bulantı ile hiç alakası olmadığını söyleyebilirim ablamın hiç bulantısı olmadı ve bir kızı oldu yine aynı şekilde şirketden 2 arkadaşımın kızı var onlarında bulantısı olmamış hatta kız olunca annenin cildi çirkinleşir derler tam tersi ciltleri daha güzel olmuş.yine bir arkadaşımın eşi bulantı ve kusmadan dolayı hastaneye kaldırılıyordu ve oğlu oldu.bunların tam tersi olduğu durumlarda oluyor sanırım bunların sabit bir belirtisi yok 16. Haftaya kadar cinsiyeti öğrenmek için beklicez :) bende çok sabırsızlanıyorum.
12-13.haftalarda tahmini olarak birşeyler söyleyebiliyor bazı doktorlar.
merhabaa hamiş anneler nasılsınız bakim? yaa uff kızlar ben hamile kalmadan bir ay önce fln işten ayrıldım..şimdi hamile olduğum için işe girmek istemedim..ama zaman bir türlü geçmiyor.ben çok sıkılıyorum evde olmaktan,kafayı yicem.ben böyle 6-7 ay nasıl geçiririm?hormonlarda bir taraftan iyice depresyona gircem diye kokuyoruummm....
iiyiyiz sen nasılsın bakalım :)))) bende vedeyim ama sıkılmıyorum bebişle konuşuyorumkitap okuyorum ders çalışıyorum , film izliyorum , burda sizinle konuşuyorum,,, çok çok sıkılırsam müzik açıyorum son ses bende söylüyorum bi bakmışım akşam olmuş eşim gelmiş hadi dışarı diyorum çıkıyruz yada bazen çıkmak istemiyorum .... bölelikle zaman geçiyor işte... sende böle yap bence .... film izlemek hemen zamanı geçiriyor bu arada :)))))))
ben de dun aşırı derece baş agrısı cektim. Alkazeltzer aldım ama sonra da pişman oldum, prospektusunde gebelikte kullanımı için doktora başvurunuz yazıyordu. Sizin kullandığınız ağrı kesiciler hangileri??
benim oğlumda 3-3.5 araı belli olmauştu sanırım erkekler daha önce belli oluyor.ben oğlumun 20.haftada öğrenmiştim inatçı olucağı o günlerden belliymiş göstermemişti kendini:)) doktoruna göre değişiyo 16.haftadan önce sölemiyolar genelde
merhaba kızlar,
öncelikle herkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum
son iki haftadır ciddi bel ağrısı yaşıyorum. hamilelikten önce tüm gün temizlik yaptığımda belim ağrırdı şimdilerde bir şey yapmasam da gece yandan yana dönerken beni zorlayacak kadar ağrı oluyor.
bel ağrısı için henüz erken bir dönem değil mi
benim gibi ağrı çeken arkadaşlar var mı
canımm ne güzel oyalanıyorsun sen..ben iyice psikolojim bozuldu galiba,hiçbirşey yapmak istemiyor cnm...bütün arkadaşlarım çalışıyor,gündüz herkes işinde gücünde,akşam zaten sorun yok eşim gelinc herşey güzelama gündüz kendimi boş işe yaramaz bişey gibi hissediyorum...bence benim kendime bi uğraş bulmam lazım ama ne??
evet bende oluyor ara sıra ama geçiyor sonra bacaklarımın altına yastık alıp uzanıyorum yatıp dinleniyorum geçiyor işte... umarım sende de geçer canımm...
başka çare yok bende böle oyalanıyorum iştebende bazen kendimi öle hissediyorum ama sonra vazgeçiyorum ben bebiş taşıyorum önemsiz değilim diyorum bakma sen bana bende yedim kafayı da çaktırmıyorum işte ahahahahaha ...... valla canım ben bunları yapıyorum kendime geliyorum...bazende elime kağıt kalem alıyorum bebeğimin odasını nasıl düzenlesem diye çiziyorum ..... tabiii eve eşler gelince herşey iii güzelll oluyor peşlerine takılıp işe mi gitsek onlarla ne yapsak acaba :))))))
ama ben gidemem napcam emniyette sabahtan akşama kadar asıl orda sıkılırım her zaman rutin şeyler :)))) en iiisi evvv vallahiiii
meyva mı alırım filmimi açarım izlerim hesabı benimkiien kısa zamanda sende işeyler bulmalısın bencee :))))) kitapla film le başla hoşuna gitmezse değiştir :)))
merhabaa hamiş anneler nasılsınız bakim? yaa uff kızlar ben hamile kalmadan bir ay önce fln işten ayrıldım..şimdi hamile olduğum için işe girmek istemedim..ama zaman bir türlü geçmiyor.ben çok sıkılıyorum evde olmaktan,kafayı yicem.ben böyle 6-7 ay nasıl geçiririm?hormonlarda bir taraftan iyice depresyona gircem diye kokuyoruummm....
IHLAMUR+BAL
BAL+LİMON
KARIŞIK MEYVA SULARI İÇİNDE KESİNLİKLE 1 LİMON
DURMADAN BUNLARLA BESLENDİM DURDUM.. İNŞALLAH GEÇECEK BENİMKİ DE BİR AN ÖNCE..
çOK HAPŞIRDIĞIM İÇİN BİR ARA KORKTUM 10 KERE ARD ARDA HAPŞIRDIĞIM OLDU..
BEN DE İLAÇ İÇMEKTEN KORKTUĞUM İÇİN BİR DE ŞÜKRKİ İZNE AYRILDIĞIMDAN SÜREKLİ YATIP UYUDUM, İLAÇ ALMADIM.
ÜÇ SENEDİR SÜREKLİ GRİP AŞISI OLUYORDUM, 3 SENEDİR GRİP OLMUYORDUM BU SENE BİLEREK OLMADIM AMA SANIRIM 3 SENENİN ACISINI
ÇIKARTTI BENDEN GRİP:)
12-13.haftalarda tahmini olarak birşeyler söyleyebiliyor bazı doktorlar.
zencefil nasıl toksoplazma çıktı yeni mi buşaltı yoksa daha önce geçirmişmisin doktor ne testi öneri bende kurbandan korkuyorumda ondan soruyorum
zencefil nasıl toksoplazma çıktı yeni mi buşaltı yoksa daha önce geçirmişmisin doktor ne testi öneri bende kurbandan korkuyorumda ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?