kızlar sebze mamasına pancar koyulur mu??
siz denediniz mi hiç??
Benimkide gece tam 1.5 saatte bir memeye kalkıyor.dün eşime dedimki malum yüzüm yamuk.Aptamil ısıt sen içir ben dinlenmeden bu yamuk halimden kurtulamayacağım.Ama bizim eşşek sıpası diliyle ittirmiş almamış mamayı.Tabi yine ben kalkıp meme vermek zorunda kaldım.nasıl alıştıracağım ben bunu mamaya..Allah rızası içinyardımm bu felçli hatuna
bugünki çorbamız da et suyuna brokoli,karnıbahar,kabak,balkabağı, bikaç tane bulgur, bi kaç tane de kırmızı mercimek attım :) piştikten sonra tambuğday ekmeği ve zeytin yağı...
severek mi yiyo HAYIR
ama yine de zorla yediriyorum...
alışması lazım..kilo alımının da normalleşmesi..inşallah işe yarar...
bugün yaptığımız çorbada artanı yarın verebiliyor muyuz acaba?
ne kadar az yapmaya çalışsam da artıyo... zaten çok az yiyo..yediğinin yarısını da tekrar çıkarıyo gerçi ama olsun
oooo ellerine sağlık bebeğine de vitamin olsun canım ben öncelerde döküyordum yada kendimize yaptığım çorbaya ilave ediyordum ama ablam 24 saatte bir şey olmaz dedi bende artık dolaba koyuyorum
bugünki çorbamız da et suyuna brokoli,karnıbahar,kabak,balkabağı, bikaç tane bulgur, bi kaç tane de kırmızı mercimek attım :) piştikten sonra tambuğday ekmeği ve zeytin yağı...
severek mi yiyo HAYIR
ama yine de zorla yediriyorum...
alışması lazım..kilo alımının da normalleşmesi..inşallah işe yarar...
bugün yaptığımız çorbada artanı yarın verebiliyor muyuz acaba?
ne kadar az yapmaya çalışsam da artıyo... zaten çok az yiyo..yediğinin yarısını da tekrar çıkarıyo gerçi ama olsun
Naber canım süt işi nasıl ben sagma saatlerimi 4 yaptum yoruldum çok sabah öğle akşam 5 gece 11 yaptum ek gıdayla yetiyor artmıyor da
iyi cnm bildiğin gibi yine.4 defa sağıyorm bende yoruldm ve sıkıldm böyle daha kolay az oldumu.bnm oğlan az içer oldu sanırım 600 650 falandır.bilmiyorm ek gıdayı mı çok veriyorm,aslında iki çay bardağınıda geçmiyodr heralde.sen ne kadar veriyosn.artanını koyuyorm yine buzluğa.bakalm ne kadar devam edecek sabrımız:)hayırlısı..
benimde kızım aynı az içmeye başladı 700 filan max. ek gıda için herhalde, benim buzluğa atmaya kalmıyor,
ben önceki koyduklarmdanda kullandığımdan koyuyorm gene.tabi 4e inince biraz azaldı sütüm.regl oldm belkide dahada azlacak.napalım ya ben çok yorldm.buzluktakilerle falan 1 yaşını tamamlarsa ikiye düşerm çıkarsa çıkar çıkmazsada buna şükür artık.balık falan veriyomusn cnm eşim somon almış kararsız kaldım
Sutun yariyor demek ki. Ben son bes gundur hergun bir cay b. yogurt, yarim cb sebze corbasi, yarim cb meyve puresi veriyorum. O da yerse.
Yeyip yeyp kilo mu veriyosun bir de gicikk masallah sana
inanırmısn bendede aynı kaygı.boyu falan olacağından kısa olur die.geçen ay çocuk cerrahına gittik oğlanın sünneti için.laf açıldı neyle besliyosn dedi sağarak dedm.onun bi faydası olmazki ne gerek var dedi.seni emmeyince bi anlamı yok dedi.saklanabileceğini kitaplar yazıyo dedm onlar süt poşeti firmalarının uydurması dedi.eşimde bebek için kaygılanıp buzluta sütleri var onları dökelm öyleyse demesnmi orda.az kaldı ağlıyodm.hemen çocuk doktoru var yard.doç ona gittim.bildiğini yap dedi.beni ağlamaklı görünce kendine nie güvenmiyosn dedi.kimse takdir etmeyp bide moral bozunca gel de güven.ama çok adam var bunun emmemesinde rolü olan.hiçbirine hakkımı helal etmiyorm.helede kaynanama
kızlar kayınvalidem geldi ben yolcu..on gün kadar yokum sojuklarımın son halini paylaşayım dedim
selametle..
ağzı hep akan oğlum
Eki Görüntüle 901451
rapçi kızım
Eki Görüntüle 901452
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?