2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

11-14 hafta arası yapılıyormuş

ya bide kızlar hala benim hiç karnım falan çıkmadı kilomda aynı sizinde öyle mi ister istemez tedirgin oluyorum onun için :26:

Aslında çok iyi bir yol izlemişsin iş yerine söylememe hussunda.Ben malesef söyledim ve şuan hem iş arkadaşlarımca hemde sosyal arkadaşlarımın yorumlarıyla bunaldımda bunaldım.Hatta şimdiden kızıma bir sürü talip var.Bu hiç hoşuma gitmiyor.Bu tür benzetmelerde.Bende kestirip atıyorum hatta kırıcı bile olabiliyorum..Şuan istediğim sadece sağlıklı ve hayırlı bir evlat.

slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor

ayy bende de aynı sorun var.Kapanıyor kapanmasına da bebeğe bir zararı olur diye elbiselerimi giymeye başladım.Birde hamile pantolonu aldım.Çoook rahat bişeymiş.Birde hamile çorabı diye birşey duydum.Bilmiyordum.Öğrendiğim iyi oldu.Kışın çok ihtiyaç duyucazz inşallah

Teşekkür ederim. Ben Üsküdar Bulgurlu'da oturuyorum. Doktor tavsiye edebilecek birileri var mıdır?

Ben Central Hospital'a gidiyorum benim doktorum Narter bey riskli gebelik uzmanı, doçent olduğu için fiyatı daha yüksek ama benim özel sigortam olduğu için rahatım.Yine o hastanede Fatma hocanın iyi olduğunu duydum.Onun dışında Çağıner hastanesinin kadın doğumuda iyiymiş fiyatlarıda uygun orda bir doktor araştırması yapabilirsin.

bir insanda hiç belirti olmaz mı yaaa bu nasıl hamilelik anlamadım gitti :) korkuyorum bebeğime bişey olacak die allah korusunda anlamadım gitti annemdede oluyormuş mide bulantısı felan bende tık yok yahu unutuyorum hamile olduğumu okadra yani

ya bide kızlar hala benim hiç karnım falan çıkmadı kilomda aynı sizinde öyle mi ister istemez tedirgin oluyorum onun için :26:

Naptın sen :) 11. haftada karın mı çıkar?..4. ayda yavaş yavaş belli oluyor ...Belki iç karnın geniştir, panik yok herşey normal ...

Doktorum 5. aya kadar hiç kilo almazsan ya da en fazla 1 kilo alırsan çok iyi olur demişti. bu açıdan bakarsak kilo almak için oldukca erken sanırım :)
ben de henüz hiç kilo almadım (şükür:) karnım da belli olmuyor dışarıdan. sanırım iç karnı geniş olanların daha geç belli oluyormuş göbeği

çıkmayabilir canım herkeste bir olmuyor bence çok erken daha kaç grlar ki zaten

Naptın sen :) 11. haftada karın mı çıkar?..4. ayda yavaş yavaş belli oluyor ...Belki iç karnın geniştir, panik yok herşey normal ...

ne bilim resimlerini koyan arkadaşlarımızın maşallahı var :) bide okudum şuan rahmimiz portakal büyüklüğünde falanmış diyorum nerde o portakal ben niye hissetmiyorum :) uzun süre görmeyince bebeğimi tedirginlikler başladı tabi bende :)

bende aldım eve çok rahat
hamile çorabıda görmedim hiç
birde tayt istiyorum kalınca

evet benimde iç karnım geniş zayıf biri olmama rağmen su içsem karnım şişerdi o yüzden alışık benim göbeğim demekki inip çıkmaya bu sayedede çok çatlamayız inşallah :)

yok canım çok hastası var ama farklı davranmıyo ya gayet iyi muayenehaneinde 3 boyutlu vrmış komşum sırf onun için gidiyomuş o da çok memnun
canım ya bu konudan en muzdarip olan benimdir yanlız başıma hareket edemiyodum bi ara şimdi biraz daha iyi diyorum eskşisine göre ama hhala inanılmaz br agrım var sonumuz nolcak bilmiyorum
benim erkeğe de uyuyo kıza nolcak şimdi
bana kız gibi geldi canım ya belki de öle hisettim nub teorisinde dik olursa erkek diyolar ya öle dimdik bişey yok gibi sanki

slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor
ben hiç kilo almadım canım ama benimde pantolonlarım olmuyo hafif bi göbek oldu
sıkıntı yapma canım benim arkadaşımın 4. ayı bitti benim karnım daha büyük onun ki dümdüz resmen

Bir çoğu kilo alıyor yada gazdan şişiyor heveslendikleri için biraz daha abartabiliyorlar, sen takılma onlara doktorun farklı bir durum görse bunu sana söyler zaten...Bazen burdan etkilenip merakımdan soru soruyorum.En son adamcağız derin bir nefes alıp nasıl düzelticez bu internetde yazılanları, kullaktan dolma şeyleri dedi ve bana internetden okuma dedi :) yalnızca 1 internet sitesi önerdi orda yalnızca ingilizce yazıyor isteyen olursa adresi verebilirim.

Bak alnız değilmişim..iki gündür nasıl bel ağrısı ile uyanıyorum ben de inan ( acaba çok uyuyorum,çok uyumaktan mı oluyor bilemedim..

Bak alnız değilmişim..iki gündür nasıl bel ağrısı ile uyanıyorum ben de inan ( acaba çok uyuyorum,çok uyumaktan mı oluyor bilemedim..

cok uyumaktan da olabilir ama sanırım hassaslaşıyoruz giderek.

ben iki gün önce sıcak su lastiğini koydum belime agrıyı geçiricem diye. hava da soguk malum, iyi geldi sandım önce sonra bel agrısı bel acımasına dönüştü ve ben eğilip dogrulamaz hale geldim. bir daha kendi bildiğime kesinlikle böyle bir şey yapmayacagım :/

benim ağrı genel olarak neden kaynaklanıyo bilmiyorum ama hamilelik döneminde eskisi gibi ev işi yapmak mümkün olayacak sanırım. parça parça yapmak gerekecek her şeyi, çok çabuk yoruluyorum

ben doktoruma adam gibi bişey soramıyorumki çok yoğun oluyo hemen bakıyo ultrasondan hızlı hızlı bişiler diyo gönderiyo bide güya özel hastane ee koskoca şehirde bitane özel olunca böle oluyo tabi bidahaki randevuma taa 2 hafta var nasıl geçicek bilmiyorum yaa

canım sıcak suyu beline ve karnına koyma ayaklarına koy koyarsan sıcak su kasları falan gevşetiyo ilk zamanlar tehlikeli bi durum yani sıcak sudan uzak durmak lazım

inşallah bidaha yaşamazsın aynı kabusu cnm allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…