2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Yoruldum yaa misafirlerim akşam gitti evi toparla ervayi uyut derken mahvoldum

Kızlar onemli bir şey söyleyeceğim
Gelen kadının. Oğlu otizmli
Asla tv izletme çok izlettim ben dedi
1 yaşından sonra. Belli oluyormuş
Bide çorbasıni bile güveç tencerede yapıyorum dedi
Eğitim çok önemliymis % 20ye düşmüş
Ervaya bir iki şey yaptı hemen tepki verdi çok. Şükür

Kizar ben simdi elma ve armut veriyorum iste su 3 gun kuralina gore. Boyle kizimin yuzunde hafif kizarikliklar oluyor ama sadece yuzunde, vucudunda hic birsey yok acaba oyuncaklari agziv yuzune suruyo ondan mi yoksa bu elma ve armuttan alerji mi oldu anlayamadimmm? Sizce???:26:

demin wc ye gittim . seni düşündüm. (seni neden orda düşündüğüme takılma öyle denk geldi ) neden girmiyor diye düşündüm. kayınvaliden olduğu aklıma geldi. acaba sorunlrı falan mı oldu diye düşünmüştüm.

doğum hikayelerinin önünü de ben açtım sanırım. kusura bakma

ne yaptı merve
biz de yapalım :26:
çok izletmiyorum da tv li odada oturuyorz ya mecbur ister istemez bakıyo

sadece yüzünde mi canım
senin üzerindekilere yada senin nevresimine değnce de olmuş olablr
vücudeunda yoksa alerji deil bence

Allahım sana şükürler olsun. Bugünleri de bana gösterdin. Yüreğimdekini biliyordun karşıma çıkardın. Çok şükür. Çoook mesudum. Kızım kayınvalidemi yabancıladı, dudaklarını bükerek ağlayıp beni istedi.:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

şu kupalara halaylara güldüm en çok benimkide bugün benim annemleri yabancıladı. özellikle babama her gitmesinde çok ağladı

süt sağanlar:

sizin pompalarınızda sizinle konuşuyor mu? benim pompa bana hep bişi diyor. şu an " ı am good" diyor mesela

aşağıda 23 kişi olsun ve sadece ben konuşayım vay arkadaş

Sevindim aman sorun olmasında
Ya sen öbür topikte foto Eklemişsin
Aynı şey benim kızın. Ayağındada.var
Neden odoktora götürmedim henüz
Sen götürdün mü
yarın götüreceğim
başka bir doktora foto gönderdim o tel den anlattıklarım ve gördüğü kadarıyla bana bi krem ismi verdi
yarın doktora soracağım
kapalı mod mu
güveç tencere ne alakaymış

Canım işte sabuna şampuana kadar dikkat et dedi
Sebamed bu konuda en güvenilirmis
Tv izletme dedi
Zaten bu hastalık vucutta aşırı Metal birikimi demekmis
1 yaşına kadar. Şeker tattirma ekmek. Verme dedi
Sadece zeytinyağı kullan bebek için. Dedi

hadi edaaa- seyzen ve digerleri anlayan baksınnn

Evetttt oncelikle sana kabaran biseyler var
Arabaniz varmi bilmiuorum ama arabayla ilgili bir alacak verecek mevzusu var yakin cevrendende bir hamile haberi var ... aile icinde sikintilarin var annen yada baban olabilir bir sogukluk var sanki yada kirginlik.... bide yakininda kilolu bir kiz arkadasin var ona diikkat cok yakin zamanda onun yuzunden bi olay patlak verwbilir:26:u 11 gun sonra biryerden bekledin bi haber ki sanirim parayla ilgili sonuca baglaniyo eger salladiklarimdan tutan varsa soyleyiver sekerim

kv vardı...bu sabah kahvaltıdan sonra döndü....
ama aklımda hep burada o da ayrı konu...biraz önce çok derin mevzulara daldık eşimle...ama ben hala burayı okuyordum....
o anlamıyor buraya neden bu kadar bağlı olduğumu....gerçi biçok kişi anlamıyor...
ase..zeynoo...desty...sen...ve diğerleri...saolun canlar...dünkü üzüntümü biraz hafiflettiniz...çok derin konulara girecektim ama vazgeçtim...şimdilik sadece burası....ama dediğim gibi doğum anılarında biraz tuhaf oluyorum...daha doğrusu o anlar geliyor direk aklıma...ve allahım benden başka kimseye yaşatma o zamanları diyorum.....
yine neşeli zamanlarıma dönücem biliyorum :))))))

bugün yine hastanenin önünden geçtik eşimle o günleri hatırladık
zor olsa bile çok güzelmiş ayy duygulandımmm
nasıl yani nicke göre isimlerimi bilmiyorsun
evet cnm bazılarınızı

kızlar bir soru sormuştum ben sanırım kaynadı arada sizin düşük çenenizden,
bebişleri kaç saat ara ile besliyorsunuz

burası erkeklere saçma geliyor sanırım. benim eşimde anlamıyor. nedecümleye ayy diye başlıyorsunuz diye dalga geçiyor. neden herkes birbirine canım cicim diyor dio

bende seni maç izlemek ne kadar rahatlatıyorsa burası da beni öyle rahatlatıo diyorum. o zamn azıcık anar gibi oluyor

Evet sadece yuzunde. Yere bi battaniye sermistim cok donuyolar ya artik bi de bir iki oyuncagi vardi yaninda onlari yuzune surunce olmustur dimiii? Alerji olsaydi butun vucudunda olurdu heralde dimi.:26:

kızlar bir soru sormuştum ben sanırım kaynadı arada sizin düşük çenenizden,
bebişleri kaç saat ara ile besliyorsunuz

Normal emzirmek manasinda mi soruyosun canim ben 2-3 saatte bir emziriyorum ama ek gidaya basladik biraz biraz sadece tattirmak amacli oldugu icin simdilik sabah elma aksam armut vermeye calisiyom ama bazen aksatuyorum o zaman aksam 3-4 saat arayla veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…