2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sana

bugünki çorbamız da et suyuna brokoli,karnıbahar,kabak,balkabağı, bikaç tane bulgur, bi kaç tane de kırmızı mercimek attım :) piştikten sonra tambuğday ekmeği ve zeytin yağı...
severek mi yiyo HAYIR
ama yine de zorla yediriyorum...
alışması lazım..kilo alımının da normalleşmesi..inşallah işe yarar...

bugün yaptığımız çorbada artanı yarın verebiliyor muyuz acaba?
ne kadar az yapmaya çalışsam da artıyo... zaten çok az yiyo..yediğinin yarısını da tekrar çıkarıyo gerçi ama olsun

oooo ellerine sağlık bebeğine de vitamin olsun canım ben öncelerde döküyordum yada kendimize yaptığım çorbaya ilave ediyordum ama ablam 24 saatte bir şey olmaz dedi bende artık dolaba koyuyorum

Merhabalar,
Doktorumuz ertesi gün de verebileceğimizi söyledi. Cam şişe ile sakla benmari usulü(altına başka bir kapta su koyup)ısıt dedi.

Naber canım süt işi nasıl ben sagma saatlerimi 4 yaptum yoruldum çok sabah öğle akşam 5 gece 11 yaptum ek gıdayla yetiyor artmıyor da

Naber canım süt işi nasıl ben sagma saatlerimi 4 yaptum yoruldum çok sabah öğle akşam 5 gece 11 yaptum ek gıdayla yetiyor artmıyor da

iyi cnm bildiğin gibi yine.4 defa sağıyorm bende yoruldm ve sıkıldm böyle daha kolay az oldumu.bnm oğlan az içer oldu sanırım 600 650 falandır.bilmiyorm ek gıdayı mı çok veriyorm,aslında iki çay bardağınıda geçmiyodr heralde.sen ne kadar veriyosn.artanını koyuyorm yine buzluğa.bakalm ne kadar devam edecek sabrımız:)hayırlısı..

benimde kızım aynı az içmeye başladı 700 filan max. ek gıda için herhalde, benim buzluğa atmaya kalmıyor,

benimde kızım aynı az içmeye başladı 700 filan max. ek gıda için herhalde, benim buzluğa atmaya kalmıyor,

ben önceki koyduklarmdanda kullandığımdan koyuyorm gene.tabi 4e inince biraz azaldı sütüm.regl oldm belkide dahada azlacak.napalım ya ben çok yorldm.buzluktakilerle falan 1 yaşını tamamlarsa ikiye düşerm çıkarsa çıkar çıkmazsada buna şükür artık.balık falan veriyomusn cnm eşim somon almış kararsız kaldım

ben 1 yaşında bırakacağım hiç bir yararı yokmuş ne anneye ne bebeğe zaten inek sütü başlıyor,o zamana kadar gelelim inş. balık hiç denemedim ama ne olacak ki, canım ya biz sağarak verdik ya bebek için bir eksiklik olmuyordur dimi 7 ay oldu hala içimde ukte valla.

inanırmısn bendede aynı kaygı.boyu falan olacağından kısa olur die.geçen ay çocuk cerrahına gittik oğlanın sünneti için.laf açıldı neyle besliyosn dedi sağarak dedm.onun bi faydası olmazki ne gerek var dedi.seni emmeyince bi anlamı yok dedi.saklanabileceğini kitaplar yazıyo dedm onlar süt poşeti firmalarının uydurması dedi.eşimde bebek için kaygılanıp buzluta sütleri var onları dökelm öyleyse demesnmi orda.az kaldı ağlıyodm.hemen çocuk doktoru var yard.doç ona gittim.bildiğini yap dedi.beni ağlamaklı görünce kendine nie güvenmiyosn dedi.kimse takdir etmeyp bide moral bozunca gel de güven.ama çok adam var bunun emmemesinde rolü olan.hiçbirine hakkımı helal etmiyorm.helede kaynanama

Sutun yariyor demek ki. Ben son bes gundur hergun bir cay b. yogurt, yarim cb sebze corbasi, yarim cb meyve puresi veriyorum. O da yerse.

Yeyip yeyp kilo mu veriyosun bir de gicikk masallah sana

ya kilo verip de 50 kg ya düşmedim :)) 62,5 ile hamile kalmıştım şimdi 61,5 kg a düştüm. çok abartı değil yani...
ben de çorba yaptım ilk kezzzzzzzz yedirdim biraz toplamda 7 tatlı kaşığı yedi. patates, havuç, pirinç, 2 yaprak pazı, yarım kasık tarhana attım içine, çok az da tereyağı. güzel oldu ben bile içebilirdim yani beğendim tadını :) tel süzgeçten geçirdim.

sizler öğle zor bir iş yapıyorsunuz ki sizleri kutluyorum sağarak beslemek çok zor bence başkalarını hiç dinlemeyin canınızı da sıkmayın ha memeden almış o sütü ha biberonda ne fark var ki ben anlamadın

Nasi ya minikkus hamilemi gercekmi
Canim insallah yoktur ole bisi..bu arada kizlar ben 65 kiloda takildim kaldim.gr veremiorm artik.offf 30 kilo almistim.son 7 kilo kaldi.sizler nasil zayifliyorsunuz ben doynuyorum.az once nerdeyse yarim kilo tahin helvasi yedim.su an kusmak uzereyim.neden bole yaptim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…