2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
:13:

nedemek istiyon
sen bi dur kızım
büyükler konuşurken araya girme diyen anneler gibi olmuşsun

yok canım ya ondan değil. zeynonun canı çok sıkkın gibi hissediyorum.o öyleyken ben burda sarı kafa paylaşırsam uygun olmaz diye düşündüm ondan şeyettim:26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:

amin canım inş. kapanır. 1 sene sonra tekrar eko çekilecek 1 sene hergün bunu düşünmek küçüldümü kapandı mı çok zor

saol canım. 4,5 aylık olduk ek gıdaya başladım yoğurtla. 3 kasık 3 gün. ama bu sefer benimki hiç emmemeye başladı mamasını kaşıkla içirdim. birde kabız oldu. öyle olunca kestim. pazartesi tekrar başlıyacağım doktorumda başlayabilirsin dedi. ek gıdaya başladığınızda aldığı süt miktarı azaldı mı bebeklerinizin?

kızlar

misafirlikte yanımda mama yoktu. agu beni emmedi. bi ara çeneme yapıştı. bende izin verdim kemirmesine, nefsi körelsin diye

neyse eşim eve gelince yüzüne ne oldu, millet yanlış anlıyacak. böyle çıkma dışarı yada bişiler sür falan dedi.
tabi ben o ara sarı kafalarla uğraştığımdan he hı dedim geçiştirdim.

demin aynaya bi baktım.kocaman bi morluk. hatta mor değil mosmor

eee kimse yazmıyor. özellikle de zeynoo.

herkes bi 1450 yi okusun gelsin bakim

hadi işe gitcem. topiği huzur dolu bırakayım ki gece rahat uyuyayım

talia kızının videosunu izledim
izlerken ben yoruldum
sen yediriken bi de çekmişsin sen yorulmadın mı kız
anam benim oğlum gibi çıldırmış diloş

yok canım ya ondan değil. zeynonun canı çok sıkkın gibi hissediyorum.o öyleyken ben burda sarı kafa paylaşırsam uygun olmaz diye düşündüm ondan şeyettim:26::26:

Cnm sıkıldı tabi kii.. yalan soyleyecek halim yok.. kızıyorum kendimeee..

ama neden kızıyorsun ki kendine. önemli olan gerçeklerdir. başkalarının ne düşündüğü değil. ki burda koskoca haziran ordan burdan topiği arkanda. ki 2013 dekilerinde çoğu böyle düşünmüyor. toplasan bir elin parmağını geçmiyecek kişiler böyle şeyler düşünmüş. düşünmüşte ne olmuş. düşünüp dursunlar. bence burdaki aktivite şaşa onların dikkatini çekti. ya işte meyve veren ağaç misali

kıskanıyorlar dicem o olcak yani

hooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttt

zeynooom
canım yaa seni böle üzüyorlar ya sinir oluyorum
oy çok küfredesim var ya (dünyanın bütün sarı kafalar onları kovalasın yakaladığındada)
it gidi itler
canım yaaa ortalıkta kompleksli insan çook
ortalığa bi fitne bi fesat sokmaya çalışıyorlar ama yemezler
ben buradayım (zaten anca burayı takip edebiliyodum)
kız boşver o düdükleri seni bilen biliyor
ay bide senin şu iş yeri olayınada bi türlü yorum yazamamıştıım
o zilliyide boşver dönsün totosuna trip atsın
ne var söylediğinde işte artık kim ortalığı karıştırmaya çalışıyorsa
bide şunu anladım sen de dobra birisin
ama şeker benimde bu yüzden başım çoook ağrıdı
dobra olmayacaksın herkesin hakkını savunmayacaksın
sende onlar gibi yüzlerine gülüp arkadan.....

benim sarı kafalarıma gülme kız zilli pazara gidelim bir kabak alalım pazara gidip bir kabak alıp napalımmmmm

ama organik pazar çok orjinal olmuştu yaaa
rezene sen busun. işteki halin

müthiş

:13:

nedemek istiyon
sen bi dur kızım
büyükler konuşurken araya girme diyen anneler gibi olmuşsun

hem veririz topikleri olur biter. bizim içinde daha iyi olur. 2 topik birden zor oluyordu zaten. ee oraya da yazmak zorunda hissedioduk kendimizi. bahanesi oldu iyi oldu

hatta isterlerse bizim sazanlar topiğmizi de faizi olarakk veririz onlara

Canım kızma kendine sen kötü bişey tapmadın biz biliyoruz bu topiğide neden kimin için açtığınıda tahmin edebiliyorum diğer topiğide nasıl sahip çıktığını tabi onların lanse ettiği gibi sahip çıkmak degil oranın platformuile burası ayrıydı ama zaman içinde bebek işinide senin bütün ısrarlarına rağmen biz sokuşturduk olduda bitti maşallah nazar değmez inşallah süper topik bizim topik ay bi ciddi olamıyorum sana gülmek çok yakışıyor

Tamam sen git simdi uykusuz kalmaaa
Alnim ak benim allahima şükürler olsunnn bende yarin sabah uyandığımda bu üzüntüyü uzerimden atmis olucam elbett..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…