2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Kizlarrr bende geldim..ya anlatamam size nasil zor gunler geçirdim kolik oğlumla ve hala devam ediyor...korayin en uzun uykusu yarim saat ne yazikki..sizleri ozlemisim gecmisi okuyamiorm umarim herkes iyisdir hele bebisler..bu gunleri gorvekmiydik ya saka gibi sanki dun cinsiyet konusuyordukk

Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii

Eki Görüntüle 863553

anam kız emekliyomu yoksa yerim ben onubide ordan bakıyo bak nasıl başardım die kuzummmm

Son düzenleme:
anam kız emekliyomu yok o yerim ben onubide ordan bakıyo bak nasıl bakardım die kuzummmm

Yok canim emekleme degil de önce oyun halisinin üzerine kusmus sonra halinin üzerin de yüz üstü dönüp geri geri gitmis artik nasil becerdiyse

POWER: canim üzme kendini diyecegim ama olmayacak biliyorum sanirim sen gitmeyelim deyince kendi ailene gidiyorsun da bize gelince yok gibi birsey oldu esine göre.. Ne kadar anlatsan da anlamiyorlar malesef

canım benim ya geçmiş olsun ciddi bişey yoktur umarım bugece gözün üzerinde olsun

ay ne günlermiş
çok şükür atlattık yaa
küvez olayı bizide korkutmuştuu
Teteleri benim kurabiye canavarından kahvelerimiz yanına birer kurabiye elleriyle yaptıEki Görüntüle 863495
çook güzeller bunlar bende istiyoreem

bizimkide girmedi çok şükür küveze
bende kızımı doğurduğumda bu neden ağlamıyor demiştim
bizimkinin boyununa kordon 2 defa dolanmıştı

mosmordu kafası,dr larda korkmuştu
nese açtılar birkaç saniye geçti sonra ağladı

Eki Görüntüle 863505 geldim Zeynep anne geldim korksunlar bizdennnnn
kız sen nasıl bişisin kokoşum benim
canım ya acaba burnu tıkalı olabilir mi
bizimkinin burnu tıkalı bu aralar biberonu tutmuyor bazen kaşıkla veriyoruz

oy kıyamam ben yaaa
içim cızz etti
yakışıklım benim çok canın acımamıştır umarım yavruum
tombik böcüğüm
Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii

Eki Görüntüle 863553
leeeeeeeeeen ben senin o ortalıkta sürünen totonu yeriiim
aayyyyy
parçalayasım geldi şebelek bide gülmüş
Ya allahim bana sabir ver ya rabbim bela ojycam olmicak kufur edicem olmicak biktim artik esimin ailesi yuzunden kavga etmekten ben yaa suan evi terkedesim var (((
kuzuum sinirlerini yıpratmaaaa
ne oldu kiii

aaaa seni gördügüme sevindimm yoktun bayadırrr hoşgeldin

ya arkadaşım aradı bana gelmek istiyormuş ama ben gelmesini istemiyorum ya bi geliyo gece 2ye kadar oturuyo ben tabi uykusuzluktan dökülüyorum eşim esnememek için elinden geleni yapıyor oğlum yarın sabah okula gidicek biz ailece 5.30ta ayaktayız ya sınırını bilmiyor onunda bebeği var 11de uyutuyo çocuğu yatırıyoruz odaya bidaha gitmek bilmiyor sinir oluyorum ama mecburen kabul ettim tabi ee bide ben ona gitmem senede bir defa ancak

canım cok gecmıs olsun bende uzuldum sımdı okuyunca

evet canım bızede ders oldu bu durum

Eki Görüntüle 863553

gerı gerı gıtmıs dımı canım yanlıs anlamamısım benım kızımda gerı gıdıyo ılerı gıdemıyo bızde aksam bır kaza atlattık kızım donerken kafasını tv sehpasına carpıyodu son anda tuttum :26:

geçmiş olsun cnm allah koruyo kuzucukları birsey olmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…