Hapşırıken kasıklarım feci acıyor. Çocuğa birşey olacak diye çok korkuyorum o zaman. Ama hapşırmayı önlemek daha kötü.IHLAMUR+BAL
BAL+LİMON
KARIŞIK MEYVA SULARI İÇİNDE KESİNLİKLE 1 LİMON
DURMADAN BUNLARLA BESLENDİM DURDUM.. İNŞALLAH GEÇECEK BENİMKİ DE BİR AN ÖNCE..
çOK HAPŞIRDIĞIM İÇİN BİR ARA KORKTUM 10 KERE ARD ARDA HAPŞIRDIĞIM OLDU..
BEN DE İLAÇ İÇMEKTEN KORKTUĞUM İÇİN BİR DE ŞÜKRKİ İZNE AYRILDIĞIMDAN SÜREKLİ YATIP UYUDUM, İLAÇ ALMADIM.
ÜÇ SENEDİR SÜREKLİ GRİP AŞISI OLUYORDUM, 3 SENEDİR GRİP OLMUYORDUM BU SENE BİLEREK OLMADIM AMA SANIRIM 3 SENENİN ACISINI
ÇIKARTTI BENDEN GRİP:)
Biraz fazla ayakta durunca, ters pozisyonlarda yatınca, fazla iş yapınca bel ağrısı olması normal. Benim önceki haftalarda sebepsiz bel ağrım oluyordu. Ama şimdi saydığım sebeplerden biri oluyormerhaba kızlar,
öncelikle herkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum
son iki haftadır ciddi bel ağrısı yaşıyorum. hamilelikten önce tüm gün temizlik yaptığımda belim ağrırdı şimdilerde bir şey yapmasam da gece yandan yana dönerken beni zorlayacak kadar ağrı oluyor.
bel ağrısı için henüz erken bir dönem değil mi
benim gibi ağrı çeken arkadaşlar var mı
parol hep aklımda, ama doktora gidince heyecandan unutuyorum baş ağrımı felan.. kendim alıyım bari eczanedengünaydın kızlar hayırlı sabahlar ...gerçekten öyle, dün tüm gün migren ağrısı ile kıvrandım.. ağrı kesici yazdırmayı da unutuyorum doktoruma, çekiyorum sonra.
canım parol kuallanabilirsin hamileleler kullanabiliyor banada doktorum vermişti..
Günaydın dememişim ya ben kızlar
GÜnaydın kızlarrrr
Bu rüyalar beni mahfediyor..Sizde her gece enteresan rüyalar görüyormusunuz
benim rüyalarım bebekle ilgili değil..Saçma sapan rüyalar.Mesela dün gece rüyamda iş yerimi bulamıyordum
ben birde buna ilavetten ıhlamur ekliyorum biraz, gerçekten 2 doz bile toparlıyor insanı.Grip icin annemin sihirli bir formulu var ben de bu sene hamileliğimin basında uyguladım ama 2 gunde toparladım. Aynen senin dediğin gibi sbal +limon, ama ilaveleri sunlar:
Sıcak bir bardak suyun icine az zencefil rendesi bal ve bol limon sıkılıyor. Gunde 2-3 kere iciliyor. Hamilelikte zencefil cok tuketmeyın dedikleri icin az koydum ben ama mutlaka koyulmalı inanılmaz faydalıoluyor. yiyebilen icin de susuz formulu var ama acı oluyor
evet bende oluyor ara sıra ama geçiyor sonra bacaklarımın altına yastık alıp uzanıyorum yatıp dinleniyorum geçiyor işte... umarım sende de geçer canımm...
Canım sorma o konuyu 1 haftadır neler yaşadım duygusal olarak..Bende ıgm ve ıgg pozitif çıktı .Sonra bu toxoplazmayı ne zaman geçirdiğimle ilgili ıgg avidity diye bir test var onu yapıyorlar ve sonucu 1 haftada geliyor..Bu dönemde sürekli internetten araştırdım tabi dumura uğradım resmen..O kadar kötü şeyler yazıyor ki..Neyse sonuç geldi sınırda %51 ne iyi ne kötü diye yorumladım ben..Doktorum muayenehanesinde değildi o gün aradım tabi telefonla olunca ses kesiliyor tam duyamıyorum,duyduğumuda yanlış anlıyorum gibi şeyler olunca ben sabaha kadar ağla ağla içim çıktı..Sonra ertesi gün doktorum aradı Gel görüşelim sen çok endişelenmişsin dedi..Çünkü ben sürekli sekreterlerini taciz boyutunda aradığım için ve laboratuvarı, illallah ettiler benden..Tabi haklıyım bebeğime nolucak bana neler yapıcaklar bunu öğrenmem lazımdı..Doktorumla konuştum..Şimdi bu testi yurtdışında istemiyorlarmış..Ben istiyorum nolur nolmaz diyor..Bazı hastanelerde de istemiyorlar dedi.Bu değere göre ben bunu 3 aydan önce geçirmişim..İçimiz rahat dedi çünkü daha plesentan oluşmadı dedi ..Bu testi sen 8 haftalıkken yaptık ve bir sorunun yok şuanda dedi..Şuan geçiriyo olsaydın bile bebeğe geçme olasılığı %10'dan aşağıda rakamlar dedi..Baktık 5.ayda içimiz rahat değil aminiosentez yapıp rahatlayabiliriz dedi.Ama korkma dedi..Bu arada çiğ etle temasla değilde daha çok o bakteriyi ağız yoluyla almakla geçebiliyormuş..Yeteri kadar yıkanmamış sebze,hayvanlardan bir de çiğ eti yersen geçebilme olasılığı var..Herkese de geçicek diye bir kaide yok tabiki..Şuan içim rahatladı tabi..
selamlarrr hamişlerçooook güzel bi hafta olsun inşallah
bugün sağlık ocağımı değiştirmeye bi de hamileliğimi bildirmeye gittim.. Çok şaşırdım ya ne kadar güzel ilgileniyorlar.. Bildirmemiş olanlar mutlaka bildirin bir yandan da ordan takip edilsin hamileliğiniz.. hamilelikte idrar yolu enfeksiyonuna çok rastlanıyomuş bide protein azlığı olmaması çok önemliymiş.. o yüzden idrar tahlili yaptılar her ay yapalım dediler.. yarında kan tahlili alıcaklar sen yaptırmışsın ama troid çok önemli tekrar bakalım dediler.. Valla kadın benim özel doktorumdan daha çok konuştu ve bilgilendirdi
aslında temmuz annesiyim ama erken doğum riski olduğu için haziran anneside sayılırımrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah pıtpıtlarınıda duyduk bugün çok şüküüürrr
bişey sorcam mide bulantılarınız bittimii sizin ben gece uykumdan uyanıyorum çıkarmak için ama mide boş olunca çok zorlanıyorum
hoşgeldin
benim şahsen hala var mide bulantılarım, pazar günü de bi güzel çıkarttım
bakalım nezaman kaybolacaklar..
günaydın tatlımbebiş de ben de iyiyiz keskin kokular olunca midemiz huzursuz oluyor ama o kadar da olur sen nasılsın? bebişler 2 gr olmuş maşallah çok komik geliyor yaa 2 gr
canım benim içinin rahatlamasına çok sevindm seni çok merak ettim Allah korktuğun günlere bırakmasın
biz de iyiyiz perşembe kontrole gideceğiz tekrardan ben de eşimin parfüm sıkmasına bile dayanamıyuorum öğğğğğggg diye başlıyorum :)o da kapıda sıkıp kaçıyo ben diyorum acebe facede bir grup mu kursak :)
teşekkür ederim tatlım..bebeğime bişey olucak diye o kadar korktum ki..allahıma şükürler olsun şuan bu virüsle ilgili bir sorunumuz yok..
herkesin devam ediyo
işe gitsem belki unuturum biraz ama raporluyum ilk 4 ay yatcam çift rahmim var riskli gurubtayım yani ne kadar yatarsam okadar iyi dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?