ya ilacımı içmeyi unutmuşum bende diyorum niye gerginim bu akşam.
halada içmeyip burada duruyorum.oysaki uykusuzluktanda ölüyorum.Sen geldin ben kaçıyorum canım.Hepinize iyi geceler, bol sohbetlerrr
ne ilaci kullaniyorsun ki sen canim merak ettim:44: bak gördunmu herkes normal dedi kilosuna sorun etme bundan sonra icin rahat olsun öpüyorum canim bende iyi geceler allah rahatlik versinn
ayy evet canim ya yapmistik bir koyunluk neyseki hatamizi erken fark ettik bunada sukurler beterinden korusun rabbim insallahh yok canim uyumadi simdi uyutacamm
ayy evet canim ya yapmistik bir koyunluk neyseki hatamizi erken fark ettik bunada sukurler beterinden korusun rabbim insallahh yok canim uyumadi simdi uyutacamm
Ahahaha sen cok yasa emi cok haklisin valla :)
Benimki de mizirdanip duruyor uyumustu 1 saat önce üsteki damaginin biri yarılmıs 3. Disimiz geliyor bu defa biraz huysuzlugumuz var.. Sen dilayi uyut cnm kolay gelsin sana, bende yine gelmeye calisirim konusuruz simdilik öpüyorum seni
Ahahaha sen cok yasa emi cok haklisin valla :)
Benimki de mizirdanip duruyor uyumustu 1 saat önce üsteki damaginin biri yarılmıs 3. Disimiz geliyor bu defa biraz huysuzlugumuz var.. Sen dilayi uyut cnm kolay gelsin sana, bende yine gelmeye calisirim konusuruz simdilik öpüyorum seni
saol canim sende cok yasa insallahh ayyy masallahh 3. geliyor ha biz birinciyi tamamliyamadim daha yavas cikiyor eliasin fgibi birden cikmasini cok isterdim insallah kolay atlatir :))
canim benim kizim mayis sonu dogumlu nerdeyse destekli olarak yurumeye bile basladi diyebilirim :)) bebege ve haftasna göre degisiyor :) gel baba gel derken babasi cagirdinda varmiyormu anlamadim orasini ama biizimki cagirinca gidiyor geliyor :)