2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam kızlarrrr çok mutluyummm lina kaka yaptıııı ya na manyak iş bu annelik kakaya da sevinilirmiymiş evet öyleymiş gerçekten

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

afiyet olsun gülüm artık her kabarttığında beni hatırlarsın

bizimkide yaptı bende mutluyum. hemde kayısı suyunu kaynatırken yaptı. kokusu etkiledi galiba genede içirdim biraz kayısı suyu. baya koyu kıvamlı ve çok yapmıştı

gözünaydın annecim senin de

ay çok şirinsin, bu arada bu itiraf aslında bir özgüven belirtisidir, tebrikler...

erva neye tepki verdi söyle biz de yapalım

desty ne gezdin be bugün

he valla biraz öyle oldu fotoları gördün di mi zilli :26:

süt sağanlar:

sizin pompalarınızda sizinle konuşuyor mu? benim pompa bana hep bişi diyor. şu an " ı am good" diyor mesela

annem sen iyi misin??

Kız. Zeynocuk benim keklerim kabarmiyo bu ara
Hele ver şu tarifi

cnm 1 su bardagi sekerle 3 yumurtayi kopurene kadar cirp. Sonra 1 su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı süt ve 3 su bardağı unu icine dok.
üzerine 1 paket kabartma tozu 1 paket de vanilin döküp hepsini iyice karıştır.. en sonda 1 kase rendelenmis havuc ve 1 cay bardagi kadar cevizi ekleyip son kezz karistir iyice..

kek kalibini bi guzel yagla.. dok icineee.. 170 C firinda 30 dk pisir hepsi buu sekerimmm

parayla ilgili bir konuda biyer den bisi beklediğim doğru
annemle kirhin oldugumuz da dogru.. arabamiz var onunla ilgili bi fiktim yok:44:
sisman kiza gelince onu bi dusunmem lazim adaylarim varr

canim agzinaa sağlıkkk
Is değişikliği ile ilgili bisi cikmamis mi falimdaaa
bi daaa baksanaaa

başından beri ama hep anlamlı şeyler söylüyor pompam

heee face den gördüm. artık kimsenin kaçışı yok

rezene gecmis olsun. Bu kuzular bu kazalarla buyuyecek

Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii

Eki Görüntüle 863553
Ayy masallah emekliyor sandim. Cok tatli olmus oglun

Ya allahim bana sabir ver ya rabbim bela ojycam olmicak kufur edicem olmicak biktim artik esimin ailesi yuzunden kavga etmekten ben yaa suan evi terkedesim var (((
Ne oldu ya bosver evi baarki dagitip kimseye prim verme. Esini seviyorsan kv falan duyma gorme muhatap olma

Canim hala bitmedi mi gaz olayiniz. Bizimki 10 gundur antibiyotikten dolayi boyuna kaka yapiyor. Bez maliyetimiz atti ya O yuzden sanirim gaz sorunu yoktu. Bugun ilaclari bitirdik bakalim yine gazdan aglayacak mi

Ben cok safim galiba. Bos musunuz dan nasil bir anlam cikiyomus :26:

oğlumun bezinden
totosundan -sırtından her yerinden benim saçım çıkıyor
Ben bazen tam yerken yakaliyorum rezene :18:

Benim sipa kv sarilip bana gelmedi. Oyun ediyodu ama kv oyle anlamadi pek mesud oldu

cnm ben de emziriyorum ama aralarda da
muhallebi, meyve, sebze püresi vermeye çalışıyorum
ama ne sıklıkla vereceğim??
2-3 saat bir şey yemediği oluyor normal sanırım dimi

Kuzum ne muhasebesii buuu akşam akşam :44:
hadi gell ozluyoss bakkk

bizimde gaz sıkıntımız devam ediyor hala.

boş musunu bende pek anlamamıştım. boşta mısın sevgilin var mı anlamında sanırım.

hayır bana böyle diyor kendi arkadaşına geçen ne dedi ay aslında anlatmasam mı

neyse anlatcam. bayramda bizim oğlan acaip huysuzdu, çok ağlamıştı. eşimle ikimiz zor başediyorduk. o arada eşimin arkadaşı aradı. eşim teli meşgule attı. çocuk az sakinleyince geri aradı. tabi çocuğu sakinleştirelim diye baya efor harcadık.

eşim nefes nefese. arkadaşnı aradı ve : buyur şimdi boşaldım dedi.

ben:

ee bana o kadar diosun sen niye öyle dedin dedim. şimdi müsait oldum desene. bide savunuyor kendini. arkadaşı öyle anlamazmış. ama nedense benim konuştuğum erkekler hep öyle anlıyor ona göre

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sabah rumeli hisarında kahvaltı ettik...sonra gittik beyoğlu saltta bir sergi gezdik...taksime 2 senedir gitmiyordum taksimi gezdik...arkasından manda batmazda kahve içtik...ki istanbulda en iyi türk kahvesi yapan yerdir benim için...sonra arkadaşımızın bebeğini sevmeye gittik ki hayatımda bu kadar sevimli güleç yüzlü bi çocuk görmedim...ama ne oldu en son yine ben evde ağlarken buldum kendimi...kızlar o kadar şanslısınız ki....hayatta hiçbirşey bebeğinizin yerini tutmuyor bunu bilin...elimde herşey var her türlü maddi manevi imkan var var ama hiçbiri kızımın yerini tutmuyor...bunu bilerek yaşayın ne olur.......

hadi edaaa- seyzen ve digerleri anlayan baksınnn

ben de istiyorum ya
bi ara ekliymmmmmmmmmmmmmmmmm

ya ben iki kere veriyorum günde canım
3 gün olayı olduğu için biliyosun yeni bişey denerken sabah saatleri secilmeli
bi 11-12 gibi veriyorum bi kahve fincanı
bide 4-5 gibi bi kahve fincanı
zaten henüz sadeece yığurt ve meyve bizde
bakalm dr kontromz var ne dicek dr umuz

Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii

Eki Görüntüle 863553

aaaa seni gördügüme sevindimm yoktun bayadırrr hoşgeldin

bak bak zeyno ağına yenileri düşürmek peşinde

oğlumun bezinden
totosundan -sırtından her yerinden benim saçım çıkıyor

aynen ve sacımın yüzde 25 i kaldı
kel kalır mıyım

ben ekmek verdim ya 2 kere
ekmek niyeymiş

Evet sadece yuzunde. Yere bi battaniye sermistim cok donuyolar ya artik bi de bir iki oyuncagi vardi yaninda onlari yuzune surunce olmustur dimiii? Alerji olsaydi butun vucudunda olurdu heralde dimi.:26:

o battaniye yapmıştır
ona yüzünü vuruyor ister istemez
onun deterjanıyla yıkanmayan herşey yapabilr demişti bizim dr

ne denir ki. sana sadece sarılabilirim şu an

Denozzz sayisali tutturursamm karşı daireni ben satin alcammm ona göre
hatta alt katini ve ust katini daaa
gözümün önünden ayirmamam lazım seniiii

bugunler unutulmayacak elbet amaaa gececekkk inan banaaa

Cok komikmis

Canim yaa tam oh ne ballisin diye yazacaktim kelimeler dondu kaldi Acini unutmak zor ama insallah bu acini hafifletecek minik bir suprizin olur cok yakinda

ysmc de maratona gitmiş. vay be o değil de hiç göbeği kalmamış ay nasıl yapıosunuz ya.

denoz
ben de sana sarılmak istedim
seni çok seviyoz be
bak bizimkiler sennkinin abileri ablaları olcek
merak etme azcık sabır
ee o zaman biz tecrübeli olcez
sen sorar durursun artık o öyle mi bu böyle mi
şunu nasıl yapayım
o günler yakın hiç merak etme
öpiyim miii
:127::127::127::127::127::127:

Yok sekerim is degisikligi falan goremedim hahaha kendimi iyice falci gibi hissettim:))))

Sen boyle yaziyorsunya icim ciz ediyor ne denir ne soylenir bilmiyorum okadar cok dua ediyorumki aklima geldikce sana insallah bu gunlerde gecicek seninde mis kokulun koynunda yaticak....

Geridonus

bu tahtima olann duskunlugun sende garip paranoyolar olusturmayaa başladı
pompa hic konuşur muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…