2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bak buna sevındım bu ıkıncı hamılelıkmı senın evladına uzun omur dılerım.demek sen tıbbı yanılttın :) bende yanıltırımda bır kız bebeısım olur.

ha ha saçma olmuş pardon başka sorunun altına başka cevap yazmışım düzelteyim: evet canım ikinci benim süpriz bebek

Son düzenleme:
off super yaa 2 hafta sonra demekki biizm de belli olabilecek. Bizim de cinsiyet konusunda aile icinde ciddi gerginlikler var. Ben hep erkek cocuk isterdim hamile kalmadan, hatta ruyalarımda bile erkek cocuk goruyorum, hamile kaldıgımı ogrenince hep aklımdan erkek gecirdim. Gecen annemler sordu ne hissediorsun die, dedim erkek- hepsi birden annem babam kardesım aaa erkek olmasın, yok kız daha iyi kızı olan sanslı olur, erkek isteme kız iste dediler. Tabii hic biri erkek cocuk buyutmemis diyorlarki kız hayırlı olur sanabakar, kendimize bakıcı yetistiryoruz sankı. Allahtan esim yoktu yanımda, o boyle konusmalara cok kızıyor. Ne olursa olsun saglıklı olsun diyenlerden en ufak bir renk vermiyor, hem ben uzulmeyım hem de beklenti olusmasın diye. Ben de kızdım annemlere ya erkek olursa onu sevmeyecek misiniz diye, yok ne alakası var ama gonlumuzden gecen bu diyorlar. Dedim benim gonlumden gecen onemli, siz bir sey demeyın simdi, kapatalım bu konuyu dedim kestirdim attım. Sırf bu cinsiyet muhabbetıne girmemek icin is yerinde kimseye hamileyim demedim. Nasılsa bulantım yorgunlugum kilo almam yokken soylemiyorum cinsiyet belli olunca soylicem boylece kız mı istiyorsun erkek mi ay kız olsun yok erkek olsun muhabbetını atlatmıs olacagım.

maşallah bebişineeee kocaman olmuş ya benim kafama bişey takıldı aramızda 3 gün var takvime göre ama ben 10+5im sen nasıl 12+0 sın:44:

ben bu konu yüzünden geçen haftalarda iyice sinirim zıplamıştı çok gerilmiştim, kız erkek olsun değilde bizdede tahminler çok yormuştu beni insanlara önünü verince herkes bu sefer iyice azıtabiliyor hatta kesin şu olucak senin diye. ve bizde diğer sorun kimse eşimin gönlünün bi parçada olsa kızdan yana olduğuna inanmıyorlardı hani çok mu garip birşey imkansız mı herkes dalga geçer bir vaziyette yorum yapıyorlardı kimseye düşmez ama kendilerinde bu haddi gördüler bende az buçuk ta belli gibi olsada birşeyler kimseye heleki yorum yapan insanlara söylemek istemiyorum onların yüzünden bugünkü güzel şeylerin keyfini çıkaramadım hala stresteyim densiz bir laf ederlerse diye.

ya sağlık olsunda kılar sağl ocağı için hangi belegeler gerkli bileiniz var mı

Muhtemelen sizler de bu sıra sürekli okuorsunuz, bloglar, makaleler, forumlar. hamilelik döneminde aslında hersey belirli. Onemli olan dogum oncesi ve sonrası diye dusunuyorum ve hic bilmediğim anneliğe en azından teorik olarak hazırlanmak icin kitaplar okumaya başladım. linkini verdiğim kitabı dogum yapmıs arkadaslarım cok onerdi, henuz cok basındayım ama paylasmak istedim: Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Kitap - Hepsiburada.com

maşallah bebişineeee kocaman olmuş ya benim kafama bişey takıldı aramızda 3 gün var takvime göre ama ben 10+5im sen nasıl 12+0 sın:44:

maşşallah canım hepimizin bebişlerine, aaaa pardon canım evet ben niye öyle yazdım 11+0 ım yani 12 hafta içersindeyim evet aklımda 12. hafta diye diye öyle kaldı sanırım
ve şu anda dikkat ettim benim ultrasyn görüntülerin altında neden 12week2day yazıyor:44:

doktor bas ve popo mesafesını olcuyor crl denıyor buna sonra bu olcume gore ultrason bebegın tarıhını otomotık verıyor.muhtemelen yanlıs olcum benımkınıde yanlıs olctu bır hafta onden cıktı sonra bıda olctu son adet tarıhımı yazdı falan normal cıktı.ben haftamı ultrasona gore degıl son adet tarıhıme gore hesaplıyorum.bebegın gelısımı onde olabılır yada bebegın boyu uzun olabılır buna gore degısıyor cunku ultrason olcumlerı.

Dediğin gibi ilerleyen haftalarda , ağırlaştığımızdan dolayı vücudun ağırlık merkezi bozuluyor ve bel ağrısı bazen kaçınılmaz oluyor..
belini yanlış kullanmış olabilirsin eğilip kalkarken.. dinlenince geçecektir muhtemelen

benim hiç bulantım olmadı ve hatta sık sık da bu konu yüzünden panik oldum acaba bebek iyi mi bişey oldu mu diye ve kız oldu sonuçta

bence bulantılarla cinsiyetin kesinlikle alakası yok artan hormonlar her kişide farklı tepkiler gösteriyo bence ilk hamileliğimde 5 ay mide bulantısı çektim herkess kız dedi oğlum oldu

benimde dediğin gibi son adet tarihini girdi ilk önce ona göre baktı her zaman orantılı gider zaten öndesin gibi birşey söylemedi zoraki ölçebildi boyunu çok hareketliydi, sanırım boy ölçümünden dolayı öyle çıktı, ama diğeri benim yanlışlığım 11+0 12.hftaya girdik:)

merhaba taze anne adayları :) umarım rahat bir gün geçiriyorsunuzdur..

pek giremiyorum okumaya çalışıyorum girdikçe ama pek vaktim olmuyor, yatarak geçiriyorum çoğu günü malesef.. çok merak ediyorum bende, cinsiyetini öğrenenler olmuş sanırım hayırlı olsun inş. doktorum bana ikili testten bahsetmedi kaçıncı hafta da yapılıyor.. cinsiyetini ne zaman öğrenirim acaba geçen hafta gittim doktora 1 ay sonra gel dedi..

benim göğüs uçlarımla göbeğimden başka kaşınan yerim yok cnm o da büyümeden olsa gerek.ben henüz hareketini duymadım ama karnım çok gerildi ve kilo fazlam olmadan hamile kaldığım için doktorum sen artık duyarsın demişti bir iki gün önce.
ya ben bu ikili testten korkuyorum ya :18::18:
sorma kuzum ya ben de acayip korkuyorum kötü kötü senaryolar geliyo aklıma ama sonuçta ne yaparım hiç bilmiyorum inşallah sağlıklı olduklarını öğreniriz hepimiz
senin rüyan yine güzelmiş cnm ya bize baksana abidik gubidik şeyler görüyoruz yok marsa gitmişim, yok salatalkların hepsini yedim diye hapse atılmışım, çizgi film karekterleriyle konuşmalar falan
ben de kz hissediyorum ama bu zamana kadar bana bir tane kız diyen çıkmadı.herkes erkek bu çocuk bak pipi görcen sen diyolarçin takviminde de erkek çıkıyo ama ona inanmadım pek çin malı nede olsa
çok geçmiş olsun cnm bidaha olmaz inşallah her ne kadar doktor bi tehlike arz etmiyor dese de bizim içimiz rahat edemiyo işte.benim de kanama olmuştu doktor kesenin etrafında kanamayı bırak en ufak bi zedelenme yada pıhtı göremedi.bazen şu kanamalar teşhis koyamayabiliyorlar.bebişimiz iyiyse sorun yok diye düşünmemiz lazım:112::129:
canım ben de ne güzel geçti diyodum ama bi gün üyü bi gün kötü oluyorum galiba 13. hafta bitene kadar geçmiyo tam anlamıyla
sorma cnm ya ben de eşime anlattım "aşkım sen çok salatalık yiyosun ya acaba yememen lazım da bu bi msj mıydı" dedi adam yacnm bu salı mı haftaya salı mı?benim de haftaya çarşamba.gün sayıyorum hem çok endişeli hem de çok heycanlıyım duygularım birbirine girdi.
iyi akşamlarrr

ben dün bebişimin kalp atışını duydummm meleğim gayet iyi 2 cm olmuş ellerinizden öper.
arzu tatlım listeye eklersin 10.11.2012 kalp atışı duyulduuu
oy maşallah kuzuyabüyüyolar artık

canım benim geçmiş olsun neyseki görmüşsün bebeklerini sağlıklı bi şekilde.kendi doktorundan geldikten sonra bizede haber ver olurmu cnm güzel haberlerini bekliyoruz.

geçmiş olsun cnm ama bende 3 lekelenmeden sonra tecrübe kazandım ve artık o kadar stres yapmıyorum forumda bile nerdeyse %60-70 mizde oldu lekelenme demekki çokda korkulucak bişey yok. Rabbim bebeklerimizi korusun.

aynen cnm oturup kalkarken benimde çok ağrıyor daha şimdiden ne bu ağrı bende anlamadım. sabahları düzeliyor sanki akşama doğru artıyor şimdiden böleyse bakalım hamileliğimizin sonlarına doğru ne olucak :18:

bende hep kız çocuğuna düşkündüm erkekleri çok sevemezmişim gibi geliyordu ama yeğenim olduktan sonra herşey değişti. erkek kız hiç farketmiyo kızlar teyze olarak bile onu o kadar sevdimki anlatamam. o benim aşkım ve o kadar özlüyorumkii

bide gerçekten bu hamilelikte neden hep kötü rüyalar görüyoruz anlamıyorum bu gece gördüğüm rüya gerçekten çok kötüydü anlatmak istemiyorum nolur nolmaz ama böle bi acı yaşamamıştım hayatımda o kadar gerçekciydiki ilk defa bu kadar sevindim rüya olduğunu anlayınca

ooo tatlım ben 5 kilo aldım bile, doğrusu çok zayıftım ben 45 kilo ile başladım.. tüm kotlar pantolonlarımı kaldırdım kapanmıyor düğmeleri..

bende 3 kilo almışım:122:
kotlarım dar eteklerim olmuyor
birde çalışıyorum ben dolap yenilemem gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…