sagol canım.ağzım düzeldi ama gözüm biraz daha var...İnşallah o da geçecek.
bU DURUM ŞÖYLE İŞİME YARADI.EVDE HERKES BANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYO.
Senin bünye kaldırma diyolar.sesimi çıkarmıyorum bende
Bebeklere rutin sart. Annem acikinca yedir dese de saatli emzirip yedirmek bebek icin de anane icin de onemli. Son gittigim doktor 4 saatte bir emzirmemi, aralarda yani emzirmeden 2 saat sonra da ek gida vermemi soyledi. Bu sekilde bir duzen kurdum. Gunduz iki kez uyuyor. Saatleri sassa da 10-12, 15-17 uyku saatleri. Doktor gece 10 da yatir dedi ama bizimki 19 da uyumak istiyor. Sonra tekrar uyanip 12 ye kadar duruyor. Buna henuz bir cozum bulamadim. Yalniz bu uygulama ile saat basi kalkan bebem 2-3 saat uyur hale geldi. Besinlerini daha guzel yiyor, sutum de daha iyi birikiyor. Emerken bi cekip etrafa bakiyor tekrar iki hup hup yapip oyun oynuyordu sonra da 1 saat sonra acikiyodu. Simdi o yok cok sukurYa malesef o rutin yok.kendi belirlio herseyi..gece gündüz uykulari yarim saat hep uyaniyor..hani sole bir 2 saat uyutupda işimi yapamiyorum..sabaha kadar ayagimda canim cok sikkin.bana yardim et ya sen nasil yapiosn
Masallah
Eki Görüntüle 905220
Kotuyum ranana..koray beni cok ama cok yoruo.kolikle basladik simdide hic.uyumuyoruz hep huysuz sen nasisin
Bebeklere rutin sart. Annem acikinca yedir dese de saatli emzirip yedirmek bebek icin de anane icin de onemli. Son gittigim doktor 4 saatte bir emzirmemi, aralarda yani emzirmeden 2 saat sonra da ek gida vermemi soyledi. Bu sekilde bir duzen kurdum. Gunduz iki kez uyuyor. Saatleri sassa da 10-12, 15-17 uyku saatleri. Doktor gece 10 da yatir dedi ama bizimki 19 da uyumak istiyor. Sonra tekrar uyanip 12 ye kadar duruyor. Buna henuz bir cozum bulamadim. Yalniz bu uygulama ile saat basi kalkan bebem 2-3 saat uyur hale geldi. Besinlerini daha guzel yiyor, sutum de daha iyi birikiyor. Emerken bi cekip etrafa bakiyor tekrar iki hup hup yapip oyun oynuyordu sonra da 1 saat sonra acikiyodu. Simdi o yok cok sukur
Masallah
Masallah cnm ya buyumus Rabbim kem gozden korusun sen nasılsın
Sana katılıyorum cnm biz bi kac gündür hastaydik foktor ilac verdi ilsci begenmefi agzini kilitliyor resmen acamiyorum bende zorlada olsa veriyordum simdi herseyi ilac sanıyor birsry veremiyorum herseye agzini kapatiyor zorlamamak gerekiyor yiyecegi verada yemiyormerhaba kızlar...
forum pek sakinleşmiş...
lakin bebeklerinize rutin oluşturmak deyince sakın saatlik rutinler diye düşünmeyin...
bebeği askeri eğitime alır gibi yapmayı açıkçası ben doğru bulmuyorum,uyanacak beslenecek aktivitesini yapacak... sonra yorulunca uyuyacak...
uykusu gelen uyur,acıkan yemeğini yer... ben de çok kasıyordum kendimi... ah bunu yemedi böyle oldu diye... kendimizi üzüp bu gerginliği bebeğimize yansıtmaktansa sağlıklı iletişim kurarak bebeğin zamanını beklemek...
Iyiyim cnm sagol sen nasilsin hos geldin eskilerden birini gormek guzel daha sik gel Allaj yardimcin oldun hayırdır neyin çakişmasi bukızlar bu prensler büyümüşler bayaaa , oyyyyy yerim ben bunlarımıncımıncı yaparım ben bunlara
nasılsınız herkesler iyi mi , uzun aradan sonra girebildim bende , offff iş bitaraftan , oğlusum bitaraftan , kaynana catışması bitaraftan sormayın gitsin
kızlar bebeğim hasta oldu doktor peditus verdi içirmemle kusması bir oldu burnu foşur foşur serum fizyolojikle temizliyorum başka ne yapabilirim ıhlamur denedim içmedi inş.hemen iyileşir
Merhaba Haziran anneleri bi sorun olacaktı yani söyle diyeyim bebeğim ek gidayi çok iştahlı almıyor eğer puturlu ise direkt çıkarıyor artik bişey vermeye korkuyorum sizde durumlar nasıl? Hep pure halinde veriyorum ilerde de böyle ister diye korkuyorum açıkçası:-(
canım sabredicez yavaş yavaş alışacaklar,bizde daha püre halinde yiyoruz,kahvaltına peynirleri çok ezmiyorum biraz biraz yiyor .
sen nasıl peynir kullanıyosn cnm.ben burda bi arkadaş labne peynir tarifi vermiştiya ondan yaptm.ama ne kadar devam ederm bilmiyorm.kızın keyfi nasıl.bzmki diş çıkarıyo iştah çok yok
Masallah cnm ya buyumus Rabbim kem gozden korusun sen nasılsın
Sağol canım.Epey iyiyim kortizonları içtim iyice şiştim
Ağzım düzeldi çok şükür...
Ama tabi bu arada sütüm de çoook azaldı.sadece geceleri emziriyorum artık.Napiyim artık ben mutlu,sıhatli olmalıyım ki iki cocuğumu da mutlu edebilieyim..Mamayı ASLA yemiyo.(aptamil) sıpa ya resmen.44 TL ÇÖPE YANİ...
Bir alışsa ne kadar rahat edeceğim.Hem belki o zaman adet de olurum artık
Bir şey diyimmiii iyiki sevmemiş aptamili :) acaip kabız yapıyor.bizim ilk kullandığımız mamaydı ve çoook çektikMasallah cnm ya buyumus Rabbim kem gozden korusun sen nasılsınSağol canım.Epey iyiyim kortizonları içtim iyice şiştimAğzım düzeldi çok şükür... Ama tabi bu arada sütüm de çoook azaldı.sadece geceleri emziriyorum artık.Napiyim artık ben mutlu,sıhatli olmalıyım ki iki cocuğumu da mutlu edebilieyim..Mamayı ASLA yemiyo.(aptamil) sıpa ya resmen.44 TL ÇÖPE YANİ...Bir alışsa ne kadar rahat edeceğim.Hem belki o zaman adet de olurum artık (sonra SMA kullandık onuda bizimki pek beğenmedi.en son bebelac ı önerdi burada bir arkadaş.onu bayıla bayıla içiyor...tavsiye ederim. ben biberonla içiriyorum.kaşıkla neden uğraşıyorsunki? daha mı iyi oluyor bilmediğimden soruyorum.biberonla günde 70cc kadar veriyorum ben.(mama ile besleniyor) alıştırma bardağından içirmeye çalıştım ama olmadıBebeklerinize suyu nasil iciriyosunuz kizlar ben kasikla veriyorum ama susuz kaliyodur gibi geliyor bana
canım bende denedim ama güzel olmadı geceden suya koyuyorum normal hazır peynir, iyi gidiyor sayılır, bizim 2 diş çıktı, bende düzen oturtamadım yeme saatleri ve uyku saatleri düzenli değil,ne zaman acıkırsa yiyor ne zaman uykusu gelirse uyur ,gece geç yatıyor 12:30 gibi o biraz yorucu sabah ben okuldayken babasıyla uyuyorlar,sütüm baya azaldı günde 750 filan çıkıyor.
kızlar 27 haziran doğumlu bi oğlum var devamlı oyun oynamak istiyor dans edersek oynarsan konuşursak iyi ama 5 dakkika duralım başlıyor inleyerek ağlamaya nasıl anlatsam hani kaka yaparken ıkınır gibi olur ya aynen öyle. henüz hiç dişi çıkmadı. ama kaşınıyor devamlı. birde geceleri uyanırken çok ağlıyor sabahlarıda öyle hiç böyle değildi ya. son 3 haftadır hep böyle. önceden yatağında yatardı 3-4 saate bir kalkardı gündüzde yatırırdım 30 -45 dakikalık periyotlar ile toplam 3 saat felan uyurdu şimdi neden böyle oldu bilmiyorum sizde var mı böyle bir durum
merhaba
bebeğim 02 temmuz doğumlu maalesef boyun eğriliği problemimiz var sanırım bir annemizin bebeğindede aynı sıkıntı vardı 2 -3 ay önce okumuştum sanki kimde vardı bu sıkıntı biliyormusunuz ?
merak ediyorum nasıl oldu nasıl tedavi süreci ?
biz fizik tedaviye gitti birkaç boyun egzersizi ve dönmek istemediği tarafa ilgi çekmek oyuncak vesaire ile
kimde bu sıkıntı vardı bilen varmı ?
:))aynen benimki de bu aralar huysuzlaştı sürekli homurdanıyo:)27 haziran doğumlu oğluşum da:)diş hala yo,sürekli ilgi istiyo önceden oyun halısında kendi başına takılırdı birazda olsa şimdi başka bi yöne baktığımı hissettiğinde bile yalandan ağlamaya başlıyo kucak istiyo.bi de önceden gece uykularımız kesintisizdi bizim 12-1 gibi yatardı gece sabah 7-8 gibi kalkardı arada sızlanırdı ama babası emzik verip pışpışlayıp uyuturdu tekrar emzirmezdim.son 2-3 gündür ağlıyo gecede 2-3 kez gözü kapalı şekilde ve emmek istiyo.uykuda emzirip yatağına geri koyuyoruz.herkesin büyüdükçe düzene girer uykusu,oyunu bizimki bozulmaya başladıgündüzde kucakta uyumak istiyo,babası akşam bikaç kez uyuttu kucağında hemen huy edindi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?