bak buna sevındım bu ıkıncı hamılelıkmı senın evladına uzun omur dılerım.demek sen tıbbı yanılttın :) bende yanıltırımda bır kız bebeısım olur.
off super yaa 2 hafta sonra demekki biizm de belli olabilecek. Bizim de cinsiyet konusunda aile icinde ciddi gerginlikler var. Ben hep erkek cocuk isterdim hamile kalmadan, hatta ruyalarımda bile erkek cocuk goruyorum, hamile kaldıgımı ogrenince hep aklımdan erkek gecirdim. Gecen annemler sordu ne hissediorsun die, dedim erkek- hepsi birden annem babam kardesım aaa erkek olmasın, yok kız daha iyi kızı olan sanslı olur, erkek isteme kız iste dediler. Tabii hic biri erkek cocuk buyutmemis diyorlarki kız hayırlı olur sanabakar, kendimize bakıcı yetistiryoruz sankı. Allahtan esim yoktu yanımda, o boyle konusmalara cok kızıyor. Ne olursa olsun saglıklı olsun diyenlerden en ufak bir renk vermiyor, hem ben uzulmeyım hem de beklenti olusmasın diye. Ben de kızdım annemlere ya erkek olursa onu sevmeyecek misiniz diye, yok ne alakası var ama gonlumuzden gecen bu diyorlar. Dedim benim gonlumden gecen onemli, siz bir sey demeyın simdi, kapatalım bu konuyu dedim kestirdim attım. Sırf bu cinsiyet muhabbetıne girmemek icin is yerinde kimseye hamileyim demedim. Nasılsa bulantım yorgunlugum kilo almam yokken soylemiyorum cinsiyet belli olunca soylicem boylece kız mı istiyorsun erkek mi ay kız olsun yok erkek olsun muhabbetını atlatmıs olacagım.
cinsiyete gelince şu anda birşey belli olmaz oluşma aşamasında dedi, eşimle bizde baya baskı yaptık bir yorumunuz vardır illaki dedik görünmüştür birşeyler
oda dayanamadı kesin ve net olarak düşünmeyin ama bana göre şu anda Erkeğe benzettim dedi kesin sonuç haftaya pazartesi 2li testimiz var o zamana net olabilir dedi.
tabi çok ama çok kız isteyen eşim öğrendiği anda suratı bir değişti hala kabul etmiyor kendisi kızım o benim diyebende onun sayesinde inanamadım kesin olarak ailemize birşey söylemedim hatta ihtimalini bile
Öyle olmuyo canım ya başka platforma geçince burası ölüyor
biz geldik hanımlar herkese merhaba:)
umarım herkes iyidir miğde bulantılarınız biraz olsun hafiflemiştir.
bizde doktor kontrolümüzden geldik, bizim ufaklığı gördük maşallah hiç yerinde sabit durmadı bir o yana bir bu yana dolanı durdu çok hareketliydi, doğru düzgün fotoğrfnı bile çekemedi doktorumuzbugün 12+0 ız günüyle orantılı gidiyoruz boyumuzda 5 cm olmuş
cinsiyete gelince şu anda birşey belli olmaz oluşma aşamasında dedi, eşimle bizde baya baskı yaptık bir yorumunuz vardır illaki dedik görünmüştür birşeyler
oda dayanamadı kesin ve net olarak düşünmeyin ama bana göre şu anda Erkeğe benzettim dedi kesin sonuç haftaya pazartesi 2li testimiz var o zamana net olabilir dedi.
tabi çok ama çok kız isteyen eşim öğrendiği anda suratı bir değişti hala kabul etmiyor kendisi kızım o benim diyebende onun sayesinde inanamadım kesin olarak ailemize birşey söylemedim hatta ihtimalini bile
ve buda net olarak tek yan pozumuz diğerleri hep karışık
nub teorisinden anlayan arkadaşlar siz neye benzettiniz yorumlarınız nedir
Eki Görüntüle 550749
off super yaa 2 hafta sonra demekki biizm de belli olabilecek. Bizim de cinsiyet konusunda aile icinde ciddi gerginlikler var. Ben hep erkek cocuk isterdim hamile kalmadan, hatta ruyalarımda bile erkek cocuk goruyorum, hamile kaldıgımı ogrenince hep aklımdan erkek gecirdim. Gecen annemler sordu ne hissediorsun die, dedim erkek- hepsi birden annem babam kardesım aaa erkek olmasın, yok kız daha iyi kızı olan sanslı olur, erkek isteme kız iste dediler. Tabii hic biri erkek cocuk buyutmemis diyorlarki kız hayırlı olur sanabakar, kendimize bakıcı yetistiryoruz sankı. Allahtan esim yoktu yanımda, o boyle konusmalara cok kızıyor. Ne olursa olsun saglıklı olsun diyenlerden en ufak bir renk vermiyor, hem ben uzulmeyım hem de beklenti olusmasın diye. Ben de kızdım annemlere ya erkek olursa onu sevmeyecek misiniz diye, yok ne alakası var ama gonlumuzden gecen bu diyorlar. Dedim benim gonlumden gecen onemli, siz bir sey demeyın simdi, kapatalım bu konuyu dedim kestirdim attım. Sırf bu cinsiyet muhabbetıne girmemek icin is yerinde kimseye hamileyim demedim. Nasılsa bulantım yorgunlugum kilo almam yokken soylemiyorum cinsiyet belli olunca soylicem boylece kız mı istiyorsun erkek mi ay kız olsun yok erkek olsun muhabbetını atlatmıs olacagım.
ben bu konu yüzünden geçen haftalarda iyice sinirim zıplamıştı çok gerilmiştim, kız erkek olsun değilde bizdede tahminler çok yormuştu beni insanlara önünü verince herkes bu sefer iyice azıtabiliyor hatta kesin şu olucak senin diye. ve bizde diğer sorun kimse eşimin gönlünün bi parçada olsa kızdan yana olduğuna inanmıyorlardı hani çok mu garip birşey imkansız mı herkes dalga geçer bir vaziyette yorum yapıyorlardı kimseye düşmez ama kendilerinde bu haddi gördüler bende az buçuk ta belli gibi olsada birşeyler kimseye heleki yorum yapan insanlara söylemek istemiyorum onların yüzünden bugünkü güzel şeylerin keyfini çıkaramadım hala stresteyim densiz bir laf ederlerse diye.
maşallah bebişineeee kocaman olmuşya benim kafama bişey takıldı aramızda 3 gün var takvime göre ama ben 10+5im sen nasıl 12+0 sın:44:
ya sağlık olsunda kılar sağl ocağı için hangi belegeler gerkli bileiniz var mı
maşşallah canım hepimizin bebişlerine, aaaa pardon canım evet ben niye öyle yazdım 11+0 ım yani 12 hafta içersindeyim evet aklımda 12. hafta diye diye öyle kaldı sanırım
ve şu anda dikkat ettim benim ultrasyn görüntülerin altında neden 12week2day yazıyor:44:
merhaba kızlar,
öncelikle herkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum
son iki haftadır ciddi bel ağrısı yaşıyorum. hamilelikten önce tüm gün temizlik yaptığımda belim ağrırdı şimdilerde bir şey yapmasam da gece yandan yana dönerken beni zorlayacak kadar ağrı oluyor.
bel ağrısı için henüz erken bir dönem değil mi
benim gibi ağrı çeken arkadaşlar var mı
tamam o zaman bir kaç ay sonra açılır açınca haber verin bak
benim hiç bulantım olmadı ve hatta sık sık da bu konu yüzünden panik oldum acaba bebek iyi mi bişey oldu mu diye ve kız oldu sonuçta
doktor bas ve popo mesafesını olcuyor crl denıyor buna sonra bu olcume gore ultrason bebegın tarıhını otomotık verıyor.muhtemelen yanlıs olcum benımkınıde yanlıs olctu bır hafta onden cıktı sonra bıda olctu son adet tarıhımı yazdı falan normal cıktı.ben haftamı ultrasona gore degıl son adet tarıhıme gore hesaplıyorum.bebegın gelısımı onde olabılır yada bebegın boyu uzun olabılır buna gore degısıyor cunku ultrason olcumlerı.
benim göğüs uçlarımla göbeğimden başka kaşınan yerim yok cnm o da büyümeden olsa gerek.ben henüz hareketini duymadım ama karnım çok gerildi ve kilo fazlam olmadan hamile kaldığım için doktorum sen artık duyarsın demişti bir iki gün önce.ya kızlarrrrr kaşıntısı olan varmı özellikle kollarım çok kaşınıyo kaşımaktan yara yaptım hamileleikten tabiki ama ilk hamileligimde böyle degildi..kaşıntı için bildiginiz hamillee4r için krem yada jel varmı.bide bebeginin hareketlerini hissedeniniz oldumu....
sorma kuzum ya ben de acayip korkuyorum kötü kötü senaryolar geliyo aklıma ama sonuçta ne yaparım hiç bilmiyorumya ben bu ikili testten korkuyorum ya :18::18:
senin rüyan yine güzelmiş cnm ya bize baksana abidik gubidik şeyler görüyoruz yok marsa gitmişim, yok salatalkların hepsini yedim diye hapse atılmışım, çizgi film karekterleriyle konuşmalar falanbir rüya gördüm uyanınca afalladım.Rüyamda ben ikili teste gitmişim hemşire beni ultrasona aldı annemde var odada hemşire dioki aaa snn dün doğum gününmüş nie gelmedin dio dün doğurman gerekiodu dio seni hemen sezaryene alalım dio ben ya daha 3 aylığım ne sezaryeni ne doğumu diorum ben normal doğurcam hem diorum.Hemşire kesiı biçio neyse beni ben bi erkek çocuk dünyaya getrmişim çocukta öyle tatlı ki bakmaya kıyamıorum gözümden sakınıorum kmselere göstermiorum yengemin 3 aylık oğlu var ondanda iri büyük bi bebek diolarki 3 aylık bebek nasıl bu kdr gelişir hayırlar olsun çocukta mavi gözlü diorum değişir rengi bizde renkli gözlü yok cam gibi bi mavisi var bebeğin gözlerinin.Neyse hastane çıkışı yapıp eve gelioruz emzircem ama sütüm gelmio göğüs uçlarım yok sol göğsümün ucu var bebek onu çekio ama 5 sn snra ağlıo süt gelmediği için üzülüorum ağlıorum yengeme diorum ki sen emzirir misin süt anası ol oğlumun bnm sütüm yok anne sütü alması gerek bebeğin emzirio bebek öyle keyiflenio ki uyandım eşime anlattım güldü yatakta ddm aşk görsen öyle güzel bi bebekti ki hepte içime erkek doğuo bu aralar çoğu kişi kızın olucak dio ama hayırlısı olsun yani kızlar burdan şunu çıkarıoruz böyle rüyaları hamişler çok görüo :) rabbim hepimize sağlıklar bebişler versin 2li testi burda herkes çok kafaya takmış sanırım ama niyeyse içim rahat bnm korkmorum bu zamana kdr çok korktum ya kese görülmezse ya bebek görülmezse ya kalbi atmazsa korku iyi değil iyi düşünün iyi olsun canlarım
ben de kz hissediyorum ama bu zamana kadar bana bir tane kız diyen çıkmadı.herkes erkek bu çocuk bak pipi görcen sen diyolarMerhaba herkese hayırlı pazarlar kızlar bende ilk hamileliğimde çok rahatım ama bunda sanki sürekli hasta gibiyim hiç bı is yapasım yok Çin takvimi de kız dıyo birde bı arkadasım 2013 kız senesiymis dedi oda hamile ve kızı olacak
çok geçmiş olsun cnm bidaha olmaz inşallah her ne kadar doktor bi tehlike arz etmiyor dese de bizim içimiz rahat edemiyo işte.benim de kanama olmuştu doktor kesenin etrafında kanamayı bırak en ufak bi zedelenme yada pıhtı göremedi.bazen şu kanamalar teşhis koyamayabiliyorlar.bebişimiz iyiyse sorun yok diye düşünmemiz lazım:112::129:herkese merhaba,
bu güzel pazar gününü acilde geçirmek zorunda kaldım( sabah 7 de tuvalete kalktım bi ne göreyim klozet kan
hemen eşimi kaldırdım doğru hastaneye. acile gittik sadece acil doktoru var. kadın doğuma nöbetçi olan doktor ancak 9.30 da geliyormuş. kendi dr umu aradım adam uykulu bi sesle açtı teli dedim kanamam var, endişelenme bol sıvı al ve yat dinlen dr gelince kontolünü yapsın. ve 9.30 da geldi dr kzuzucuklarıma baktı kalplerini dinletti. 2,5 cm olmuşlar. herşey normal dedi. peki kanama??? onun için bişi diyemedi. tekrar acile gönderdi 2 lt serum, bir iğne verdi. idrar ve kan tahlili yaptı. sonuçlar normal çıktı. hiçbişi anlamadım. biraz önce yine gittim tuvalete ve yine peçeteye kan geldi pembe. kızlar ne olabilir aynı sorunu yaşayan oldu mu??? yarın kendi dr umuma da gidicem.
canım ben de ne güzel geçti diyodum ama bi gün üyü bi gün kötü oluyorum galiba 13. hafta bitene kadar geçmiyo tam anlamıylaoyy gızlar gızlar yüreğim sızlarrrrrrrr...benim bu mide bulantılarım ne zaman gececek yavvvv..bu yaşıma kadar 5-6 kere istifra etmişimdir..maşallah hamilellik döneminde katladı da katladıı bu sayıııı...
sorma cnm ya ben de eşime anlattım "aşkım sen çok salatalık yiyosun ya acaba yememen lazım da bu bi msj mıydı" dedi adam yaNe yaratıcı rüyan varmış gözümden yaş geldi gülmekten dayanamadım eşime anlattım birlikte güldük
Ayy ben de kayınvalidemin bütün salatalıklarını yemiştim geçen gün o aklıma geldi bana da ceza keser mi
Sanırım ilk ben gidiyorum ikili teste salı günü sabahtan gidiyorum teste doktoru sıkıştırıcam bakalım söleyecek mi?:26: O söylemezse kendi doktoruma sonuclarla gidicem belki ondan öğrenebilirim.:18:
oy maşallah kuzuyaiyi akşamlarrr
ben dün bebişimin kalp atışını duydummmmeleğim gayet iyi 2 cm olmuş ellerinizden öper.
arzu tatlım listeye eklersin 10.11.2012 kalp atışı duyulduuu
slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor
herkese merhaba,
bu güzel pazar gününü acilde geçirmek zorunda kaldım( sabah 7 de tuvalete kalktım bi ne göreyim klozet kan
hemen eşimi kaldırdım doğru hastaneye. acile gittik sadece acil doktoru var. kadın doğuma nöbetçi olan doktor ancak 9.30 da geliyormuş. kendi dr umu aradım adam uykulu bi sesle açtı teli dedim kanamam var, endişelenme bol sıvı al ve yat dinlen dr gelince kontolünü yapsın. ve 9.30 da geldi dr kzuzucuklarıma baktı kalplerini dinletti. 2,5 cm olmuşlar. herşey normal dedi. peki kanama??? onun için bişi diyemedi. tekrar acile gönderdi 2 lt serum, bir iğne verdi. idrar ve kan tahlili yaptı. sonuçlar normal çıktı. hiçbişi anlamadım. biraz önce yine gittim tuvalete ve yine peçeteye kan geldi pembe. kızlar ne olabilir aynı sorunu yaşayan oldu mu??? yarın kendi dr umuma da gidicem.
Günaydın canlar dün akşam benden bir miktar kan geldi bir anda alt üst oldum sonra apar topar hastahaneye çok şükür iyiymiş bebeğim kalp atışını gördüm böyle pıt pıt allahıma şükürler olsun şimdi evde dinleniyorum dua edin ne olur.
aynen cnm oturup kalkarken benimde çok ağrıyor daha şimdiden ne bu ağrı bende anlamadım. sabahları düzeliyor sanki akşama doğru artıyor şimdiden böleyse bakalım hamileliğimizin sonlarına doğru ne olucak :18:merhaba kızlar,
öncelikle herkese iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum
son iki haftadır ciddi bel ağrısı yaşıyorum. hamilelikten önce tüm gün temizlik yaptığımda belim ağrırdı şimdilerde bir şey yapmasam da gece yandan yana dönerken beni zorlayacak kadar ağrı oluyor.
bel ağrısı için henüz erken bir dönem değil mi
benim gibi ağrı çeken arkadaşlar var mı
ooo tatlım ben 5 kilo aldım bile, doğrusu çok zayıftım ben 45 kilo ile başladım.. tüm kotlar pantolonlarımı kaldırdım kapanmıyor düğmeleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?