Amin canim Allah beterinden korusun.Dun gece yarim saate bir uyandi. Uykusunda o ani hatirlayip mi uyaniyor diye dusunuyorum.Bayagi kokrmus cunku. Ben ondan cok korktum. Annem bebegi kucakladi bana da bi su icirdi
Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlumda 2 gün önce düştü yataktan. Ömrümden ömür gitti onu yerde görünce çok korktum ama Rabbim korudu hiçbir şeycik olmadı kuzuma.
slm kızlar..
ben yine baya bi ara verdim.
moralim bozuk olunca ne nete girmek gelio içimden ne de başka işi. bebeğimin kalbinde üfürüm duyulmuştu geçen ay eko çekildi ve kalbimizde delik tespit edildi. herkes kapanır diyor ama ben çok endişeliyim biraz fazla hareket etse nefesi hızlansa korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor. burda tek bir tane çocuk kardiyoluğu var onunda söylediği tek şey "iyi besle kilo aldır çabuk kapansın" oldu. aksi gibi benim obur oğlum aydır doğru düzgün ne emiyor ne mama yiyiyor. iştahımız sıfır. mamayı değiştirsem mi diye düşünüorum aptamil kullanıyorum 110 ml zor içio bi öğünde. 2 aylık 120 ml yetmezdi. mama önerilerinizi ve iştah artırmak için önerilerinizi bekliyorum.
hadi ya. aslında bende almak istiyorum ama biraz daha beklesem iyi olacak. eşim sağolsun iki maaş geriden gelio. alacaklarını alsın öyle alırım. bide ben aguyu oturtmadan almak istemiyorum. hepsini sevmeyebiliyor. bide kızlar bumbo mu ne sandalye paylaşmış ya. öyle bişi de iyi sanki. e bebekte hergün bişide indirim oluyor nette. ben takip ediyorum. mama sandalyesinde de olursa düşünüyorum yinede.
sen netten mi alacaksın toriumdan mı?? benimki etrafı falan izlemek istiyor. gün içnde ona koysam işime yarar gibi düşündüm. evde dışarda kullanmadığım bi bebek arabasıda var. onu mama sandalyesi olarak kullanırım diyordum ama olmuyor. çok yer kaplıyor