ben hepsini okudum bikereAllah seni etmesin yaa. kız bu kadar alıntı olur mu. cevap yazcam yazamıyorum valla. inşallah her 449. sayfada sazanlık yaparda topiğin diline düşersin. inşallah sen geldiğinde topikte kimsecikler olmaz sıkım sıkım sıkılırsın. yorumların beğeni almasın inşallah. yazdıklarına cevap bulamayasın. hatta inş okunmayasınnn
ben hepsini okudum bikere
zilli zarifeler ben yokken çeneniz düşerr ben varım yaa kimse yokk bakk heleee gidiyimm bareee gidiyomm bakkk hııı
canım benimkide 36 haftalık doğdu ve hala dönmüyorBenimkide 36 haftalık doğdu
hmm Temmuz anneleri tipine gitmem lazım düzeltilmiş yaşıyla oraya gideyim bari
doktor hiç öyle bişey söylemedi ama düzeltilmiş yaş falanbu doktorlar ahh
kız buna mı pisekolocini bozdunKizlar yardim edin psikolojim cok bozuk kizom cingirdak sallamayi ogrendi derken simdi boskende elini salliyor herseyi salliyor altini alirken bacaklarini yoluyor.elimin ustunu cimdiriyor hala agulamasi normalmi hala zorlasada donmuyor 6 aylik olduk 7.aya giriyozo nrmalmi kafayi yedim herseyinden supelenip agliyorum
evet ya o büüüüü leri biz atlattıkKızlar dünden beri oğlumda yeni bir adet başladı. Dudaklarıyla büüüüüü yaapıp her yeri tükürük yapıyor. Sonra da gülüyor.
Şu an üstü başı her yeri sırılsıklam ve inatla yapıyor. Dudakları yorulmadı mı ya.:44:
günaydin patronicemizzz ben gece temizleyip cikmistimyaabenden sonra gelenlermi batirmis acep hep bu pulibet geleli burasi pis kaliyor o kesin batirip cikiyor ortaligi
hee aynnen bende yokmusumm topigin delisiyle velisi gelmemis bizsiz o rüya rüya olmaktan cikar kabusa dönüsürr
tatlış ben hiç duymamıştım verme diyen dr u:44:demirde kimi dr verin diyo kimi vermeyin diyor ya. ondan vermediydim
Yarın da sosyete pazarına gidicem inş
Ve kendime alışveriş yapcam
Geçen hafta kazak alacaktım s beden kalmıştı
Elime alıp baktım
Satıcı adamda beni süzdü inceledi
Abla kusura bakma da o sana olmaz ki dedi
Bende çok. Bozuldum
Sanane leeen sapık adam belki başkasına alacanlm
Gene akıllısı beni bulmadı
zeynonun peşine takıldesty yaa
sen bari yardım ett. ben nasıl ek gıdaya geçicem. bu konuda kafam karman çorman . biri bana yardım etsin. elimden tutun yaa
zeynonun peşine takıl
desty yaa
sen bari yardım ett. ben nasıl ek gıdaya geçicem. bu konuda kafam karman çorman . biri bana yardım etsin. elimden tutun yaa
kuzum ben önce öle pat diye hem çorba hem meyveyle başlamıştım (meyveyide püre olarak verdim)
sonra durduuum
sonra yine meyveye başladım
şimdi çorba meyve devam ediyorum
ama bizim kıza ne versen yiyor
meyveyle başlamayın sonra sebze yemez diyorlar ama sen Agah ın tepkisine bak ona göre başla
bizimkinde sorun olmadı çünki
niye saymıyımm şekerrr aşk olsunnn sende benle konuşmadınnnnnn kimseeee benleee konuşmuyooooobeni adamdan saymıyorsun sanırım
niye saymıyımm şekerrr aşk olsunnn sende benle konuşmadınnnnnn kimseeee benleee konuşmuyooooo
offf offherşey çok karışık geliyor bana şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?