2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın dememişim ya ben kızlar

GÜnaydın kızlarrrr

Bu rüyalar beni mahfediyor..Sizde her gece enteresan rüyalar görüyormusunuz

Kizlar ben de hamileliğimi ögrendigimden beri makyaj yapıyorum. Calisiyorum, 10 senedir duzenli makyaj yaptigim ve saclarim da cok acik sari oldugu icin makyaj yapmadan cikmam mumkun değil ölü gibi gorunuyorum. Sormak istediğim acaba mineral urunlere mi gecis yapmak lazım hamilelikte?
bir de cok iyi temizlemek lazım herhalde aksamlari, benim doktorum ozellikle agiz bakimina cok dikkat et hamilelikte ozellikle 2. trimesterde demir fosfat ve kalsium eksildiginden annede dislerde curume dis eti rahatsizligi olur demisti, aklinizda olsun.

gerçekten öyle, dün tüm gün migren ağrısı ile kıvrandım.. ağrı kesici yazdırmayı da unutuyorum doktoruma, çekiyorum sonra.
Geçmiş olsun canım..

ben de dun aşırı derece baş agrısı cektim. Alkazeltzer aldım ama sonra da pişman oldum, prospektusunde gebelikte kullanımı için doktora başvurunuz yazıyordu. Sizin kullandığınız ağrı kesiciler hangileri??

Günaydın dememişim ya ben kızlar

GÜnaydın kızlarrrr

Bu rüyalar beni mahfediyor..Sizde her gece enteresan rüyalar görüyormusunuz

ben de çok enteresan ruyalar goruyorum, aslında bunun sebebi de çok okumam.Bu sitede topikte bile kanamalar, düşükler, sorunları okuyunca kafamda kuruyorum geceleri de ruyamda cebelleşiyorum. Paylaşmak güzel ama çok olumsuzlukları okuyunca insan stres oluyor sabahları "kanamam oldu" mesajını görünce ben fena oluyorum

aaa rüyasız olur mu ne saçmalıklar ne saçmalıklar

günaydın canım nasılsınız bakayım bebiş nasıl ben de ilk zamanlar görüyordum korkunç rüyalar artık görmüyorum öyle rüyalar

saç boyasını nasıl yapacaksın şimdi?

hayırlı olsun çok sevindim :))) evet progestan ı bırakma...bende de folik asit olarak folbiol küçük sarı gibi bir hap her gün yarım tane alıcaksın demişti...minik olduğundan daha rahat içilebiliyor yani ben zorlanmıyorum onu içerken... umarım sende zorlanmazsın :))))

benimde önceden bir ara sarıydı evlenmeden önce değiştirsdim bakır kahve yaptım sırf o sarı yüzünden makyaj yapmadan çıkamadığım için...şimdi ise hafif yapıp çıkabiliyorum bir likit bir rimel bi ruj bitti :)))) temizleme sütü var onlarla temizliyorum daha iyi oluyor bence bide marka dışında bişey almıyorum daha çokkk zararı oluyor ....
bol bol süt yoğurt içmemiz ve yememiz lazım hem bebiş için hemde bizim için :))) inşallah hepimizin hamileliği güzel geçer :))))

Günaydın hanımlar

Çok geçmiş olsun. Ben de gribi çok ağır geçirdim ve şu an iyileşmek üzereyim. Bol bol nane-şlimon-ıhlamur iç. Sürekli sıcak sıvılar tüket. Meyve bol ye. Baş ağrısı çok oluyor. Ben korkumdan ilaç içememeiştim ama doktor parol içebileceğimi söyledi.

burcum gözünaydınnn
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn canım cümlemizin inşş
iğne vermiş olmasıda iyi olmuş, etkisini gösterir hemen..
progestanada devam ama dinlenmeye çalış, yorma kendini hiç..geçecek inş onlardaa

günaydın canım nasılsınız bakayım bebiş nasıl ben de ilk zamanlar görüyordum korkunç rüyalar artık görmüyorum öyle rüyalar

günaydın tatlım bebiş de ben de iyiyiz keskin kokular olunca midemiz huzursuz oluyor ama o kadar da olur sen nasılsın? bebişler 2 gr olmuş maşallah çok komik geliyor yaa 2 gr

IHLAMUR+BAL
BAL+LİMON
KARIŞIK MEYVA SULARI İÇİNDE KESİNLİKLE 1 LİMON
DURMADAN BUNLARLA BESLENDİM DURDUM.. İNŞALLAH GEÇECEK BENİMKİ DE BİR AN ÖNCE..
çOK HAPŞIRDIĞIM İÇİN BİR ARA KORKTUM 10 KERE ARD ARDA HAPŞIRDIĞIM OLDU..
BEN DE İLAÇ İÇMEKTEN KORKTUĞUM İÇİN BİR DE ŞÜKRKİ İZNE AYRILDIĞIMDAN SÜREKLİ YATIP UYUDUM, İLAÇ ALMADIM.

ÜÇ SENEDİR SÜREKLİ GRİP AŞISI OLUYORDUM, 3 SENEDİR GRİP OLMUYORDUM BU SENE BİLEREK OLMADIM AMA SANIRIM 3 SENENİN ACISINI
ÇIKARTTI BENDEN GRİP:)

çok sağol canım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin:) kızlar bitkisel boyalar varmış hamileyken doktoru bitkisel boyaya izin verip o şekilde saçını boyatan bi arkadaşım vardı sizlerde onu bi sorun doktorunuza

saç boyasını nasıl yapacaksın şimdi?

ben sacimi gecen hafta boyattım, INOA diye krem organik boya ile sadece diplerinde 15 dakika tutturdum, normal dip rengimden 1 ton koyu oldu tam kapamadı ama idare eder beni. Boya hakkında arastırma yapmıstım hatta http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-201162.html

sacimi koyultmayı dusunmuyorum zaten hamilelikten once yapsam iyiydi ama simdi yine dibine gelecek, 15 senedir bu tonlardayım kendime cok yabancilasirim daha mutsuz olurum.
gittiğim yer etilerde the most - boya yapan adamda annemin arkadasinin esi, cok bilgili uzman orta yaslı bir adam, her hafta 5-6 hamile musterim gelir bu gune kdr sorun hic olmadı zaten organik boya sifir amonyak hic korkma dedi..

benim rüyalarım bebekle ilgili değil..Saçma sapan rüyalar.Mesela dün gece rüyamda iş yerimi bulamıyordum

Allah razı olsun canım inşallah tamamen kesilir dediğin gibi iğneden sonra azaldı sanki inşallah bugünlerde geçicek bebeklerimizi kucağımıza alıcaz hayırlısıyla inşallahhhh

Bulantı ile hiç alakası olmadığını söyleyebilirim ablamın hiç bulantısı olmadı ve bir kızı oldu yine aynı şekilde şirketden 2 arkadaşımın kızı var onlarında bulantısı olmamış hatta kız olunca annenin cildi çirkinleşir derler tam tersi ciltleri daha güzel olmuş.Yine bir arkadaşımın eşi bulantı ve kusmadan dolayı hastaneye kaldırılıyordu ve oğlu oldu.Bunların tam tersi olduğu durumlarda oluyor sanırım bunların sabit bir belirtisi yok 16. haftaya kadar cinsiyeti öğrenmek için beklicez :) bende çok sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…