2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim başım kel mii geridönüşüm hı kel mii
Hepsi cok yerinde olmus, cuk oturmuş
Aganin bebesinin menüsünün farkliliginada koptumm:))

bunlar melinnaz. ilki biraz çirkin oldu ama güzelini bulamadım. sen onu güzel say

bu desty nin günlük rutini (sana kıyak geçtim senden bi çıkarım var )

sabah kalkar

işini güzelce yaparr

işten sonra organik pazarına giderrr

övgüsüne kavuşurrr

veeee günn biterr

( ek gıda listesini hakettim dimi dimi )

gelioo sıcak sıcakkk

canım,

1 cam rende al
2 yoğurt yapmayı öğren
3 meyve sıkacağı, blender artık evinde bu iş için ne kullanacaksan onları ortalığa çıkar. elinin altında kolayda olsun

öncelikle yoğurt konusunda açıklık getireyim. övgünün 1,5 aydır devam eden egzama problemi vardı. bacağının arkasında kayısı büyüklüğünde. doktorumuz egzama ilaçlarında kortizon mu ne varmış o yüzden ilaç vermedi. pudra sürme, uygun bi kremle nemlendirme kurutma ve hava aldır dedi, takip ettik çoğalsa başka şeyler yapacaktık çok şükür geçti nerdeyse. neyse konuya geleyim süt ve süt ürünleri 6 aydan önce egzamayı TETİKLERmiş. bu sebeple bize yoğurt sütlaç gibi ürünler yasak. ama herkesin doktoru verdiğine göre ve sizde de bizimki gibi bir sorun yoksa yoğurt yap.

ek gıdaya başladıktan sonra 15 günde şu duruma ulaşman bekleniyor. 3 öğün ek gıda alacak. 1 öğün meyve 1 ögün sebze 1 ögün yoğurt, kaşık maması ya da muhallebi sütlaç

ben meyveyle başladım. meyveden sonra sebze almaz olayı bence yalan.

3 gün ilk seçtiğin ürünü veriyorsun.

1. gün öğlen saatlerinde 3 çay kaşığı
2. gün öğlen saatlerinde 4 çay kaşığı
3. gün öğlen saatlerinde 5 çay kaşığı
4. gün yeni bir ürün devreye giriyor. sabah öğlen arası bir ek gıda arada bir emzirme öğlenden sonra 1 ek gıda
5. gün 4. günün aynısı miktar arttır
6. gün 5. günün aynısı miktar arttır
7. gün öğünlerden birine yeni malzeme ekle. 1 çeşit (2 meyve karıştırabilirsin, sebze pürene sebze ekleyebilirsin, yoğurduna sebze ekleyebilirsin)
8. gün miktar arttır
9. gün miktar arttır
10. gün diğer öğününe bir malzeme ekle 1 çeşit (2 meyve karıştırabilirsin, sebze pürene sebze ekleyebilirsin, yoğurduna sebze ekleyebilirsin)
11. gün miktar arttır
12. gün miktar arttır
13. gün 3. öğüne geç
14. gün miktar arttır
15. gün miktar arttır

sanırım mantığı anladın he dersen ki sen böyle mi yaptın hayır benimki daha düzensizdi ama tanıdığım kadarıyla sen daha kuralcısın bana göre daha bi düzen ihtiyacın var. o yüzden böyle yazdım bıdır bıdır

sizinle sofraya otursun
yediği ürünü görsün. elma yiyorsa elmanın bir parçası elinde olsun.
zorlama yapma keyfine varsın
sebzeyi tadlandırmak için bal kabağı kullan
ürünlerin hepsini ısıtman gerekiyorsa benmari usulü ısıt
kavanoz mamalar açıldıktan sonra 3 gün dayanıyor. açılmadan önce dışarda serin bir yerde açıldıktan sonra dolapta sakla cam kavanozları atma sonra çok işe yarıyor

soru varsa alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…