi?
ben de çok enteresan ruyalar goruyorum, aslında bunun sebebi de çok okumam.Bu sitede topikte bile kanamalar, düşükler, sorunları okuyunca kafamda kuruyorum geceleri de ruyamda cebelleşiyorum. Paylaşmak güzel ama çok olumsuzlukları okuyunca insan stres oluyor sabahları "kanamam oldu" mesajını görünce ben fena oluyorum
burcum gözünaydınnn
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn canım cümlemizin inşş
iğne vermiş olmasıda iyi olmuş, etkisini gösterir hemen..
progestanada devam ama dinlenmeye çalış, yorma kendini hiç..geçecek inş onlardaa
Komedi gercekten. Ikisinide denedim erkek çıktı. Çin Takvimi'de erkek diyo ama bulantılarım kız olabilir diyo. Bulantı genelde kız hamileliklerinde olurmuş. Hayırlısı olsun inşallah:)
Birde bişey sorucam. Sizin saçlarınızda bir değişiklik oldumu. Benim saçlarım yıkandıktan sonra çok karışırdı hep fön çekmem gerekirdi. Yoksa keçe gibi olurdu. Şimdi yıkıyorum fönlü gibi oluyo. Ohhh yumuşacık ipek gibi. Çok rahat böyle kalsa hep ne iyi olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?