ya arkadaşlar size bir sorum olucak oglum uykudan kaltıgında bi 45 dakika sakin ondan sonra yerde yatarken paso çıglık atıyo ama ne çıglık sesi kısılacak diyorum artık aglamıyo ama sadece kuru bir çığlık ve bu akşama kadar böyle sürüyor 4 gündr böyleyiz bu normalmi yoksa maması mı az geliyor acaba diyorum anlamadım daha önceden de bebek tecrübem olmadığı için ve başımda bir büyük olmadığı için çok deneyimsizim cevaplarsanız çok sevinirim
bu amerikadan taze dönen hafsanın annesi
Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii
Eki Görüntüle 863553
ya arkadaşlar size bir sorum olucak oglum uykudan kaltıgında bi 45 dakika sakin ondan sonra yerde yatarken paso çıglık atıyo ama ne çıglık sesi kısılacak diyorum artık aglamıyo ama sadece kuru bir çığlık ve bu akşama kadar böyle sürüyor 4 gündr böyleyiz bu normalmi yoksa maması mı az geliyor acaba diyorum anlamadım daha önceden de bebek tecrübem olmadığı için ve başımda bir büyük olmadığı için çok deneyimsizim cevaplarsanız çok sevinirim
zeynoya katılıyorum esraaAy cok güzel yaaa cok datluuuu
1 hafta önce falan diğe topiği en baştan okumaya başlamıştım. çünkü ben o topikteyken isimlere bakmadan okuyordum. konuları biliyorum ama kim kim onu bilmiyorum. mesela birinin babaannesi vardı. onu biliyorum ama kimdi bilmiyordum. geçende birisi pdnk ya babaannen nasıl dedi öyle hatırladım.
bazen burda okuncak bişi de olmuyor. bende başlamıştım orayı okumaya. daha 200 lü sayfalardayım.
denoz mesela ben seni bu topikten önce orda hatırlamıyordum ama baya yazıyormuşsun. orda bi rezeneyi bide keep i isimle okuyordum . ha birde ase. çünkü onlar başka topikten arkadaşlarımdı.
zaman zaman size eskileri hatırlatabilirim yani :)
elifdem sende yazıyormuşsun başlarda orda. ben seni yenisin sanıyordum.
neyse
tokoyay senle kalp rahatsızlığı ve eşlerin terazi olması ortak özelliğimizmiş onu gördüm şimdi. sezeryan olacakmışsın o nedenle. sıkıntın oldu mu kalptan dolayı doğumda ve sonrasında?
Eki Görüntüle 863287 pulibetle kuzum bu bebekte sensin begendinmi
ya arkadaşım aradı bana gelmek istiyormuş ama ben gelmesini istemiyorum ya bi geliyo gece 2ye kadar oturuyo ben tabi uykusuzluktan dökülüyorum eşim esnememek için elinden geleni yapıyor oğlum yarın sabah okula gidicek biz ailece 5.30ta ayaktayız ya sınırını bilmiyor onunda bebeği var 11de uyutuyo çocuğu yatırıyoruz odaya bidaha gitmek bilmiyor sinir oluyorum ama mecburen kabul ettim tabi ee bide ben ona gitmem senede bir defa ancak
Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii
Eki Görüntüle 863553
aaaaa çok geçmiş olsunnn üzüldüm bakk:26:
üzülme sendee gözün üstünde olsunnn canımmm bişiden şüphelenirsen götür bi doktoraaa
Canim cok gecmis olsun yazik insallah cok acimamistir
bişey olmaz inş canım ya kusma falna yoksa
canım benim ya geçmiş olsun ciddi bişey yoktur umarım bugece gözün üzerinde olsun
oy kıyamam ben yaaa
içim cızz etti
yakışıklım benim çok canın acımamıştır umarım yavruum
tombik böcüğüm
leeeeeeeeeen ben senin o ortalıkta sürünen totonu yeriiim
aayyyyy
parçalayasım geldi şebelek bide gülmüş
kuzuum sinirlerini yıpratmaaaa
ne oldu kiii
canım cok gecmıs olsun bende uzuldum sımdı okuyunca
geçmiş olsun cnm allah koruyo kuzucukları birsey olmaz inş.
selam kızlarrrr çok mutluyummm lina kaka yaptıııı ya na manyak iş bu annelik kakaya da sevinilirmiymiş evet öyleymiş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?