2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
e yat canım o zaman çift rahim pek duymadığım bişeydi riskli mi oluyormuş
ewet bayaa riskli bende çıkana kadar bende duymamıştım çogu kadın bilmiyo bile ffarklı bir durum çeşitleri varmış hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Şuan grip olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorum..Doktorum boğaz pastili ,c vitamini, bol sıvı ve viks sürmemi tavsiye etti.Biraz önce arkadaşlar ıhlamur bal limon zencefil bir karışım yazmışlar.
ıhlamur için Sormayı unuttum doktoruma. bitki çayı içme demişti bana

Kızlar bana yardımcı olun size fikir danışmak istiyorum benim doktorum ankara fatihte aslında iyi bir doktor ama soğuk cevap vermşiyor seni sainleştirmiyor söylüyceğini söylüyor başkada birşey dinlemiyor idrar tahlili yapmadı mesela bana dert oldu aradım unuttum tiklemeyi insanlık halioalabilir bir ay sonra kontrole geldiğinde yaparız hatırlat dedi ya ne bilim ne yapacağımı bilmiyorum

ewet bayaa riskli bende çıkana kadar bende duymamıştım çogu kadın bilmiyo bile ffarklı bir durum çeşitleri varmış hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun

hımm şöyle bir baktım da erken doğum riski olabiliyor demiş ama çift rahimli bayanlar yorumlar yapmışlar genelde hiç sorunsuz ve zamanında doğum yaptıklarıyla ilgili. Umarım seninki de o bayanların bahsettiği gibi sorunsuzca geçer ve kavuşursun bebeciğe sağlıcakla

ben oğlumun 20.haftada öğrenmiştim inatçı olucağı o günlerden belliymiş göstermemişti kendini:)) doktoruna göre değişiyo 16.haftadan önce sölemiyolar genelde

Benim dr, bir çok arkadaşımında doktoru olduğu için, 12-13. haftada "kesin değil,hazırlık yapmayın ama kız ya da erkek gibi gördüm" diyor,hepsi de şimdiye kadarda tuttu ama kesin bilgi için 4-5 ayı beklemek gerekir.

Ben henüz inanmıyorum hamile olduğuma arkadaşlar, öğle tatilinde bebek mağazasına gittim hiç bakasım gelmiyor bebek kiyafetidir,oyuncağıdır,bi oyuncağın yanından geçiodum oyuncak bebek konuştu: "anneciğim seni çok seviyorum" dedi. oyuncağa baktım düşündüm şu anda duygulanmam mı gerekir diye ama yok duygulanmadım:)

benım ılk doktorumda 5 haftalıkken kalbı atmıyor benıun deyıp benı kurtaja yatıracaktı buradan bakıyorum kacıncı haftalarda kalp atısını bekleyenler var.soguk bır doktordu herseyın kotusunu pat dıye soyleyen bırı.ben degıstırdım.sımdıkı doktorum dınlıyorda sorumu da sorabılıyorum.ben ozele gıdıyorum.paramla cevap alamıyorsam anlamı yok yane o doktorda kalmamın.teste gelınce tabıkı test yapması gerekırdı.unuttum dıye bırsey olmaz.o unutsa sekreterı ne yapılmıs ne yapılmamıs not alıyor o soylemesı gerekırdı.sen bılırsın yınede ben kendım hakkında doktorumdan bılgı alamayıp ta ona buna soracaksam doktora gıtmemınde anlamı yok otururum evde dokuz ay zamanı gelınce dogurururm eskı kadınlar gıbı..yındede sen bılırsın ama fıkrını degıstırmek ıstemem.

4.aydan itibaren diş doktoruna gidebiliyorsun canım..

zonk zonk vurduğuna göre antibiyotiklik sanırım ilaç kullanmadan nasıl geçireceğim ki :S

bence değiştir başka iyi doktorlar da vardır muhakkak arada bi başkasını denesene insan kırk kere doğum yapmıyor çok önemli ve psikolojinin çok da hassas olduğu bir durum bence kendini mecbur hissetme bir sürü doktor var

Canım doktor çok önemli bir konu..Öncelikle sürekli ona ulaşabilir olmalısın bence..Birde çok güvenmelisin.

biz geldik hanımlar herkese merhaba:)
umarım herkes iyidir miğde bulantılarınız biraz olsun hafiflemiştir.
bizde doktor kontrolümüzden geldik, bizim ufaklığı gördük maşallah hiç yerinde sabit durmadı bir o yana bir bu yana dolanı durdu çok hareketliydi, doğru düzgün fotoğrfnı bile çekemedi doktorumuz bugün 12+0 ız günüyle orantılı gidiyoruz boyumuzda 5 cm olmuş

cinsiyete gelince şu anda birşey belli olmaz oluşma aşamasında dedi, eşimle bizde baya baskı yaptık bir yorumunuz vardır illaki dedik görünmüştür birşeyler
oda dayanamadı kesin ve net olarak düşünmeyin ama bana göre şu anda Erkeğe benzettim dedi kesin sonuç haftaya pazartesi 2li testimiz var o zamana net olabilir dedi.

tabi çok ama çok kız isteyen eşim öğrendiği anda suratı bir değişti hala kabul etmiyor kendisi kızım o benim diye bende onun sayesinde inanamadım kesin olarak ailemize birşey söylemedim hatta ihtimalini bile

ve buda net olarak tek yan pozumuz diğerleri hep karışık
nub teorisinden anlayan arkadaşlar siz neye benzettiniz yorumlarınız nedir

Eki Görüntüle 550749

Son düzenleme:

benim doktorum hiç bi bitki çayını yasaklamadı abartmadığın sürece hiç bişey olmaz dedi.. ki yasaklayan doktorlar bile ıhlamura izin veriyor gönül rahatlığıyla içebilirsin bence..

4.aydan itibaren diş doktoruna gidebiliyorsun canım..

diş doktoruna düşük tehliken yoksa istediğin zman gidebilirsiniz 1 ay önce dolgu bile yaptırdım ben..hem diş doktorum hem jinekologum sakıncası olmadığını söledi.. her türlü tedavi yapılabiliyormuş hamileyken..

geçmiş olsun canım..bende bişey çıkmadı.. hamileyken enfeksiyona daha müsait oluyomuşuz.. evet bol bol su içmek hergün çamaşırını değiştirmek ve ütüleyerek giymek gerekiyormuş..

ha ha aynı ben endişelenme normal.. İlk çocuğumda ben de öyle olmuştum. Herkes karnını seviyordu konuşuyordu bana saçma geliyordu. Çocuklara bakınca oyuncaklara falan hiç etkilenmiyordum ve korkuyordum kendimden. Hatta kızım doğdu ona öyle soğuk davranmışım ki etrafımdaki herkes çok korkmuş travma geçiriyorum herhalde diye. Bi iki güne kendime geldim. Kuzum benim. Şimdi bayılıyorum ona mis miss... Ve ne demek olduğunu anladığım için herhalde şimdi karnımı seviyorum, onla konuşuyorum, heyecanlanıyorum, hevesle bekliyorum.

Canım doktoruna sor bence..Benimde hafif diş ağrım vardı çok ağrırsa napayım dedim 4 aylıkken gidebilirsin dedi..Doktoruna sor diş ağrısıda hiç bir ağrıya benzemez..

Evet benzemez bol bol sarımsak falan yutayım bari bi şekilde antibiyotik almaya çalışayım. Yarın gideceğim doktoruma ama aynısını söyler sanırım. Zaten bilmeden saçımı boyatmıştım bi de üstüne ilaç kullanmak istemem.

Merhaba, istediğin için aile hekimini değiştirebiliyor musun? Ayrıca takibi nasıl yapıyor, sonuç olarak ultrason kullanmıyorlar. Ben hala içime sinen bir doktor bulamadım da Bilg verirsen sevinirim.

ilk çocuğun sanırım canım daha önce annelik duygusunu tatmış bi insan o minicik kıyafetleri görünce kesinlikle bi bakmadan şöyle karıştırmadan geçemiyo

Bende ilk gün içmedim ıhlamur bitki çayı dedim ama değilmiş, ballı karabiberli ıhlamur iç tatlım,
greyfurt portakal mandalina ve limon sık bunları bardak bardak iç :)
balla bir limonu karıştır onu iç..

Ben sürekli böyle yaptım ve sürekli yatıp uyudum.

2 günde o yoğunluğu geçti.

Çok geçmiş olsun, ıhlamurdan korkma..

merhaba, istediğin için aile hekimini değiştirebiliyor musun? Ayrıca takibi nasıl yapıyor, sonuç olarak ultrason kullanmıyorlar. Ben hala içime sinen bir doktor bulamadım da bilg verirsen sevinirim.

ankaralılar sizden doktor tavsiyesi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…