Saka yapiyorum yaaaa:)) totosunu kaldiramayan siskomu koyucaktin:))) neyse dur anlatiyim....
Ben sende kendimi buluyorum aslinda herseyden tatli sikayet edislerin cok hosuma gidiyor:))) rahat gibi gorunuyosun ama bence cok evhamlisin hassas ve kirilgansin ayrica... bu anlattiklarim benim icinde gecerli oyuzden cok yakin hissediyorum kendime... esinle dialoglariniza da bayiliyorum aslinda daha cok sey vardi ama yazamadm oglumu emziryrm cok konsantre olamadm:))
canım bir de kızına ne veriyorsan içine azıcık zeytinyağı damlat bence zararı olmaz
yoğurt meyve püresi veya suyu çorbası ne olursa
bir de gün kurusu kayısıyı haşlayıp püre yapıp zeytinyağı ekleyip de verebilirsin
hoş zaten bir çoğunu yapmışsındır belki de bunların ama ben yine de anlatiyim dedim içimde kalmasın
Geldi. Kapidan girer girme ilk lafi 'acim'. Disardan ac gelmesine sinir oluyorum. Ozellikle gec vakitte. Bakti benden bisi yok ymurta kirdi yedi. Ben evde bebyle bogusuyorum o arkadaslariyla kafa dagitmis bi de geliyo yemek soruyo ya. Simdi de hastayim ben diye yatiyo
Melinnaz canim pdnk dedigini yap o kuru kakayi tamamen bir bosalt yoksa cok zor düzelir burda eczane doktor yazmadan bebege neredeyse hicbirsey vermiyor ben o yüzden alip yapamadim ama hastane de ayni sekil de hemen bagirsaklarini bosalttilar
Su an 86 kiloyum, 64le baslamıstım. Korkunc rakamlar farkındayım. Insallah paylasıcam verdigimde. Ben bu sinirle veririm zaten. Ev tımarhane gibi. Masal'mda bile huzur kalmadı. Cocugumun düzeni bozuldu. Süt desen gitti gidiyo.. Tutmaya calısıyorum.
Fenalardayım.
86 evt fazla ama verilmesi zor bir kilo degil
Spora yazildin fkt aralarda psikolojik olarak gitmeme yada pes etme gibi
durumlarinda olacaktir.. bunlara karşı hazirlikli oll gardini dusurme sakinnn
evde olanlarida kafanda cok büyütme. . Gecici bir dönem olarak dusun. Nasıl olsa gidecekler.. hep buna konsantre olmaya calis.. cunku bu kadar takarsan kafaya o süt tamamen giderr :2: sakin olmaya calis please
Seyzen canim benim sirke de arabada uzun süre kalan bir koku kahve de kokuyu hic götürmüyor malesef arabanin taaa dip köselerine kadar yayiliyor bakteri olarak ne lanet birseymis yaaa..
Zeynoo sen araba isin de calisiyorsun ya hani belki kiralik arabalar da temizlik isini yapanlar falan vardir orda onlar biliyordur belki ne yapmak lazim ne diyorsuuun
off kıyamam yaaa lina da öyle ıkınıyor yapamıyor kıpkırmızı oluyor yavrum sonra çığlık atıyor içim gidiyor şimdi baktım canım hipp confort diye mama yok tr de şu varEki Görüntüle 863142
hipp combiotik süt şekeri dediğin laktoz mu acaba ben hiç duymadım onu eczanedemi satılıyor ben malt içeceği içtiğimde lina 2 - 3 kez kaka yapardı kaç gündür içiyorum o bile fayda etmedi
kuzum yaa kayısı iyi gelmedi mi
bizde işe yaradı oysaki
ay çok kötü bişi yaa
aynı bizimkide Lina gibiydii
kuzum kıyamam içim gitti bizimkinden biliyorum
Saka yapiyorum yaaaa:)) totosunu kaldiramayan siskomu koyucaktin:))) neyse dur anlatiyim....
Ben sende kendimi buluyorum aslinda herseyden tatli sikayet edislerin cok hosuma gidiyor:))) rahat gibi gorunuyosun ama bence cok evhamlisin hassas ve kirilgansin ayrica... bu anlattiklarim benim icinde gecerli oyuzden cok yakin hissediyorum kendime... esinle dialoglariniza da bayiliyorum aslinda daha cok sey vardi ama yazamadm oglumu emziryrm cok konsantre olamadm:))