dilca maşallah de banasen ne zaman böyle desen ben topiğe giremiyorum. yada girmek istemeyecek durumlarda oluyorum uykusuzluktan ölüyorum şimdi ama gidip yatmıyorum. çalışınca oluyor yani
tabiki döneceksin canım benim hep beraber yapacağız bunu daha önce yaptık yine yaparız sen ne zaman istersen biz daima seninleyizbak biz birbirimizi hiç tanımadan yüzlerimizi bile görmeden böyle sıkı bağlar kurduk üzüntülerimize sevinçlerimize ortak olduk ne mutlu bize tabiki kıskanılacaktı oldu da hep öyle olmaz mı zaten hayatın acı gerçekleri bunlar iyi insanlar olduğu gibi maalesef kötü olanları da var ben hep öyle dua ediyorum artık allahım sen beni iyi insanlarla karşılaştır diye .... inşallah hep iyi insanlarla karşılaşırız.....
birinde de ben oturabilirim dimi lütfen ama lütfeeeeeen
denoz bak bu da biz . öndeki sen. senin sayende 1450. sayfaya doğru uçarken
yavru kuş
şenin oğluşun olursa dünür olalım kız
evliliklerde erkek büyük olunca çok zengin olurlarmış
biliyo muydun
ya zaten uslu değil diye giriyorumbütün gün peşinde koş koş. zihnimin ruhumun vb şeylerimin de dinlenmeye ihtiyacı var. burda dinleniyorum
hem bak sende başka bişilere vakit buluyormuşsun. ben oraya vakit harcamıyorum
sen düzenleyene kadar ben alıntı yaptımm
niye siliyon bakim
giremem diye korkuyon dimi
korma sen topiğe gir diye o kdar çok kişi dua eder ki
sensiz neyleriiizzz
ahhh canım melinnazımmmmmm
biliyorum benimle olduğunuzu...ahhh allahım sizi minoşlarınıza bağışlasın minnoşlarınızı da size....
biz burda koca bir aile olduk
ahahaaahaaa valla bizim üçlemelerimiz kadar komik gelmiyor zaten hiçbirşey
bizim sayemizde de topiğe bayaa bi malzeme çıktı zaten
valla olurum kuzum senle dünür her türlü...ben seni çok seviyom çünküüüüüü
ama o kız büyük olunca oluyordu
ki benim bi oğluşum olursa ona uyuyor ve senle direk dünür olurum şekerparemmmmmmm
neden
kocam alamanyalardaydı 10 gündür
hasret kaldık kiii
yakin zamanda allah izin verirse kutlama yapicaz sana :))))Canim benim oglusum ne bana ne babasina benziyor ben antalyada full almanlarla dolu otelde hamile kaldim onlara cok baktim sanirim cunku bizim ailede kimseye benzemiyorcanım eddaaacımmmmm
çok saol kuzum benim...inşallah o günler çok yakında biliyorum...ama işte bazı zamanlar daha bi ayyuka çıkıyor...canım benim senin oğluşun da o kadar çok hoşuma gidiyor kibazen eşime benzetiyorum onu
neden sorusu bana mı :)
canım çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin ama ben kumralım ojeler sürekli kırmızıdır benim ama saç genelde tepede koca bir topuz iki çocuk sil süpür ütü bulaşık oğlanın dersi falan kokoşluğa pek fırsat kalmadıeslem bu sensin
karşılıklı bi ihmal ama
olmuş mu yükleyebildik mi acaba :44:
denoz teyzemize gelssiinnn
melinnaz
kusumm sen emrettt istemekde neeee
Ust katında emirle lina oturur. .
karsi dairede ben.. alt katinda da senn
yada denozu bi alt kata indirip biz karsi karsii otururuzzz
Ben ihmal etsem o etmiyorevet
kocanı ihmal mi ediyosunnn
çookkk tattlııı
olsun zengin olmasınlar ay
bizim gönlümüz zengin
neylemişim dünya malını
tamam sözü aldık
oğlan olursa dünürüz kızımı eklym mi bitane sırf senin için bak
hiç eklemmiştim
gelinini gör bi
anam bi de kız oluyomuş
o zaman da kardeş olsunlar napalım
yakin zamanda allah izin verirse kutlama yapicaz sana :))))Canim benim oglusum ne bana ne babasina benziyor ben antalyada full almanlarla dolu otelde hamile kaldim onlara cok baktim sanirim cunku bizim ailede kimseye benzemiyor))) insallah dahada guzeli senin olur kizin sana oglunda babaya benzesin ozaman:)))bi ara sanada bi fal bakalim da ketyfin yerine gelsin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?