selam kızlarrrr çok mutluyummm lina kaka yaptıııı ya na manyak iş bu annelik kakaya da sevinilirmiymiş evet öyleymiş gerçekten
Destyy kulaklarin cinlasinnn
az once esim markete gitti geldii.. gelince yaa binada biri kek yapmış cok güzel kokuyor dedi...
bendee baktim cani cekmisss yaptim 2 dk da attim firinaaa
Yarim saat sonraaa cikardimm baya bi kabarmisss
Aklima desty geldii tabii gulumsuuyorum..
esim girdii mutfagaaaa ooff niye bu kadar kabarmis bu dediii
Çünkü o kabaran kek dedimm ama nasıl gülüyorum
Tabi benimki hic bisi anlamadı kekini aldi gecti iceriiii
bizimkide yaptı bende mutluyum. hemde kayısı suyunu kaynatırken yaptı. kokusu etkiledi galibagenede içirdim biraz kayısı suyu. baya koyu kıvamlı ve çok yapmıştı
yaaa ben burda bişi görmüyorumm
yoksa zaten görmememmi lazıım
bi itirafff
muhteşem üçlüüü şimdii sizii anlıyoruuuum
dün bunu yazarken 2000e yaklaştık sandımdııı
kociş bırakmadı nete girmeme
moralim bozuk yattıım
sonra sabah eşim pcyi getirip yatakta bakıyorduu
biden uyandııım yaa ben yaprak savuracaaam 2000.ci sayfada 1500ü kaçırdııım
2000de olmalıyııım dedim
sonraa eşim kkyı açtııı baktıım 1593
yaşasın yaprak savurabileceem daha 7 sayfa var dedimm
sonra eşime bi heyecanla 3 sazanları anlattım
baya bi güldü bende bilgisayara uzanıp bakayıım dedim
o sırada enseme bi tane patlattı dördüncü sazanda sensin dedi
ben hala anlamıyoruum
anaaam bi baktıım 1599dan sonra 1600müş
dalga geçiyor gün içerisinde daha saymayı bilmiyor diye
o utançla buraya hemen sanki takılıyorum gibi yapmak için yaprak savurduuum
ay çok utandııım
artık kendimi nasıl şartlandırmışsam
otu b.ku 2000 sanır oldum
Yoruldum yaa misafirlerim akşam gitti evi toparla ervayi uyut derken mahvoldum
Kızlar onemli bir şey söyleyeceğim
Gelen kadının. Oğlu otizmli
Asla tv izletme çok izlettim ben dedi
1 yaşından sonra. Belli oluyormuş
Bide çorbasıni bile güveç tencerede yapıyorum dedi
Eğitim çok önemliymis % 20ye düşmüş
Ervaya bir iki şey yaptı hemen tepki verdi çok. Şükür
desty ne gezdin be bugün
süt sağanlar:
sizin pompalarınızda sizinle konuşuyor mu? benim pompa bana hep bişi diyor. şu an " ı am good" diyor mesela
Kız. Zeynocuk benim keklerim kabarmiyo bu ara
Hele ver şu tarifi
Allahım sana şükürler olsun. Bugünleri de bana gösterdin. Yüreğimdekini biliyordun karşıma çıkardın. Çok şükür. Çoook mesudum. Kızım kayınvalidemi yabancıladı, dudaklarını bükerek ağlayıp beni istedi.:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
Evetttt oncelikle sana kabaran biseyler var
Arabaniz varmi bilmiuorum ama arabayla ilgili bir alacak verecek mevzusu var yakin cevrendende bir hamile haberi var ... aile icinde sikintilarin var annen yada baban olabilir bir sogukluk var sanki yada kirginlik.... bide yakininda kilolu bir kiz arkadasin var ona diikkat cok yakin zamanda onun yuzunden bi olay patlak verwbilir:26:u 11 gun sonra biryerden bekledin bi haber ki sanirim parayla ilgili sonuca baglaniyoeger salladiklarimdan tutan varsa soyleyiver sekerim
gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsun gülüm artık her kabarttığında beni hatırlarsın
gözünaydın annecim senin de
ay çok şirinsin, bu arada bu itiraf aslında bir özgüven belirtisidir, tebrikler...
erva neye tepki verdi söyle biz de yapalım
he valla biraz öyle oldu fotoları gördün di mi zilli :26:
annem sen iyi misin??
Ayy masallah emekliyor sandim. Cok tatli olmus oglunBiraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii
Eki Görüntüle 863553
Ne oldu ya bosver evi baarki dagitip kimseye prim verme. Esini seviyorsan kv falan duyma gorme muhatap olmaYa allahim bana sabir ver ya rabbim bela ojycam olmicak kufur edicem olmicak biktim artik esimin ailesi yuzunden kavga etmekten ben yaa suan evi terkedesim var(((
Canim hala bitmedi mi gaz olayiniz. Bizimki 10 gundur antibiyotikten dolayi boyuna kaka yapiyor. Bez maliyetimiz atti yaKizlarrr bende geldim..ya anlatamam size nasil zor gunler geçirdim kolik oğlumla ve hala devam ediyor...korayin en uzun uykusu yarim saat ne yazikki..sizleri ozlemisim gecmisi okuyamiorm umarim herkes iyisdir hele bebisler..bu gunleri gorvekmiydik ya saka gibi sanki dun cinsiyet konusuyordukk
Ben cok safim galiba. Bos musunuz dan nasil bir anlam cikiyomus :26:evet erkekler hep kötü anlama çekiyor. bi kere bi kasiyere boşmusunuz dedim eşimden uzun zuun erkeklerin anlayışı konusunda ders aldım. boş musun dersem yanlış anlarmış o anlamlara gelcek şeyler söylememeliymişim ıvır zıvır. sinir oluyorum böyle şeylere
Ben bazen tam yerken yakaliyorum rezene :18:oğlumun bezinden
totosundan -sırtından her yerinden benim saçım çıkıyor
Benim sipa kv sarilip bana gelmedi. Oyun ediyodu ama kv oyle anlamadi pek mesud olduAllahım sana şükürler olsun. Bugünleri de bana gösterdin. Yüreğimdekini biliyordun karşıma çıkardın. Çok şükür. Çoook mesudum. Kızım kayınvalidemi yabancıladı, dudaklarını bükerek ağlayıp beni istedi.:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
Normal emzirmek manasinda mi soruyosun canim ben 2-3 saatte bir emziriyorum ama ek gidaya basladik biraz biraz sadece tattirmak amacli oldugu icin simdilik sabah elma aksam armut vermeye calisiyom ama bazen aksatuyorum o zaman aksam 3-4 saat arayla veriyorum
rezene gecmis olsun. Bu kuzular bu kazalarla buyuyecek
Ayy masallah emekliyor sandim. Cok tatli olmus oglun
Ne oldu ya bosver evi baarki dagitip kimseye prim verme. Esini seviyorsan kv falan duyma gorme muhatap olma
Canim hala bitmedi mi gaz olayiniz. Bizimki 10 gundur antibiyotikten dolayi boyuna kaka yapiyor. Bez maliyetimiz atti yaO yuzden sanirim gaz sorunu yoktu. Bugun ilaclari bitirdik bakalim yine gazdan aglayacak mi
Ben cok safim galiba. Bos musunuz dan nasil bir anlam cikiyomus :26:
Ben bazen tam yerken yakaliyorum rezene :18:
Benim sipa kv sarilip bana gelmedi. Oyun ediyodu ama kv oyle anlamadi pek mesud oldu
cnm ben de emziriyorum ama aralarda da
muhallebi, meyve, sebze püresi vermeye çalışıyorum
ama ne sıklıkla vereceğim??
2-3 saat bir şey yemediği oluyor normal sanırım dimi
hadi edaaa- seyzen ve digerleri anlayan baksınnn
kızlar bu ek gıdalara başladık ya
ben şimdi kadar sıklıkla beslicem kızımı ayarlayamıyorum :44:
sizinkilerin beslenme sıklığı ne iki öğün arası kaç saat oluyo
zaten çok iştahlı değil kızım iyice acıkınca verim diyorum o zamanda
kaşığa tahammül edemiyo hemen memeye saldırıyo şaşırdım kaldım yafff
Biraz önce oglusu oyun halisina sirt üstü birakip camasir asmaya gittim belki bir 5-10 dk yoktum ben icer de halisiyla oynuyordur diye düsünürken döndügüm de buldugum tahmin edin neydiii
Eki Görüntüle 863553
aaaa seni gördügüme sevindimm yoktun bayadırrr hoşgeldin
oğlumun bezinden
totosundan -sırtından her yerinden benim saçım çıkıyor
Canım işte sabuna şampuana kadar dikkat et dedi
Sebamed bu konuda en güvenilirmis
Tv izletme dedi
Zaten bu hastalık vucutta aşırı Metal birikimi demekmis
1 yaşına kadar. Şeker tattirma ekmek. Verme dedi
Sadece zeytinyağı kullan bebek için. Dedi
Evet sadece yuzunde. Yere bi battaniye sermistim cok donuyolar ya artik bi de bir iki oyuncagi vardi yaninda onlari yuzune surunce olmustur dimiii? Alerji olsaydi butun vucudunda olurdu heralde dimi.:26:
bu sabah rumeli hisarında kahvaltı ettik...sonra gittik beyoğlu saltta bir sergi gezdik...taksime 2 senedir gitmiyordum taksimi gezdik...arkasından manda batmazda kahve içtik...ki istanbulda en iyi türk kahvesi yapan yerdir benim için...sonra arkadaşımızın bebeğini sevmeye gittik ki hayatımda bu kadar sevimli güleç yüzlü bi çocuk görmedim...ama ne oldu en son yine ben evde ağlarken buldum kendimi...kızlar o kadar şanslısınız ki....hayatta hiçbirşey bebeğinizin yerini tutmuyor bunu bilin...elimde herşey var her türlü maddi manevi imkan var var ama hiçbiri kızımın yerini tutmuyor...bunu bilerek yaşayın ne olur.......
bu sabah rumeli hisarında kahvaltı ettik...sonra gittik beyoğlu saltta bir sergi gezdik...taksime 2 senedir gitmiyordum taksimi gezdik...arkasından manda batmazda kahve içtik...ki istanbulda en iyi türk kahvesi yapan yerdir benim için...sonra arkadaşımızın bebeğini sevmeye gittik ki hayatımda bu kadar sevimli güleç yüzlü bi çocuk görmedim...ama ne oldu en son yine ben evde ağlarken buldum kendimi...kızlar o kadar şanslısınız ki....hayatta hiçbirşey bebeğinizin yerini tutmuyor bunu bilin...elimde herşey var her türlü maddi manevi imkan var var ama hiçbiri kızımın yerini tutmuyor...bunu bilerek yaşayın ne olur.......
Kuzum ne muhasebesii buuu akşam akşam :44:
hadi gell ozluyoss bakkk
bizimde gaz sıkıntımız devam ediyor hala.
boş musunu bende pek anlamamıştım. boşta mısın sevgilin var mı anlamında sanırım.
hayır bana böyle diyor kendi arkadaşına geçen ne dediay aslında anlatmasam mı
neyse anlatcam. bayramda bizim oğlan acaip huysuzdu, çok ağlamıştı. eşimle ikimiz zor başediyorduk. o arada eşimin arkadaşı aradı. eşim teli meşgule attı. çocuk az sakinleyince geri aradı. tabi çocuğu sakinleştirelim diye baya efor harcadık.
eşim nefes nefese. arkadaşnı aradı ve : buyur şimdi boşaldım dedi.
ben:
ee bana o kadar diosun sen niye öyle dedin dedim. şimdi müsait oldum desene. bide savunuyor kendini. arkadaşı öyle anlamazmış. ama nedense benim konuştuğum erkekler hep öyle anlıyor ona göre
Canim yaa tam oh ne ballisin diye yazacaktim kelimeler dondu kaldibu sabah rumeli hisarında kahvaltı ettik...sonra gittik beyoğlu saltta bir sergi gezdik...taksime 2 senedir gitmiyordum taksimi gezdik...arkasından manda batmazda kahve içtik...ki istanbulda en iyi türk kahvesi yapan yerdir benim için...sonra arkadaşımızın bebeğini sevmeye gittik ki hayatımda bu kadar sevimli güleç yüzlü bi çocuk görmedim...ama ne oldu en son yine ben evde ağlarken buldum kendimi...kızlar o kadar şanslısınız ki....hayatta hiçbirşey bebeğinizin yerini tutmuyor bunu bilin...elimde herşey var her türlü maddi manevi imkan var var ama hiçbiri kızımın yerini tutmuyor...bunu bilerek yaşayın ne olur.......
Yok sekerim is degisikligi falan goremedim hahaha kendimi iyice falci gibi hissettim:))))cnm 1 su bardagi sekerle 3 yumurtayi kopurene kadar cirp. Sonra 1 su bardağı zeytinyağı 1 su bardağı süt ve 3 su bardağı unu icine dok.
üzerine 1 paket kabartma tozu 1 paket de vanilin döküp hepsini iyice karıştır.. en sonda 1 kase rendelenmis havuc ve 1 cay bardagi kadar cevizi ekleyip son kezz karistir iyice..
kek kalibini bi guzel yagla.. dok icineee.. 170 C firinda 30 dk pisir hepsi buu sekerimmm
parayla ilgili bir konuda biyer den bisi beklediğim doğru
annemle kirhin oldugumuz da dogru.. arabamiz var onunla ilgili bi fiktim yok:44:
sisman kiza gelince onu bi dusunmem lazim adaylarim varr
canim agzinaa sağlıkkk
Is değişikliği ile ilgili bisi cikmamis mi falimdaaa
bi daaa baksanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?