Merhaba, istediğin için aile hekimini değiştirebiliyor musun? Ayrıca takibi nasıl yapıyor, sonuç olarak ultrason kullanmıyorlar. Ben hala içime sinen bir doktor bulamadım daBilg verirsen sevinirim.
ankaralılar sizden doktor tavsiyesi bekliyorum
aile hekimini istediğin zaman değiştireblirsin canım. Ağırlık takibi falan yapıyorlar,kimi idrar kan testi yapıyor ama en önemlisi aşılarını onlar takip ediyor Tetanoz aşısı var belli zamanlarda yapılması gereken.
benim doktorum hiç bi bitki çayını yasaklamadı abartmadığın sürece hiç bişey olmaz dedi.. ki yasaklayan doktorlar bile ıhlamura izin veriyor gönül rahatlığıyla içebilirsin bence..
diş doktoruna düşük tehliken yoksa istediğin zman gidebilirsiniz 1 ay önce dolgu bile yaptırdım ben..hem diş doktorum hem jinekologum sakıncası olmadığını söledi.. her türlü tedavi yapılabiliyormuş hamileyken..
Ihlamur konusunda haklı olabilirsin ama dişle ilgili uyuşturdukları için doktorum 3 ay bitmesini bekle demişti.Sana bişey olmamış ama doktora danışılması gereken bişey diye düşünüyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...103659-ankarada-iyi-kadin-dogum-uzmani-8.html
burayı bi incele canım belki işine yarar
sanırım benim de uzun süre aç kalmaktan kaynaklanan bir çıkartmaydı.Benim çok şiddetli bulantım 1 hafta sürdü geçti. 2-3 günde 1 çıkartıyorum yine ama sabahları çok uzun süre aç kalınca oluyor. Pazar sabahı güzel bir kahvaltı hazırlayalım diye eşimle girdik mutfağa, Ivırıydı zıvırıydı derken uzun sürdü biraz ve ben çıkartıcam derken ruhumu teslim ediyordum, çok kötüydü.
biz geldik hanımlar herkese merhaba:)
umarım herkes iyidir miğde bulantılarınız biraz olsun hafiflemiştir.
bizde doktor kontrolümüzden geldik, bizim ufaklığı gördük maşallah hiç yerinde sabit durmadı bir o yana bir bu yana dolanı durdu çok hareketliydi, doğru düzgün fotoğrfnı bile çekemedi doktorumuzbugün 12+0 ız günüyle orantılı gidiyoruz boyumuzda 5 cm olmuş
cinsiyete gelince şu anda birşey belli olmaz oluşma aşamasında dedi, eşimle bizde baya baskı yaptık bir yorumunuz vardır illaki dedik görünmüştür birşeyler
oda dayanamadı kesin ve net olarak düşünmeyin ama bana göre şu anda Erkeğe benzettim dedi kesin sonuç haftaya pazartesi 2li testimiz var o zamana net olabilir dedi.
tabi çok ama çok kız isteyen eşim öğrendiği anda suratı bir değişti hala kabul etmiyor kendisi kızım o benim diyebende onun sayesinde inanamadım kesin olarak ailemize birşey söylemedim hatta ihtimalini bile
ve buda net olarak tek yan pozumuz diğerleri hep karışık
nub teorisinden anlayan arkadaşlar siz neye benzettiniz yorumlarınız nedir
Eki Görüntüle 550749
Bende ilk gün içmedim ıhlamur bitki çayı dedim ama değilmiş, ballı karabiberli ıhlamur iç tatlım,
greyfurt portakal mandalina ve limon sık bunları bardak bardak iç :)
balla bir limonu karıştır onu iç..
Ben sürekli böyle yaptım ve sürekli yatıp uyudum.
2 günde o yoğunluğu geçti.
Çok geçmiş olsun, ıhlamurdan korkma..
Kızlar bana yardımcı olun size fikir danışmak istiyorum benim doktorum ankara fatihte aslında iyi bir doktor ama soğuk cevap vermşiyor seni sainleştirmiyor söylüyceğini söylüyor başkada birşey dinlemiyor idrar tahlili yapmadı mesela bana dert oldu aradım unuttum tiklemeyi insanlık halioalabilir bir ay sonra kontrole geldiğinde yaparız hatırlat dedi ya ne bilim ne yapacağımı bilmiyorum
Benim dr, bir çok arkadaşımında doktoru olduğu için, 12-13. haftada "kesin değil,hazırlık yapmayın ama kız ya da erkek gibi gördüm" diyor,hepsi de şimdiye kadarda tuttu ama kesin bilgi için 4-5 ayı beklemek gerekir.
Ben henüz inanmıyorum hamile olduğuma arkadaşlar, öğle tatilinde bebek mağazasına gittim hiç bakasım gelmiyor bebek kiyafetidir,oyuncağıdır,bi oyuncağın yanından geçiodum oyuncak bebek konuştu: "anneciğim seni çok seviyorum" dedi. oyuncağa baktım düşündüm şu anda duygulanmam mı gerekir diye ama yok duygulanmadım:)
Merhaba, istediğin için aile hekimini değiştirebiliyor musun? Ayrıca takibi nasıl yapıyor, sonuç olarak ultrason kullanmıyorlar. Ben hala içime sinen bir doktor bulamadım daBilg verirsen sevinirim.
benim doktorum hiç bi bitki çayını yasaklamadı abartmadığın sürece hiç bişey olmaz dedi.. ki yasaklayan doktorlar bile ıhlamura izin veriyor gönül rahatlığıyla içebilirsin bence..
diş doktoruna düşük tehliken yoksa istediğin zman gidebilirsiniz 1 ay önce dolgu bile yaptırdım ben..hem diş doktorum hem jinekologum sakıncası olmadığını söledi.. her türlü tedavi yapılabiliyormuş hamileyken..
Ihlamur konusunda haklı olabilirsin ama dişle ilgili uyuşturdukları için doktorum 3 ay bitmesini bekle demişti.Sana bişey olmamış ama doktora danışılması gereken bişey diye düşünüyorum..
bende zaten doktora danışmayın kesin gidin bana bişey olmadı size de olmaz demedim, benim doktorumun sölediklerini söledim herkesin doktoru hastasının durumuna göre en doğru kararı verir neticede..
güzel anne adayları facede grup kuralım orada paylaşımlar yapalım diyorum ne dersiniz?
Kızlar bana yardımcı olun size fikir danışmak istiyorum benim doktorum ankara fatihte aslında iyi bir doktor ama soğuk cevap vermşiyor seni sainleştirmiyor söylüyceğini söylüyor başkada birşey dinlemiyor idrar tahlili yapmadı mesela bana dert oldu aradım unuttum tiklemeyi insanlık halioalabilir bir ay sonra kontrole geldiğinde yaparız hatırlat dedi ya ne bilim ne yapacağımı bilmiyorum
hemen hemen herkes mıde bulantısı yasıyor su yukardakı cnsıyet testıne cogunluk erkek ısaretlemıs benım mıde bulantım olmadı hıc ben erkek dıye dusunuyorum.acaba bulantısı olmayıp kız olan varmıdır kı.bende kız ıstıyorum tabı oncelıkle saglıklı hayırlısını dılerımde.gonlumdekı kız.
erken değil mi? facede grup olursa burası yavaşlar ve yeni gelenler daha dışarda kalır şöyle bikaç ay sonra yapılsa daha iyi değil mi?
kocaman görünüyor maşallahve evet netteki ultrason fotolarına göre erkeğe benziyo..
benim hiç bulantım olmadı ve hatta sık sık da bu konu yüzünden panik oldum acaba bebek iyi mi bişey oldu mu diye ve kız oldu sonuçta
sa tarafta cnmsağda mı solda mı ?
çok geçmiş olsun cnm inşallah bidaha aynısını yaşamazsınselam herkese 10 gundur hıc gırmemıstım..malesef benımde kanmam oldu hastanede yattımsımdı cok sukur ıyıyız.ılaclara devam
çok kişi ekelemiş cnm şimdi birazdan hepinize msj atar öğrenirim kim olduğunuzu.Seldacim ekledim ben seni adimdan tanimissindir heralde ama diger arkadaslarin profil resimlerini bilemedigim icin eklemedim :)
tabiki ekleyebilirsin isteyen herkes eklesin beni kızlar sormanıza hiç gerek yok seve seveekleyebilirmiyim sizleriii benim face dışardan aramalara kapalı da ondan ....
ben de atmıştım cnm ona msj dediğin gibi yardımcı olamıyor ama ben takmıyorum artık ne olabilri ki bi sorun yaratacağını sanyorum.bundan sonra isimlerimizi söylemezsek hç bşy olmaz bence.sen de takma boşver amaaan milletin işi gücü yok da kk ya gelip bizim gerçek isimlerimizi bulup onla mı uğraşacak.hadi oldu diyelim face de isim değiştiririz olur biter boşverBenim profilimde kucağımda bebek var yüzüm görünmüyor :) Buarada şimdiye kadar 2 editöre msj attım ama makarakukara yardım edemiyor yetkim var ama yasak diyor
ahahaaaa totem yapmış cnm senin anneay kızlar çok komik bişi oldu
annemlerdeyim ya ben şimdi, yatak odasında tv izliyoruz annemle, annem de uzanıyodu oturmuş yatağa bişi konuşuyoruz.
"N.. senin kızın olacak" dedi. Nerden çıktı dedim.
çaktırmadan kafana yuz attım diyo, ilk burnuna dokunursan erkek ağzına dokunursan kızın oluyomuş dedi, ben de tam o sırada üst dudağımdan deri parçacığı kopartmaya çalışıyodum
annem yaahurafe bu diyorum, göreceksinnn diyo
cnm ben o gün uğraştım yazdığım msjı silebilmek için ama sadece bitanesi silindi.benim de adım var orda sorun çıkmaz bence dert etmeyelim.bu arada sana sormadan ismini paylaştğım için özür dilerim bi an aklıma gelmedi işte kusura bakama diğer arkadaşlar da kusura bakmasın ama içiniz rahat olsun ben sorun olacağnı sanmıyorum.bi arıza çıkcak olsa facede isimlerimize kadar herbişeyimiz var fotoğraflar da dahil orda çoktan bi arıza çıkardı, facemize bu zamöana kadar giren çıkam milyonlarca kişiden bi arıza çıkmadığına göre sorun olmaz ama biz bundan sonra dikkat edip isimlerimizi kullanmayalım burda.benim adımı özelden paylaşsak olurmu acaba seldacım yazdığın mesajı silebilirmisin acaba mümkünse
bulantısı olan bir arkadaşımın oğlu, bulantısı olmayan başka arkadaşımda kıza hamile :)
Benimde çin takviminde erkek ama kız geçiyor içimden
Saçlarım benim aynı ya bir değişiklik yok..
bende ilk başladığım doktor için aynı şeyi diyodum ilk gittiğimde bi rahatsızlığım warmı belki tansiyonum var belki aids im hiçbişey sormadı folik asit vermedi 3-4 kere gittim ama doktor bakıyodum şimdi özel muayenehanesi olan bi doktor var bulunduğum yerde ona gidiyorum ona giden birkaç kişiden duymuştum sırf kıyaslama yapmak için bi kere gidicem dedim ama dağlar kadar fark olduğunu anladım çok memnunum şimdi doktorumdan sormadığım herşeyi söylüyo kesinlikle doktorunu değiştirmelisin bence
erken aslında ama buradan takip zor oluyor diye yine yeni gelenlerde davet edilir kk dan da vazgeçmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?