2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ek gıdaya geçicem. 5 aylığız. dr sebze ve yoğurtla başla dedi ama çok detaya inmedi. bu konuda çok şey okudum ama kafam çok karışık. bi türlü nasıl başlıyacağımı bilemiyorum.
Gulaykaradeniz. Com diye bir sitede ek gıda ve beslenme ile ilgili kısım gayet anlaşılır ve güzel hazırlanmış. Bir çok nette ek gıda ile ilgili yazı okudum ama en iyi anlatan bu site gibi geldi bana. Bi bak istersen. Biz bir hf dır sebze meyve püresi ve yoğurt az az veriyoruz bu gün ilk defa büyük insan kakası gibi kaka yaptı:)

süpersinnn

Kizlar anlam vermekte zorlandigim bazi seyler oluyor..

dun buraya yazan 1907 bugun diger topikte konusulanlar ve az once arzumu msj atmis diger topik senin adina neden benim bilgim yok diye..

arzumuya aciklama yazdim fkt msj kutusu dolu gonderemedim.
Burdan okursa sevinirim.

Herkes digr topikteki durgunluktan dolayı üzüntüsünü belirtince bende arzu pek gelip ilgilenemiyor hatta hic gelmiyor diye o topigi daha aktif biri alip ilgilenebilir diye kendim buna gonullu oldum. Hatta arzumudan izin alalim diyee de belirttim. Geçmiş sayfalarda var.. editore mail attim. Diger topikte boyle konu sahibi değişikligi yapilabiliyor mu diye sadece sordum.

bakin burasi onemli. Ben sadece boyle bisey yapilabiliyomu diye ogrenmek icin mail attim. Su an yetkili editor lerde bu yazdığımi okuyolar. Yalan bisi varsa kesinlikle müdahale edebilirler.
bana direk bir mail atildi. Degisiklik yapildi diye. Gittim baktim gerçekten zeyno yazıyordu. Madem yapildi arzu da bu durumdan memnun olur herhalde diye düşündüm.

Gunlerce ugrastim düşündüm ki burda hep paylaştım. Amacim 2 topigi teek topik olarak birlestirmekti.. orası issiz terkedilmiş gibi olmasin diye..Çünkü herkes üzülüyordu.

sonra olmadi tabii sebepleri sonuclari hep paylaştım sizlerle.. tekrar anlatmanin bir mantigi yok.
Su an arzunun msj ile sunu anladim kii cok buyuk hata etmisim.
bazen ince dusunmek zarar verebiliyor.. baktigin zaman beni ilgilendiren bisey yoktu diger topikle ilgili. Ben burayi actim mi evet actim. Oranin ne olduğu beni ilgilendirmemeliydi.
Cok farkli tamamen iyi niyetimle yola cikmistim ben...
yanliz geldigim nokta cokda hakettigim bir nokta degill..

onun icin suan sizlere acik ve net bi sekilde söylüyorum.
ya burda olun ya ordaa.. ilkkez boyle bi noktadayim. Kimseye nerede yazmasını soylemek haddim degil.. kimse cocuk degilll..
Kimseyi birseylere zorlamak adetim hic degil.. tamamen insani duygularimla rica ediyorummm sadecee. Oraya yaxanin buraya yazmasını asla istemiyorum...

Sizin pompalar vakum gibi yapışmıyormu göğüse. Benimki vakum gibi yapıştığı için süt sızmıyor hiç. Zaten yapışmazsa makine çalışmıyor. Anlamadım şimdi

bence hepsi cuk oturmuş, herkesinki yani. süper bi gözlem yeteneğin varmış bence nokta atışı yapmışsın hep

ayy zeynoo ne üzdüler bu konuda seni yaa. halbuki ne gereksz konu. topik sahibi olunsa ne olur olunmasa ne olur. biz süreci bildiğimiz için sıkıntı yok. ama nedense gerçekten bazıları yanlış anlamış. üzülme canım senn ya. seni üzüyorlar diye kızıyorum şu an. yoksa ben pek takılmadım. yanlış algıladıkları çok belli.

Zeynocum canım ya iyilikten maraz doğuyor hep boler anacım ben zaten oraya gitmiyorum hani sen demiştin ya bebekler ilgili şeyleri orda paylaşalım bırakmayalım orasıda bizim topimizin die onun için gidiyordum ama bebek mevzuları Burdada konuşulmaya başlayalı giçtmiyorum zaten çok ayıp etmişler bilmeden etmeden başkalarının dolduruşuna gelmek üzülme canım seninleyiz elbet

seni çok iyi anlıyorum.
bunu istemekle çok haklısın
ben burdayım...

power bunun yüz ifadesini sana benzettim

ve tabi mikemmel kurabiyeci sen

zeyno sen bizim için böylesin:

sen ne diyosan o

ya herkes bilio zaten neyin ne olduğunu. boşver.

Zeyno senin ne kadar ince düşündüğünü biz biliyoruz
Hakikaten ne kadar gereksiz bi şekilde büyüdü bu mevzu
Canını sıkma, boşver
Paylaşacağımız daha cok seyimiz olacak hep beraber bizler birbirimizi biliyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…