ay çok tatlı bunlaaar insan yemeye kıyamaz maşallahbenim kızımda böyle şeyler yaparmı
Teşekkürler melinnaz teyzesiyapar annesi hele bi büyüsün neler neler yapar canım senin minnoşun yaptıgı kurabiyeleri hayal ettim şimdi ayy kendi gibikokoş kokoş kurabiyeler mmmmh
Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii
Eki Görüntüle 863553
anam kız emekliyomu yok o yerim ben onu bide ordan bakıyo bak nasıl bakardım die kuzummmm
canım benim ya geçmiş olsun ciddi bişey yoktur umarım bugece gözün üzerinde olsun
Uyutmaya gotururken havaya kaldip indiriyordum(oyun gibi)
Kapidan gecerken kaldirmisim. Kut diye kafasini vurdum. Agladi sustu ama ben cooook korktum.esim uyutma dedi ama oglum bu saate kadar uyumamisti. Simdi uyuyor icim icimi kemiriyorr. Ses cok kotu geldi:18:
nasıl yani nicke göre isimlerimi bilmiyorsunbi sorunum daha var
şimdi biz face de ekleştik yazıştık bakıştık ya
ben hala bazılarınızın kim olduğunu bilemiyorum
kuzuum çok tatlı maşşalllah kızıma. onun bantlarını yerim ben benim takıntılı olduğum bant tayt patik koleksiyon yapıcam artık evde melinnaz babydora diye bi int sitesi var ordaki berelerede bak süperler ya
Off bende kötü oldum şimdi insan erken dogum yaparken zaten korkuyor yeterince gelişdimi hayata tutunabikecekmi küveze girecekmi birsürü şeyler bide birin yanınölü dogum yapması allahım bida yaşatmasın banada sürekli biliyorsun erken doğuyor sana gösteremeyebiliriz hemen alıp götüreniliriz herşeyde hazırlıklı ol die konuştu durdular ebemin doktorumun bakışları o tedirgin halleriRabb'ime binlerce şükür
Teteleri benim kurabiye canavarından kahvelerimiz yanına birer kurabiye elleriyle yaptıEki Görüntüle 863495
konu ne tam olarak bilemiiicimmm ama aynı şeyleri yaşamısız kızım 36 haftalık doğdu neyseki haftasonuydu ve eşim yanımdaydı akşam saat 10 da ve kendi doktorum nöbetçiydi Allahtan. eşimde sözde benimle doğuma girecekti ama bebeğimin durumu hiç iyi görünmüyordu ve doktor eşimi almadı hatta ben gözyaşlarıyla yalvardım. ama burcucum bebeğin durumunu bilemiyoruz birde orda eşinle uğraşamayız dedive ben korkudan uyuşamadım bile doğru düzgün neyseki hastane etrafımda toplanmıştı doktorum bütün ekibi evden getirtti ama kızıım doğduğunda bir süre ağlamadı doktorum bir kaç defa hadi kızım ağla dediğini hatırlıyorum ömründen ömür gitti ve sonra müthiş ağlama sesi.... eşimde kapıda duymuş ve çocuk doktoru çok sağlıklı kızın sakın korkma küveze bile girmeyecek dedi ve mutlu son
kız sen nasıl bişisin kokoşum benim
canım ya acaba burnu tıkalı olabilir mibenim çocukta emmiyor bende sıyırcam yakında. biberon da emmiyor deli oluyorum. 12-18 ay aralığındaki biberon başlığı ile bile verdim emmiyor. mamayı değiştirdim yok gene emmiyor. kaşıkla verince alıyor ama. anlamadım gitti:44::44: suyu ve elma suyunu biberonla verdiğimde içiyor :44: kafamı allak bbullak etti bu çocuk
DESTY1158de canım
oy kıyamam ben yaaa
Kapidan gecerken kaldirmisim. Kut diye kafasini vurdum. Agladi sustu ama ben cooook korktum.esim uyutma dedi ama oglum bu saate kadar uyumamisti. Simdi uyuyor icim icimi kemiriyorr. Ses cok kotu geldi:18:
leeeeeeeeeen ben senin o ortalıkta sürünen totonu yeriiimBiraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii
Eki Görüntüle 863553
kuzuum sinirlerini yıpratmaaaaYa allahim bana sabir ver ya rabbim bela ojycam olmicak kufur edicem olmicak biktim artik esimin ailesi yuzunden kavga etmekten ben yaa suan evi terkedesim var(((
niran merhaba canım nasılsın
Kizlarrr bende geldim..ya anlatamam size nasil zor gunler geçirdim kolik oğlumla ve hala devam ediyor...korayin en uzun uykusu yarim saat ne yazikki..sizleri ozlemisim gecmisi okuyamiorm umarim herkes iyisdir hele bebisler..bu gunleri gorvekmiydik ya saka gibi sanki dun cinsiyet konusuyordukk
kız deminden beri arabasına süt dökülmüş insanların yazılarını okuyorummm belki vardır bir çaresi diee
anacım ne illetmiş buuuuuu şaşırdım kaldımmm :26: allahtan ögrenmiş olduk senle birlikteee
arabaya süt müttt yanaştırmam vallaaaa
Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii
Eki Görüntüle 863553
Eki Görüntüle 863553
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?