2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hapşırıken kasıklarım feci acıyor. Çocuğa birşey olacak diye çok korkuyorum o zaman. Ama hapşırmayı önlemek daha kötü.
Biraz fazla ayakta durunca, ters pozisyonlarda yatınca, fazla iş yapınca bel ağrısı olması normal. Benim önceki haftalarda sebepsiz bel ağrım oluyordu. Ama şimdi saydığım sebeplerden biri oluyor

Kızlar merhaba
ben aranıza yeni katılıyorum.
Herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli hamilelik ve bebişler diliyorum
fırsat buldukça buraya girip sizlere katılacağım

parol hep aklımda, ama doktora gidince heyecandan unutuyorum baş ağrımı felan.. kendim alıyım bari eczaneden
Günaydın dememişim ya ben kızlar

GÜnaydın kızlarrrr

Bu rüyalar beni mahfediyor..Sizde her gece enteresan rüyalar görüyormusunuz

benim rüyalarım bebekle ilgili değil..Saçma sapan rüyalar.Mesela dün gece rüyamda iş yerimi bulamıyordum

bende de var o rüyalar, katil mi olmuyorum, denizlere mi açılmıyorum, ameliyat mı yapmıyorum ooo

anammmm uykum geldi gözler kapanıyor bebiş uyku veriyor ben kaçar kızlar akşam görüşürüz kendinize ve bebişlere iii bakınnnn :))))))

ben birde buna ilavetten ıhlamur ekliyorum biraz, gerçekten 2 doz bile toparlıyor insanı.
Eşim azcık hastalansa mucize iksirinden yapsana bana der gerçekten mucize gibi :))

slm kızlar ...her ne kadar pazartesi sendromu ve ben işte olsamda güzel bir gün olduğunu kabul ediyorum. cumartesi günü bebeğimi görmeye gittim. kalp atışlarını hem duydum hem de gördüm.nasıl güzel atıyo pıt pıt diye. babası dahakalp atışında bile gözleri doldu ağlayacaktı neredeyse birde bir kaç ay sonra bebeğin tam halini görse ne yapacak acaba.2 kg vermişim ama çok iyi olmuş zaten fazlakilolarım var. miğde bulantısından da birşey yiyemiyorum ki.doktordan miğde bulantısı için ilaç istedim vermedi. sen hamilesin tabiki bulantın olacak bu bir hastalık deil öyle her sorunda ilaç içemezsin dedi. ben gereksiz olduğunu düşünüyorum dedi. eyvallah doktoor dedim işte öyle kızlar.ayrıca bebeğim cumrtesi günü 8+6 haftalıkmış. kk fazla hesaplamış yani ben geç yumurtlamışım. kk ya göre 10 haftalıktım. neyse önemli deil. 11+6 haftalıkken gidicem doktora çünkü çalışıyorum haftasonu gitmem lazım. ikili test yapacak. belki cinsiyetten de kopya verir diyorum

aslında temmuz annesiyim ama erken doğum riski olduğu için haziran anneside sayılırım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah pıtpıtlarınıda duyduk bugün çok şüküüürrr
bişey sorcam mide bulantılarınız bittimii sizin ben gece uykumdan uyanıyorum çıkarmak için ama mide boş olunca çok zorlanıyorum

Biraz fazla ayakta durunca, ters pozisyonlarda yatınca, fazla iş yapınca bel ağrısı olması normal. Benim önceki haftalarda sebepsiz bel ağrım oluyordu. Ama şimdi saydığım sebeplerden biri oluyor[/QUOTE]

evet bende oluyor ara sıra ama geçiyor sonra bacaklarımın altına yastık alıp uzanıyorum yatıp dinleniyorum geçiyor işte... umarım sende de geçer canımm...

teşekkürler bilgiler için

canım benim içinin rahatlamasına çok sevindm seni çok merak ettim Allah korktuğun günlere bırakmasın

bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama doktorum ilk 3 ay bebeğin organlarının yerleştiği süreç olduğu için ilaç vermedi bol bol su ve kırmızı erik hoşafı ve kuru erik dedi ayrıca hamilelerde olabiliyor panik yapmaya gerek yok dedi

hoşgeldin
benim şahsen hala var mide bulantılarım, pazar günü de bi güzel çıkarttım
bakalım nezaman kaybolacaklar..

hoşgeldin
benim şahsen hala var mide bulantılarım, pazar günü de bi güzel çıkarttım
bakalım nezaman kaybolacaklar..

Benim çok şiddetli bulantım 1 hafta sürdü geçti. 2-3 günde 1 çıkartıyorum yine ama sabahları çok uzun süre aç kalınca oluyor. Pazar sabahı güzel bir kahvaltı hazırlayalım diye eşimle girdik mutfağa, Ivırıydı zıvırıydı derken uzun sürdü biraz ve ben çıkartıcam derken ruhumu teslim ediyordum, çok kötüydü.

ay mide bulantısı demeyin bana değil yemek yemek aklıma herhangi bi yiycek bile gelse midem kalkıyo haftasonu yorgan döşek yattım hiç bişey yiyemedim tansiyon problemimde var zavallı annem tansiyon aleti elinde ay dur ölçelim nolmuş 7-4 ten yukarı çıkmadı ama bugün çok şükür daha iyiyim banada çalışmak yarıyomu ne

günaydın tatlım bebiş de ben de iyiyiz keskin kokular olunca midemiz huzursuz oluyor ama o kadar da olur sen nasılsın? bebişler 2 gr olmuş maşallah çok komik geliyor yaa 2 gr

biz de iyiyiz perşembe kontrole gideceğiz tekrardan ben de eşimin parfüm sıkmasına bile dayanamıyuorum öğğğğğggg diye başlıyorum :)o da kapıda sıkıp kaçıyo ben diyorum acebe facede bir grup mu kursak :)

çok kötüyüüüm ayağa kalkamıyoruuum. bulatım var ve ağzıma hep kötü acı bir tat geliyor Allah ım sabır ver sağlık ver...

herkesin devam ediyo
işe gitsem belki unuturum biraz ama raporluyum ilk 4 ay yatcam çift rahmim var riskli gurubtayım yani ne kadar yatarsam okadar iyi dua edin bana

ben çamaşırlarıma yumuşatıcı kullanamıyorum artık duş alırken şampuanımın kokusundan sıvı el sabunlarının kokusundan deodorant parfüm ya el kremimi bile kullanamıyorum daha hangi birini anlatayımki kızlar hele şu işyerindeki fıs fıs öldürücek beni ben kapatıyorum kim açıyosa bi yakalarsam

herkesin devam ediyo
işe gitsem belki unuturum biraz ama raporluyum ilk 4 ay yatcam çift rahmim var riskli gurubtayım yani ne kadar yatarsam okadar iyi dua edin bana

e yat canım o zaman çift rahim pek duymadığım bişeydi riskli mi oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…