Bidahamı ekleyeyim:44:
aaa taliaacım mervoş damı mersinliiii????
neyse ben bugün bidaha zor girerim hepinize iyi haftasonları canlarrrr
canimya bosa panik yapma bunlar gayet normal seyler kendisi tanimaya calsiyor dönmuyor diyede endiselenme benim kiz bile tm oalrak yeni dönmeye basladiKizlar yardim edin psikolojim cok bozuk kizom cingirdak sallamayi ogrendi derken simdi boskende elini salliyor herseyi salliyor altini alirken bacaklarini yoluyor.elimin ustunu cimdiriyor hala agulamasi normalmi hala zorlasada donmuyor 6 aylik olduk normalmi kafayi yedim herseyinden supelenip agliyorum
de getmi heheh bayildim buna de get diyoruz biz size yanii heeBu sazanlar yaptilar yine yapacaklarini dt dogruda geridünüsüm ? Dgt deget oluyorlar bak bu cuk oldu sazanlar+ de get tayfasi
sana ne yazcagimi unuttum kii he tmm hatirladim simdi kiz sana demedim esmer diyee biliyim sen bembeyaz bir hatunsunşeker ordaki yapraklar 1500e girememenin verdiği şaşkınlığı ve heyecanıyla savurulmuş olup
hala umut kırıntıları içeriyor
benim yazdıklarımı beğenmiş miii
ben iletilere bakmıyorum kim ne yapmış bilmiyorum
beğenmemişse neden beğenmemiş
kız benle lover a mı bu mesaj
nerem esmer benim bi kerem herkeşler beni sarışın hayal etmişti
ben kendimi sarışın hissediyorum
tenim beyaz bi kerem
içimde bi sarışın büyütüyorum
hkncım aşağıda talianın dediğine katılıyorum
okadar alıntı yapmışın yorum yazmamışın
kuzum madem üşendin ne diye yayınlıyorsun
kiz bukadar beddua edilirmii ya ask olsun yaAllah seni etmesin yaa. kız bu kadar alıntı olur mu. cevap yazcam yazamıyorum valla. inşallah her 449. sayfada sazanlık yaparda topiğin diline düşersin. inşallah sen geldiğinde topikte kimsecikler olmaz sıkım sıkım sıkılırsın. yorumların beğeni almasın inşallah. yazdıklarına cevap bulamayasın. hatta inş okunmayasınnn
ASKITOMMMMMMM BENDE SENII COKKKKK SEVIYIMMMMMMEvet canım ailemde orada bende doğma büyüme mersinliyim ama aslen başka bir yerliyz tabi
Oyyyyy seviyorum seni ne varsa sende var talyosum benimmmm
KRALICEMMM SULTANIMMMMMMM
Sağol canım benim ayy çok mutlu oldum şimdi bak
gerçekten tatlı mı kızımduygulandim ama bir okadrda mutlu oldum teşekkür ederim canimcimmmmm
hehehe rekoru kimseye birakmaya niyetim yokVallahi alıntı da rekor taliaayaya ait sen yazınca farkettim
YOk ARTIK
ohh ohhh afiyet olsun yarasin ervosa bol bol süt olsun insallahBenimde canım aşure çekti ama getiren olmadı daha ben ben yapacağım inşallah
Eşimde evde yok gitti arkadaşlarıyla
Bende duygusal boşluğa düştüm
Gittim mutfağa bir paket fındıklı çikolata yedim
Bide fıstıklı helva off pişman oldum
sen doktora gitmeye devam et canim masallah agahta cok iyi durumdaasaf mıyım neyim. dr a da boşa gidiyorum sanki. dr dan icazet aldım geldim. artık gönül rahatlığıyla ek gıdaya başlayabiliim. o bir iki hafta sonra başla dedi ama ben hmen başlıcam. bi program vermedi. suyuyla başla falanda demedi. sebzeyle ve yoğurtla başla dedi. meyveyle başlama dedi. direk püres,ini vercekmişim. bi kahve fincanı kadar. ee madem doğrudan başlanıyordu başlasaydım bu zamana kadar. neysee.
demir damlasını kullanıo musun dedi. evet dedim ama kullanmıyorumkaç damla kullanıosun dedi salladım 6-7 dedim. 4 damla kullan dedi. bende içinde paraben var onun dedim. ıslak menbdili bile parabensiz alırken bu ne iş dedim. sağlık bakanlığının zin verdiği ölçüde ve hepsinde var. bu konuda yapacak bişi yok dedi.
sanırım damlaya başlıcam şimdi. inşallah sıkıntı yapmaz oğluşuma.
bu kadar. 7500 kilo olmuş. tam 7500 değil ama ona yakın. bundan sonra dr a gitmesem mi ya. sağlıkocağında mı tartırsam. neyse göğsünü falan dinliyor gideyim ben gene. aslında bizim aile hekimizide iyi. hemde çok ilgili. ona mı götürsem kontrollere
askimmm ben gelemedim bugun ya sohbet olmamisNiye kimse muhabbet etmiyor
Çocuğu uyuttum buraya girmek için heveslendim kimse yok bende gideyim çamaşırı sereyim
kizzzzzzz sen agahi piskopatmi yapmaya niyetin var ne öyle oyun havasi ardingan agir bir sanat muzigibende 2 -2,5 aylıkken ankara havasyla susturuyprdum onu. ankaranın bağlarını dinleye dinleye bi hal olmuştu. bu araar zeki mürenin yorgunum şarkısını dinliyoruz :)
talıaa [/B]off telden girince karmaşa oluyooo bide derini sallerken giriyommm kafamm dönüyoo şimdide mesela senin yazdığın msjıı unuttumm öle kaldımm çıkarsammm msj silinicekkk neyse öle işteee
ben hepsini okudum bikere
hee aynen öyle yapmislar kuzum ya senle merve gelecek diye kimse girmemis bugunzilli zarifeler ben yokken çeneniz düşerr ben varım yaa kimse yokk bakk heleee gidiyimm bareee gidiyomm bakkk hııı
tüüüüüüüüüüüü allah cizirtini versin emii densiz heriffYarın da sosyete pazarına gidicem inş
Ve kendime alışveriş yapcam
Geçen hafta kazak alacaktım s beden kalmıştı
Elime alıp baktım
Satıcı adamda beni süzdü inceledi
Abla kusura bakma da o sana olmaz ki dedi
Bende çok. Bozuldum
Sanane leeen sapık adam belki başkasına alacanlm
Gene akıllısı beni bulmadı
slmmmmm millet sabahtır yazacam bi türlü yazamadım telden TALİAAAAAAAAAAAAA kız dün pulibet senin yorumu mu beğenmiş ben mi yanlış gördüm çabuk dökül ne var aranızda hııııııııııııı
bu çok güzel olmuşemir ve lina, topiğimizin uyumlu çifti
Cnm sıkıldı tabi kii.. yalan soyleyecek halim yok.. kızıyorum kendimeee..
bu 3 çocukla şekilden şekle giren talia
Pulibet mi benim üstüme gül kokluyorsun demekben yazcaktim ama merve coktan yazmis canim dogma büyüme mersinli ama memleketi baska oluyor
canimya bosa panik yapma bunlar gayet normal seyler kendisi tanimaya calsiyor dönmuyor diyede endiselenme benim kiz bile tm oalrak yeni dönmeye basladisimdi daha zor olyuor altini degistirmek
de getmi heheh bayildim buna de get diyoruz biz size yanii hee
sana ne yazcagimi unuttum kii he tmm hatirladim simdi kiz sana demedim esmer diyee biliyim sen bembeyaz bir hatunsun
lover loverin avaratindaki kiz esmerya o yuzden dedim hemde kenndisi esmere yakin bir hatun melez guzeli sanki masallahh
kiz bukadar beddua edilirmii ya ask olsun yabenim yazdiklarimi okumayan sisko olsun yisin yisin sissin
ASKITOMMMMMMM BENDE SENII COKKKKK SEVIYIMMMMMMIYIKI VARSIN SENDE BEBEMM
hehehe rekoru kimseye birakmaya niyetim yok
ohh ohhh afiyet olsun yarasin ervosa bol bol süt olsun insallah
sen doktora gitmeye devam et canim masallah agahta cok iyi durumdaa
askimmm ben gelemedim bugun ya sohbet olmamissenin geldigini bilseydim gelirdim mutlaka diyecem ama gelemezdim hem cok isim vardi hemde annem gelmistii neyse simdi gördüm ismini asagida ben bunlari yazana kadar cikmamis olursun umarim
kizzzzzzz sen agahi piskopatmi yapmaya niyetin var ne öyle oyun havasi ardingan agir bir sanat muzigi
ac yavruma bir ninnni benim annemm güzel annemm beni uyut kollarindaaaaaaben bunu dinletiyorum dilaya hepp cocuk isyan edecek yakinda az kaldi tabi arada degisiyoruz yaa oy lo lo loylii na le celli huliii hürremin nennisii
nidense herkesde bana yazcagini untuuyorr en azindan sen es gecmemisin birseyler karalayim demisin yinede
hee kuzum öleee isteee öpüyorum seni ve derinii ve tabu kaanida öptüm
canimsin senn yaaa
hee aynen öyle yapmislar kuzum ya senle merve gelecek diye kimse girmemis bugun
tüüüüüüüüüüüü allah cizirtini versin emii densiz heriffbi bayana öyle denirmii hic denyooo
kizz sende bozsaydinya adamiiama benim askitom yapamaz öyle seyler dimi
anaaa öylemi begemismii kizz sus caktirmasana biz onla cok büyük bir ask yasiyoruzz burda gizemli havalara o yuzden giriyouzz
Öhömm Öhömm bana yyokmiiiiiiiiiiii
Bana yok muuuuuukaynanasını atraksiyonlarında wait:
Bana yok muuuuuu
Ya niye beni tanimlamiyorsunuz
Ofgg bende millete zorla kendimi seyettirtiyorum
SSen kilonu açıkladın mı
Bana yok muuuuuu
Ya niye beni tanimlamiyorsunuz
Ofgg bende millete zorla kendimi seyettirtiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?