Geridonus
bu tahtima olann duskunlugun sende garip paranoyolar olusturmayaa başladı
pompa hic konuşur muuu
Cok komikmis
Canim yaa tam oh ne ballisin diye yazacaktim kelimeler dondu kaldiAcini unutmak zor ama insallah bu acini hafifletecek minik bir suprizin olur cok yakinda
ysmc de maratona gitmiş. vay beo değil de hiç göbeği kalmamış ay nasıl yapıosunuz ya.
denoz
ben de sana sarılmak istedim
seni çok seviyoz be
bak bizimkiler sennkinin abileri ablaları olcek
merak etme azcık sabır
ee o zaman biz tecrübeli olcez
sen sorar durursun artık o öyle mi bu böyle mi
şunu nasıl yapayım
o günler yakın hiç merak etme
öpiyim miii
:127::127::127::127::127::127:
Yok sekerim is degisikligi falan goremedim hahaha kendimi iyice falci gibi hissettim:))))
Sen boyle yaziyorsunya icim ciz ediyor ne denir ne soylenir bilmiyorum okadar cok dua ediyorumki aklima geldikce sana insallah bu gunlerde gecicek seninde mis kokulun koynunda yaticak....
yaa uff kızlar canım sıkıldı şimdi
merve başka neler söyledi kadın
bende bugün sabah azıcık daha uyuyum dedim
sonra geldim baktım eşim yine baby tv açmış
kızım da çok seviyor o kanalı
dikkatle izliyor ben artık tv izletmiyorum ama korktum şimdi
bizimki göz kontağı falan kuruyor
sese tepki veriyor ama ... ne biliyiiimm yaaa bişi yoktur dimi
neremden uydurduysam. 6 bin değilmiş 6 yüz müş
Benim pompa da chucky gibi surekli biseyler soyluyor gibi. Bazen 'pompala' diyor bazen aklima takilan kelimeleri.Cok ciddiyim sagarken bir sure sonra beynim bana oyun oynayip pompa sesini kelimeye donusturuyor ve ayni tekrarlarla beynim cinliyor
neremden uydurduysam. 6 bin değilmiş 6 yüz müş
kv vardı...bu sabah kahvaltıdan sonra döndü....
ama aklımda hep burada o da ayrı konu...biraz önce çok derin mevzulara daldık eşimle...ama ben hala burayı okuyordum....
o anlamıyor buraya neden bu kadar bağlı olduğumu....gerçi biçok kişi anlamıyor...
ase..zeynoo...desty...sen...ve diğerleri...saolun canlar...dünkü üzüntümü biraz hafiflettiniz...çok derin konulara girecektim ama vazgeçtim...şimdilik sadece burası....ama dediğim gibi doğum anılarında biraz tuhaf oluyorum...daha doğrusu o anlar geliyor direk aklıma...ve allahım benden başka kimseye yaşatma o zamanları diyorum.....
yine neşeli zamanlarıma dönücem biliyorum :))))))
Denozzz sayisali tutturursamm karşı daireni ben satin alcammm ona göre
hatta alt katini ve ust katini daaa
gözümün önünden ayirmamam lazım seniiii
bugunler unutulmayacak elbet amaaa gececekkk inan banaaa
oğluşun acaip zaafı var tuttuğunda bi mutluluk duyuyor saçlarımırezene gecmis olsun. Bu kuzular bu kazalarla buyuyecek
Ben bazen tam yerken yakaliyorum rezene :18:
hangi topikmiş o:26:neremden uydurduysam. 6 bin değilmiş 6 yüz müş
canım eddaaacımmmmm
çok saol kuzum benim...inşallah o günler çok yakında biliyorum...ama işte bazı zamanlar daha bi ayyuka çıkıyor...canım benim senin oğluşun da o kadar çok hoşuma gidiyor kibazen eşime benzetiyorum onu
denoz bak bu da biz . öndeki sen. senin sayende 1450. sayfaya doğru uçarken
dilca sen ne zaman böyle desen bana bişiler oluuyor topiğe giremiyorum yada giresim gelmiyor
diş sıkıntısı olabilir mi?
yavru kuş
şenin oğluşun olursa dünür olalım kız
evliliklerde erkek büyük olunca çok zengin olurlarmış
biliyo muydun
denoz bak bu da biz . öndeki sen. senin sayende 1450. sayfaya doğru uçarken
dilca maşallah de banasen ne zaman böyle desen ben topiğe giremiyorum. yada girmek istemeyecek durumlarda oluyorum uykusuzluktan ölüyorum şimdi ama gidip yatmıyorum. çalışınca oluyor yani
kız ay haksız mıyım
senin oğlan da uslu deil ay
valla hayranım
ben çalışsam yatağın yolunu zor bulurum
ondan kocam calışmaa diyoo
yatağın yolunu kolay buluym hemen uyumıym diye
benimde kimsem yok.tecrübemde yok.bizde bu durumda çok korkmuştuk
2 hafta öncesine kadar benim bebeğimde sürekli çığlık atıyordu.acısı yok, ağrısı yok,sesi kısılacak diye korktuk hatta.ne olduğunu anlamadık aç mı canımı yanıyor?! alakası yokmuşher sabah 5-6 arası uyanıyor.o saatlerde düşünün halimizi neyse azaldı.zaman geçtikçe dikkati başka şeylere kaydı.örneğin dilini ağzında çeviriyor, ellerini keşfediyor sürekli.eline alabildiği her şeyi ağzına götürmeye çalışıyor...bir tanıdığımız bu çığlıkları atarak bebeğin kendi sesini keşfettiğini ve çığlıkların konuşmanın ilk adımı olduğunu söylemişti.büyüyor bebişlerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?