2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

diş sıkıntısı olabilir mi?

kızlar babam migrostan organik tarhana almış.içerigini okudum,kaya tuzu oldugu yazıyor.yapıp tadına da baktım,tuzsuz.sizce yedireyim mi çocuklara? ne dersiniz?

1 hafta önce falan diğe topiği en baştan okumaya başlamıştım. çünkü ben o topikteyken isimlere bakmadan okuyordum. konuları biliyorum ama kim kim onu bilmiyorum. mesela birinin babaannesi vardı. onu biliyorum ama kimdi bilmiyordum. geçende birisi pdnk ya babaannen nasıl dedi öyle hatırladım.

bazen burda okuncak bişi de olmuyor. bende başlamıştım orayı okumaya. daha 200 lü sayfalardayım.

denoz mesela ben seni bu topikten önce orda hatırlamıyordum ama baya yazıyormuşsun. orda bi rezeneyi bide keep i isimle okuyordum . ha birde ase. çünkü onlar başka topikten arkadaşlarımdı.

zaman zaman size eskileri hatırlatabilirim yani :)

elifdem sende yazıyormuşsun başlarda orda. ben seni yenisin sanıyordum.

neyse

tokoyay senle kalp rahatsızlığı ve eşlerin terazi olması ortak özelliğimizmiş onu gördüm şimdi. sezeryan olacakmışsın o nedenle. sıkıntın oldu mu kalptan dolayı doğumda ve sonrasında?

hamil olduğunu ekim ayında öğrenenler topiği vardı. ben ilk ona yzmıştım. sonra hem o hem 2013 hazirana.bi süre sonra gene tartışma çıkmış neden iki topik var diye

benimde kimsem yok.tecrübemde yok.bizde bu durumda çok korkmuştuk
2 hafta öncesine kadar benim bebeğimde sürekli çığlık atıyordu.acısı yok, ağrısı yok,sesi kısılacak diye korktuk hatta.ne olduğunu anlamadık aç mı canımı yanıyor?! alakası yokmuş her sabah 5-6 arası uyanıyor.o saatlerde düşünün halimizi neyse azaldı.zaman geçtikçe dikkati başka şeylere kaydı.örneğin dilini ağzında çeviriyor, ellerini keşfediyor sürekli.eline alabildiği her şeyi ağzına götürmeye çalışıyor...bir tanıdığımız bu çığlıkları atarak bebeğin kendi sesini keşfettiğini ve çığlıkların konuşmanın ilk adımı olduğunu söylemişti.büyüyor bebişlerimiz...

hamileliğin başında herkes aışırı duygusalmış. benim ineklere ağlamam gibi ota çöpe ağlamışlar. bende mi hamileyim acaba:18::18::18:

Geçenlerde bende eskileri okudum. Duygulandım, güldüm.
Kalp rahatsızlığımdan dolayı bir sıkıntım olmadı çok şükür. Yalnızca doğumdan sonra 2-3 kez ciddi çarpıntılarım oldu. Kontrol vaktim geldi sanırım.

Bu modelden 1 tane de bende varr

hadi oturdun daa belli bi saatten sonrada gidinnn yaaaa cok dusuncesizler
gerci o aradiginda ben gelcegini anliyorumm bana napiyosun diye sorduğunda hazirlaniyorum disari cikcam diyorumm
odaa hiii bende sana ugricaktim neyse baska zaman diyooo

Ama ertesi gun pat diye damliyorr

kk 15 karakter sınırlamasıyla bizi gevezeliğe teşvik etmesinin yanında
mesajlar arasına 5 saniye koyarak büyük bir çelişki yaşıyor:44:

Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii

Eki Görüntüle 863553

aaaaa çok geçmiş olsunnn üzüldüm bakk:26:

üzülme sendee gözün üstünde olsunnn canımmm bişiden şüphelenirsen götür bi doktoraaa
Canim cok gecmis olsun yazik insallah cok acimamistir

bişey olmaz inş canım ya kusma falna yoksa

canım benim ya geçmiş olsun ciddi bişey yoktur umarım bugece gözün üzerinde olsun

canım cok gecmıs olsun bende uzuldum sımdı okuyunca

geçmiş olsun cnm allah koruyo kuzucukları birsey olmaz inş.

sağolun kızlar oğlum biraz garip ama böyle şeylerde ağlaması çabuk geçiyor
acılara dayanıklı gibi geliyor ama böyle olması bence iyi değil
belki çok kötü acıdı canı ama o hemen susuyor
böyle olunca da sanki çok kötü vurmamış gibi oluyor
mesela bazen canını yakacak bişey oluyor ben onun yerinde olsam ortalığı yıkarım
bu biraz ağlayıp hemen susuyor, ya da ağlamıyor
uyudu uyandı
3-8 arası uyanık kaldı
8 de uyudu
bu süre içinde garip diyebileceğim akşam banyodan sonra(6.30)çığlıklar atarak emziği evire çevire kemirmesi oldu. o da uykusu geldiği için yaptığı bişey diye düşünüyorum.daha önce de yapıyordu ama bu sefer uzun sürdü sadece

Destyy kulaklarin cinlasinnn

az once esim markete gitti geldii.. gelince yaa binada biri kek yapmış cok güzel kokuyor dedi...

bendee baktim cani cekmisss yaptim 2 dk da attim firinaaa

Yarim saat sonraaa cikardimm baya bi kabarmisss
Aklima desty geldii tabii gulumsuuyorum..

esim girdii mutfagaaaa ooff niye bu kadar kabarmis bu dediii

Çünkü o kabaran kek dedimm ama nasıl gülüyorum

Tabi benimki hic bisi anlamadı kekini aldi gecti iceriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…