ewet bayaa riskli bende çıkana kadar bende duymamıştım çogu kadın bilmiyo bile ffarklı bir durum çeşitleri varmış hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsune yat canım o zaman çift rahim pek duymadığım bişeydi riskli mi oluyormuş
dişim ağrıyor benim 2 gündür ya şimdi de zonk zonk vurmaya başladı44::18:
ewet bayaa riskli bende çıkana kadar bende duymamıştım çogu kadın bilmiyo bile ffarklı bir durum çeşitleri varmış hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ben oğlumun 20.haftada öğrenmiştim inatçı olucağı o günlerden belliymiş göstermemişti kendini:)) doktoruna göre değişiyo 16.haftadan önce sölemiyolar genelde
Kızlar bana yardımcı olun size fikir danışmak istiyorum benim doktorum ankara fatihte aslında iyi bir doktor ama soğuk cevap vermşiyor seni sainleştirmiyor söylüyceğini söylüyor başkada birşey dinlemiyor idrar tahlili yapmadı mesela bana dert oldu aradım unuttum tiklemeyi insanlık halioalabilir bir ay sonra kontrole geldiğinde yaparız hatırlat dedi ya ne bilim ne yapacağımı bilmiyorum
4.aydan itibaren diş doktoruna gidebiliyorsun canım..
Kızlar bana yardımcı olun size fikir danışmak istiyorum benim doktorum ankara fatihte aslında iyi bir doktor ama soğuk cevap vermşiyor seni sainleştirmiyor söylüyceğini söylüyor başkada birşey dinlemiyor idrar tahlili yapmadı mesela bana dert oldu aradım unuttum tiklemeyi insanlık halioalabilir bir ay sonra kontrole geldiğinde yaparız hatırlat dedi ya ne bilim ne yapacağımı bilmiyorum
zonk zonk vurduğuna göre antibiyotiklik sanırım ilaç kullanmadan nasıl geçireceğim ki :S
Canım doktoruna sor bence..Benimde hafif diş ağrım vardı çok ağrırsa napayım dedim 4 aylıkken gidebilirsin dedi..Doktoruna sor diş ağrısıda hiç bir ağrıya benzemez..
Şuan grip olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorum..Doktorum boğaz pastili ,c vitamini, bol sıvı ve viks sürmemi tavsiye etti.Biraz önce arkadaşlar ıhlamur bal limon zencefil bir karışım yazmışlar.
ıhlamur için Sormayı unuttum doktoruma. bitki çayı içme demişti bana
4.aydan itibaren diş doktoruna gidebiliyorsun canım..
bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama doktorum ilk 3 ay bebeğin organlarının yerleştiği süreç olduğu için ilaç vermedi bol bol su ve kırmızı erik hoşafı ve kuru erik dedi ayrıca hamilelerde olabiliyor panik yapmaya gerek yok dedi
canım doktor çok önemli bir konu..öncelikle sürekli ona ulaşabilir olmalısın bence..birde çok güvenmelisin.
Benim dr, bir çok arkadaşımında doktoru olduğu için, 12-13. haftada "kesin değil,hazırlık yapmayın ama kız ya da erkek gibi gördüm" diyor,hepsi de şimdiye kadarda tuttu ama kesin bilgi için 4-5 ayı beklemek gerekir.
Ben henüz inanmıyorum hamile olduğuma arkadaşlar, öğle tatilinde bebek mağazasına gittim hiç bakasım gelmiyor bebek kiyafetidir,oyuncağıdır,bi oyuncağın yanından geçiodum oyuncak bebek konuştu: "anneciğim seni çok seviyorum" dedi. oyuncağa baktım düşündüm şu anda duygulanmam mı gerekir diye ama yok duygulanmadım:)
Canım doktoruna sor bence..Benimde hafif diş ağrım vardı çok ağrırsa napayım dedim 4 aylıkken gidebilirsin dedi..Doktoruna sor diş ağrısıda hiç bir ağrıya benzemez..
selamlarrr hamişlerçooook güzel bi hafta olsun inşallah
bugün sağlık ocağımı değiştirmeye bi de hamileliğimi bildirmeye gittim.. Çok şaşırdım ya ne kadar güzel ilgileniyorlar.. Bildirmemiş olanlar mutlaka bildirin bir yandan da ordan takip edilsin hamileliğiniz.. hamilelikte idrar yolu enfeksiyonuna çok rastlanıyomuş bide protein azlığı olmaması çok önemliymiş.. o yüzden idrar tahlili yaptılar her ay yapalım dediler.. yarında kan tahlili alıcaklar sen yaptırmışsın ama troid çok önemli tekrar bakalım dediler.. Valla kadın benim özel doktorumdan daha çok konuştu ve bilgilendirdi
ilk çocuğun sanırım canım daha önce annelik duygusunu tatmış bi insan o minicik kıyafetleri görünce kesinlikle bi bakmadan şöyle karıştırmadan geçemiyoBenim dr, bir çok arkadaşımında doktoru olduğu için, 12-13. haftada "kesin değil,hazırlık yapmayın ama kız ya da erkek gibi gördüm" diyor,hepsi de şimdiye kadarda tuttu ama kesin bilgi için 4-5 ayı beklemek gerekir.
Ben henüz inanmıyorum hamile olduğuma arkadaşlar, öğle tatilinde bebek mağazasına gittim hiç bakasım gelmiyor bebek kiyafetidir,oyuncağıdır,bi oyuncağın yanından geçiodum oyuncak bebek konuştu: "anneciğim seni çok seviyorum" dedi. oyuncağa baktım düşündüm şu anda duygulanmam mı gerekir diye ama yok duygulanmadım:)
Şuan grip olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorum..Doktorum boğaz pastili ,c vitamini, bol sıvı ve viks sürmemi tavsiye etti.Biraz önce arkadaşlar ıhlamur bal limon zencefil bir karışım yazmışlar.
ıhlamur için Sormayı unuttum doktoruma. bitki çayı içme demişti bana
merhaba, istediğin için aile hekimini değiştirebiliyor musun? Ayrıca takibi nasıl yapıyor, sonuç olarak ultrason kullanmıyorlar. Ben hala içime sinen bir doktor bulamadım dabilg verirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?