2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Zeynooo seninleyim canım,zaten aylardır diğer topiği yazmıyordum iyi oldu sende o güzel kalbini böyle şeylere üzme değmez çünkü hayatta en zor olan şey insanları mutlu etmektir....Retbul benim barbim niye yok ben çok mu çirkînim((((((Geridönüşüm vay dünür vayyyyyy sende haaa insan bide dünürünü düşünür hani benim sarı kafamYaaaaa ben saksı mıyım:))))))

aaa taliaacım mervoş damı mersinliiii????

neyse ben bugün bidaha zor girerim hepinize iyi haftasonları canlarrrr

ben yazcaktim ama merve coktan yazmis canim dogma büyüme mersinli ama memleketi baska oluyor
canimya bosa panik yapma bunlar gayet normal seyler kendisi tanimaya calsiyor dönmuyor diyede endiselenme benim kiz bile tm oalrak yeni dönmeye basladi simdi daha zor olyuor altini degistirmek

Bu sazanlar yaptilar yine yapacaklarini dt dogruda geridünüsüm ? Dgt deget oluyorlar bak bu cuk oldu sazanlar+ de get tayfasi
de getmi heheh bayildim buna de get diyoruz biz size yanii hee

sana ne yazcagimi unuttum kii he tmm hatirladim simdi kiz sana demedim esmer diyee biliyim sen bembeyaz bir hatunsun
lover loverin avaratindaki kiz esmerya o yuzden dedim hemde kenndisi esmere yakin bir hatun melez guzeli sanki masallahh
kiz bukadar beddua edilirmii ya ask olsun yabenim yazdiklarimi okumayan sisko olsun yisin yisin sissin
ASKITOMMMMMMM BENDE SENII COKKKKK SEVIYIMMMMMMIYIKI VARSIN SENDE BEBEMM

Vallahi alıntı da rekor taliaayaya ait sen yazınca farkettim
YOk ARTIK
hehehe rekoru kimseye birakmaya niyetim yok

ohh ohhh afiyet olsun yarasin ervosa bol bol süt olsun insallah

sen doktora gitmeye devam et canim masallah agahta cok iyi durumdaa

Niye kimse muhabbet etmiyor
Çocuğu uyuttum buraya girmek için heveslendim kimse yok bende gideyim çamaşırı sereyim
askimmm ben gelemedim bugun ya sohbet olmamissenin geldigini bilseydim gelirdim mutlaka diyecem ama gelemezdim hem cok isim vardi hemde annem gelmistiineyse simdi gördüm ismini asagida ben bunlari yazana kadar cikmamis olursun umarim

bende 2 -2,5 aylıkken ankara havasyla susturuyprdum onu. ankaranın bağlarını dinleye dinleye bi hal olmuştu. bu araar zeki mürenin yorgunum şarkısını dinliyoruz :)
kizzzzzzz sen agahi piskopatmi yapmaya niyetin var ne öyle oyun havasi ardingan agir bir sanat muzigi
ac yavruma bir ninnni benim annemm güzel annemm beni uyut kollarindaaaaaa ben bunu dinletiyorum dilaya heppcocuk isyan edecek yakinda az kalditabi arada degisiyoruz yaa oy lo lo loylii na le celli huliii hürremin nennisii
talıaa [/B]off telden girince karmaşa oluyooo bide derini sallerken giriyommm kafamm dönüyoo şimdide mesela senin yazdığın msjıı unuttumm öle kaldımm çıkarsammm msj silinicekkk neyse öle işteee

nidense herkesde bana yazcagini untuuyorr en azindan sen es gecmemisin birseyler karalayim demisin yinede
hee kuzum öleee isteeeöpüyorum seni ve derinii ve tabu kaanida öptüm
ben hepsini okudum bikere
canimsin senn yaaa

zilli zarifeler ben yokken çeneniz düşerr ben varım yaa kimse yokk bakk heleee gidiyimm bareee gidiyomm bakkk hııı
hee aynen öyle yapmislar kuzum ya senle merve gelecek diye kimse girmemis bugun
tüüüüüüüüüüüü allah cizirtini versin emii densiz heriffbi bayana öyle denirmii hic denyooo
kizz sende bozsaydinya adamiiama benim askitom yapamaz öyle seyler dimi

anaaa öylemi begemismii kizz sus caktirmasana biz onla cok büyük bir ask yasiyoruzz burda gizemli havalara o yuzden giriyouzz

Son düzenleme:
emir ve lina, topiğimizin uyumlu çifti

bu çok güzel olmuş
Cnm sıkıldı tabi kii.. yalan soyleyecek halim yok.. kızıyorum kendimeee..

canım ne sıkıyorsun canını sen boşver biz kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz iyi şeyler her zaman baltalanır ve kötü kalpli insan her zaman kötü maalesef bu arakadaşı bu akşam aşağıda gördüm bir ara meğer bunun için gelmiş ortalığı karıştıracakmışneyse amacına ulaştı bu akşam rahat uyusun ama başını yastığa koyduğunda bir düşünsün bakalım bunca insanın ahını aldı kul hakkına girdi bunun hesabını nasıl verecek tabiki bu inanca sahipse...!

ay nedir benim bu dünürümden çektiğim yaa selam demeden sitem diosun

canımın içi sarı kafalar bitti mi dedim. arkası yarın didim

gelio gelio ahada bu seninki. bade benim olduğundan evdeki iki oğlanla senin halin :

Pulibet mi benim üstüme gül kokluyorsun demek

Annenden ne haber tabi annenin yanında girsen kızardı sana eminim
Ben annemin yanindayken buraya girdiğimde
Annem bana senin kiskaniyorum bu kadınlar kulübunden diyo bana

Kuzum pulibetle aynı anda geldiniz topiğe hayırdır

Zaten tek seni begeniyo

Hee bide DeGeT i biz çekecez size siz değil sazalıgınızı unutmadık unutturmayacağız

Buda Merve 02 bebek

Canım kapalı olanlarda zorlanıyorum biraz

lütfen yanlış anlaşılmasın bebek aynı bebek tek fark saç ve ten rengi ondan:13:

Tutturabildimmi beğendinmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…