2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çabuk biri de beni yorumlasın dağıtırım uleeeennnnnnnnnnnnnnn benim niye sarı kafam yok

yaaaa müthişti ooo
linki bulursan paylaş

pdnk yı düzelmem lazım.önce buu:

sonra buuu

en sonda buuuu

izşlemiştim onu çok güzeldi

ayy okurken içim cız etti allah beterinden saklasın
Amin canim Allah beterinden korusun.Dun gece yarim saate bir uyandi. Uykusunda o ani hatirlayip mi uyaniyor diye dusunuyorum.Bayagi kokrmus cunku. Ben ondan cok korktum. Annem bebegi kucakladi bana da bi su icirdi

Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlumda 2 gün önce düştü yataktan. Ömrümden ömür gitti onu yerde görünce çok korktum ama Rabbim korudu hiçbir şeycik olmadı kuzuma.
Gecmis olsun. Bu yataktan dusme cok oluyor sanirim. Yigenim de dusmustu.Kucucuk bebek dusunce bi tuhaf oluyor insan

Allah sifa versin. Zamanla kapanir diye biliyorum. Mama istemiyorsa ek gida deneyebilirsin doktoruna danisarak

Ya şuan muhabbetin dışında kaldım ve çok sinirim bozuldu
Kağıthane ebebekte denedim. Egeyi koydum içine çok sevdi gibi gözüküyodu ama torıumdan alırım

BENİM MİNİK KELEBEGİMM NERELERDESİN ÇOK ÖZLEDİM SENİİİİİİ

GEÇMİŞTE PAYLAŞTIGIM BUDA BENİM ŞAPŞİK POWERİMMM SARI KAFASINI GÖRDÜN MÜÜÜ
Ya minik tırtılım bende çok özledimmm anamdayım 2 gündür geçmişe ara ara baktım çok birikmişti görmedim ama ben yaa isterim isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…