2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya ilacımı içmeyi unutmuşum bende diyorum niye gerginim bu akşam.
halada içmeyip burada duruyorum.oysaki uykusuzluktanda ölüyorum.Sen geldin ben kaçıyorum canım.Hepinize iyi geceler, bol sohbetlerrr

ne ilaci kullaniyorsun ki sen canim merak ettim:44: bak gördunmu herkes normal dedi kilosuna sorun etme bundan sonra icin rahat olsun öpüyorum canim bende iyi geceler allah rahatlik versinn

ben bi gideyim kızımın karnını doyurayım
uyutayım sonra gelmeye çalışırım ya da uyuyup daha doğrusu sızıp kalmazsam

ben bi gideyim kızımın karnını doyurayım
uyutayım sonra gelmeye çalışırım ya da uyuyup daha doğrusu sızıp kalmazsam

tamam canim yaa afiyet olsun kuzuma insallah uyurda sende rahat edersin bende dilayi uyutacam simdi
pc de kapandi gec yazdim

:)) sen daha burdamisin kiz

İyi olmus canim sevindim zaten gereksiz yere kapanmisti :S

Sen ne yapiyorsun uyuttunmu dilayi

ayy evet canim ya yapmistik bir koyunluk neyseki hatamizi erken fark ettik bunada sukurler beterinden korusun rabbim insallahh yok canim uyumadi simdi uyutacamm

ayy evet canim ya yapmistik bir koyunluk neyseki hatamizi erken fark ettik bunada sukurler beterinden korusun rabbim insallahh yok canim uyumadi simdi uyutacamm

Ahahaha sen cok yasa emi cok haklisin valla :)
Benimki de mizirdanip duruyor uyumustu 1 saat önce üsteki damaginin biri yarılmıs 3. Disimiz geliyor bu defa biraz huysuzlugumuz var.. Sen dilayi uyut cnm kolay gelsin sana, bende yine gelmeye calisirim konusuruz simdilik öpüyorum seni

saol canim sende cok yasa insallahh ayyy masallahh 3. geliyor ha biz birinciyi tamamliyamadim daha yavas cikiyor eliasin fgibi birden cikmasini cok isterdim insallah kolay atlatir :))

Bebekleriniz neler yapiyor oglumda haziran dogumlu destekli oturuyor fakat "gel babasi, tapcini, tarzi seyler yapmiyor. Acaba yapmasi ggereli mi?

Bebekleriniz neler yapiyor oglumda haziran dogumlu destekli oturuyor fakat "gel babasi, tapcini, tarzi seyler yapmiyor. Acaba yapmasi ggereli mi?

canim benim kizim mayis sonu dogumlu nerdeyse destekli olarak yurumeye bile basladi diyebilirim :)) bebege ve haftasna göre degisiyor :) gel baba gel derken babasi cagirdinda varmiyormu anlamadim orasini ama biizimki cagirinca gidiyor geliyor :)

Ervanın tekrar ateşi çıktı onu hallettim geldim
Off moralim çok bozuluyor ateşi çıkınca
Neyseki şimdi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…