2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım sen niye o densizi kafana takıyorsun olurmu hiç bir yararı yok eşime anlattım çok sinirlendi dr. Olmus insan olamamış diyor her yerde yazıyor hiçbirfarkının olmadığı

Sen yine iyiymişsin. Benim vermem gereken 20 kilo var. Kilo veremiyorum, hatta alıyorum. Emzirdiğim için de pek sallamayayım diyorum ama sonum pek iyi değil.

canım sen niye o densizi kafana takıyorsun olurmu hiç bir yararı yok eşime anlattım çok sinirlendi dr. Olmus insan olamamış diyor her yerde yazıyor hiçbirfarkının olmadığı

canım o doktor müsvettesi buzluğa atılanlar için mi dedi, benimde hakkımı helal etmeyeceklerim var,ama bizim de kısmetimiz buymuş.

slmlar 4 temmuzda beklerken oğlum 27 haziranda süpriz yaparak geldi :) aranıza yeni katıldım diyebilirim

benimde oğluşum 27 haziranda dünyaya geldi. hamilelik dönemimde forumun sıkı takipçilerindendim ama doğumdan taa bu zamana kadar ara vermiştim girmeye.

Bebeğim ek gıdaya başlayınca sizlerden fikir almak istedim.

mutlaka günlük verdiğiniz neler var ve ne kadar ? .bu konuda takip ettiğiniz siteler varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Sağlıklıcakla.

canım o doktor müsvettesi buzluğa atılanlar için mi dedi, benimde hakkımı helal etmeyeceklerim var,ama bizim de kısmetimiz buymuş.

bide bu yoğunlukta misafir ağırladm çocuk sefil oldu ya:)tüm dolaba girenler için.sçma cnm aslına bakarsan o kadar kanlar aşılar saklanmıyomu dolapta.hatta organ bile taşınmıyomu onlarda canlı.bide başhekimmiş bunu bana diyen.nie veriyon çorba suyu falan versene diyo bide tutmuş.seninki en başta emmiş yine ben o hazzı hiç yaşayamadım.şu an fobim oluştu ikincide emmezse die.Allah hayırlısını versin.bu arada regl olunca azaldı sütüm inş geçicidir.yaşına gelince artık faydasının olmadığını sen nerden duydun cnm.

Eki Görüntüle 905220
Kotuyum ranana..koray beni cok ama cok yoruo.kolikle basladik simdide hic.uyumuyoruz hep huysuz sen nasisin
Oyy oyy bu yakisikli mi yoruyo sincik seni annesi gececek sabret canlari sagolsun hepizinkiler ayni emin ol
Betulde hasta oldu inan cani sagolsunda herseyine raziyim hic uyumasin durmasin dedim onlarda buyuyecekler boyle boyle Rabbim yardimcin olsun
He sen miydin boyle sabirsiz olan dogsun diye iste gor nasil yoruyo bu canavarlar

Bizde iyi iste hastalikla bogusuyoruz kiz hasta oldu bana bulastirddi ugrasiyoruz iste

Eki Görüntüle 905220
Kotuyum ranana..koray beni cok ama cok yoruo.kolikle basladik simdide hic.uyumuyoruz hep huysuz sen nasisin
Oy masallah ne tatli Canim benim oglum da cok ama cok gazliydi. Ek gida ve oturma ile gazimiz cok azaldi. Simdi de uyumuyor aynen dedigin gibi. Oglusuna bir rutin kurdun mu? Yeme yatma saatleri hep ayni mi? Gunduz rutinimiz oturacak insallah ama geceyi hic basaramadim

Ya malesef o rutin yok.kendi belirlio herseyi..gece gündüz uykulari yarim saat hep uyaniyor..hani sole bir 2 saat uyutupda işimi yapamiyorum..sabaha kadar ayagimda canim cok sikkin.bana yardim et ya sen nasil yapiosn

Ya malesef o rutin yok.kendi belirlio herseyi..gece gündüz uykulari yarim saat hep uyaniyor..hani sole bir 2 saat uyutupda işimi yapamiyorum..sabaha kadar ayagimda canim cok sikkin.bana yardim et ya sen nasil yapiosn

Bu haziran bebişleri genelde böyle sanırım ben en son dr a sordum malesef böyle kabul ediceksin dedi genelde 1 yaşında öğreniyorlar uyumayı dedi kaldı 6 ay diye avutuyorum kendimi.gece gündüz uyku yok işe başlıcaktım ocakta malesef başlayamıyorum.

merhaba kızlar...
forum pek sakinleşmiş...
lakin bebeklerinize rutin oluşturmak deyince sakın saatlik rutinler diye düşünmeyin...
bebeği askeri eğitime alır gibi yapmayı açıkçası ben doğru bulmuyorum,uyanacak beslenecek aktivitesini yapacak... sonra yorulunca uyuyacak...
uykusu gelen uyur,acıkan yemeğini yer... ben de çok kasıyordum kendimi... ah bunu yemedi böyle oldu diye... kendimizi üzüp bu gerginliği bebeğimize yansıtmaktansa sağlıklı iletişim kurarak bebeğin zamanını beklemek...

Bende rutin uygulamıyorum gündüz bakıcı gayet iyi uyutuyor yeme problemi hiç yok bazen bakıcı fazla yedirirse karnı ağrıyor. Gece uykusu geldiğinde biraz direniyor direnince oyun oynayıp yeniden deniyorum. Bebeklerle inatlaşmayı hiç tavsiye etmem ilerde öfke nöbetlerine sebeb olabilir. Bugün benim içtiğim vişnesodaya sulandı bende bardaktan verdim iki yudum şapır şupur içti valla. Bizim tek sorunumuz çok tembel olması kıçını kaldırıpta emekleme vs yapmıyor sırtüstü yatıyor ölece

canım çok haklısın.
Öncelikle şunu unutmamak gerekiyor her çocuk kendine özel...Kendine özel huyları var...
Mesela benim ilk kızımı biz hiç sallamadık,hiç doğr düzgün ağlamazdı,gece en az 4-5 saat uyurdu.Bu sıpa sallamadan asla uyumaz,gece 1.5 saatte bir kalkar,sürekli mız mız...İki cocuğu da annemle ben yetiştiriyoruz.İnanın tarvırımda aynı ama olmadı..Sallamadan ASLA UYUMADI..
hER ÇOCUĞU BİR DEĞERLENDİRMEMEK GEREKİYOR.HEPSİ ÖZÜNDE SIPA DA OLSALAR AYRI BİRER KİŞİLİKLERİ VAR

ayyyyy maşallah çok tatlı Allah nazarlardan korusun evladını
sen nasılsın düzeldin mi?

sagol canım.ağzım düzeldi ama gözüm biraz daha var...İnşallah o da geçecek.
bU DURUM ŞÖYLE İŞİME YARADI.EVDE HERKES BANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYO.
Senin bünye kaldırma diyolar.sesimi çıkarmıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…